#قطرات_بارانی_۲۹
🌾سلام و رحمت الهی بر این همه محبت و اشتیاق.
🌿حمد یعنی به به گفتن به هر چیزی به هر والدینی به هر همسری به هر فرزندی به هر شرایطی و همه چیز را جلوه رحمت حکیمانه الهی باور داشتن و تلاش برای واکنش عاقلانه و مومنانه و مناسب با آن لذا در زیارت اربعین شهادت دادیم که امام با آن مردم جاهل و حیران در ضلالت صبورانه و حساب شده جهاد کرد.: فجاهدهم فیک صابرا محتسبا
#قطرات_بارانی_۳۰
🌾با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه.
خداوند درخشش صبحگاهی امروز شما عزیزان را به خیر و زیبایی قرار دهد.
🌴امروز، روز عزیز « جمعه » است که اگر اولین گروه حامیان آمادگی لازم را داشته باشند « ظهور آخرین حجت الهی » رخ می دهد.
امروز را با کلام نورانی و شیرینِ مادر نازنینمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها شروع می کنیم تا به خودمان یادآوری کنیم که برای « آن ظهور عالم تاب » باید با استعانت از خداوند به چه معرفت و نگاه و صفاتی برسیم:
۱ـ اَللّهُمَّ اجْعَلْنا مِنْ اَقْرَبِ مَنْ تَقَرَّبَ اِلَیْکَ وَ اَوْجَهِ مَنْ تَوَجَّهَ اِلَیْکَ وَ اَنْجَحِ مَنْ سَأَلَکَ وَ تَضَرَّعَ اِلَیْکَ
۲ـ اَللّهُمَّ اجْعَلْنا مِمَّنْ کَاَنَّهُ یَراکَ اِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ الَّذی فِیهِ یَلْقاکَ وَ لاتُمِتْنا اِلاَّ عَلی رِضاکَ
۳ـ اَللّهُمَّ وَ اجْعَلْنا مِمَّنْ اَخْلَصَ لَکَ بِعَمَلِهِ وَ اَحَبَّکَ فِی جَمیعِ خَلْقِکَ.
۴ـ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لَنا مَغْفِرَةً جَزْماً حَتْماً لانَقْتِرِفُ بَعْدَها ذَنْباً وَ لانَکْتَسِبُ خَطِیئَةً و لااِثْماً
۵ـ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلاةً نامِیَةً دائِمَةً زاکِیَةً مُتَتابِعَةً مُتَواصِلَةً مُتَرادِفَةً
بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمِینَ
۱ـ خدایا؛ ما را از آنان قرار ده که بیش از همه به تو نزدیکتر شده اند، و از آنان که بیش از همه رو به سوی تو دارند، و از آنان که درخواستشان بیش از همه روا گشته و به پیشگاهت تضرع کرده اند.
۲ـ خدایا؛ ما را از آنان قرار ده که تا قیامت، گویی تو را می بینند، قیامتی که در آن قطعا تو را ملاقات میکنند و ما را نمیران مگر بر رضایت خودت .
۳ـ خدایا؛ ما را از آنان قرار ده که عملشان را با اخلاص به پیشگاهت آورده و بیش از همه خلق، تو را دوست دارند.
۴ـ خدایا؛ تمام توجه خود را برای محمد و خاندان محمد قرار ده و ما را با آمرزشی قطعی بیامرز که پس از آن نه گناهی انجام دهیم و نه خطایی مرتکب شویم.
۵ـ خدایا؛ تمام توجه خود را برای محمد و خاندان محمد قرار ده، توجّهی که همواره فزونی یابد و دائمی و پاک و بسیار و پی در پی باشد به رحمتت سوگند ای فرصت دهنده ی مهربانان .
ضمنا باید بکوشیم توفیق پیدا کنیم و با تمسک به صد بار ذکر نورانی « صلوات » در طول این روز جمعه، خودمان را در « کانون توجه الهی » قرار دهیم و « شرائط إجابت » این پنج تقاضا را فراهم آوریم. إن شاء الله تعالی
#قطرات_بارانی_۳۱
🌿آهای اهالی مشتاق و محترم گروه جوانان مهدوی و والدین امانتدار
« صبحانه موکب اربعینی » ما برای این روز عزیز جمعه اینست که:
🌷ابتدا بفرمائید در « حدیث نورانی کساء » کدام کلــمه »، خیلی شیرین و خیلی جذاب و بسیار معطر است و « سه بار » هم تکرار شده است؟
سپس بفرمائید « پیام » این کلمه برای ما چیست؟
#قطرات_بارانی_۳۲
🌾ضمن اینکه از خداوند بسیار ممنونیم که دیروز ما را به سر سفره نورانی حدیث کساء کشاند و تشکر از پاسخهای شما أعضاء محترم.
🌿همانطور که اکثر شما فرمودید: سه بار در این حدیث شریف، از قول امام حسن مجتبی صلوات الله علیه و امام حسین صلوات الله علیه و امیرالمؤمنین صلوات الله علیه عبارت: « إنی أشمّ عندک رائحه الطیبه » تکرار شده است. هر کدام از آن ذوات مقدس فرمودند: همانا من بوی خوشی را استشمام می کنم.
با توجه به اینکه به جای کلمه « عطر » از « رائحه » استفاده شده است به نظر می رسد:
اولا: « بندگی و رسالت » و « اتصال به بارگاه الهی »،« انسان را خوشبو می کند.» (مانند حرکت جوهری که در وجود سیب و سایر میوه ها « بوی خوش » پدید می آورد.)
ثانیا: « اتصال به بارگاه الهی از طریق نبوت و امامت و ولایت »،« استشمام انسان را فعال و عطرشناس می کند.»
ثالثا: آن « رائحه » به واسطة « سه ریحانه » در وجود مقدس رسول أکرم صلی الله علیه و آله، جاری بود: رائحه ای از جانب ریحانه ای به نام حضرت آمنه، سلام الله علیها، رائحه ای از جانب ریحانه ای به نام حضرت خدیجه کبری، سلام الله علیها و رائحه ای از جانب ریحانه ای به نام سیده نساء العالمین و حضرت اُم ابیها، سلام الله علیها،
به استناد تجربه ای که از مجتهدین عالی مقام به دست می آید، قطعا هر مؤمن و مؤمنه ای به میزان « معرفت و صداقت در ایمان و خلوص در رفتارش » در « تمسک به نبوت و امامت و ولایت »،« هم « صاحب رائحه » می شود و هم « صاحب استشمام » می شود.
در احادیث درباره این « رائحه » (خصوصا در باب ازدواج) مطالب زیبایی هست که به دلایلی در کتاب ازدواج چگونه نیاوردم و اینجا هم طرحش را مناسب نمی بینم اما عزیزان خودشان می توانند جستجو کنند و از زیبایی آن احادیث لذت ببرند اما لطفا اینجا طرح نـــکنند.
#قطرات_بارانی_۳۳
با سلام و احترام و عرض صبح بخیر به تمام أعضاء محترم گروه
🌾امروز شنبه است و طبق فرمایش حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، ما باید خود را در محضر خالق متعال و خود را به این « ده مورد » محتاج ببینیم و بگوئیم:
۱. اَلّلهُمَّ افْتَحْ لَنا خَزائِنَ رَحْمَتِکَ
۲. وَ هَبْ لَنا الّلهُمَّ رَحْمَةً
۳. لا تُعَذِّبُنا بَعْدَها فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَةِ
۴. وَ ارْزُقْنا مِنْ فَضْلِکَ الْواسِعِ رِزْقاً حَلالاً طَیِّباً
۵. وَ لاتُحْوِجْنا وَ لاتُفْقِرْنا اِلی اَحَدٍ سِواکَ
۶. وَ زِدْنا لَکَ شُکْراً وَ اِلَیْکَ فَقْراً وَ فاقَةً وَ بِکَ عَمَّنْ سِواکَ غِنیً وَ تَعَفُّفاً
۷. اَللّهُمَّ وَسِّعْ عَلَیْنا فِی الُّدنْیا،
۸. اَللّهُمَّ اِنّا نَعُوذُ بِکَ اَنْ تَزْوِیَ عَنّا وَجْهَکَ فِی حالٍ وَ نَحْنُ نَرْغَبُ اِلَیْکَ فیهِ
۹. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
۱۰. وَ اَعْطِنا ما تُحِبُّ وَ اجْعَلْهُ لَنا قُوَّةً فِیما تُحِبُّ
یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
۱. خداياإ مخازن رحمتت را بر ما بگشا،
۲. خدایا؛ فرصتی را در اختیار ما بگذار،
۳. (به نحوی که) بعد از آن (با بی حمدی و ناشکری آن لازم نباشد) ما را مجازات کنی،
۴. و از « فضل گسترده » خود (نیز) رزقِ مجاز و پاکی را روزی ما قرار ده،
۵. تا ما را محتاج و گرفتار غیر از خودت نکنی، (بفهمیم که نباید خود را محتاج غیر از تو ببینیم.)،
۶. و بر (توفیق) « قدردانی » ما (از نعمتهایت) بیفزا (همراه با این معرفت که) هر نیاز و گرفتاری خود را فقط به تو عرضه کنیم و خود را از غیر تو بی نیاز بدانیم (آنقدر که حتی در زیر فشار هم) به خاطر « حفظ عفت » خود (به سوی غیر تو) دست دراز نکنیم،
۷. خدایا؛ (امکانات را) در دنیا بر ما گسترش ده (تا پرچمدار حق و واسطه خیر برای دیگران باشیم)،
۸. خدایا؛ ما به تو پناه می آوریم از اینکه (به خاطر غفلت و بی حمدی و ناشکری)، ما را از « توجه » خود محروم سازی در حالی که ما (ظاهرا) به تو رغبت و اشتیاق داریم،
۹. خدایا؛ تمام « توجه » خود را بر محمد و خاندانش قرار ده،
۱۰. و آنچه را که خودت می پسندی در اختیار ما قرار ده و آن را « توانمندی » ما قرار ده در انجام آنچه رضایت تو در آنست. ای مهربانترین و فرصت دهنده ترین فرصت دهندگان.
🌴سپس با « صد بار » ذکر « یا رب العالمین »،« تمام توجه » خود را فقط به « ربوبیت الهی » معطوف کنیم تا لیاقت و قابلیت و صلاحیت و ظرفیت إجابت این موارد را پیدا کنیم. إن شاء الله تعالی
#قطرات_بارانی_۳۴
🌷اگر قرار باشد « تمام مفهوم استـــــغفار » را فقط و فقط با « دو کلمـــــه » بیان کنیم، آن دو کلمه چی هستند؟
🌿« استغفار یعنی: نــــو شدن » (که بسیاری از پاسخهای دیگر را هم در بر دارد)
و چه جالب که باید در هر « سحری » استغفار کرد: مستغفرین بالأسحار.
و با « نگاهی نو » ، « گفتاری نو » ، « رفتاری نو » ؛ اخلاقی نو » روز نو و نوروزمان را شروع کنیم و خودمان را از آن « قصورها و تقصیرهای گذشته » و « خودخوری » رها و آزاد کنیم.
#قطرات_بارانی_۳۵
🌷« فرق محبت با دلسوزی » چیست؟
عرض می کنم:
🌿« محبت »،« هر رفتاری » است که « عاقلانه و صادقانه و مخلصانه و مناسب » و « بدون کمترین منّت و توقّع و ریاکاری و نفسانیت »، از انسان به نمایندگی از « خالق » نسبت به « مخلوق » ابراز می شود و « برکت آفرین » است و از « دیوار سخت قلبها » نفوذ و آنها را « تسخیر » و به « عنایت الهی » متصل می کند و از « بن بست » غفلت و ظاهربینی و دنیاطلبی و انحراف و گناه « می رهاند » و به او « اقتدار عاقلانه و مؤمنانه » می بخشد.
« محبت » می تواند « یک نگاه همراه با لبخند، یک نوازش مناسب، یک انفاق مناسب، یک عفو زیبا، إغماض بجا، یک تذکر به موقع ...... » باشد،
و می تواند به صورت « کشیدن دندان پوسیده، قطع پای سیاه شده، داروی تلخ و شفابخش ..... » و « قهر کوتاه مدت و یا هر نوع تنبیه متنبه کننده و هشدار دهنده ای » باشد.
اما « دلسوزی »،« هر عکس العملِ احساساتی و منفعلانه و زودگذر و کوری » است که « ریشه و دوام و صداقت و اخلاص » و « مجوز عقلانی و وحیانی » و « تناسب منطقی با نیاز مختطب » ندارد و مثل « دانه ای » است که « مغز » ندارد و آلوده به « خودخواهی و جهالت و مکر و تزویز و ریا » است که از آن به « محبت خاله خرسه » تعبیر می شود و بر مشکلات دیگران می افزاید و مخاطب را به « بند اسارت » می کشاند.
🌴 اما اینکه : « محبت »،« محصول » چیست؟
حضرت سیدالساجدین و زین العابدین امام سجاد صلوات الله علیه در مناجات « المحبین » می فرمایند:
خدایا ؛ من « حُب و عشق » تو را می خواهم و « حُب و عشق » هر که « حُب و عشق تو را دارد » را می خواهم و « حُب و عشق هر عملی که مرا به تو می رساند » را می خواهم:
.... اَسْئَلُکَ حُبَّکَ وَ حُبَّ مَنْ یُحِبُّکَ وَ حُبَّ کُلِّ عَمَلٍ یُوصِلُنی اِلی قُرْبِکَ،
و آن حضرت در جای دیگر می فرمایند:
نافرمانى خدا كنى و ادعاى محبت او را دارى؟ بجان تو، اين (تناقض) كارى عجيب است که اگر محبتى راستين داشتى اطاعتش مىكردى زیرا عاشق در برابر محبوب و معشوق خود « مطيع » است.
انسانی که برای رسیدن به این « حُب و عشق به خالق » تلاش می کند «، سرشار از محبت عاقلانه و مخلصانه به مخلوق » می شود و به « مقام وساطت » می رسد و « رحمت الهی » را به خلق می رساند.
و « چنین مُحب با محبتی، محبت را در خودش به فوران » در می آورد و جلوه ای از « رحمه للعالمین » می شود.
با چنین محبتی، انسان به اصل و منشأ و خالق خود، متصل و سرشار از کرامت و برکت می شود و با « محبت مناسب خود »، «،« بصیرت » ایجاد می کند و افراد را به « شهود » و « بالاترین درجه بروز و ظهور » می رساند و با او « خارها، گُل » و « دشمنی ها به دوستی » و « سرنوشت » افراد متحول و او « شکارچی قلبها » می شود.
اللهم ارزقنا حبک و حب من یحبک و حب کل عمل یوصلنا إلی قربک. آمین یا رب العالمین.
#قطرات_بارانی_۳۶
🌷 با سلام و عرض ادب
من فرق بین محبت و دلسوزی رو متوجه نشدم
ممکنه با مثال و کلام ساده تر و ملموس تر توضیح بفرمایید؟
🌿 در « محبت مؤمنانه »،« انسان فقط واسطه رحمت الهی است و اولا: « هیچ دخالت نفسانی و خیالی و شیطانی » در آن و « توقعی » از آن ندارد، ثانیا: محبت را به صورت « عمل صالح » و « متناسب با نیاز مخاطب » ابراز می کند.
« گاهی با لبخند و نوازش و لطف و انفاق و احسان و تذکر و تشویق و أمر به معروف ..... » و گاهی با « إنذار و أخم و قهر و تنبیه و مجازات و .... »
از آنجا که هر فردی، « شرائط و إقتضاء خاص » و « تکلیف خاص خودش » را دارد لذا نسبت به دیگران ، « غیر معصوم » هرگز نمی تواند قضاوت درستی داشته باشد.
🌾پس لطفا نسبت به رفتار دیگران حساس نشوید و فقط « مأموم » امام منصوب الهی » باشید.
🌴 « محبت » مثل نور خورشید، به همه می تابد و فرد یا افرادی را « جدا » نمی کند و نسبت به برخی « بخل » نمی ورزد اما « دلسوزی » نسبت به افرادی صورت می گیرد که « من » خوش می آید و یا نفعی برای من دارند و باعث شهرت و یا لذتی یا ... برای من می شوند.
در دلسوزی ، « صالح و متناسب و شایسه بودن محبت »،« رعایت » نمی شود.
معمولا کودکان نسبت به همه محبت دارند و فرد یا افرادی را « دستچین » نمی کنند.
در « موکبهای اربعین » پذیرایی از همه یکسان است.
اما در برخی مهمانیها با دلسوزیهای احمقانه فقط « أغنیا » دعوت می شوند و پذیرایی از افراد خاص، به صورت خاص برگزار می شود.
دامنه این کلمه تقریبا تمام زندگی ما را در بر می گیرد اینکه تمام بروز و ظهور ما در جهت خدا و مطابق با تعالیم الهی باشد و یا در جهت خودخواهی و منافع شخصی یا خانوادگی یا حزبی و جناحی خودمان باشد.
#قطرات_بارانی_۳۷
🌷 چرا اسمش دلسوزیه
دلسوزی برای دیگران نیست مگر؟
پس چطور با توجه به منافع شخصی هست؟
🌿 « دلسوزی » ما نسبت به افراد خاص ، معمولا هم « دل » بعضی ها را می سوزاند و هم « قلب » خود ما را از « دریافت فیض و رزق » محروم می کند و می سوزاند: ختم الله علی قلوبهم ، طبع الله علی قلوبهم برای افرادی است که « دل » می سوزانند، کوفیان در عاشوراء ، منافقین در سالهای اول انقلاب ، صربهای ملعون در بوسنی و داعشیهای ملعون در عراق و سوریه و طالبان در افغانستان و پاکستان، خائنین در نیجریه و میانمار و ... هزاران هزار « دل پاک » را سوزاندند.
الآن دولت خائن و دروغگوی ما برای کدام کدخدا در انگلیس و آمریکا « خوش رقصی » و برای کدام کارگران کارخانجات فرانسوی و اروپایی « دلسوزی » می کند؟
« جام زهری که با پذیرش قطعنامه » به خورد امام رحمه الله داده شد، دلسوزی آن مرده استخر فرح بود به مردم ایران.
دخالتهایی که برخی از « مادرشوهرها » برای پسرشان و برخی « مادر زن ها » برای دخترشان دارند مصداق « دلسوزیهای نفسانی و شیطانی » است.
اینکه پیامبر أکرم صلی الله علیه و آله به آن شخص سالم و توانایی که از ایشان « کمک مالی » می خواست، یک تبر یا بیل دادند و گفتند برو کار کن، یک مصداق محبت است.
ماهی گرفتن برای دیگران، دلسوزی است، آموزش ماهی گرفتن، مصداق محبت است.
به جای دیگران اندیشیدن و راهکار پیدا کردن و با « مشاورهای غیر مجاز » برای دیگران « تکلیف » تعیین کردن ، مصداق « دلسوزیهای کباب کننده » است.
دعوت به « تفکر و تعقل »، مصداق محبت است.
آن آیه ی سوره إسراء به « مقدار » إنفاق توجه داده است اما اینکه همان مبلغ اندکی را که می خواهم إنفاق کنم ، با محبت بدهم یا با دلسوزی ، خداخواهانه بدهم یا خودخواهانه ، به نیت و نگاه من بستگی دارد. از یکی تشکر نمی خواهم و توقعی ندارم ، از یکی اگر تشکر نکند دفعه ی بعدی در کار نیست.
ببخشید مثالهای من شاید برایتان سنگین باشد. بگردید مثالهای روشن تر از قرآن و یا نهج البلاغه پیدا کنید اما در « گفتار و رفتار اشخاص مشهور اما غیر معصوم » ، « متوقف » نشوید.
#قطرات_بارانی_۳۸
با سلام و احترام به تمام أعضاء محترم گروه و عرض صبح بخیر به همگی.
🌾امروز « دوشنبه » است و از منظر مادر نازنینمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها ما باید به این « شش نیاز مهم » خود توجه و با استعانت از خداوند متعال، « تحقق » آنها را پیگیری کنیم:
اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ
۱. قُوَّةً فِی عِبادَتِکَ،
۲. وَ تَبَصُّراً فِی کِتابِکَ،
۳. وَ فَهْماً فِی حُکْمِکَ.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ لاتَجْعَلِ:
۱. الْقُرْآنَ بِنا ماحِلاً،
۲. وَ الصِّراطَ زائِلاً،
۳. وَ مُحَمَّداً صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ عَنّا مُوَلِّیاً.
خدایا! از تو می خواهم:
۱. قوّت در عبادت و بندگیت را،
۲. و بصیرت در کتابت را،
۳. و فهمی روشن در احکامت را،
خدایا تمام توجُهت را بر محمّد و آلش قرار ده
۱. و قرآن را از ما شاکی قرار مده،
۲. و صراط را بر ما لرزان نگردان،
۳. و محمّد و آلش را از ما روی گردان مساز.
🌴و سپس با تمسک به صد بار ذکر نورانی « یا قاضی الحاجات » در طول این روز باید بکوشیم « قابلیت و لیاقت و ظرفیت و صلاحیت و توجه » خودمان را برای « إجابت » این موارد افزایش دهیم. إن شاء الله تعالی
#قطرات_بارانی_۳۹
🌾با سلام و احترام به تمامی اعضاء محترم گروه.
إن شاء الله همگی بتوانیم با « حمد و شکر الهی » و « استغفار صبحگاهی » امروز را « نوروز » ببینیم و زندگی را از « نو » با رعایت تعالیم قرآنی و احکام شرعی « شروع » کنیم.
🌴امروز سهشنبه است بیائید همگی با هم به « مهمانی » سه امام شیرین زبان حضرت زین العابدین امام سجاد و امام محمد باقر العلم بعد النبی و امام جعفر صادق صلوات الله علیهم برویم و آن بزرگواران را با « هشت سلام »،« زیارت » کنیم و با وساطت آنان « أحسن الحال » را از خداوند تقاضا کنیم:
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا خُزَّانَ عِلْمِ اللّٰهِ ،
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا تَرَاجِمَةَ وَحْىِ اللّٰهِ ،
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَئِمَّةَ الْهُدَىٰ ،
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَعْلامَ التُّقىٰ ،
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْلادَ رَسُولِ اللّٰهِ ،
أَنَا عَارِفٌ بِحَقِّكُمْ ، مُسْتَبْصِرٌ بِشَأْنِكُمْ ، مُعادٍ لِأَعْدائِكُمْ ،مُوَالٍ لِأَوْلِيَائِكُمْ ،
بِأَبِى أَنْتُمْ وَأُمِّى ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ .
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَتَوالىٰ آخِرَهُمْ كَمَا تَوالَيْتُ أَوَّلَهُمْ ،
وَ أَبْرَأُ مِنْ كُلِّ وَلِيجَةٍ دُونَهُمْ وَ أَكْفُرُ بِالْجِبْتِ وَ الطَّاغُوتِ وَ اللَّاتِ وَ الْعُزَّىٰ.
صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ يَا مَوالِىَّ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَكاتُهُ.
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَيِّدَ الْعَابِدِينَ وَ سُلالَةَ الْوَصِيِّينَ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَاقِرَ عِلْمِ النَّبِيِّينَ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَادِقاً مُصَدَّقاً فِى الْقَوْلِ وَ الْفِعْلِ،
يَا مَوالِىَّ هٰذَا يَوْمُكُمْ وَ هُوَ يَوْمُ الثُّلَثَاءِ وَ أَنَا فِيهِ ضَيْـــــــفٌ لَكُمْ وَ مُسْتَــجِيرٌ بِكُمْ،
فَأَضِيفُونِى وَ أَجِيرُونِى بِمَنْزِلَةِ اللّٰهِ عِنْدَكُمْ وَ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
سلام بر شما ای خزانهداران علم خدا، سلام بر شما ای مفسران وحی خدا، سلام برشما ای پیشوایان هدایت، سلام بر شما ای نشانههای پارسایی، سلام بر شما ای فرزندان رسول خدا،
من به حق شما دانا و به مقام شما بینایم و با دشمنانتان دشمن و با دوستانتان دوستم،
پدر و مادرم فدایتان، و تمام توجه خدا برای شما باد.
خدایا؛ من دوست دارم آخرین اینان را همانطور که دوست دارم اولین آنان را و از هر صفبندی در برابر ایشان بیزاری میجویم و به جبت و طاغوت و لات و عُزّی، کفر میورزم،
ای سروران من، تمام توجه خدا و رحمت و برکات او برای شما باشد،
سلام بر تو ای سرور عابدان و زبده جانشینان، سلام بر تو ای شکافندهی دانش پیامبران، سلام بر تو ای راستگوی پذیرفته در گفتار و کردار،
ای سروران من، امروز روز سهشنبه روز شماست و من امروز میهمان شما و پناهنده به شمایم،
پذیرای من باشید و پناهم دهید، به حق مقام خدا نزد شما و اهلبیت پاکیزه و پاکتان.
#قطرات_بارانی_۴۰
🌷خانم محترمی پرسیدند:
همسرم از اینکه بنده ایشون را در زمینه سیاسی و اعتقادی قبول ندارم شاکی است و غبطه افرادی را میخورند که همسرشون خیلی قبولشون داره. با اینکه ایشون انتقادات سیاسی شدید و شبهاتی در بحث ولایت دارند چطور باید برخورد کنم؟ نظرتون در مورد اقتدا در نمازها به ایشون چی هست؟
🌿در پاسخ عرض کردم:
هو المحبوب
ذللوا أنفسکم بترک العادات و قودوها الی فعل الطاعات
با ترک « عادتها » نفستان را رام کنید و آن را به انجام طاعات بکشانید.(غررالحکم)
با سلام به شما و سلام به مقام والاي زن كه اگر خودش را به درستی بشناسد و نقش و مأموریتش را درست بداند می تواند مظهر صفاتِ جمالِ الهي و سرشار از عقلانیت، شور، نشاط، امید و زندگی باشد و با « هنر زن بودن » و « هدایت نامحسوسِ » خود نگاه اطرافیانش را نيز آسمانی کند و آنان را نیز به اوج عقلانیت، اراده، ادب، امید، شور، نشاط، معنویت، پاکی، انسانیت، صداقت و به أحسن الحال و به معراج برساند.
۱ـ خانم محترم ؛ « مواجهه » با هر نوع « التهاب، بیماری، انحراف، تخلف و ناهنجاری »، به « دو شکل » ممکن است:
اول: « مخــــــالف درمانی »، دوم: « موافــــــــق درمانی »
مخـــــالف درمانی، روش اکثر پزشکان غیر حکیم است که با داروهای « آنتی بیوتیک = ضد حیات »، به جنگ میکرب، ویروس، أنگل و باکتری می روند و با نگاهی خشن، سریعا « عمل و جراحی » و « مسئله » را « حذف » می کنند، اما چیزی را « حل » نمی کنند لذا درمانشان معمولا پر عارضه است و بیماری، پس از مدتی دوباره بر می گردد و عود می کند.
در این روش باید با « اطرافیانِ مخالفمان » دائما « مخالفت » و آنها را « نهی » و خودمان به هر بهانه ای « قهر » کنیم و یا « طلاق » بگیریم. البته با این روش کمتر دیگران به همراهی با ما ترغیب میشوند.
اما در روش مـــــوافق درمانی: مثلا: به شخصی که بسیار بازی و عرق کرده (به جای آب خنک)، آب ولرم یا مایع گرم می دهند تا عطش او بهتر فروکش کند و عارضه ای هم پیدا نشود.
یا مثلا: وقتی بچه به سمت خیابان می دود، با او « همراه » می شوند و حتی از او « تندتر » می دوند تا بتوانند او را « مهار » کنند.
پس موافق درمانی، یکی از « شیوه های هدایت نامحسوس » است که شما (مثل افراد پلیس لباس شخصی) « وانمود » می کنید با فرد خطاکار یا غافل یا منحرف یا متخلف .... « همراه و موافق » هستید اما (با اسناد یا استدلال یا استناد)(و با تشویق مناسب نکات مثبت طرف) به تدریج آنقدر روشنایی به وجود می آورید که یا طرف با تفکر و تعقل، احساس کرامت می کند و خودش از پیمودن راه غلط منصرف شود و یا به نحوی بتوانید او را « مهار » کنید.
پس اگر (بر خلاف بسیاری از مذهبی نماها) از یکسو به « مختار » بودن انسان و « ذهنیات » همسر محترمتان احترام بگذارید و از سوی دیگر، باورهای خودتان را آنقدر « مستدل و مستند » کنید که بتوانید به « شبهات » ایشان پاسخ بدید و یا ایشان را به « مراجع مسلطی » إرجاع دهید و یا با « پرسشهای منطقی و مناسب » ایشان را به « تفکر » بکشانید، و با توکل به خدا و استعانت از او و با شیرین زبانی نکات مثبت و باورهای درست ایشان را به زیبایی تشویق و تکریم کنید، خیلی بهتر می توانید در « جهادهمسردای » خود و « همراه سازی ایشان » موفق باشید.
۲ـ اگر حج تشریف ببرید آنجا « مجاز » هستید در نماز جماعت به « وهابیون » إقتدا کنید. چرا؟
چون آنها « اَمام = جلو » شما قرار دارند اما « إمام » شما نیستند.
اما وقتی جناب « حر بن ریاحی » و سربازانش، مانع حرکت کاروان امام حسین صلوات الله علیه به سمت کوفه شدند و اذان گفته شد و امام به نماز ایستادند، جناب حر هم با افرادش به ایشان إقتدا کرد در حالی که نمازش « قبول » نـــبود. چرا؟ چون إمام در « اَمام » او بودند اما « إمام » او نـبودند، إمام او آن روز، یزید ملعون بود.
پس وقتی در منزل با همسرتان هستید، إقتدا به ایشان که « مسلمان » هستند (با هر شبهه ای پیرامون رهبری و انقلاب)، قطعا « مجاز » است، زیرا خود شما « ولایت و نیابت » را (ظاهرا) قبول دارید. البته اگر در منزل شما، پدر بزرگ یا مهمان عالم تر و باتقواتری باشد، در آنصورت اگر بخواهید نمازتان را به جماعت بخوانید (که برای زنان واجب نیست) می توانید « با همسرتان » به ایشان إقتدا کنید.
۳ـ لطفا به هر اندازه که فرزندانتان را دوست دارید به همان اندازه از آنها « دوری » کنید و فقط و فقط به « جهادهمسرداری » و « احترام و تکریم پدر » بپردازید تا مفیدترین زمینه عقلانیت و رشد را برای آنها هم فراهم آورید. امیدوارم موفق و مؤید باشید.
#قطرات_بارانی_۴۱
🌷 « سه » فرق مهم « سارق » و « مهمان » کدامند؟
🌾 « لله الحمد و الشکر » که رزق امروز ما را این « زیارت » و این « ضیافت » نورانی قرار داد.
و با سلام و احترام و تشکر فراوان از عزیزانی که نظر خود را با نکات بسیار ارزنده و زیبا و مفید ارائه کردند.
🌿 پس همانطور که شما فرمودید:
۱ـ سارق، بدون اجازه وارد هر فضایی می شود و بدون اجازه چیزی را از « ولایت » دیگران خارج می کند. (حتی اگر خودش هیچ بهره ای از آن چیز سرقتی نبرد.)(مثل برادران حضرت یوسف علیه السلام که ایشان را از ولایت پدر خارج کردند.)
۲ـ سارق، با سرقتش، « جنس فــانی را باربــری می کند و مورد لعنت دنیوی و عذاب اخروی قرار می گیرد .
» اما میهمان، « با حضور مؤمنانه و متواضعانه اش، مورد لطف و محبت قرار می گیرد و به « اُنس و الفت قلبی و علم و معرفت و تجربه و همدلی » می رسد و از دعای خیر برخوردار می شود: رَبِّ اغْفِرْ لي وَ لِوالِدَيَّ وَ لِمَنْ دَخَلَ بَيْتِيَ مُؤْمِناً ...(نوح۲۸)
۳ـ سارق، غرق در اضطراب و ترس و تشویش و نگرانی و در جستجوی « اجناس » با ارزش ناپایدار است،
اما میهمان، ارامش و نشاط دارد و « مشتاق شنیدن و دیدن و زیارت « گفتار و رفتار و اخلاق ارزشمند » است و « تحول انسانی و رشد عاطفی و اجتماعی » و « وسعت رزق » پیدا می کند.
خوب امروز میهمان سه امام بزرگوار بودیم که تمام لحظات عمرشان را به بیان دعاهای روح نواز و شوق أنگیز و ترویج معارف قرآنی و ارائه بیشترین احادیث نبوی و علوی و پرورش هزاران شاگرد فعال گذشت.
اگر واقعا امروز خود را در منزل این سه انسان کامل می دیدیم، چه گفتار و رفتار و اخلاقی می دیدیم؟
چقدر سادگی و نورانیت و محبت و بزرگواری و بندگی می دیدیم؟
آیا احتمال داشت حتی سرسوزنی غفلت، نفسانیت، خودخواهی، تنبلی، رذائل، شلختگی، بی انضباطی، کثیفی، اسراف، تبذیر و بی نظمی .. در آنجا دیده شود؟
هر چند که جهان به برکت وجود آنان خلقت یافته و ما همیشه بر سر سفره برکات آن ذوات مقدسه هستیم اما فرض کنید امشب از یکروز میهمانی در پیشگاه این سه نورچشمی حضرت زهرا سلام الله علیها به آغوش خانواده خودمان برگشته ایم لطفا بدون خودفریبی و صادقانه ببینیم از این سفر و زیارت یکروزه چه درسها و علوم و معارف و برکاتی را به دست آوردیم؟
چند درصد بر « الهی و ربانی و نبوی و فاطمی و علوی و حسنی و حسینی » بودنمان افزوده شد؟
امشب اگر توفیق نماز شب پیدا کردیم برای این کم بهره بردنمان از این بارگاهی که خزائه علم و رحمت و برکات الهی بودند، کمی اشک بریزیم.
و بدون تحقیر خودمان از کم بهره بردن امروزمان، خود را برای یک سفر و یک زیارت نورانی دیگر مهیا کنیم. إن شاء الله تعالی
#قطرات_بارانی_۴۲
🌷استاد اگر متوجه بشیم همسرمون دورغ میگن باید چکار کرد.بعضی مواقع احساس بی اعتمادی بهم دست میده ولی باز میگم نه شاید من اشتباه میکنم
استاد ممکن یه راه حل بگید
سپاس از توجهتون
🌿 اگر امروز با این زیارت و ضیافت همراه می شدید و در پیشگاه آن سه امام بزرگوار حضور پیدا می کردید آنان را فقط « مراقب » کی می دیدید؟
🌷 اگر اشتباه نکنم مراقب همه ما
🌿خیر ، أولیاء الهی تمام توجهشان به « خدا » و تمام مراقبتشان به « خودشان » بود.
#قطرات_بارانی_۴۳
🌾آهای أهالی محترم و مشتاق گروه؛
🌴صبح همگی بخیر. امیدوارم امروز با صد بار صدا زدن خداوند با عبارت: « یا حیّ یا قیوم »، به لیاقت و قابلیت و ظرفیت و استحقاق بالاترین درجة » حیاء » و « حیات » و « قیام و مقاومت و استقامت » برسیم. إن شاء الله تعالی
صبحانه امروز « موکب اربعینی » ما با « الهام از تمام شهیدان والامقام » اینست که بفرمائید:
🔸« مشاهده » (و شهود و شاهد و تشهد و شهادت) یعنی چه؟ و چه فرقی با « قضاوت » دارد؟
و چرا « شهید حتما زنده است؟ »
تقاضا می کنم تمام أعضاء محترم گروه به این پرسش بیاندیشند و پاسخی را برای آن بیابند،
اما « تعداد کمتری » که می توانند « محققانه » پاسخ بدهند به این پرسش پاسخ دهند.
حیّ علی الحیاء و الشهود.