#قطرات_بارانی_۲۰۶
#سوال
🌷سلام متاهلم و از صحبت های استاد با دوران عقد کوتاه کاملا موافقم، معمولا در این دوران، هم همسر و هم پدرِ دختر و هم خانواده ی دو طرف!! ، خود را ولی دختر(یا چیزی نزدیک آن) میدانند! و دختر بین اینها گرفتار میشه .
خودم دوره عقد کوتاهی( زیر دو ماه) داشتم، و مشکلاتی که عموما پیش میاید در خانواده ها را نداشتیم؛ مگر در زمان صحبت پیامکی که داشت مساله ساز میشد که ادامه ش رو به زمان حضور همدیگه موکول کردیم و حل شد.و بعد اون صحبت کردن درباره ی مسائل رو به صورت پیامکی ممنوع کردیم بین خودمون .
دوران عقد اگر کوتاه باشه یا کلا نباشه ، شناختی که گفته شد(پنج اصل) حاصل نمیشه، پس نمیشه روی دوران عقد برای این هدف حساب کرد.
تجربه ی من اینه که اگر قراره دوران عقد خیلی کوتاه باشه(شاید نهایت تا سه ماه یا حتی کمتر ) ؛ اون محدودیت های رفت وآمدی و روابط، مناسب نیست و فایده ای نمی بینم چون شناختی حاصل نمیشه .
حتی اگر محدودیت روابط و رفت آمد باشه، اون کششی که بین دو طرف وجود داره،به هیچ وجه نمیذاره شرایط شناخت فراهم بشه.(مگر اینکه دوران عقد بسیار طولانی بشه و اون هیجانات اولیه کمتر بشه، که ضرر عقد طولانی بسسسسسسیااااااار بیشتره ؛ دیدم کسی رو که برای شناخت، دوره ی عقد رو بالاجبار طولانی کردن، و برای بی انگیزه نشدن پسر، روابط رو محدود کردن . به اقرار خودشون هم پسر بی انگیزه شد بعد مدتی، و زده شد از سخت گیری ها و هم شناخت (ی که مدنظرشون بود) حاصل نشد!
فقط یک بخش رو متوجه نمیشم، چه زمانی ولایت پدر؛ به همسر منتقل میشه؟
(اگر مردی هزینه ی نسبی زندگی را در دوران عقد به خانم بده ،ولی خانم منزل پدر باشه؛ همسر بر او ولایت داره؟ )
سوال بعدیم اینکه؛ چرا اون پنج اصل مهم که گفته شد، قبل از عقد بررسی نشه؟ امکان بررسی ش هست قبل عقد ؟ (مثلا در شرایطی که دوران عقدی نباشه کِی باید این پنج اصل بررسی بشه و چگونه؟ )
#جواب
🌿ضمن تشکر از طرح خاطرات و نظراتتان.
۱ـ فرمودید: « چه زمانی ولایت پدر بر دختر؛ به همسرش منتقل میشه؟ » پاسخ: از لحظه ای که با « مستقل شدنش » از « ولایت پدر خارج شود. ».
۲ـ « اگر مردی هزینه ای را در دوران عقد به خانمش بدهد اما خانم در منزل پدر باشه؛ همسر بر او ولایت داره؟ » پاسخ: ظاهرا « پرداخت هر مقدار از هزینه، عامل « ولایت » نیست. لذا « قبل » از مستقل شدن، شوهر (شناسنامه ای)، ولایت « ندارد » اما « بعد » از مستقل شدن، زن در منزل پدر حکم « مهمان » دارد و باید تابع همسرش باشد.
۳ـ « آیا اون پنج اصل مهم، قبل از عقد قابل بررسی است؟ » پاسخ: بله، پس از قبول یکدیگر و دوران نامزدی و عقد، زوج باید برای « تقویت تفاهم، همدلی، احترام، اعتماد و هم آهنگی » میان خود بکوشند و « قبل از اولین بارداری » باید به حد نصابی از این پنج مورد رسیده باشند و الا با انواع « بهانه جویی و نیش و کنایه » باعث آزار یکدیگر می شوند.
امیدوارم در « مراقبت از خود » و خودسازی و مدیریت مؤمنانه و هنرمندانه خانواده موفق و مؤید باشید.
🍃واژه: #عقد #ولایت
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۰۷
#سوال
🌷 سلام و احترام
میشه لطفاً این ۵ اصل مهم رو یک بار دیگه بفرمایید
پیام های قبل رو نمیتونم ببینم
#جواب
🌿« تفاهم، همدلی، احترام، اعتماد و هم آهنگی »
🍃واژه: ۵ اصل مهم #ازدواج
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۰۸
#سوال
🌷میشه بفرمایید چرا مردان مصداق آیه ۳۰سوره بقره هستند
مگر خانم ها نمیتوانند مفسدباشند
#جواب
🌿به نظر می رسد « خلافت الهی » در آیه ۳۰ سوره بقره، فقط در « *امور زمینی* و « *کارهای اجرایی* » است و لذا « مردانه » است و آن ها ممکن است عمر و توانایی های خودشان یا دیگران را به فساد بکشانند.
زنان به خاطر اینکه *مظهر صفات جمال الهی* هستند و طبق آیه ۵ سوره تحریم *شش صفت ذاتی دارند* و سرشار از انس و محبت و مهربانی هستند نمی توانند مفسد باشند.
پس اگر بخواهند » مفسد » باشند ابتدا باید ابتدا « *مسخ شوند* » و یکپارچه « آقا » و « حماله الحطب » شوند تا « *کانت من الغابرین* » شوند.
لا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ .... (إبراهیم/۸۸)
همه چیز عالم خلقت، زوج هستند: مثل هیدروژن و اکسیژن، آسمان و زمین ....
🍃واژه: #خلافت_الهی #زوج
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۰۹
🌾همراه با نظرات شما
چند روز پیش خانمی درباره کار بیرون سوال کردن و پاسخ شما مثال هایی از بانوان کوشا و مبارز بود من یکی از مثال های شما رو از نزدیک دیده و میشناسم ... و از نزدیکان یکی از آنها هستم و ارزش و احترام خاصی برای ایشان قائلم اما با توجه به اینکه زندگی آنان را از نزدیک لمس کردم به این نتیجه رسیدم که هر خانواده ای واقعا نیاز به حضور کامل مادر در دوران کودکی فرزندان و در واقع در تمامی مراحل داره و هر وقت وجود فیزیکی این چشمه ی جوشان وحیات بخش کمتر بشه آسیب های خودش رو وارد میکنه و هیچ وقت این آسیب ها قابل جبران یا پیشگیری نیست
با اینکه به شجاعت و دلیری آنان میبالیم اما اکثر افراد خانواده آنان بسیار مضطرب و گاها با مشکلات متعدد رو به رو هستن . من معتقدم نبود مادر در زمان طفولیت و نوجوانی را هیچ چیزی پر نمی کند و فکر میکنم هیچ وقت حضور مادر در منزل قابل جایگزینی باهیچ کار درست و خیر دیگری نیست ...
والبته خودم هم در دام این آسیب به خانواده هستم و پزشکی میخونم و هر روز فکر میکنم اگر دخترم ناخن میخورد یا... مقصر اصلی بنده هستم...
میخواستم این راز بزرگ رو با شما در میون بذارم و بگم که در بطن هر کدوم از اون خانواده ها شاید بچه ها هیچ وقت راضی نباشن آغوش مادر رو از دست بدهن تا خیر بزرگتری را کسب کنن...
🍃واژه: #حضور_مادر / همراه با #نظرات شما
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۰
🌾سلام و عرض ادب استادم
ان شاءالله حالتون خوبه ،،من و بچه های ۵ ساله کلاس قرآن هر وقت کلاس داریم برای سلامتی شما دعا می کنیم
اینو عرض کردم تا بدونید چقدر برای ما عزیز هستین
دو سوال داشتم، لطفا هر وقت صلاح دونستین منت گذاشته و پاسخ نورانی خود را هدیه ما کنید
#سوال
🌷استاد آیا *واژه شناسی* قرآن، با *مترجمی* قرآن فرق داره؟
و دوم لطفا برای ولادت حضرت فاطمه سلام الله و روز مادر به ما هدیه ای بدهید، مثل اینهمه هدیه خوب که هر روز با مهربانی روزی ما می کنید
#جواب
🌿 سلام و رحمت و برکات الهی بر شما و بر تمام بانوان مؤمن.
از لطف کریمانه شما ممنونم و میلاد فرخنده و نورانی حضرت مادر آن کوهسار رفیع و کوثری که سیزده چشمه ی نور و معرفت و برکت از آن می جوشد و بهترین و معطرترین خلق الهی هستند، به شما نورچشمی های آن سرور تمام بانوان تاریخ ، تبریک می گویم.
امیدوارم شما عزیزان هم بتوانید جلوه ای از وجود نورانی و پر برکت ایشان باشید.
۱ـ ظاهرا « *واژه شناسی* » با « *ترجمه قرآن* » خیلی فرق دارد و مقدمه آنست.
۲ـ به عنوان هدیه این حدیث قدسی را تقدیمان می کنم.
ذات أقدس الهی رسول أکرم صلی الله علیه و آله را خطاب قرار داد و فرمود:
« *یا احمد، لولاک لما خلقت الأفلاک و لو لا علی لما خلقتک و لو لا فاطمه لما خلقتکما* »
از کتاب: فاطمه بهجه قلب المصطفی/ ص ۹/ از آیه الله احمد رحمانی همدانی / از کتاب کشف العالی
ای احمد؛ اگر تو نبودی جهان را نمی آفریدم و اگر علی نبود تو را نمی آفریدم و اگر زهرای مرضیه نبود شما دو تن را نمی آفریدم.
🍃واژه: #واژه_شناسی #ترجمه_قرآن #فاطمه سلام الله علیها
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۱
#سوال
🌷یکی از أعضاء محترم پرسیده اند:
۱. ولایت فقیه را باید قبول داشته باشم یا نه و چرا؟
۲. وظیفه ولایت فقیه چیست؟
۳. آیا به درستی وظیفه اش را انجام می دهد؟
۴. اختیارات ولی فقیه چقدر است؟
۵. چه لزومی به داشتن ولی فقیه داریم؟
۶. هر فردی که در منصب ولایت فقیه هست را باید قبول داشته باشیم یا نیاز به بررسی دارد؟
#جواب
🌿به ایشان عرض شد:
اگر می پذیریم که « مالک » این جهان فقط خداست زیرا فقط او « خالق » جهان است،
پس باید اطاعت از « سفیران » او را هم با هر خصوصیتی، بپذیریم.
سفیران الهی، گاهی فقط « نبی » هستند گاهی فقط « رسول » هستند، گاهی « هم نبی و هم رسول » و گاهی فقط « رسول و امام » هستند ، و گاهی « استاندار و فرماندار و نایب » آن سفیران هستند در هر حال إطاعت از تمام آنان، به حکم عقل واجب است.
و برای اینکه « انتصاب » آن ها از جانب خدا اثبات شود، آنها یا معجزه دارند، یا توسط سفیران قبلی « معرفی » شده اند و حتما « خصوصیات مشخص و متمایزی » با بقیه مردم دارند.
آن ها گاهی با « جعل اسم » منصوب شده اند (مثل حدیث غدیر و حدیث منزلت و مالک اشتر و نواب اربعه) و گاهی با « جعل مقام و بیان خصوصیات » منصوب شده اند. (مثل حدیث سفینه نوح و حدیث ثقلین و بیان أمیرالمؤمنین در نهج البلاغه « أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ أَحَقَّ النَّاسِ بِهَذَا الْأَمْرِ : ۱ـ أَقْوَاهُمْ عَلَيْهِ ۲- وَ أَعْلَمُهُمْ بِأَمْرِ اللَّهِ فِيهِ » و حدیث اما الحوادث الواقعه فارجعوا الی رواه أحادیثنا ...)
۱ـ ولی فقیه همان « نایب عام » است که أئمه او را با خصوصیات « جعل و نصب » کرده اند و اطاعت از او به همان دلایلی که اطاعت از ائمه أطهار و پیامبر أکرم صلوات الله علیهم واجب است*، به همان دلایل *واجب است.
۲ـ وظائف ولی فقیه، در قانون اساسی مشخص شده است که هدایت کلی نظام و امت اسلامی است.
۳ـ نظارت به عملکرد ولی فقیه ، به عهده خداوند و رسول أکرم صلی الله علیه و آله و أئمه أطهار صلوات الله علیهم است، از نظر قانونی هم خبرگان مجلس خبرگان بر کار ایشان نظارت دارند.
۴ـ اختیارات ولی فقیه از نظر قانونی در قانون اساسی مشخص شده است.
۵ـ چون اداره هر جامعه ای بدون « رهبر » امکان ندارد پس « بدون ولی فقیه » یعنی: بدون رهبر منصوب خدا، یعنی پذیرش فراعنه و معاویه ها و یزیدها و شاهان و امثالهم،
در این صورت ارتباط ما با خالق و مالک و رازقمان و سفیران او قطع می شود و در نتیجه هر گونه خوردن و نوشیدن و عقد و معامله ای، « تصرف غیر مجاز و سرقت و ظلم و تعدی » خواهد بود.
در واقع بدون « ولایت » ولی فقیه، نمی توانیم به « ولایت الهی » متصل شویم و از عنایات الهی برخوردار شویم.
۶ـ طبق آیات و احادیث و دلایل عقلی، اگر « خصوصیات ولایت فقیه » در فقیه جامع الشرائطی جمع شد هم بر خود او « واجب است که این مقام را بپذیرد » و هم اطاعت از او بر تمام مؤمنین واجب عقلی و قانونی و شرعی می شود.
🍃واژه: #ولایت_فقیه #جعل #انتصاب
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۲
#سوال
🌷سلام استاد صبحتون بخیر
امکان دارد ادامه مبحث انتصاب رو بفرمایید؟
#جواب
🌿 سلام و رحمت الهی بر شما
در تمام کشورها، مسئولین یا با « جعل اسم » منصوب شده و می شوند (مثل انتصاب أمیر المؤمنین صلوات الله علیه با: حدیث غدیر و حدیث منزلت)( و انتصاب مالک اشتر و نواب اربعه)
و یا با « جعل مقام و بیان خصوصیات » منصوب شده و می شوند. (مثل: انتصاب أئمه أطهار صلوات الله علیهم با حدیث سفینه نوح و حدیث ثقلین)(و انتصاب نایبانشان با این بیان أمیرالمؤمنین در نهج البلاغه که فرمودند: « أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ أَحَقَّ النَّاسِ بِهَذَا الْأَمْرِ : ۱ـ أَقْوَاهُمْ عَلَيْهِ ۲- وَ أَعْلَمُهُمْ بِأَمْرِ اللَّهِ فِيهِ » و احادیثی مثل: و اما الحوادث الواقعه فارجعوا الی رواه أحادیثنا ...)
🍃واژه: #انتصاب
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۳
#سوال
🌷برای *زنان مطلقه، رجوع به شوهر قبلی بهتر است یا ازدواج با شوهر جدید؟*
لطفا « متن و ترجمه دو آیه از قرآن » را بنویسید که به این پرسش پاسخ داده باشد.
#جواب
سوره بقره آیه۲۲۸و۲۳۲
وَالْمُطَلَّقَاتُ يَتَرَبَّصْنَ بِأَنفُسِهِنَّ ثَلَاثَةَ قُرُوءٍ وَلَا يَحِلُّ لَهُنَّ أَن يَكْتُمْنَ مَا خَلَقَ اللَّهُ فِي أَرْحَامِهِنَّ إِن كُنَّ يُؤْمِنَّ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَبُعُولَتُهُنَّ أَحَقُّ بِرَدِّهِنَّ فِي ذَٰلِكَ إِنْ أَرَادُوا إِصْلَاحًا وَلَهُنَّ مِثْلُ الَّذِي عَلَيْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَلِلرِّجَالِ عَلَيْهِنَّ دَرَجَةٌ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
زنان مطلقه، باید به مدت سه مرتبه عادت ماهانه دیدن (و پاک شدن) انتظار بکشند! [= عده نگه دارند] و اگر به خدا و روز رستاخیز، ایمان دارند، برای آنها حلال نیست که آنچه را خدا در رحمهایشان آفریده، کتمان کنند. و همسرانشان، برای بازگرداندن آنها (و از سرگرفتن زندگی زناشویی) در این مدت، (از دیگران) سزاوارترند؛ در صورتی که (براستی) خواهان اصلاح باشند. و برای آنان، همانند وظایفی که بر دوش آنهاست، حقوق شایستهای قرار داده شده؛ و مردان بر آنان برتری دارند؛ و خداوند توانا و حکیم است.
وَإِذَا طَلَّقْتُمُ النِّسَاءَ فَبَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَلَا تَعْضُلُوهُنَّ أَن يَنكِحْنَ أَزْوَاجَهُنَّ إِذَا تَرَاضَوْا بَيْنَهُم بِالْمَعْرُوفِ ذَٰلِكَ يُوعَظُ بِهِ مَن كَانَ مِنكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ذَٰلِكُمْ أَزْكَىٰ لَكُمْ وَأَطْهَرُ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ
و هنگامی که * زنان را طلاق دادید و عدّه خود را به پایان رساندند، مانع آنها نشوید که با همسران (سابق) خویش*، ازدواج کنند! اگر در میان آنان، به طرز پسندیدهای تراضی برقرار گردد.* این دستوری است که تنها افرادی از شما، که ایمان به خدا و روز قیامت دارند، از آن، پند میگیرند (و به آن، عمل میکنند). این (دستور)، برای رشد (خانوادههای) شما مؤثرتر، و برای شستن آلودگیها مفیدتر است؛ و خدا میداند و شما نمیدانید.
#سوال
🌷یک پرسش دیگر
*چرا در آیه اول خداوند می فرماید: مردان « یک درجه » از زنان برتر هستند؟
*وَ لِلرِّجَالِ عَلَيْهِنَّ دَرَجَةٌ*
آیا اصلا این درست است که « *مردها یک درجه از زنان بالاتر و برتر هستند؟* »
« مرجع ضمیر هنّ » در *علیـــهن » ، کدام کلمه در این آیه است و به کدام بانوان بر می گردد؟
اگر مرجع ضمیر علیهن را بیابید مصداقِ « رجال » روشن می شود و معنی « درجه » هم معلوم می گردد.
#جواب
🌿 با توجه به کلمه المطلقات و ضمیر علیهن این درجه برتری فقط برای شوهر قبلی و منحصر به زنان مطلقه (نسبت به خواستگار جدید) است.
و *این یک درجه ترجیح فقط برای شوهر قبلی آن خانم طلاق داده شده است*. نه نسبت به تمام زنان.
و إلا مقام زنان از مرتبه مردان بسیار بالاتر است.
ازدواج با شوهر قبلی ، ترجیح دارد.
#سوال
🌷استاد امکانش هست شما با توجه به علم و تجربه بالایی که در زمینه مسائل خانواده دارین، در مورد علت این سفارش توضیح بفرمایید
و حسن و معایب این برگشت رو توضیح بفرمایید
چطور باید به این نتیجه برسن که بازم مثه گذشته با هم زندگی نخواهند کرد و به اصلاح رسیدن؟
#جواب
🌿بسیاری از زوج هایی که از هم جدا شده اند متوجه اشتباهاتشان شده و پس از مدتی از جداشدنشان پشیمان می شوند.
پس حتما با همسر قبلی، که مدتی با هم بوده و به حساسیتهای هم آشنا شده اند بهتر می توانند ادامه دهند تا اینکه با فرد جدیدی از صفر شروع کنند.
لذا قرآن می فرماید: شوهر قبلی « یک درجه » از شوهر جدید بهتر است.
ضمنا دو شرط زیر را هم بیان فرموده است:
اذا ترضوا بینهم بالمعروف
إِنْ أَرَادُوا إِصْلَاحًا
🍃واژه: #ازدواج #زنان_مطلقه
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۴
🌾مادران بزرگوار و همسران محترم و دختران عزیز حاضر در این گروه،
سالروز میلاد فرخنده و نورانی و پر برکت مادر نازنین و عزیزمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها
و آغاز هفته تجلیل از مقام والای زن را خدمت شما بانوان مؤمن و نجیب و صبور و آسمانی، بسیار تبریک می گویم،
امیدوارم با عنایت و شفاعت و وساطت آن کوثر آفرینش، دعاهای خیرتان به زودی إجابت شوند و از برکات وجودی آن نعمت نامحدود، برخوردار باشید و در زمینه سازی ظهور آخرین حجت الهی و در پرورش یاران مقاوم ایشان سهیم باشید. إن شاء الله تعالی
🍃واژه: #زن
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۵
🌾ضمن عرض سلام و صبح بخیر و تبریک این میلاد نورانی که با درخشش، تمام دشمنان نبوت و امامت*، « *أبتر » شدند.
مقام زن بودن بر شما اعضای گروه و تمام بانوان مؤمن مبارک باشد.
امیدوارم همه ما و با هر « تشهدی » در نمازهایمان، یک قدم به « مقام شهید بودن » نزدیکتر شویم.
یکی از أعضاء محترم گروه پرسیده اند:
#سوال
🌷چرا کشورهایی وجود دارن که با وجود نداشتن ولی فقیه از ما موفق ترند؟
از ایشان پرسیدم: ۱ـ کدام کشورها؟ ۲ـ در چه زمینه ای موفق ترند؟
ایشان فرمودند:
۱. آلمان کانادا آمریکا اسپانیا انگلستان کره جنوبی ژاپن چین سنگاپور مالزی سوئد سوئیس اسکاتلند دانمارک نروژ بلژیک پرتغال هلند ایتالیا استرالیا اتریش حتی ترکیه گرجستان هندوستان همین کویت و آذربایجان و امارات و عمان و قطر
۲. کشورهایی که منابع خدادادی آنها بسیار کمتر از ایران، تعداد زندانیانشان کمتر، تعداد بیکارانشان کمتر، تعداد کلاهبردارانشان کمتر، تعداد تحصیل کرده های بیسوادشان کمتر، تعداد کودکان کارشان کمتر، رشد اقتصادیشان بیشتر، آرامش مردمانشان بیشتر، هوایشان تمیز تر، آموزش شان ارزان تر، بیمه هایشان معتبرتر، مسلمانانشان مسلمان تر و نامسلمانانشان انسان تر هستند
#جواب
🌿به ایشان عرض شد:
۱ـ به نظر می رسد اطلاعات شما مطابق با واقعیت نیست و گزارشات متعدد سازمان های بین المللی نظرشان غیر از اینست.
۲ـ اینکه برخی از افراد از *تمام کشورهای جهان* ، *با نارضایتی از کشور خودشان*، به کشورهای دیگر « مهاجرت » می کنند غالبا به خاطر « نقص اطلاعاتی و اشتباه محاسباتی » آنهاست و شاید برای برخی افراد شرائط بهتری فراهم شود اما به این معنی نیست که کشور مقصد بهتر از کشور خود آنهاست،
۳ـ از دویست سی صد سال پیش تا سال ۱۳۵۷ ، کشور بسیار وسیع ایران به خاطر نالایق بودن مسئولین و توسط برخی از همان کشورهای استعمارگری که نام بردید، مثل « کیک » تقسیم شده و توسط فرنگ برگشته ها وطن فروش و مزدور و خائن؛ گرفتار بدترین انواع استعمار و استثمار و استحمار و ظلم و تجاوز و تحقیر و خیانت و فجایع بزرگ بوده و *تقریبا در تمام زمینه ها سیر نزولی داشته است*. (مثلا در حالی که صد و پنجاه سال قبل *ریل مترو پاریس را ایرانیان ساختند*، اما خود ما تا حدود پنجاه سال قبل، *دوش حمام* نداشتیم.)
اما چهل و یک سال است که *فقط به برکت و درایت ولایت فقیه*، (و با اینکه ۳۲ سال از این چهل و یکسال بر اثر انتخاب غلط برخی از مردم غافل و جاهل و لجوج، گرفتار دولت های غربگرا و مسئولین ناأهل و غیر انقلابی و نالایق و دوتابعیتی و خائن و مزدور و تحصیلکرده در همان کشورهای مذکور، بوده) *توانسته است در برابر بزرگترین جنگ نابرابر و تهاجم دهها کشور، از تمامیت سرزمین خود با دست خالی دفاع و حفاظت کند و تقریبا در تمام زمینه های علمی و پژوهشی و پزشکی و صنعتی و نظامی و هسته ای و غیره، استقلال و رشد و پیشرفت و اقتدار و خودکفایی روزافزون پیدا کند*.
۴ـ قضاوت درباره: « موفقیت سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و دیگر زمینه های زندگی »، برای فرد یا هر جامعه و کشوری، بستگی دارد به اینکه « *نگاهمان فقط دنیوی باشد » و یا « آخرت را هم باور داشته باشیم* ».
پس اگر در طویله گاوها و گوسفندان، آب و غذا به وفور پیدا می شود، به این معنی نیست که انسان هم باید لحظات عمرش را مثل جانوران، دنبال فقط غذا و رفاه و راحتی و تن پروری و عیاشی باشد و در جستجوی طویله های پر از امکانات باشد.
به نظر شما برای بسیاری از مردم آمریکا و اروپا چقدر مهم است که دولت ها و ارتش آنها در ویتنام و کامبوج و ژاپن و افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه و حلب و لیبی و نیجریه و سودان و کشورهای دیگر جهان، چه جنایت هایی می کنند و چقدر زن و دختر و کودک و افراد بی دفاع و بی پناه و بیچاره را به چه طرز فجیعی می کشند و نسل ها را نابود می کنند؟
۵ـ اینکه تمام أنبیاء و أولیاء الهی و نایبان آنها و مؤمنین حقیقی، از زندگی ساده ای برخوردار بوده و هستند، به خاطر اینست که آنها خود را در این دنیا، « *مسافر* » و *در حال « آزمایش* » می بینند و برای آنها چیزی به نام « *عزت » و « ذلت » و « آخرت » و « جهنم و بهشت » و « رضایت خالق* » مطرح بوده و هست که برای هیچ حیوان و افراد غافل و جاهل و لجوجی مطرح نیست.
#واژه: #ولایت_فقیه
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۶
🌾 نورچشمی عزیزی فرموده اند:
#سوال
🌷سوالی است ک خیلی ذهنم رو درگیر کرده در مورد اشتغال خانم ها،
اینکه آیا ضرورت اجتماعی برای حضور زن در زمینه هایی وجود دارد یاخیر؟
و این توجیه که اگر قشر مذهبی وارد عرصه ها نشوند غیرمذهبی ها همه ی عرصه ها را پر می کنند.
و با همین توجیه ما را به دانشگاه فرستادند.
به نظر شما چقدر این نظر درست است؟ من هیچوقت نفهمیدم چرا باید ادامه تحصیل بدهم؟ و چرا باید از فطرت مادری و نقش همسری خودمون فاصله بگیریم و بچه هامون را به پرستار و مهد کودک بسپاریم؟!
بنده خیلی صحبت های حضرت آقا را در مورد خانم ها رو خوندم و بجز توصیه به عرصه فرهنگی و سیاسی و پیداکردن بینش چیزی ندیدم،
#جواب
🌿به ایشان عرض شد:
لطفا در کانال تسبیح۱ عنوان: « نقش بانوان در حفظ ارزش های انسانی و اسلامی » را که احتمالا در هفته اول بهمن در یکی از سازمان ها مطرح کردم، بیابید و مطالب آن را ببینید و بشنوید.
در آنجا عرض کردم که « *برای هر مخلوقی*، فقط إیفاء یک نقش امکان دارد: *یا حضور یا ظهور* »
مثلا: روح حضور دارد اما حرکات در أعضاء بدن ظهور پیدا می کنند.
یا « برق » که در وسائل برقی حضور دارد و در رفتار آنها ظهور پیدا می کند.
یا کارگردان، حضور دارد اما اراده او در رفتار هنرپیشه ها ظهور پیدا می کند.
یا فرماندهی مانند شهید سلیمانی که « حضورش » را در مدافعین حرم به « ظهور » در می آورد.
پس این « حضور » حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها » بود که در « عبادت و شجاعت و صلابت » أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه و أئمه أطهار صلوات الله علیهم به « ظهور » در می آمد و می آید.
طبق فرمایش قرآن، یکی از اهداف مهم إبلیس و مستکبرین شیطان صفت و فراعنه همین بوده و هست که بانوان را از « *مقام حضور » محروم کنند و به « صحنه ظهور » بکشانند*.
الآن دختران و زنان مدرک دار فراوانی با پول هنگفت پدرشان یا خودشان یا همسرشان، خود را *به رایگان* برای نامحرمان، آرایش و آراسته و خوش گــــل می کنند و در تقریبا در تمام عرصه های جامعه هم « ظهور » دارند اما کمترین « حضور مؤثر و نقش مفیدی » در هدایتِ اعتقادی و اخلاقی و سیاسی پدران و برادران و همسران و فرزندانشان و نجات آنها از انواع غفلت و جهالت و نفسانیت و انحراف و بداخلاقی و فساد و اعتیاد و هرزگی و ریزش و سقوط و ... ندارند.
بنابراین لازم است بکوشید « فرق حضور و ظهور » را با دقت بیابید و تأکید حضرت امام رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری بر « حضور بانوان در تمام عرصه ها » را ببینید تا بتوانید راه زندگی خود را عاقلانه و مؤمنانه و هنرمندانه در امتداد « راه حضرت کوثر » و « مادر نبوت و امامت و ولایت » طی نمائید.
🍃واژه: #اشتغال_خانمها #حضور #ظهور #نقش_بانوان_در_حفظ_ارزش های_انسانی_و_اسلامی
@dr_ghofrani2
#قطرات_بارانی_۲۱۷
🌾 یک توصیه عیدانه:
مقام معظم رهبری (که خداوند ایشان را از خدعه و مکر و حیله منافقین و خائنین حفظ فرماید) فرموده اند:
《باید کاری بکنیم که بچهها دست مادرشان را حتما ببوسند؛ اسلام دنبال اینست فرزندانِ، نسبت به مادر تکریم داشته باشند.》
پیشنهاد می کنم در اولین فرصت، به دیدار پر برکت مادرانمان برویم و دست آنان را اگر تشریف دارند ببوسیم و اگر تشریف ندارند برایشان، ثواب خواندن « حمد و ۱۱ سوره توحید » را هدیه کنیم تا مورد عنایت و شفاعت و وساطت حضرت مادر سلام الله علیها، قرار بگیریم و جایزه ای را به عنوان عیدی از حضرت باریتعالی دریافت کنیم.
🍃واژه: #عیدانه_روز_زن
@dr_ghofrani2