بسم الله الرحمن الرحیم
حضور انور آیت اللّه جناب آقای جوادی آملی دامت برکاته
با اهداء سلام: در ایام شهادت مولی الموالی امیر مؤمنان علی علیه السّلام، خبر درگذشت متعلقه جنابعالی را با کمال تأسف دریافت نمودم. از خداوند متعال برای آن مرحومه طلب رحمت و مغفرت و برای حضرتعالی و فرزندان و بیت شریف تسلیت عرض می نمایم و تقارن وفات ایشان با ایام شهادت امیرمؤمنان علیه السّلام نشانه سعادت و ولای ایشان به مولی است است. رحمة الله علیها رحمة واسعة.
با تقدیم احترام - جعفر سبحانی
5/02/1401
🌙دفتر حضرت آیت الله العظمی سبحانی (مد ظله) میزان و مبلغ فطریه امسال (۱۴۰۱ هجری شمسی / ۱۴۴۳ هجری قمری) را اعلام کرد.
کسی که موقع غروب یعنی قبل از غروب شب عید فطر گرچه به چند لحظه باشد بالغ و عاقل و هشیار است و فقیر و بنده کس دیگر نیست، باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع که تقریباً سه کیلو است، گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد، کافی است.
پیرو سؤالات مکرر مؤمنین از دفتر آیتالله سبحانی به اطلاع میرساند: میزان زکات فطره برای هر نفر، یک صاع (که تقریبا سه کیلو) گندم یا برنج یا جو یا خرما یا کشمش یا ذرت و مانند اینها است، مکلّف است پول یکی از اینها را طبق قیمتی که در محل خودش دارد، محاسبه کرده و به فقیر بپردازد.
میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد چهل (۴۰) هزار تومان است.
https://eitaa.com/e_sobhani
هدایت شده از مرکز تخصصی علم کلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله العظمی سبحانی
پرسش از طلبه ها در یک روز جمعه تابستانی
۹ تیر ۱۳۹۶ مشهد مقدس مدرسه آیت الله خوئی رحمة الله علیه
#مشهد_مقدس
#سیوطی
#الفیه_ابن_مالک
@e_sobhani
المعجم في فقه القرآن و سر ّبلاغته
المجلد الثلاث و الاربعون
تحت اشراف آیت الله سبحانی
منتشر شد🔺
https://eitaa.com/e_sobhani
🔴 رويت هلال ماه شوال ۱۴۴۳ برای حضرت آیت الله سبحانی ثابت نگردید. و طبعاً روز سه شنبه روز عید فطر خواهد بود
موسوعة اهل البيت القرآنية
زیر نظر «العتبة الحسينية المقدسة» در 60 جلد منتشر شده است .
تفسیر روائی است از منابع شیعه که به موضوعات مهم قرآنی پرداخته است.
https://eitaa.com/e_sobhani
باز پخش پیام آیت الله العظمی سبحانی بمناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (علیهم السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم
روز هشتم شوال، عاشوراى دوم
سالروز تخریب بارگاه ملکوتی اهل بیت نبوت، و هتک حرمت مراقد امامان معصومین در بقیع، عاشورای دوم است و باید مسلمانان جهان به ویژه شیعیان مراتب نفرت، انزجار خود را از عاملان این جنایت به گوش جهانیان برسانند.
حدود ۱۰۰ سال پیش لشکر جهل و ظلالت، در چنین روزی، با بیل و کلنگ نصب و عداوت به حرم شریف ائمه چهارگانه و دیگر وابستگان خاندان رسالت در بقیع یورش برده و آنها را با خاک یکسان کردند.
بار دیگر عمل زشت و نفرت بار متوکل عباسی را در تخریب گنبد و بارگاه حسینی و شخم زدن زمین آن را تکرار کردند «یُریدُونَ لِیُطفِئُوا نُور الله واللهُ مُتِمٌ نُورِهِ وَلَو کَرِهَ الکافِرُون» قرآن مجید، مسلمانان جهان را به ترفیع و تکریم بیوتی که مرکز حمد و تسبیح الهی است، دعوت مینماید و میفرماید: «فی بُیُوتٍ أَذن الله أَن تُرفَعَ»
جلالالدین سیوطی در کتاب «درّ منثور» مینویسد پیامبر اکرم (ص) این آیه را در مسجد تلاوت کرد. مردی پرسید مقصود از این «بیوت» چیست؟ پیامبر (ص) فرمود: «خانههای پیامبران است». در این هنگام، ابوبکر در حالی که به خانه حضرت زهرا (س) اشاره میکرد، پرسید: آیا این خانه هم از آنهاست؟ حضرت فرمود: «نعم من افاضلها» (یعنی آری از برترین و والاترین آنهاست).
مرقد عسکریین (علیهما السلام) که اخیراً به دست همین عاملان ویران گشت، خانههای آنان بود که در آن، امامان و مادر گرامی ایشان، خدا را عبادت کرده و به حمد و ثنای او میپرداختند. متأسفانه به جای ترفیع و تعمیر، منهدم گردید.
رسم خردمندان جهان، حتی رسم پیروان شرایع پیشین این بود که قبور بزرگان و پیامبران را تکریم نموده و با ساختن بنا بر قبور آنان، ادای احترام میکردند و هم اکنون قبر خلیل الرحمن در فلسطین اشغالی، و قبور دیگر پیامبران و اوصیای آنان در کشورهای اردن و سوریه و مصر و عراق گواه این مطلب است.
متأسفانه اعراب نجد، از فرهنگ اسلامی دور بوده و به جای عمل به آیه «قُل لا اساَلکُم عَلَیهِ أَجراً إلا المَوَدّة فِی القُربی» به دشمنی برخاسته و آثار آنان را همراه با آثار دهها وابسته به خاندان رسالت و دیگر بزرگان دین، منهدم کردند.
روزی نیست که در حرمین شریفین آثار اسلامی تازهای به بهانه توسعه حرمین نابود نگردد و چیزی نمیگذرد که شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره به صورت دو شهر غربی به تمام معنی در آیند.
مسلمانان جهان، از حاکمان نجد و حجاز میخواهند حریت و آزادی را به حرمین شریفین باز گردانند و اجازه دهند با نظم و آرامش، محبان اهل بیت (ع) قبور آنان را تجدید بنا کنند و همه طوایف اسلامی را در انجام فرایض خود در زمان حج و عمره، آزاد بگذارند تا حرم امن الهی برای همه «حرم امن» گردد.
قم - جعفر سبحانی
ششم شوال 1429
https://eitaa.com/e_sobhani