هدایت شده از Moh3n
ببینید دوست عزیز اصولا این فساد املاک نجومی و عیسی شریفی و مجوز صادرشده برای ایرانمال و سایر رانت هایی که طی سالهای مدیریت قالیباف اتفاق افتاده از دو حالت خارج نیست. یا آقای قالیباف میدونسته و یا نمیدونسته. اگه میدونسته که همین امروز باید دستگیر بشه و بره زندان. خب حالا ایشون ادعا میکنن خبر نداشته و ما هم فرض رو بر همین میگذاریم. حالا مدیری که در پست شهرداری تهران قائم مقامش اختلاس چند هزار میلیارد تومنی میکنه و خبردار نمیشه، شهرداران منطقه ایش املاک نجومی میدن و خودش خبردار نمیشه، مجوز برای ایرانمالی صادر میشه که تخلفی نیست که در اعطای این مجوز اتفاق نیفتاده باشه و باز ایشون خبردار نمیشه، چطور شما یک کشور رو به همچین مدیری می سپرید. اولین نتیجه ای که میشه از این فسادها گرفت اینه که ایشون نسبت به وقوع فساد در دستگاه های تحت امرش هیچ حساسیتی نداره و دومین نتیجش اینه که ایشون مدیر لایق و کارآمدی نیستن که تا این حد در مجموعه ای در حد شهرداری تهران فساد رخ میده و بی خبره.
اینها اطلاعات درباره پیشینه آقای محمد تا همین دو سه سال قبله. اطلاعات واقعی اینه، اگر چیزی غیر از این در بیاد کشف اطلاعات نیست، تولید اطلاعات هست
اینها هم موارد شروطی که احراز بشود رجل سیاسی،رجل مذهبی،مدیر ومدبر و...👇
۱- سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیت های مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانی ها و اعلام مواضع
۲- سوابق کافی و قابل ارزیابی در تصدی برخی مسئولیت ها و مدیریت های کلان
۳- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری
۴- سن متناسب با انجام مسئولیت های ریاست جمهوری
۵- صلاحیت علمی لازم جهت ایفای وظایف ریاست جمهوری
۶- ارائه برنامه ها و خط مشی های اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاست های کلی نظام
۷- معرفی مشاوران جهت تشریح برنامه ها و توان مدیریتی و برنامه ها
۸- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی و فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر
۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشا و ارتشا، اختلاس ، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی ، اخلال در نظام اقتصادی کشور
۱۰- وابسته نبودن به گروه های غیرقانونی و عدم محکومیت به اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸
۱۱- عدم وابستگی به رژیم گذشته و مؤثر نبودن در تحکیم آن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 معرفی اجمالی دکتر #سعید_جلیلی به عنوان کاندیدای رئیس جمهوری سال ۱۴۰۰
👆[ این کلیپ صرفا به جهت آشنایی اولیه کسانی است که احتمالا با دکتر جلیلی آشنایی ندارند و موارد بسیاری از جمله سوابق دیگر ایشان و فعالیت های دولت سایه و برخی مواضع سیاسی مهم دکتر جلیلی مطرح نشده ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگر میخواهید سعید جلیلی را بهتر بشناسید و او را به مردم نیز بهتر معرفی کنید؛ 4 دقیقه وقت گذاشته و این کلیپ را ببینید!
⭕️باج ندادن جلیلی به برخی اشخاص در دورانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند و عقده گشایی آن اشخاص
#رای_اصلح
#سعید_جلیلی
🇮🇷رسانه مردمی دکتر #سعید_جلیلی باشیم...
💯بزرگ ترین کانال حامیان دکتر سعید جلیلی در انتخابات 1400
@dolateenghlabi
امام خامنه ای در ۱۷ اردیبهشت ۸۴: «من بارها گفتهام كه اصل حضور مردم در انتخابات، حتّى از انتخاب اصلح هم مهمتر است، اگرچه انتخاب اصلح هم بسيار اهميت دارد. اصلح يعنى چه كسى؟ يعنى كسى كه همين هدفها را دنبال كند؛ يعنى كسى كه همين دردها را بداند و حس كند؛ يعنى كسى كه براى ريشهكنى فقر و فساد عزم جدى داشته باشد؛ يعنى كسى كه به حال قشرهاى محروم و مستضعف دل بسوزاند. اصلح كسى است كه هم به ترقى و پيشرفت كشور و توسعهى اقتصادى و غيراقتصادى بينديشد؛ هم زير توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود كه از ياد قشرهاى مظلوم و ضعيف غافل بماند. اصلح كسى است كه به فكر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد. اصلح كسى است كه بتواند اين بارِ عظيم را بر دوش بگيرد؛ هر كسى نمىتواند اين بار را بر دوش بگيرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد. البته هر كس صلاحيتش در مراكز قانونى تأييد شود، صالح است؛ اما بايد در بين صالحها گشت و صالحتر را پيدا و او را انتخاب كرد. اين، هنر شما مردم است.»[۲]
دلها دست خداوند است و اگر گروه نخبه و مومن و موثر، تلاش منطقی و خداپسندانه بکند، بقیه کار دست خداوند است نه تبلیغات و غیره! امام خامنه ای در ۵ مرداد ۸۸: «وقتى خداى متعال با تأكيد فراوان و چندجانبه مي فرمايد: «و لينصرنّ اللَّه من ينصره»؛(حج، ۲۲) بىگمان، بىترديد، حتماً و يقيناً خداى متعال نصرت ميكند، يارى ميكند كسانى را كه او را، يعنى دين او را يارى كنند - وقتى خدا اين را ميگويد - من و شما هم ميدانيم كه داريم از دين خدا حمايت ميكنيم، يارىِ دين خدا ميكنيم. بنابراين، خاطرجمع باشيد كه خدا نصرت خواهد كرد».
امام خامنه ای در ۳۱ اردیبهشت ۷۶ درباره ضرورت انتخاب اصلح و جلب رضایت الهی و اینکه دلها به دست خداوند است: «البته ملت بايد تلاش خود را بكند، بايد زحمت بكشد و دنبال اصلح بگردد ... مردم بايد اين كار را بكنند و ما هم از خدا مىخواهيم و دعا و آرزو میكنيم كه خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح آنكه واقعاً صلاحيتش بيشتر است هدايت كند».
رهبری در ۸ خرداد ۹۲ نیز با تأکید بر همین سنت الهی می گوید: «اگر اين شد، خدا بركت خواهد داد؛ اگر اين شد، خدای متعال كمك خواهد كرد؛ چون كارها دست خدا است، همه چيز به اراده الهی برميگردد ... چنانچه ما صادقانه عمل كرديم، خدای متعال به ما كمك خواهد كرد و آنچه كه صلاح و خير است، به ما خواهد داد».
بنابراین کسانی که از ماهها قبل از انتخابات، به سراغ معیار مقبولیت می روند، ناگزیر باید این منطق راهبردی را ندانند، یا نشنیده یا نپذیرفته باشند. سنت الهی بر این است که اگر نیروهای مومن و موثر تلاش کنند، خداوند نیز آنان را یاری می کند: «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرين». بقره، ۲۴۹
#رای_من_جلیلی
#صالح_مقبول
#انتخابات
@entekhaabat
*اصلحسازی و صلاحیتسوزی*
⭕️📝 مختصر و مفید راجع به #سعید_محمد،
نکاتی پیرامون #کنترل_ذهن_انقلابیون؛
🔶نفْس مطرح کردن نام سعید محمد(ولو علیرغم میل باطنی ایشان) برای انتخابات ریاست جمهوری، بیحرمتی به کلیّت جبهه انقلاب است
🔸مقایسه ایشان با شهید رجایی یک قیاس معالفارق است برای فریب ذهن مخاطب؛
1⃣اولا شهید رجایی پیش از آنکه به آن جایگاه برسند سالهای متمادی با مقاومت در دشوارترین شرایط(بدون نگاه به یک آینده کاری و مزایا و انعکاس گسترده رسانهای)، پایبندی خود را به انقلاب اسلامی در عمل به اثبات رساند،
اینگونه نبود که یک شبه بخواهند راه طولانی را طی کنند و زیر شکنجه در زندانهای طاغوت، لباس ریاست جمهوری برایش دوخته شود!
🔺شهید رجایی در اوج مظلومیت انقلاب، تنها به خاطر اختلاف در مبانی فکری و ایدئولوژی، حاضر نشد به مجاهدین خلق(منافقین) نزدیک شود[حتی به بهانه تضعیف طاغوت و کمک به مبارزات]،
اما تصاویر انعقاد قرارداد آقای سعید محمد، در قامت یک پاسدار، با مهدی جهانگیری(مفسد مالی) و آذری جهرمی (که خائنانه یا با سهلانگاری ذهن میلیونها نفر را در فضای مجازی آلوده کرده است) تصویری از شهید رجایی در ذهن ما تداعی نمیشود..
2⃣ثانیا وقتی 42سال از ایجاد نظام اسلامی میگذرد سطح انتظاری که از نامزدهای انتخاباتی باید داشت بسیار بیشتر از کسانی است که در ابتدای انقلاب کاندیدای حضور در این جایگاه بودهاند؛
انقلاب اسلامی آزمایشها و گردنههای صعبالعبوری را طی کرده تا به این نقطه رسیده است؛
🔻قطعا اشخاصی که کارنامه خالی یا مبهمی در بزنگاههای انقلاب دارند، نمیتوانند اشخاصی قابل اعتماد برای سپردن مسؤوليتهایی در سطح ریاست جمهوری باشند.
🔸حداقل سؤالی که میتوان از عناصر درون جریان انقلابی مانند آقای محمد پرسید، این است که در این همه سال چرا حتی حضور کلامی تان را در دفاع از انقلاب اسلامی دریغ کردید؟ اگر غیر از این است ما را روشن کنید..
🔸آیا در تاریخ انقلاب اسلامی نخبه علمی کم داشتهایم؟ آیا صرف موفقیت در یک مقطع زمانی محدود و در گرایشی خاص میتواند غیبت طولانی مدت افراد در دفاع از انقلاب را توجیه کند؟
آیا پرداختن به کارهای علمی و انجام پروژههای عمرانی بهانه مناسبی برای خالی کردن پشت جریان حزب الله در مقاطع گوناگون است؟!
🔸معادلات اجتماعی در کشور ما آنقدر پیچیده است که گاهی حتی
خوش سابقهترین افراد نیز در آزمونهای انقلاب مردود میشوند چه رسد به افراد غایب در صحنههای انقلاب..
🔶 تنها نقطه مثبت سعید محمد حضور کوتاه مدت و نسبتا موفق در مسؤوليت مربوط به سازندگی است که البته همین مورد نیز بدون حاشیه نبوده است؛
با اینحال خلأهای زیادی که ایشان در کارنامه و وجوه شخصیتی شان برای تصدی سمت ریاست جمهوری دارند چگونه قابل توجیه است؟
گاهی جواب داده میشود که استفاده از مشاوران و وزرا برای رفع این کمبودهای جدی کافی است!
در اینصورت دیگر جایگاه ریاست جمهوری محلی از اعراب نداشته و از موضوعیت خارج میشود چرا که میتوان بدون ملاحظه ابعاد و جوانب شخصیتی، هرکسی را رئیس جمهور کرد و با انتخاب مشاوران خوب او را به جلو هُل داد!
🔸عدهای با تکرار واژه "شهید رجایی" میخواهند عدم حضور سعید محمد در آزمونهای پرشمار انقلاب را توجیه کنند و این یعنی یک فریب باظرافت و ظاهر موجّه..
🔸 اگر صرف حضور در سپاه پاسداران یا داشتنِ وجهه علمی ملاک صلاحیت برای ریاست جمهوری باشد، صدها هزار اصلح در کشور برای تصدی این مسؤوليت مهم وجود دارد!
🔻تقلیلدادن ملاکهای انتخاب رئیس جمهور به لباس و چهره و مدرک علمی، علاوه بر ایجاد نگاه تک بعدی و سطحینگری، قطعا سبب بیاعتنایی به معیارهای بیان شده توسط #ولی_فقیه برای رئیس جمهور مطلوب میشود.
▪️این میزان سهلانگاری که در مورد سعید محمد توسط برخی افراد در حال انجام گرفتن است حتی نباید درباره انتخابِ یک بخشدار یا فرماندار صورت بگیرد.
🔸آیا ما نباید اطلاعی از دیدگاههای آقای محمد راجع به مقولههایی چون فرهنگ، اقتصاد، عدالت، سیاست داخلی و خارجی، حدود، جایگاه و اهمیت فعالیت جریانهای اجتماعی، میزان آزادی مطبوعات، نگاه ایشان به جایگاه رسانه و راهکار اصلاح ساختارهای موجود در فضای مجازی و صداوسیما به عنوان رسانه مرجع، دیدگاهشان درباره جنبشهای دانشجویی، نهاد روحانیّت، و صدها مسأله خرد و کلان دیگر داشته باشیم؟
🔻 افراد زیادی در کشور توانستهاند در شرایط وجود تحریمهای ظالمانه، بدون داشتن پشتوانه های خاص، ظرفیتهای داخلی را بکارگیری کرده و بخشی از تحریمهای دشمن را خنثی کنند؛ آیا شایسته است که تمام آن افراد در صف رئیس جمهور شدن بایستند؟
ادامه در پست بعد 👇👇👇
🔻یک پزشک حاذق، یک پیمانکار ماهر، یک معلّم دلسوز، یک مطبوعاتچی حرفهای و... هرکدام ممکن است در جایگاه خود بسیار مفید واقع شوند،
اما امان از روزی که هرکس به صرف موفقیت در یک جایگاه خاص و محدود احساس کند میتواند مدیریت کلان کشور را دست بگیرد!
🔸رئیس جمهور باید در تمام گرایشهای موردنیاز جامعه دارای حدنصابی بالا باشد و از خصوصیات یک مدیر تراز جامعه اسلامی در عرصههای علمی و عملی برخوردار باشد.
🔹 سعید محمد کاندیدا بشود یا نشود، شوی تبلیغاتی که برای ایشان شروع شده است تنها نتیجهای که دارد تربیت لشکری از کودکهای سیاسی و ذهنهای سطحی و بی تحلیل در میان دلبستگان به انقلاب خواهد بود، که با زبان بیزبانی به آنان گفته میشود که نه اطلاع از اندیشههای راهبردی ولایت اهمیت دارد و نه برخوردار از ذهنی که از دیدن ظواهر فراتر رود، همین که ظاهر افراد موجّه و مورد پسند بود به #معیارهای_واقعی توجّهی نکنید و هوادار آن شخص شوید..
🔸این قبیل رفتارهای هیجانی و ناپخته سیاسی به جوانان متدین میآموزد که تبیین ملاکهای رئیس جمهور انقلابی از نگاه ولی فقیه
فقط برای زینت دادن مطبوعات است، آنهم در غیر از انتخابات!
🔶آقای محمد باید بدانند که جریانهای حزبباز، تا آنجا که میتوانند از آبروی ولایت برای موجه نشان دادن خود بهره میبرد، اما آنجا که وقت اعمال اندیشه ولایت در عرصه سیاسی است، هیچ اعتنایی به گفتمان انقلاب و ادبیات ولایت ندارد.
شخصیتهایی چون سعید محمد که با نهادهای انقلابی شناخته میشوند نباید در بازی این جریانها وارد شوند و خدمات گذشتهشان را نیز دچار خدشه کنند، چرا که ایشان اولین کسی نیست که عدهای حزبباز میخواهند موفقیتهای ایشان را به خاطر منافع حزبی شان دچار حبط کنند.
🔸کاندیداتوری اشخاصی که در کوران حوادث 42 ساله انقلاب هیچ نشانی از آنان نیست این معنی را القا میکند که برای تصدی مسوولیتها در جمهوری اسلامی باید با محافظهکاری در رفتار، کمترین مخالفتها را به سمت خود جلب کرد و به سطحیترین ظواهر اکتفا کرد.
وقتی ملاکهای راهبردی کنار گذاشته شوند، با پروپاگاندای رسانههای خودبرتربین و انحصارطلب میشود #اصلحسازی کرد و #صلاحیّتسوزی..
🔶نهایتا میتوان گفت که حتی طرح موضوع کاندیداتوری آقای سعید محمد ضمن به سخافت کشانیدن انتخابات ریاست جمهوری در کشور است.
برخی رسانهای های غافل بدانند که با ایجاد ذهنیتهای وجاهت طلبانه در ذهن نیروهای انقلابی و تحریف معیارهای اصلح، در روند تربیت نیروهای انقلابی اختلال های جبرانناپذیری به وجود میآورند.
"منطقی باشیم و با مسأله انتخابات شوخی نکنیم"
وظیفه دونستم که مواردی رو درخصوص #انتخابات_۱۴۰۰ و همچنین سردار دکتر #سعید_محمد عرض کنم.
لطفا مارو نخورید و بعد از اتمام عرایض بنده؛ برچسب های ضدانقلابتونو بچسبونین.
پس وقت بزارید و این رشتورو مطالعه کنین👇🏻
« بازی دوسر باخت! »
1/اول از همه باید بگم که در تخصص و توانمندی عملکردی سازندگی و اجرایی قرارگاهی آقای سعید محمد هیچ شکی نیست. اما چیزی که اینجامهمه؛ تناقض هاییه که ایجاد میشه. در ابتدا باید بگم که تا لیستی قطعی از سوی شورای نگهبان تایید نشه، خیلی از صحبت ها بیهودست. اما لازم دیدم که عرض کنم.
2/چرانظامی نه؟ اول از همه امام خمینی ره در وصیت نامه؛ صراحتا از دخالت های سیاسی قوای مسلح نهی کردن. وصیت نامه در لغت یعنی، نامه ای که شخصی برای بعد مرگ خود،مینویسد وآن را مهر و امضا میکند تا آیندگان(ورثه یاافراد تحت الخطاب) به آن عمل کنند. https://t.co/ULYUyynY3E
3/در اسلام، سیاسی بودن لازمه دینه اما سیاست زده بودن آفته. منظور امام از دخالت درامورات سیاسی این نیست که بصیرت و اطلاعات سیاسی نباشد، بلکه تغییر ماهیت و وظایف از امورات نظامی به امورات سیاسی و بازی های خاص سیاسی است. اما دلیل این حرف امام ره چیست؟
4/همه مامیدانیم که سیاست بازی های کثیف خودش رو داره. اینکه یک نظامی واردعرصه سیاست بشه؛یا باید ریشه زد و بندی،فساد،مافیایی و... سیاست رو پاک کنه یا باید خواه ناخواه درجریان رودخانه حرکت کنه. اینکه ریشه رو پاک کنه، یک تنه نمیشه و عظم همگانی لازمه. پس ناچارا با این جریان بُر میخوره
5/وقتی یک شخص نظامی که استعفا داده و وارد عرصه سیاست شده،ناچارا آلوده به مواردی خواهد شد. این موارد برحسب روابطی که ازقبل با اون مجموعه نظامی داشته وارد عرصه نظامی هم خواهد شد و تاثیرخودش رو میزاره. این مسئله اصلا قابل انکار نیست، شواهد زیادی هم موجوده!!
6/اگه فرضا این شخص سالم بماند که بعیده در سیاست، شرایط دولت روحانی بقدری افتضاحه که 16سال زمان میبره کشور به حالت عادی برگرده. پس با انتظارات فضایی که ملت از یک نیروی مثلا انقلابی دارن به تناقض میخوره و سیر اعتراضات شروع میشه. اما ایندفعه چگونه؟
7/این سیر اعتراضات با یاری اصلاحات و اپوزوسیون وجریان های مخالف؛ علیه نیروهای مسلح و به ویژه سپاه شکل میگیره،که نظامیاتونم نتونستن کاری بکنن و...! مطمعن باشید انقدر قدرت رسانه قوی ای دارن و انقدر توانمند هستن که مردم رو به یاس بکشونن. حالا شما هی بیا و استدلال و ایه قران بیار.
8/ وقتی مردم از نیروهای مسلح ناامید بشن و نگاهشون تغییربکنه، امنیت کشور تحت الشعاع قرارمیگیره. دیگه شما حس تکلیف دربرابر قدرت موشکی نمیکنی چرا؟ چون میگی اینم بازی سپاهه برای قدرت خودش!!!، دیگه شما کار جهادی عندالله در عرصه بسیج نمیکنی! دیگه اعتمادی نمیکنی. و این دقیقا خواست دشمنه
9/شده بشینین نگاه کنین اوضاع دولت روحانیو؟چرا انقدر گزینه نظامی و سعید محمد مطرح شده؟اونها یک نظامی هراسی عادی شکل میدن تا شمارو منحرف کنن که مثلا نگرانن یک نظامی بیاد! نه اونا زمینه رو چیدن و ازخدا میخوان یک نظامی بیاد تا بتونن سپاه و نیروهای مسلح رو باخاک یکسان کنن.
10/ انقدر نیروهای جبهه انقلاب ضعیف کارکردن که مردم همه تصورشون از نیروهای انقلابی و جوان؛ شده تغییر 0تا100!!،این انتظارات فضایی باعث ایجاد تقابل ذهنی وبعدش هم بایک تهاجم فرهنگی ساده از سمت دشمن، باعث فاجعه میشه. اما شما تو خواب راحت خوابیدین و چسبیدین به تیپ و قیافه سعید محمد.
11/ دقت کردین اصلاحات روی گزینه هاش زیاد مانور نمیده؟ فکرکردین انقدر راحت میزارن نیروهای انقلابی بیان لیست بدن و گزینه مطرح کنن؟ اینا بازیه اصلاحاته که یکی یکی مهره بزنن و بعدش طوری چینش بکنن که هرکس از جبهه انقلاب اومد، حاصلش برای ما باخت باشه. که ریشه جبهه انقلاب رو بزنن!!!
12/ وضع دولت، بودجه، بدهیات و... بقدری افتضاحه که دولت دست افراد موردنظر اصلاحات از سمت انقلابیون بیفته؛ عملا با تناقض مواجه میشیم و فتنه دقیقا اونجا شروع میشه!! و مانور اصلی هم روی اقای سعید محمده!!!
12/ وضع دولت، بودجه، بدهیات و... بقدری افتضاحه که دولت دست افراد موردنظر اصلاحات از سمت انقلابیون بیفته؛ عملا با تناقض مواجه میشیم و فتنه دقیقا اونجا شروع میشه!! و مانور اصلی هم روی اقای سعید محمده!!!
14/ اقای سعید محمد، یک متخصص در امورات خودش هست، ایا در زمینه سیاست چیزی میدونه؟ ایا برنامه ای برای سیاست خارجه داره، ایا کشاورزی مسکن مالیات نفت ورزش و.. میدونه؟تخصص اجرایی داره؟ ایشون تنها و فقط تو عرصه های سپاه بوده؛ چه عرصه اجرایی فعالیت داشته؟
سپاه درهرعرصه ای درخشیده شکی نیست،اما بَری از خطا نیستن. اما دلیل نمیشه وادی سیاست رو با امورات نظامی و رسالت جهادی و...قاطی کنیم. سیاست کثیفی های خودش رو داره که اگه پای نیروهای مسلح بازبشه، این کثافاط دامان اهداف پاک نیروهای مسلح رو خواهد گرفت.
31/ برای ماست مالی و عدم پذیرش حقایق خواهشاحرف های امام ره،مقام معظم رهبری، شهیدان،آیات قران و... رو تحریف نکنین. حداقل بگین نمیخوایم قبول کنیم!!
اما وظیفه من بود بگم،که اگر این حادثه رخ بده؛ضربه بزرگی به نظام خواهد بود.
پس بیدار باشیم،نه بیدار!
ممنون🌹🙏🏻
(بازی دوسر باخت)
#پایان
15/ اگر مدعی هستین که ایشون در زمینه سیاست فعالیت داشته و خبرست؛ باید عرض کنم بنابر قانون نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هرگونه فعالیت سیاسی برای نیروهای نظامی تخلف محسوب میشه. باتوجه به ادعای شما مبنی بر سیاسی بودن اقای سعید محمد، پس ایشون یک متخلفن!!! اینم یک تناقض دیگه.
16/ پس چطور یک فرد مختلف، میتونه حامی قانون بشه؟ مطلب بعدی اینکه، نظام نیروهای نظامی رو تربیت میکنه که برسن به رسته فرماندهی بعد هوس سیاست و ریاست جمهوری بزنه بهشون ول کنن برن؟ پس اینهمه هزینه چی میشه؟ نظام فرمانده نظامی تربیت نمیکنه که بزارن برن تو سیاست، پس فرماندهی نظامی چی؟
17/ ایا این موارد پشت کردن به بیت المال نیست؟که هرکسی سردار شد و یکی دوتا ستاره خوشگل اومد زیرنشانش،بزاره بره تو سیاست؟پس زحمت چندساله نظام برای تربیت فرمانده چی؟اگر این اقایون فیلشون یادهندستون کرده،همون اول میرفتن رشته های سیاست!!! پول بیت المال اینطوری حیف و میل بشه چیزی نیست؟
18/ مسئله بعدی اینکه اقای سعید محمد اگه میگن ازقبل هم فعالیت داشتن چرا یکدفعه نزدیک انتخابات اسمشون بولد شده؟تاقبلش کجابودن؟چرا هیچی ازشون نبود؟وهمین چندماه مونده به انتخابات یهو پروژه های سازندگی و سفرها شروع شده؟یهو قرارگاه خاتم الانبیاء ع یادش اومده که رسانه و فضای مجازی داره؟
19/ اول اینکه این ضعف قرارگاه خاتم الانبیاءع رومیرسونه که پس ازگذشت چندین سال ازتاسیس،تازه ملت ما چندماه دارن اسمشو وسیع میشون. پس قبلش کجابود؟فعالیت رسانه ایش کجابود؟باید بگم جریان جبهه انقلاب و حضرات نیروهای مسلح(اگر برای انتخابات بیان) خوب گول بازی اصلاحات رو خوردن!
20/اگر اقای سعید محمد برای انتخابات بیان، مال و درامد ایشون شبهه داره. چرا؟ چون ایشون قدم به قدم کاراشونو رسانه ای میکنن نه درحالت عادی بلکه دراستانه انتخابات. اگه ازاولی که ایشون تودیع و معارفه شدن اگر کار رسانه ای به همین اندازه داشتن حرفی نبود.
21/ اما الان ایشون ازجایگاهشون برای تبلیغات استفاده میکنن. اگر قرارگاه خاتم الانبیاءع بگه ما رسانه ای بازی خوشمون نمیاد، ریامیشه و.. حرف اضافیه. چرا؟ چون حضرت اقا میفرمان که هرکاری کردین رسانه ای کنین مردم بدونن. اما اینکه الان یهو اقای سعید محمدشناخته شده و اینهمه طرح، مشکوکه!!
22/شهید س.لیمانی درصبحگاهی وقتی نامه حمایت ازیک کاندید تودستشون بود ووصیت امام هم تو دست دیگشون، روبه پاسدارا کردن وگفتن کدومش؟بعد خودشون سریع گفتن وصیت امام. امام به ما گفته درسیاست دخالت نکنید. یعنی واقعا شایسته تراز سردار برای ریاست جمهوری داشتیم؟هم متخصص، هم متعهد؟
23/ فکرکردین سردار نمیتونست بیاد؟اما چرا نیومد؟ چون حرف امام ره براش حجت بود، چون حرف رهبری براش حجت بود. اینکه یک نظامی بیاد تبعات داره، وگرنه امام ره هرگز نمیگفت. اینکه یک نظامی استعفا بده و از جایگاهش برای تبلیغات استفاده کنه اینا حق الناس و بیت الماله!!
24/ در بخشی از وصیت امام خمینی ره،اشاره شده به جلوگیری از دخالت نیروهای مسلح توسط رهبر. پس یعنی الان حضرت اقا به سعید محمد چیزی نگفته یعنی کار این اقا درسته؟ پس یعنی ولاییه؟
نخیر!! اولا وظایف رهبری مشخصه. دوما رهبری درسطح گسترده ورود میکنن. پس در این سطح وظیفه کیه؟
25/ امام ره تو این نامه اشاره ای به مجلس شورای اسلامی میکنن. این صحبت اشکار امام یعنی اینکه این مطالبه رو باید ابتدا مردم از مجلس داشته باشن و درثانی، مجلس اون رو قانون کنه. که چی؟که نیروهای مسلح تاوقتی بازنشسته نشدن حق ورود به وادی سیاست راندارند، حتی با استعفا. https://t.co/MURAVnlijx
26/ اینکه نشد، نظام چندین سال هزینه کنه پای فردی که بشه فرمانده تا درمواضع تربیت یافته ازش استفاده بشه، بعد این اقا رهاکنه استعفا بده بره توسیاست که چی؟رسالت تو مشخصه، کجامیری؟هروقت بازنشسته شده بعد بفرما برو!!!
اینها حق الناس نیست حضرات؟حیف و میل بیت المال نیست؟
27/ وظیفه رهبری مشخصه،پس دراین موارد مردم باید مطالبه کنن تامجلس قانون گذاری کنه که افرادنظامی نمیتوانند استعفا کرده و وارد سیاست بشن. تنها وقتی بازنشسته شدن و بعد از 2سال(جهت حفظ اسرار نظامی) میتوانن وارد عرصه سیاسی و... بشن. گول ظواهر رو نخورید که پشت پرده این مسئله، دسیسه است.
28/ اومدن اقای سعید محمد حتی اگر تایید هم نشه، بازهم یک بازی دوسر باخته. چرا؟ چون هزاران دلیل و راه برای زدن خود شخص این اقا، نیروهای مسلح، سپاه، نظام و در راس آن حضرت اقاست. انقدر نیروهای مسلح رو تقدیس وتطهیر نکنین. اونهاهم ممکن الخطاهستن. نقد کنین ولی تخریب نه!!
29/ عدم نقد نیروهای مسلح(تخریب نه!) باعث مغرور شدن و عدم اندرز گیری دلسوزان میشه. اگر نقد نباشه، دیگه ضعف ها دیده نمیشه، متوهم میشیم، و در اخر سوزن های دوستان رو نمیبینیم و با ضرب شمشیر دشمن بیدارمیشیم، ولی تو قبرستون نه تو این دنیا!
30/ این که نظامیان ما موفق بودن و س
در مورد رتبه a مدیریت پروژه
اینا رو نگید. به این قبله مسخرمون می کنن. این مدرکو ۸۰ نفر فقط تو ایران دارن نه در جهان. اینم مدرک خاصی نیست. یه دوره برگزار کردن در ایران این ۸۰ نفر شرکت کردن و به همشون دادن. بخدا خودمون تحقیر میشیم با این حرفا. آخه یه کم فکر کنیم. طرف مدیر پروژه ایه که فضاپیما فرستاده مریخ، جرئت همچین ادعاهایی نداره و مهم تر اینکه خودشم دنبال این مدرک پدرکا نیست اصلا.
رهبر معظم انقلاب:
" بعضی ها نظرات کارشناسی می دهند (که) با نظر رهبری مخالف است، می گویند آقا این ضد ولایت است!!
من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست، دیگر از این واضحتر!؟
نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است و به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید. " (۹۱/۵/۱۴)
رهبر انقلاب:
"مراقب باشید، مواظب باشید، نمی شود هر کسی را به مجرد یک خطائی یا اشتباهی گفت منافق!
نمی شود هر کسی را به مجرد اینکه یک کلمه حرفی برخلاف آنچه که من و شما فکر می کنیم، زد، بگوئیم آقا این ضد ولایت فقیه است.
در تشخیص ها خیلی باید مراقبت کنید... در تشخیص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد" (۸۸/۹/۱۴)
رهبر انقلاب:
" این برادر عزیزمان می گوید «ضد ولایت فقیه» را معرفی کنید. خوب، «ضد» معلوم است معنایش چیست؛ ضدیت یعنی پنجه در افکندن، دشمنی کردن، نه معتقد نبودن.
اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نیستم؛ این ممکن است که کسی معتقد به کسی نباشد.
البته این "ضد ولایت فقیه" که در کلمات هست، "آیه مُنزل از آسمان" نیست که بگوئیم باید حدود این کلمه را درست معین کرد، به هر حال یک عرفی است.
اعتراض به سیاست های اصل ۴۴، ضدیت با ولایت فقیه نیست. اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضدیت با رهبری نیست.
دشمنی، نباید کرد. دو نفر طلبه کنار همدیگر می نشینند، خیلی هم با هم رفیقند، خیلی هم با هم باصفایند، همدرس هستند، مباحثه می کنند، حرف همدیگر را رد می کنند، این حرف او را رد می کند، آن حرف این را رد می کند.
ردکردن حرف، به معنای مخالفت کردن، به معنای ضدیت کردن نیست؛ این مفاهیم را باید از هم جدا کرد " (۸۶/۷/۱۷)
🗳 بیست گفتار انتخابات
بخش اول
۱. تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردصلاحیت مجدد وی تبعات سنگینی دارد که کمترینش افت شدید مشارکت است؛ همچنانکه احتمال میدهم رئیسی نیز در نهایت وارد صحنه شود زیرا تنها کسی است که توان مهار و شکست احمدینژاد را دارد.
۲. گرچه احمدینژاد با مواضع لیبرالیسم فرهنگی، اشتیاق به مذاکره و معامله با آمریکا، مخالفت با نظارت استصوابی، موضعگیری علیه حضور ایران در سوریه و فاصلهگذاری آشکار با رهبری، به یک اصلاحطلب تمامعیار تبدیل شده، اما در این انتخابات اندک تعارفات نیز کنار گذاشته خواهد شد و اصلاحطلبان رسما از او حمایت خواهند کرد.
۳. حمایت اصلاحطلبان از احمدینژاد عجیبتر از حمایت آنان از هاشمی در ۸۴، پس از تخریب گسترده او در دولت اصلاحات نیست و این تجربه بار دیگر درخصوص احمدینژاد تکرار خواهد شد.
۴. اگرچه حضور رئیسی ریسکی برای اوست اما ریسک بزرگتر باخت نظام و انقلاب و فروپاشی اقتصادی و انفجاعی اجتماعی است؛ بنابراین «رئیسی نیاید»های بعضا خیرخواهانه، عجیب و غیرمنطقی است.
۵. در ۹۶ با «هیولا» ساختن از رئیسی مانع پیروزی او شدند و در ۱۴۰۰ با «فرشته» سازی از او و اینکه «حیف است رئیسی از قوه برود» سعی در تقلیل آراءش خواهند داشت؛ موضوعی که میبینم برخی نیز در دام آن افتادهاند. البته پازل عملیات روانی متوقف بر آن نخواهد ماند و با ادعای اینکه «درصورت شکست رئیسی، او مجددا رئیس قوه قضائیه خواهد شد» سعی میکنند به هر نحو مانع شکست خود و پیروزی وی شوند.
۶. اگر قرار باشد فردی که در سمتی موفق بوده به سمت بالاتر نرود، پس چه کسی برود؟ کسی که موفق نبوده؟! با این رویکرد، به دلیل کارنامه درخشان رئیسی در آستان نیز نباید از رفتن او به قوه استقبال میکردیم!
۷. ویژگی حضور دو ساله رئیسی در قوه این بوده که دست به اقدامات ساختاری و تحولات اداری و قضایی زده و به عبارت دیگر قطار را روی ریل انداخته است. ضمن آنکه حد یقفی برای کار در یک دستگاه وجود ندارد. اگر صد سال هم رئیسی در قوه باشد، به اندازه صد سال کار برای انجام هست. آنچه اهمیت دارد، دعوت از اصلح مقبول برای تحولات بزرگتر و مناصب بالاتر است.
۸. همه دلسوزان و مطلعان و از جمله رؤسای قوه قضائیه بارها به درستی اذعان کردهاند که مهمترین راه مبارزه با فساد، پیشگیری بهواسطه خشکاندن بسترهای ایجاد آن است. اگر مبارزه با فساد را در اولویت، و اقدامات قوه را در برخورد با مفاسد مطلوب میدانیم، باید تلاش کنیم تا این اقدامات از مجرای ریاست جمهوری ارتقاء و گسترش یابد.
۹. درحال حاضر متاسفانه جوانگرایی به بچهبازی تنزل پیدا کرده و هرکسی به صرف جوان بودن و فالوور داشتن خود را یک گزینه میپندارد! البته اینها میدانند که نه مقبولیت دارند و نه صلاحیت، و هدفشان چهرهسازی از خود و دستیابی به مقام و موقعیتی همچون وزارت است.
۱۰. بسیاری از «میآیم»ها برای تست افکارعمومی و یا بالا بردن قیمت خود است؛ همچنانکه بسیاری از «نمیآیم»ها برای مصون ماندن از تخریبهای انتخاباتی تا زمان ثبت نام است. به شدیدترین انکارها و تکذیبها هم اعتمادی نیست و کاندیداها با ادعای احساس «تکلیف» و یا فشار و درخواست «مردم» ثبت نامشان را توجیه خواهند کرد.
۹۹/۱۲/۱۱
بخش دوم:
eitaa.com/ghadirinetwork/3049
🗳 بیست گفتار انتخابات
بخش دوم
۱۱. تعدد کاندیداهای انقلابی از دو جهت مطلوب است؛ بالا رفتن مشارکت و تب انتخابات و نیز افزایش فرصت به چالش کشیدن گفتمان و مدیریت کنونی کارگزاران-اصلاحطلبان.
۱۲. فن سخنوری، پیشتر یکی از امتیازات فرعی کاندیداها بود که در برابر کارنامه و برنامه و علم و تجربه آنان چندان به حساب نمیآمد، اکنون اما متاسفانه به مهمترین مؤلفه عیارسنجی و رأیآوری نامزدها تبدیل شده است!
۱۳. باید بدانیم که میان آنچه یک کاندیدا هست و آنچه به واسطه تصویرسازیها از او تصور میکنیم، تفاوت بسیاری است و چهبسا فرد مذکور به مراتب بهتر یا بدتر چیزی باشد که گمان میکنیم.
۱۴. کاندیدا شدن افراد با سنین و سطوح مختلف، اگرچه از نظر ما عجیب و مضحک باشد اما خلاف شرع و قانون نیست؛ آنچه خلاف شرع است، تمسخر و تخریب کاندیداها و فروختن آخرت خود به دنیای دیگران است.
۱۵. سیاست کاملا ملموسی است که طیفی از جریان موسوم به «عدالتخواه» از یکسو با زدن دولت و اصلاحطلبان، نزد جریان انقلابی اعتبار کسب میکنند تا در موقع مناسب آن را تقدیم احمدینژاد نمایند؛ و از سوی دیگر نیز به هر بهانهای به موجهین انقلاب حمله میکنند تا وی را به عنوان جریان سوم و یگانه ناجی جا بیندازند.
۱۶. فعالیت حجاریان در توییتر، شمشیر کشیدن علنی تاجزاده، برعهده گرفتن مدیریت تشکیلات موسوم به «ناسا» توسط بهزاد نبوی و نامهنگاری خاتمی، نشان دهنده فعال شدن سران فتنه ۸۸ و تکرار سناریوی آشوب است؛ خصوصا که دموکراتهای آمریکا اربابان براندازی هستند و بدنه دولت بایدن همان طراحان فتنه ۸۸ در دولت اوباما است.
۱۷. حمله به قالیباف با هدف از اعتبار انداختن رقیب قدرتمند دیروز و فردای انتخاباتی اصلاحطلبان است. حمله به کلیت مجلس نیز اولا با هدف تسلیم و منفعل کردن قوه مقننه در برابر دولت و شخص روحانی و ثانیا به قصد بیاعتبار شدن مجلس انقلابی و به تبع آن دولت انقلابی و کاندیداهای انقلابی نزد مردم است. با این حال متاسفانه دیده میشود برخی افراد و اکانتها فارغ از انگیزهشان، به اسم انقلابی، مطالبهگر و عدالتخواه، بدون بیان محاسن و اقدامات مفید مجلس، بیرحمانهترین حملات را به آن میکنند که نتیجهای ندارد جز تقدیم دوباره نهادهای حاکمیتی به امثال روحانی و لاریجانی.
۱۸. گزینه نظامی، موضوع جدیدی نیست و افرادی چون شمخانی، رضایی و قالیباف در انتخاباتهای مختلف با شکست مواجه شدهاند. حال اینکه برخی گمان میکنند گزینههای نظامی پدیده انتخابات خواهند شد، نشان از بازی خوردنشان دارد. در دوقطبیسازی خیروشر نمیتوان چند هیولا ساخت. علت آنکه فعلا ماشین جنگ روانی ضدانقلاب و اصلاحطلبان علیه گزینه نظامی فعال نشده این است که نمیدانند اقبال به چه کسی خواهد رفت و لذا شلیک زودهنگام به او بیفایده و به خطا رفتن تیر است. اما اگر به فرض قریب به محال، گزینه نظامی با اقبال مواجه شود، «دولت پادگانی» و «حکومت نظامی» را محور عملیات روانی سنگین خود خواهند کرد. جریانی که توانست از قاضی خوشنامی چون رئیسی «آیتالله اعدام» بسازد، از نظامیان هم هیولایی به مراتب وحشتناکتر خواهد ساخت.
۱۹. فریب آمارهای کنونی و عدم مقبولیت روحانی را نباید بخوریم. انتخاباتها تنگه اُحد است که حریف با اندکی غفلت ما، ورق را برمیگرداند. رأی دوباره و بیشتر روحانی در ۹۶ قدرت و اعجاز رسانه و جنگ روانی را بار دیگر اثبات کرد و اینکه چه میزان مردم استعداد بازی خوردن دارند.
۲۰. انتخابات به دو دلیل لازم است پیامکی برگزار شود. اول آنکه در شرایط کرونا هستیم و احتمال دارد به موج چهارم یا پنجم برخورد کنیم و دیگر آنکه بخشی از کاهش انگیزه مشارکت با افزایش سهولت در مشارکت، مرتفع میشود. آنچه در این خصوص پیشنهاد میکنم ارسال اسامی نامزدها به همه شماره موبایلهای کشور است و اینکه فرد کد ملی خود را برای تایید، همراه با عدد کاندیدای مد نظر ارسال نماید و به فرض ارسال چند رأی از خطوط متعلق به یک فرد، تنها اولین مورد آن پذیرفته و بقیه جزء آراء باطله محاسبه شود.
۹۹/۱۲/۱۱
بخش اول:
eitaa.com/ghadirinetwork/3048
✔️ نتانیاهو:
اگر رئیس جمهور آینده ایران جلیلی باشد، مقاومت تقویت و سلطه ما در منطقه به اتمام می رسد
🆔 @dr_jalilisaeed