هدایت شده از مُحِبّ ولایت☀️💚
اگر همانند سال ۸۴ همگی بر گفتمان رای به اصلح متمرکز شده و از ظرفیت هایی همانند مساجد و پایگاه های بسیج، کارهای فرهنگی خودجوش و یا حتی از ظرفیت صحبت کردن با راننده تاکسی ها و مردم کوچه و بازار و اقناع آنها و ضمانت دادن آنها برای رای به اصلح استفاده کنیم؛ آنوقت ان تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم
سال ۹۲ بر اصلح متمرکز نشدیم و شرایط هم به نفع جریان غربگرا هم بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬رسانه مستقل
*عناصری که در مسیرشان دچار تزلزل میشوند قابل اعتماد نیستند*
⭕️ 📹 وقتی دکتر قالیباف به خاطر کسب محبوبیت در میان جریان غربگرا و پیروزی در انتخابات حاضر شدند به نظام اسلامی و ولی فقیه افترا بزنند...
#نظام_مظلوم
#مردم_میفهمند
🔷🔹🔷🔹🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ عدالت مقدم است بر پیشرفت یا پيشرفت مقدم است بر عدالت؟!!
🔸 ایرادات ما به آقایون صرفا چند موضع سیاسی و عملکرد غلط شون نیست؛ اختلافات ما بر سر مبانی است...
🔹 مقایسه دیدگاه های قالیباف و جلیلی با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ✅
#جلیلی
#قالیباف
#عدالت
#عدالت_توزیع_فقر_است
🔷🔹🔷🔹🔷
هدایت شده از Moh3n
یک بررسی ساده نشون میده این مدعا نه دلایل کافی و نه دلایل لازم برای پیروزیه. سال ۷۶ اصولگراها وحدت کردن و شکست خوردن، ۷۸ در مجلس وحدت کردن و شکست خوردن، ۹۴ وحدت کردن و شکست خوردن، ۹۶ وحدت کردن و شکست خوردن. از اون طرف مثلا سال ۸۴ وحدت نکردیم و پیروز شدیم. ۹۸ هم نشون داد بدون وحدت هم پیروزی بدست می اومد و دیدیم که عدالتخواهان حتی بیش از اصلاح طلب ها رای آوردن. بنابراین بنظر میرسه بهترین راه حل اینه که وحدت گفتمانی باشه تا با انتخاب اصلح مردم به انقلابی ها اعتماد کنن. وقتی مردم ببینن چهره هایی با تفکرات ۱۸۰ درجه مخالف همدیگه سر انتخابات با هم وحدت میکنن متوجه میشن که این وحدت برای رسیدن به قدرته، اما اگه این وحدت گفتمانی باشه و در نهایت از دل این وحدت اصلح انتخاب بشه اون وقته که مردم میگن اینها برای اصلاح وضعیت از سهم خواهی گذشتن و در این شرایطه که ادعاهای ما رو باور میکنن
🔰رهبر انقلاب:
🔹 چه کسی را انتخاب کنیم؟
*این خصوصیات به نظرمن در منتخب وجود داشته باشد:
1️⃣ مومن باشد
2️⃣ به معنای واقعی کلمه انقلابی باشند
3️⃣ شجاع باشند
4️⃣ دارای روحیه جهادی باشند
5️⃣ کارآمد باشند
6️⃣ به معنای واقعی طرفدار عدالت باشند
▪️اگر افراد اینچنینی را شناختید که هیچ اما اگر نشناختید از افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنید.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🔵 *شاخصهای نامزد اصلح برای ریاست جمهوری از دیدگاه امام خامنه ای:*
✅کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد
🗓️۹۱/۱۰/۱۹
✅نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد
🗓️۹۲/۰۱/۰۱
✅توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد
🗓️ ۹۲/۰۲/۰۷
✅معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد
🗓️۹۲/۰۲/۰۷
✅با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد
🗓️۹۲/۰۲/۰۷
✅سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد
🗓️۹۲/۰۲/۰۷
✅مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد
🗓️۹۲/۰۲/۰۷
✅تدین، تعهد، آمادگی و توانائی انجام کار بزرگ مدیریت عالی اجرائی کشور را داشته باشد
🗓️۹۲/۰۲/۱۶
✅کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمدار باشد و درد مردم را حس کند
🗓️۹۲/۰۲/۱۶
✅پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشد
🗓️۹۲/۰۲/۲۵
✅انسانی شایسته، وارسته، باعزمِ، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد
🗓️۹۲/۰۲/۲۵
✅همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد
🗓️۹۲/۰۲/۲۵
✅شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد
🗓️۹۲/۰۲/۲۵
✅بتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد
۹۲/۰۲/۲۵
✅بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند
🗓️۹۲/۰۳/۰۶
✅ریختوپاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد
🗓️۹۲/۰۳/۰۶
⭕️ - #چرا_جلیلی ؟
بخاطر :
+ تجربه مدیریت در سطح کلان و کشوری
+ ۸ سال کار کارشناسی برای شناسایی مشکلات کشور و راهکارها
+ شناخت دقیق و واقعی از عرصه بینالمللی
+ بازگشت عنصر حیاتی "عدالت" به منطق حکمرانی دولت
+ توجه به دغدغه های فرهنگی و اجتماعی در کنار اولویت های اقتصادی
شما هم بگید
نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه 26 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران با اصلاح جزء 10 بند الف ماده 1 این طرح در ارتباط با کاهش حداقل سابقه تصدی از 6 سال به 4 سال برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری با 141 رأی موافق، 70 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 237 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
بنده خدا سردار محمد اگه این فرماندهی قرارگاه خاتم رو باهاش جهشی هم حساب کنن بازم به چهارسال نمیرسه و همون دور اول و وزارت کشور رد میشه، حتی به شورای نگهبان هم نمیرسه ...
جوابیه ای بر مقاله ی چرا سعید محمد؟؟
🔹 ابتدا باید مروری بر کارنامه سعید محمد داشته باشیم و ببینیم در گذرگاههای تاریخی جمهوری اسلامی چه نقشی را داشته است....
🔹 سعید محمد متولد ١٣۴٧ و ۵٢ ساله است و در سال ۶٧ دقیقا بعد از پایان جنگ و در سن ٢١ سالگی وارد سپاه میشود.
درحالیکه ایشان توانایی حضور در جبهه های جنگ را داشته اما ردی از حضور ایشان در جبهه ها دیده نمیشود
🔹 سعید محمد در این سالها حضور چشمگیری نداشته و از سال ٨۶ و بعد از ٢٠ سال سابقه کار در سپاه، مدیرعامل شرکت سپاسد (یکی از شرکت های زیر مجموعه قرارگاه) میشود. البته ابلاغ ایشان توسط رستم قاسمی مقتدر ترین فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا صادر میشود.
لذا در این ٢٠ سال در هیچ برهه حساسی از نظام نقشی ایفا نکرده است.
🔹 باید یکی از پروژه های اجرا شده شرکت سپاسد را که در زمان مدیریت ایشان انجام شده و فاجعه ملی لقب گرفت را نام برد.
سد گتوند!
پرهزینه ترین سد تاریخ ایران با ظرفیت ۴.۴ میلیارد متر مکعب که متاسفانه با تصمیم مدیریتی و علیرغم نظر مشاوران محل آن تغییر کرد و اکنون به مخزن آب شوری تبدیل شده که شوری آن ۵.۵ برابر خلیج فارس بوده و عملا کل آب این مخزن بی استفاده بوده و هزاران هکتار زمین حاصلخیز جلگه خوزستان به زمین شوره زار تبدیل شد که در همان زمان مطالبه جدی برای محاکمه مدیران خاطی شکل گرفت که مثل همیشه به سرانجام نرسید.
البته نباید در این زمینه بعلت ساخت پروژه خط هفت مترو تهران دوستی محکم و دیرینه او را با محسن هاشمی رفسنجانی نیز از نظر دور کنیم.
🔹در شرایط اوج تحریمی و زمانی که تمام مدیران انقلابی کشور دغدغه عبور از شرایط تحریمی را داشتند، ایشان به ساخت پاساژ برای مرفهین شمال شهر مشغول بودند و شاهکار ایشان برج نخراشیده اطلس مال در میدان نیاوران است.
ایشان تا سال ٩٧ در این پروژه مشغول و از هیاهو های انقلابی و جهادی بدور بودند...
🔹حضور ایشان طی دو سال در راس قرارگاه خاتم الانبیا نمیتواند دلیلی بر بنام زدن فعالیت های ٣٠ ساله قرارگاه و زحمات مدیران قبلی و پروژه هایی که ده ها سال قبل افتتاح شده اند به نام سعید محمد باشد و بهتر است پروژه هایی که در زمان ایشان شروع شده اند را بعنوان کارنامه کاری ایشان معرفی کنیم.
🔹سعید محمد در سال گذشته به دانشگاه امام حسین علیه السلام که محل خدمت سازمانی ایشان است درخواست بازنشستگی با سابقه ٣٣ سال فعالیت داه است و جوان و بانشاط خطاب نمودن ایشان به نوعی مصادره به مطلوب شعار جوانگرایی میباشد.
🔹لازم به ذکر است با توجه به سابقه فعالیت و تخصص دانشگاهی، ایشان هیچ سابقه و تخصصی در حوزه اقتصاد و معیشت مردم بعنوان مهم ترین مطالبه عمومی جامعه از رئیس جمهور ١۴٠٠ نداشته و همچنین در حوزه دیپلماسی خارجی، و حوزه های فرهنگی و اجتماعی نیز همین طور..
🔹ایشان بدلیل حضور در برج سازی در سال ٩٢ و ٩٣ تندیس برنزی و نقره ای مدیریت مگا پروژه ها را از یک موسسه خصوصی غربی دریافت کرده اند و همزمان بیش از ٨٠ نفر دیگر در ایران نیز این تندیس ها را دریافت کرده اند. سوال اینجاست آیا آن ٨٠ نفر گمنام که احتمالا آنها هم از برج سازان تهران و کشور هستند بدلیل دریافت این تندیس خود را محق به کسب عنوان ریاست جمهوری میدانند؟؟؟
🔹 یک سؤال دیگر نیز باید پرسیده شود و آن این است که در برهه های حساس جمهوری اسلامی از جمله فتنه 88 تحریم های ظالمانه، کوی دانشگاه، فتنه مجلس ششم، برجام و عملکرد ضعیف دولت لیبرالی فعلی، هیچ اعلام موضعی از ایشان موجود نیست.
🔹در انتها باید گفت عرصه ریاست جمهوری عرصه تعیین سرنوشت ٨٠ میلیون ایرانی و تصمیم برای عاقبت بخیری و یا خدای نکرده بدبختی آنان است و همانطور که برای خدمت باید با تمام وجود تلاش کرد در عرصه هایی که برایمان ناشناخته و ضعیف هستیم ورود بدون برنامه میتواند تعهد و اخلاص ما را زیر سوال ببرد.
گرچه شواهد حاکی از این است که این تلاش ها و تبلیغ ها برای ریاست جمهوری نبوده و برای کسب سهم مناسبی از کابینه آینده ریاست جمهوری میباشد.
شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان ریاستجمهوری مشخص شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/5100167/%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4%D8%AF
بندهای «الف» تا «ج» ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶.۷.۸
ماده ۷۱- سمتهای ذیل مدیریت سیاسی محسوب شده و به عنوان مقام شناخته میشوند و امتیاز شغلی مقامات مذکور در این ماده به شرح زیر تعیین میگردد:
الف- رؤسای سه قوه (18000) امتیاز.
ب- معاون اول رئیس جمهور، نواب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضا شورای نگهبان (17000) امتیاز.
ج- وزرا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونین رئیس جمهور (16000) امیتاز.
د- استانداران و سفرا (15000) امیتاز.
هـ - معاونین وزرا (14000) امتیاز.
هدایت شده از Moh3n
ببینید دوست عزیز اصولا این فساد املاک نجومی و عیسی شریفی و مجوز صادرشده برای ایرانمال و سایر رانت هایی که طی سالهای مدیریت قالیباف اتفاق افتاده از دو حالت خارج نیست. یا آقای قالیباف میدونسته و یا نمیدونسته. اگه میدونسته که همین امروز باید دستگیر بشه و بره زندان. خب حالا ایشون ادعا میکنن خبر نداشته و ما هم فرض رو بر همین میگذاریم. حالا مدیری که در پست شهرداری تهران قائم مقامش اختلاس چند هزار میلیارد تومنی میکنه و خبردار نمیشه، شهرداران منطقه ایش املاک نجومی میدن و خودش خبردار نمیشه، مجوز برای ایرانمالی صادر میشه که تخلفی نیست که در اعطای این مجوز اتفاق نیفتاده باشه و باز ایشون خبردار نمیشه، چطور شما یک کشور رو به همچین مدیری می سپرید. اولین نتیجه ای که میشه از این فسادها گرفت اینه که ایشون نسبت به وقوع فساد در دستگاه های تحت امرش هیچ حساسیتی نداره و دومین نتیجش اینه که ایشون مدیر لایق و کارآمدی نیستن که تا این حد در مجموعه ای در حد شهرداری تهران فساد رخ میده و بی خبره.
اینها اطلاعات درباره پیشینه آقای محمد تا همین دو سه سال قبله. اطلاعات واقعی اینه، اگر چیزی غیر از این در بیاد کشف اطلاعات نیست، تولید اطلاعات هست
اینها هم موارد شروطی که احراز بشود رجل سیاسی،رجل مذهبی،مدیر ومدبر و...👇
۱- سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیت های مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانی ها و اعلام مواضع
۲- سوابق کافی و قابل ارزیابی در تصدی برخی مسئولیت ها و مدیریت های کلان
۳- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری
۴- سن متناسب با انجام مسئولیت های ریاست جمهوری
۵- صلاحیت علمی لازم جهت ایفای وظایف ریاست جمهوری
۶- ارائه برنامه ها و خط مشی های اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاست های کلی نظام
۷- معرفی مشاوران جهت تشریح برنامه ها و توان مدیریتی و برنامه ها
۸- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی و فقدان سابقه محکومیت کیفری موثر
۹- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشا و ارتشا، اختلاس ، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی ، اخلال در نظام اقتصادی کشور
۱۰- وابسته نبودن به گروه های غیرقانونی و عدم محکومیت به اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸
۱۱- عدم وابستگی به رژیم گذشته و مؤثر نبودن در تحکیم آن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 معرفی اجمالی دکتر #سعید_جلیلی به عنوان کاندیدای رئیس جمهوری سال ۱۴۰۰
👆[ این کلیپ صرفا به جهت آشنایی اولیه کسانی است که احتمالا با دکتر جلیلی آشنایی ندارند و موارد بسیاری از جمله سوابق دیگر ایشان و فعالیت های دولت سایه و برخی مواضع سیاسی مهم دکتر جلیلی مطرح نشده ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگر میخواهید سعید جلیلی را بهتر بشناسید و او را به مردم نیز بهتر معرفی کنید؛ 4 دقیقه وقت گذاشته و این کلیپ را ببینید!
⭕️باج ندادن جلیلی به برخی اشخاص در دورانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند و عقده گشایی آن اشخاص
#رای_اصلح
#سعید_جلیلی
🇮🇷رسانه مردمی دکتر #سعید_جلیلی باشیم...
💯بزرگ ترین کانال حامیان دکتر سعید جلیلی در انتخابات 1400
@dolateenghlabi
امام خامنه ای در ۱۷ اردیبهشت ۸۴: «من بارها گفتهام كه اصل حضور مردم در انتخابات، حتّى از انتخاب اصلح هم مهمتر است، اگرچه انتخاب اصلح هم بسيار اهميت دارد. اصلح يعنى چه كسى؟ يعنى كسى كه همين هدفها را دنبال كند؛ يعنى كسى كه همين دردها را بداند و حس كند؛ يعنى كسى كه براى ريشهكنى فقر و فساد عزم جدى داشته باشد؛ يعنى كسى كه به حال قشرهاى محروم و مستضعف دل بسوزاند. اصلح كسى است كه هم به ترقى و پيشرفت كشور و توسعهى اقتصادى و غيراقتصادى بينديشد؛ هم زير توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود كه از ياد قشرهاى مظلوم و ضعيف غافل بماند. اصلح كسى است كه به فكر معيشت مردم، دين مردم، فرهنگ مردم و دنيا و آخرت مردم باشد. اصلح كسى است كه بتواند اين بارِ عظيم را بر دوش بگيرد؛ هر كسى نمىتواند اين بار را بر دوش بگيرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد. البته هر كس صلاحيتش در مراكز قانونى تأييد شود، صالح است؛ اما بايد در بين صالحها گشت و صالحتر را پيدا و او را انتخاب كرد. اين، هنر شما مردم است.»[۲]
دلها دست خداوند است و اگر گروه نخبه و مومن و موثر، تلاش منطقی و خداپسندانه بکند، بقیه کار دست خداوند است نه تبلیغات و غیره! امام خامنه ای در ۵ مرداد ۸۸: «وقتى خداى متعال با تأكيد فراوان و چندجانبه مي فرمايد: «و لينصرنّ اللَّه من ينصره»؛(حج، ۲۲) بىگمان، بىترديد، حتماً و يقيناً خداى متعال نصرت ميكند، يارى ميكند كسانى را كه او را، يعنى دين او را يارى كنند - وقتى خدا اين را ميگويد - من و شما هم ميدانيم كه داريم از دين خدا حمايت ميكنيم، يارىِ دين خدا ميكنيم. بنابراين، خاطرجمع باشيد كه خدا نصرت خواهد كرد».
امام خامنه ای در ۳۱ اردیبهشت ۷۶ درباره ضرورت انتخاب اصلح و جلب رضایت الهی و اینکه دلها به دست خداوند است: «البته ملت بايد تلاش خود را بكند، بايد زحمت بكشد و دنبال اصلح بگردد ... مردم بايد اين كار را بكنند و ما هم از خدا مىخواهيم و دعا و آرزو میكنيم كه خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح آنكه واقعاً صلاحيتش بيشتر است هدايت كند».
رهبری در ۸ خرداد ۹۲ نیز با تأکید بر همین سنت الهی می گوید: «اگر اين شد، خدا بركت خواهد داد؛ اگر اين شد، خدای متعال كمك خواهد كرد؛ چون كارها دست خدا است، همه چيز به اراده الهی برميگردد ... چنانچه ما صادقانه عمل كرديم، خدای متعال به ما كمك خواهد كرد و آنچه كه صلاح و خير است، به ما خواهد داد».
بنابراین کسانی که از ماهها قبل از انتخابات، به سراغ معیار مقبولیت می روند، ناگزیر باید این منطق راهبردی را ندانند، یا نشنیده یا نپذیرفته باشند. سنت الهی بر این است که اگر نیروهای مومن و موثر تلاش کنند، خداوند نیز آنان را یاری می کند: «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَليلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرين». بقره، ۲۴۹
#رای_من_جلیلی
#صالح_مقبول
#انتخابات
@entekhaabat
*اصلحسازی و صلاحیتسوزی*
⭕️📝 مختصر و مفید راجع به #سعید_محمد،
نکاتی پیرامون #کنترل_ذهن_انقلابیون؛
🔶نفْس مطرح کردن نام سعید محمد(ولو علیرغم میل باطنی ایشان) برای انتخابات ریاست جمهوری، بیحرمتی به کلیّت جبهه انقلاب است
🔸مقایسه ایشان با شهید رجایی یک قیاس معالفارق است برای فریب ذهن مخاطب؛
1⃣اولا شهید رجایی پیش از آنکه به آن جایگاه برسند سالهای متمادی با مقاومت در دشوارترین شرایط(بدون نگاه به یک آینده کاری و مزایا و انعکاس گسترده رسانهای)، پایبندی خود را به انقلاب اسلامی در عمل به اثبات رساند،
اینگونه نبود که یک شبه بخواهند راه طولانی را طی کنند و زیر شکنجه در زندانهای طاغوت، لباس ریاست جمهوری برایش دوخته شود!
🔺شهید رجایی در اوج مظلومیت انقلاب، تنها به خاطر اختلاف در مبانی فکری و ایدئولوژی، حاضر نشد به مجاهدین خلق(منافقین) نزدیک شود[حتی به بهانه تضعیف طاغوت و کمک به مبارزات]،
اما تصاویر انعقاد قرارداد آقای سعید محمد، در قامت یک پاسدار، با مهدی جهانگیری(مفسد مالی) و آذری جهرمی (که خائنانه یا با سهلانگاری ذهن میلیونها نفر را در فضای مجازی آلوده کرده است) تصویری از شهید رجایی در ذهن ما تداعی نمیشود..
2⃣ثانیا وقتی 42سال از ایجاد نظام اسلامی میگذرد سطح انتظاری که از نامزدهای انتخاباتی باید داشت بسیار بیشتر از کسانی است که در ابتدای انقلاب کاندیدای حضور در این جایگاه بودهاند؛
انقلاب اسلامی آزمایشها و گردنههای صعبالعبوری را طی کرده تا به این نقطه رسیده است؛
🔻قطعا اشخاصی که کارنامه خالی یا مبهمی در بزنگاههای انقلاب دارند، نمیتوانند اشخاصی قابل اعتماد برای سپردن مسؤوليتهایی در سطح ریاست جمهوری باشند.
🔸حداقل سؤالی که میتوان از عناصر درون جریان انقلابی مانند آقای محمد پرسید، این است که در این همه سال چرا حتی حضور کلامی تان را در دفاع از انقلاب اسلامی دریغ کردید؟ اگر غیر از این است ما را روشن کنید..
🔸آیا در تاریخ انقلاب اسلامی نخبه علمی کم داشتهایم؟ آیا صرف موفقیت در یک مقطع زمانی محدود و در گرایشی خاص میتواند غیبت طولانی مدت افراد در دفاع از انقلاب را توجیه کند؟
آیا پرداختن به کارهای علمی و انجام پروژههای عمرانی بهانه مناسبی برای خالی کردن پشت جریان حزب الله در مقاطع گوناگون است؟!
🔸معادلات اجتماعی در کشور ما آنقدر پیچیده است که گاهی حتی
خوش سابقهترین افراد نیز در آزمونهای انقلاب مردود میشوند چه رسد به افراد غایب در صحنههای انقلاب..
🔶 تنها نقطه مثبت سعید محمد حضور کوتاه مدت و نسبتا موفق در مسؤوليت مربوط به سازندگی است که البته همین مورد نیز بدون حاشیه نبوده است؛
با اینحال خلأهای زیادی که ایشان در کارنامه و وجوه شخصیتی شان برای تصدی سمت ریاست جمهوری دارند چگونه قابل توجیه است؟
گاهی جواب داده میشود که استفاده از مشاوران و وزرا برای رفع این کمبودهای جدی کافی است!
در اینصورت دیگر جایگاه ریاست جمهوری محلی از اعراب نداشته و از موضوعیت خارج میشود چرا که میتوان بدون ملاحظه ابعاد و جوانب شخصیتی، هرکسی را رئیس جمهور کرد و با انتخاب مشاوران خوب او را به جلو هُل داد!
🔸عدهای با تکرار واژه "شهید رجایی" میخواهند عدم حضور سعید محمد در آزمونهای پرشمار انقلاب را توجیه کنند و این یعنی یک فریب باظرافت و ظاهر موجّه..
🔸 اگر صرف حضور در سپاه پاسداران یا داشتنِ وجهه علمی ملاک صلاحیت برای ریاست جمهوری باشد، صدها هزار اصلح در کشور برای تصدی این مسؤوليت مهم وجود دارد!
🔻تقلیلدادن ملاکهای انتخاب رئیس جمهور به لباس و چهره و مدرک علمی، علاوه بر ایجاد نگاه تک بعدی و سطحینگری، قطعا سبب بیاعتنایی به معیارهای بیان شده توسط #ولی_فقیه برای رئیس جمهور مطلوب میشود.
▪️این میزان سهلانگاری که در مورد سعید محمد توسط برخی افراد در حال انجام گرفتن است حتی نباید درباره انتخابِ یک بخشدار یا فرماندار صورت بگیرد.
🔸آیا ما نباید اطلاعی از دیدگاههای آقای محمد راجع به مقولههایی چون فرهنگ، اقتصاد، عدالت، سیاست داخلی و خارجی، حدود، جایگاه و اهمیت فعالیت جریانهای اجتماعی، میزان آزادی مطبوعات، نگاه ایشان به جایگاه رسانه و راهکار اصلاح ساختارهای موجود در فضای مجازی و صداوسیما به عنوان رسانه مرجع، دیدگاهشان درباره جنبشهای دانشجویی، نهاد روحانیّت، و صدها مسأله خرد و کلان دیگر داشته باشیم؟
🔻 افراد زیادی در کشور توانستهاند در شرایط وجود تحریمهای ظالمانه، بدون داشتن پشتوانه های خاص، ظرفیتهای داخلی را بکارگیری کرده و بخشی از تحریمهای دشمن را خنثی کنند؛ آیا شایسته است که تمام آن افراد در صف رئیس جمهور شدن بایستند؟
ادامه در پست بعد 👇👇👇
🔻یک پزشک حاذق، یک پیمانکار ماهر، یک معلّم دلسوز، یک مطبوعاتچی حرفهای و... هرکدام ممکن است در جایگاه خود بسیار مفید واقع شوند،
اما امان از روزی که هرکس به صرف موفقیت در یک جایگاه خاص و محدود احساس کند میتواند مدیریت کلان کشور را دست بگیرد!
🔸رئیس جمهور باید در تمام گرایشهای موردنیاز جامعه دارای حدنصابی بالا باشد و از خصوصیات یک مدیر تراز جامعه اسلامی در عرصههای علمی و عملی برخوردار باشد.
🔹 سعید محمد کاندیدا بشود یا نشود، شوی تبلیغاتی که برای ایشان شروع شده است تنها نتیجهای که دارد تربیت لشکری از کودکهای سیاسی و ذهنهای سطحی و بی تحلیل در میان دلبستگان به انقلاب خواهد بود، که با زبان بیزبانی به آنان گفته میشود که نه اطلاع از اندیشههای راهبردی ولایت اهمیت دارد و نه برخوردار از ذهنی که از دیدن ظواهر فراتر رود، همین که ظاهر افراد موجّه و مورد پسند بود به #معیارهای_واقعی توجّهی نکنید و هوادار آن شخص شوید..
🔸این قبیل رفتارهای هیجانی و ناپخته سیاسی به جوانان متدین میآموزد که تبیین ملاکهای رئیس جمهور انقلابی از نگاه ولی فقیه
فقط برای زینت دادن مطبوعات است، آنهم در غیر از انتخابات!
🔶آقای محمد باید بدانند که جریانهای حزبباز، تا آنجا که میتوانند از آبروی ولایت برای موجه نشان دادن خود بهره میبرد، اما آنجا که وقت اعمال اندیشه ولایت در عرصه سیاسی است، هیچ اعتنایی به گفتمان انقلاب و ادبیات ولایت ندارد.
شخصیتهایی چون سعید محمد که با نهادهای انقلابی شناخته میشوند نباید در بازی این جریانها وارد شوند و خدمات گذشتهشان را نیز دچار خدشه کنند، چرا که ایشان اولین کسی نیست که عدهای حزبباز میخواهند موفقیتهای ایشان را به خاطر منافع حزبی شان دچار حبط کنند.
🔸کاندیداتوری اشخاصی که در کوران حوادث 42 ساله انقلاب هیچ نشانی از آنان نیست این معنی را القا میکند که برای تصدی مسوولیتها در جمهوری اسلامی باید با محافظهکاری در رفتار، کمترین مخالفتها را به سمت خود جلب کرد و به سطحیترین ظواهر اکتفا کرد.
وقتی ملاکهای راهبردی کنار گذاشته شوند، با پروپاگاندای رسانههای خودبرتربین و انحصارطلب میشود #اصلحسازی کرد و #صلاحیّتسوزی..
🔶نهایتا میتوان گفت که حتی طرح موضوع کاندیداتوری آقای سعید محمد ضمن به سخافت کشانیدن انتخابات ریاست جمهوری در کشور است.
برخی رسانهای های غافل بدانند که با ایجاد ذهنیتهای وجاهت طلبانه در ذهن نیروهای انقلابی و تحریف معیارهای اصلح، در روند تربیت نیروهای انقلابی اختلال های جبرانناپذیری به وجود میآورند.
"منطقی باشیم و با مسأله انتخابات شوخی نکنیم"