هدایت شده از مسیر عفافگرایی
👤دکتر سعیدی در قالب نموداری، به تشریح کنش و واکنش بعد #فردی و #اجتماعی افراد در شرایط و وضعیت سنی مختلف (از کودکی الی کهنسالی) پرداختند.
1️⃣به زعم ایشان، در 7 سال اول زندگی، سه عامل اساسی #وراثت، #محیط زندگی و آنچه تحتعنوان قوه اختیار و اراده در آموزههای دینی مطرح شده، زندگی فرد را میسازد و در این دوره، تسلط خانواده و نزدیکان، زیاد است.
2️⃣در دورۀ سنی 7 الی 18 سال، فرزند با یک شاکلۀ اولیه حاصل از هفت سال اول زندگی، وارد فضای #تعاملات مدرسهای میشود و تعاملات محیطی و مجازیاش بیشتر میگردد. در این دوره، با توجه به بروز واقعۀ #بلوغ جنسی و بلوغ فکری، نوجوان وارد موقعیت درک نیاز جنسی و نیز استقلالطلبی فردی میشود. در این دوره تسلط و اهمیت همسالان بهتدریج، جای خانواده را میگیرد.
3️⃣در دورۀ حدود 20 تا 40 و 45 سالگی، دامنۀ ارتباطات فرد، جنبههای قانونی بیشتری مییابد. در این دوره، نیاز به تأیید دوستان، جایگاه خود را حفظ میکند و در کنار آن، همنوایی با توصیههای منفی در برخی فضاهای اجتماعی راجعبه فرار از مسئولیت اجتماعی، منفعتطلبی و محافظهکاریها افزایش مییابد.
4️⃣در دورۀ بالاتر از 45 سال، فرد تلاش میکند نسل کوچکتر را از خطاها بازدارد و نوعی دلسوزی عمیق نسبت به فرزندان خود بروز دهد. در این دوره بهویژه در شرایط معاصر، بیش از هر دوره دیگری، بعلت بالا رفتن سن #ازدواج فرزندان و مبتلا شدن به مشکلات مختلف استقلال، مسکن، ازدواج، اشتغال، فشارهای هنجاریِ رودربایستی و محافظهکاری، بهجای آنکه آهسته گام شوند، بر سرعت رواج و عمقشان افزوده میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
👤دکتر سعیدی رضوانی در ادامه جلسه، به اهمیت تصّوری که فرد، از پیشرانها و موانع راه رسیدن به مطلوب دارد، اذعان نمودند و افزودند در موضوع #عفاف، جوّ اجتماع میتواند هم بهعنوان «#پیشران» و هم بهعنوان «#مانع» عمل کند. اگر از نظر «فرد»، نمادهای عفاف (حجاب)، باعث احساسِ افتخار و احترام برای وی شود عامل «پیشران» است، ولی در شرایطی که پوشیدن #چادر و #رفتار_عفیفانه، «فرد» را منتسب به طبقاتِ پایینِ اجتماعی کند و تصور عقبافتادگی و بهاصطلاح عموم، «اُمُل بودن» را القا کند، احتمالاً مانعی اساسی بر سر راه «عفاف» خواهد بود.
♨️متأسفانه برخی فیلمهای داخلی!، در معادل دانستن «چادری بودن» و «اتصاف به عادات زشت» نظیر بددهنی، شرور بودن و کمسواد بودن، سخت کوشیدهاند!
⚠️از تصورات کاملاً #خطرناکِ بازدارندهی عفافگرایی، تصوّرِ «سیاه بودن» جامعه است. اگر فرد جامعه را ظلمانی و غوطهور فساد بداند، بر اساس مکانیسمهای روانی، بهسرعت و بهراحتی، به خود حق میدهد که دست به گناه بزند.
👤مسئول کارگروه عفافگرایی افزودند، در موضوع عفاف، موارد بسیار متعددی نظیر #قوانین، پیگیری #مسئولان، حساسیت #خانوادهها، فضای #رسانهها، نحوۀ برخورد ضابطان قانون و... میتوانند نقش پیشران و یا مانعِ عفاف -و نماد آن حجاب- را ایفا کنند.
📌نکته تأسف برانگیز آن است که در شرایطِ اجتماعیِ سالیان اخیر، عواملِ بازدارندۀ عفاف، کاملاً بر عوامل پیشبرنده پیشی گرفتهاند. در نتیجه ارادههای عفافورزی از سوی افراد، در اکثر موارد با #شکستهای جدی مواجه میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
🔷یک فرد برخی از باورها و نگرشها را از #خانواده و برخی را از #محیط نزدیک زندگی و تعاملهای خود، از #دیگران کسب میکند.
🔷همچنین برخی از باورها و نگرشها را هویت شغلیاش، در او نهادینه کرده و برخی ویژگیهایِ شخصیتی مثبت و منفی نیز، از پدر و مادر و اجدادش به او به #ارث رسیده.
🔷#آموزشهای رسمی و غیررسمی، برخی از وجوه شخصیتی و نظام باورهایش را تقویت کرده و برخی دیگر را تضعیف.
🔷بهطور برنامهریزی شده یا تصادفی فیلمی یا کتابی را دیده و #مطالعه کرده و تأثیری خاص پذیرفته.
♻️تمام این الهامات و کنش و واکنش میان آنها، به فرد جهتی میدهند که چگونه هیجانات خود را #تنظیم کند؛ چه نگاهی به پیامدهای اعمال مختلف، چه تعاملی با دیگران و چه تصوری از واقعیتها بیابد و از کدام منابع و چگونه کسب آگاهی کند و...
✅بههمین دلیل بسیاری از این ارزشها و نگرشها و ویژگیهای شخصیتی یک «فرد»، هرچند که متعلق به خودش است، دچار ناهمخوانیها و حتی #تضادهایی میباشد.
❇️اگر فردی، ارادهی #عفاف کرد، مسئله #پیشرانها و #موانع عفاف مطرح میشود و اگر اراده فرد، توسط پیشرانهای عفاف #حمایت شود و همچنین بتواند بر موانع راهِ عفاف فایق آید، #عمل_شیرین_عفاف روی میدهد.
✅تبیین رفتار آدمی، در ایجاد پیشرانها و موانع عفاف، بهمعنای لزوم مقهور بودن ارادهها نیست و افرادی بودهاند که در بدترین شرایط اجتماعی، #عفاف خود را حفظ کردهاند. چراکه انسان توانایی #انتخاب_اخلاقی دارد، ولی حیوان ندارد و بنابراین انسان میتواند خود را از #زندان محیط و اجتماع و خودپرستیها و خودخواهیها رها کند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
هدایت شده از فانوس
⭕️ وقتی سلفی حقارت رو گرفتن،سلفی شجاعت محسن حججی اومد
وقتی یه نفرو بیخودی میخواستن قهرمان کنن قهرمانای خان طومان برگشتن
وقتی چالش حقارت اومد چالش غیرتِ مردی اومد که برای ناموس و هم وطنش،مقابل اراذل و اوباش ایستاد!
آتئیست ها به اینا میگن شانس،ما میگیم جورچین الهی!
#شهید_محمد_محمدی
بہ #فانوس خوش امدید🌷
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
『 @fanoos_313 』 •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
هدایت شده از بیداری ملت
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فوری/ اجرای مرگبار برجام پزشکی در ایران
پشت پرده عدم مهار کرونا و افزایش مرگبار تعداد قربانیان کرونا در کشورمان افشا شد
و این هم یکی دیگر از افتضاحات دولت آقای روحانی. اگر نگوییم خیانت.
مردم ایران را موش آزمایشگاهی سازمانهای غربی کردند و به ریش ملت می خندند.
چرا سلبریتی ها اینجا صدای وامصیبتاشون در نمیاد و خفه خون گرفته اند.
مردم ایران را از این خیانت بیسابقه غربگرایان و مدعیان روشنفکری در حوزه پزشکی آگاه کنید
حتما تاپایان گوش کنید خیانت وسرسپردگی مدیران غربزده رابه وضوح ببینید
طب ایرانی و اسلامی را سرکوب کردند و داروهای ضدکرونایی داخل کشور را ممنوع کردند تا داروهای غربی را روی مردم ایران آزمایش کنند.
لزوم ورود جدی دستگاه قضایی به اجرای خیانت بار و مرگبار برجام پزشکی توسط غربگرایان در ایران
#انتشار_حداکثری
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
هدایت شده از V A
سلام و خدا قوت.
⭕️ در مورد سوابق و زندگینامه امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه تحقیق کنید تا دستتون بیاد که چرا انقدر راحت به پیامبر ما توهین میکنه.
⭕️ این فرد کسی بوده که در ۱۵ سالگی با معلم ۴۰ ساله و شوهردار خودش رابطه نامشروع برقرار میکنه و انقدر ادامه میده تا اخرش اون زن خبیث با سه تا بچه از شوهرش جدا میشه و با مکرون ازدواج میکنه!!!
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرانسه جاییست که اگر به پیامبر اسلام و دین اسلام توهین کنی میشود آزادی بیان ولی اگر از هولوکاست سوال کنی ۱۰سال زندانی میشوی!
یک روزنامه نگار هتاکی کاریکاتور پیامبر رحمت و مهربانی را کشیده دولت فرانسه هم این عکسها را در دید عموم قرار میدهد!
@Bisimchimedia