eitaa logo
سواد رسانه‌ای با اساتید مشهد
12هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.9هزار ویدیو
193 فایل
فرزندان خود را از غرق شدن در فضای مجازی نجات دهید .
مشاهده در ایتا
دانلود
📰رسانه‌های وارونه‌نما
28.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊آغاز بازتاب بین المللی بازی انتقام(ریونج) 🎮بازی ریونج که پیش از این مورد توجه cnn و bbc هم قرار گرفته بود، در RT هم مورد توجه قرار گرفت و چهار دقیقه به آن پرداخته شد 📣حمایت از این بازی ایرانی(با توجه به رده بندی سنی) که با توجه به اسم و پوستر آن پاسخی است به بازی کال اف دیوتی(که در آن قاسم سلیمانی را ترور کردند) می تواند امید وار کننده و بودجه آفرین برای فعالیت های بعدی استودیوی سازنده آن باشد
🇮🇷 📝 از پیروزی‌های بزرگ این روزهای کشور غافل نشویم! 🍃🌹🍃 ◀️ این ایام اتفاقات خوبی افتاده که متاسفانه در فضای رسانه‌ای کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛ 1⃣ اتفاق اول خروج امارات از ائتلاف دریایی ضد ایرانی است و اعلام رسمی آن توسط این کشور یک پیروزی برای ج.ا محسوب می شود. 2⃣ دومین اتفاق انتخاب ایران به عنوان یکی از نواب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد است که این امر خود نتیجه تعاملات جدید میان ایران و عربستان می باشد. 3⃣ اتفاق سوم انتخاب ایران به عنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح سازمان ملل است که با واکنش منفی و ناراحتی شدید رژیم صهیونیستی مواجه شده است. 4⃣ اتفاق چهارم ریاست ایران بر کمیته اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل است که بدجور پوز ضدانقلاب را کش آورده است! 5⃣ اتفاق پنجم حل و فصل اختلافات چندساله ایران و ترکمنستان در حوزه انرژی، پرداخت بدهی ایران به این کشور و قرارداد جدید واردات گاز از این همسایه شمالی پس از خرابکاری فاجعه بار دولت روحانی و وزارت زنگنه است. ادامه دارد
اپلیکیشن هوش مصنوعی Poe به کاربر امکان می‌دهد با طرح پرسش در قالب گفت‌وگو، پاسخ مناسب را از چند چت‌بات ازجمله چت‌بات‌های OpenAI و دیگر شرکت‌ها نظیر Anthropic دریافت کند
اینفلوئنسرها در نروژ موظف شده اند اعلام کنند عکسی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند، روتوش شده است یا خیر. فرانسه و بریتانیا هم در حال تهیه قوانین مشابهی هستند.
چگونه با کودکانمان هم کارتون ببینیم هم آسیب نبینیم ...؟ در حین مشاهدهٔ کارتون ها و انیمیشن ها خوب است ذهن کودک خود را نسبت به پیام‌های کارتوت حساس کنیم، و او را با بازی به تحلیل وادار کنیم! 🔹مثلا از کودک بخواهیم قصه‌ای را که دیده، دوباره تعریف کند. ببینیم چه مقدار ارتباط میان اجزای داستان را درک کرده است.از او بخواهیم شروع و‌پایان داستان را از هم تفکیک کند.همچنین حادثه های داستان را تشخیص دهد. 🔻سوالاتی را طرح کنیم و از او جوابش را بخواهیم. سوالاتی از قبیل: - در این فیلم مادر چگونه زنی بود؟ او چگونه نمایش داده شده بود؟ چه ویژگی‌هایی داشت؟ - پدر در این فیلم چگونه بود؟ چه ویژگی‌هایی داشت؟ _شخصیت ها داستان چه کسانی بودند؟ چه تفاوت هایی داشتند؟ _قهرمان داستان کدام شخصیت بود؟ _ضدقهرمان که بود؟ - برادر و خواهر چطور بودند؟ - اوج این داستان کجا بود؟ - این داستان چه مشکلی را طرح کرد؟ - مشکل چگونه حل شد؟ - بهترین شخصیت این فیلم که بود؟ - کدام شخصیت‌ها با هم مبارزه می‌کردند یا مقابل هم بودند؟ - مضمون و محتوای این فیلم چه بود؟می‌خواست چه بگوید؟ - داستان چگونه به پایان رسید؟ _آیا می شود جور دیگری داستان پایان یابد؟ ⚠️مراقب باشید در فضای پرسش‌ها از حالت صمیمیت خارج نشوید؛ چرا که هدف رسیدن به پاسخ آنی از کودک نیست، مهم آن است که کودک مجبور به تفکر برای رسیدن به نگاه نقادانه شود!
آیا می دانیم قهرمانان کودکمان کیست؟ ‍ 🔸 قهرمانان انیمیشن‌‌ها و فیلم‌ها معمولاً چه ویژگی‌هایی دارند؟ 🌀 آن‌ها اکثراً موجوداتی باهوش، عضلانی و پر‌زور و‌... هستند که معمولاً قدرتی ماوراء‌طبیعی دارند. اکثریت آن‌ها پرواز می‌کنند و از لحاظ جنسیت مرد هستند. 🎬 زمانی که قهرمان‌ها در فیلم، انیمیشن، داستان و بازی اینگونه بازنمایی می‌شوند باعث می‌شود مفهمومی از قهرمان در ذهن کودک شکل بگیرد. او تنها به فردی که این خصوصیات را داشته باشد قهرمان می‌گوید. در این صورت می‌گوییم این مفهوم در ذهن کودک به یک مستبد تبدیل شده است و بر ذهن کودک حکم می‌راند. 🌀 یکی از وظایف اصلی ما مبارزه با این مفاهیم مستبد است. باید سعی کنیم آن‌ها را با بسط‌دادن و آوردن مثال و نقض‌کردن شکست دهیم. 💡 گفت‌وگو و بحث با کودک را به آیینی بعد از تماشای فیلم تبدیل کنیم .البته فیلم ها و انیمیشن های سالم مفید و‌مناسب کودکانمان .... بدون شک مدیریت مصرف مشروط و محدود در عین همراهی و گفت و گو والدین با کودکان مسیر نجات از پرتگاه آسیب های رسانه های نوین است .
با رعایت ۱۱ نکته امنیتی، از خطر دستبرد مجرمان سایبری در امان بمانید: 🔰 1. هنگام انجام خرید اینترنتی، پیش از وارد کردن اطلاعات کارت، از اینکه به «درگاه پرداخت اینترنتی» معتبر هدایت شده‌اید، اطمینان حاصل کنید. 🔰 ۲. برنامک‌های همراه فراهم کننده خدمات پرداخت را تنها از مراجع معتبر بارگیری، نصب و استفاده کنید. 🔰 ۳. از درج اطلاعات کارت خود در کانال ها و گروه‌ های تلگرامی یا صفحات اینستاگرامی یا هر شبکه اجتماعی که توسط بانک یا شاپرک تایید نشده باشند، خودداری فرمایید. 🔰 ۴. کارت و رمز کارت خود را تا آنجا که می شود، در اختیار دیگران قرار ندهید. 🔰 ۵. خریدهای اینترنتی خود را از فروشگاه ‌های مطمئن انجام دهید. 🔰 ۶. از امنیت رمزهای خود اطمینان یابید. توصیه می شود رمز اول و دوم کارت را به صورت دوره‌ای تغییر دهید. 🔰 ۷. تا آنجا که می‌توانید از ارائه اطلاعات کارت خود در بستر های ارتباطی پرخطر نظیر؛ تلفن ثابت، پیامک و کد های دستوری *...# یا خودداری کنید. 🔰 ۸. از ابزارهای شخصی امن برای انجام تراکنش‌‌های بانکی استفاده کنید. مطمئن شوید که ابزارهای شخصی (تلفن همراه، تبلت، رایانه شخصی و غیره) مورداستفاده در تراکنش‌‌های بانکی از امنیت کافی برخوردار باشند. 🔰 ۹. درصورتی‌که از اینترنت اماکن عمومی مانند رستوران‌ها، فروشگاه ها، مراکز خرید و ... استفاده می‌کنید، تا آنجا که می ‌توانید تراکنش مالی یا خرید اینترنتی انجام ندهید و با استفاده از آن به برنامه‌های همراه بانک و اینترنت بانک خود وصل نشوید. 🔰 ۱۰. هنگام استفاده از دستگاه خودپرداز یا پایانه فروش، از عدم وجود تغییرات/دستکاری یا نصب تجهیزات اضافی غیرمجاز در بخش‌های مختلف آن اطمینان حاصل کنید. 🔰 ۱۱. تا آنجا که می‌توانید از مراجعه به دستگاه‌ های‌خودپردازی که در مکان‌های تاریک، نقاط خارج از دید و کم رفت‌وآمد نصب شده‌اند، خودداری کنید.
🔻 ۱۰ شغلی که توسط هوش مصنوعی تهدید می شوند 🔸 از روزی که چت جی‌پی‌تی (ChatGPT) قدم به دنیای ما انسان‌ها گذاشت، توانست به لطف قابلیت‌هایی چون نوشتن نامه، مقالات و حتی کتاب برای کودکان، نگاه‌های زیادی را به خود جلب کند.  🔸 این چت‌بات اما بسیار قدرتمندتر از آن چیزی است که تصور می‌شود. گوگل اخیرا اعلام کرد که اگر این ابزار هوش مصنوعی در مصاحبه‌های شغلی این مجموعه، شرکت می‌کرد می‌توانست به عنوان یک مهندس نرم‌افزار تازه‌کار استخدام شود.
رابط کاربردی مدیریت باتری به جدیدترین نسخه اندروید ۱۴ اضافه شد. به این ترتیب کاربران میتوانند جزئیاتی مانند سلامت باتری گوشی، تاریخ تولید، زمان اولین استفاده، تعداد چرخه های شارژ تکمیل شده و سیاست شارژ را مشاهده کنند. اینکار تا کنون توسط اپلیکیشن های پایش سلامت باتری نظیر AccuBattery و BatteryGuru انجام میشد؛ البته دارندگان آیفون هم از نسخه iOS 11.3 به ویژگی پایش سلامت باتری دسترسی دارند
گوترش درباره استفاده از هوش مصنوعی برای اهدف نظامی ابراز نگرانی کرد 🔹 آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل درباره استفاده از هوش مصنوعی برای اهداف و برنامه های نظامی ابراز نگرانی کرد و گفت که دولت‌ها باید خطراتی را که در این زمینه وجود دارد، کاهش دهند.