هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز پنج شنبه* را میتوانید در لینک زیر قرائت نمایید:
🌐 http://emamraoof.com/?p=12141
#حدیث_روز
#فلسطین ۹
🔷🔹 *در بحث فلسطین، نکتۀ ظریفی وجود دارد که اگر بخواهیم مثال بزنیم شاید با مثالهایی که امروزی است مقداری تفاوت داشته باشد.*
🔹 در قضیۀ آلاسکا، دولتی که حاکمیت داشت، حاکمیت خودش را به حکومت دیگری تفویض کرد.
امروزه هم نمونههایی داریم که بخشی از دولت،حاکمیت خودش را تفویض میکند، مثل تیمور شرقی که فیلیپین از حاکمیت خودش چشم پوشید.
🔹 کسی از حاکمیت خودش صرفنظر کرد که این حاکمیت را در ید قدرت خودش داشت. چنین حاکمیتی آمد و تیمور شرقی را مستقل کرد. حال یا مستقل میکند یا بعضی اوقات، به کشور دیگری واگذار میکند.از این گونه ادعاهای سرزمینی امروزه در آفریقا زیاد داریم و سرزمینها مرتب جا به جا میشود.
💢 دربارۀ یهودیان و فلسطینیها باید گفت هیچگاه این به منزلۀ انتقال حاکمیت نبود؛
◻️ زیرا اولاً نه خود یهودیان چنین فکر میکردند که به سرزمین فلسطین بیایند؛ چون فلسطینیها میخواهند آن را واگذار کنند. اصلاً فلسطینیها هیچ وقت چنین قصدی نداشتند.
◻️ ثانیاً چنین اختیاری را نداشتند که بخواهند حاکمیت خودشان را تفویض کنند. بنابراین، اگر بگوییم قراردادی در میان بوده است، سخنی مخدوش است.
💢 *فروش سرزمینهای فلسطین از سوی فلسطینیها به یهودیان هیچگاه نمیتواند مجوز ایجاد یک دولت غیرفلسطینی در این سرزمین باشد•*
📚 «حوزه.نت»
🌐 emamraoof.com
#منکرات_فراموش_شده ۴۷
💢 *«نسبت دادن امور نامطلوب به خداوند»*
🔆 «أَمِ اتَّخَذَ مِمَّا يَخْلُقُ بَناتٍ وَ أَصْفاكُمْ بِالْبَنِينَ»
🔆 «آيا از آنچه مىآفريند دخترانى برگرفته و براى شما پسران را برگزيده است.»
📗 سوره زخرف، آیه ۱۶
💢 در تفکر عرب جاهلی دختران از آن خداوند بودند؛ چون آنها را بدون استفاده میدانستند. آنها مالکیت پسران را به خود نسبت میدادند؛ چون برای کسب و کار به پسران خود نیاز داشتند.
⁉️ در این آیه که مربوط به هزار و چهارصد سال پیش است چه منکری نهفته است؟
⁉️ این چه خطایی است که در زندگی امروز ما نیز به چشم میخورد؟
🔷 انسان بر اساس عادت هر امر دوستداشتنی و گوارا را به خود نسبت میدهد و حاصل زحمات خود میداند.
🟥 از سوی دیگر آنچه نامطلوب است و زحمت در آن است را به خدا نسبت میدهد. افتراق دو نفر و سلب نعمتها و..... را کار خدا میداند؛ اما هرآنچه نعمت است را نتیجۀ زحمات خود میداند.
🔷🔹 در حالیکه:
🔆 «ما أَصابَک مِن حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَما أَصابَک مِن سَيِّئَةٍ فَمِن نَفسِم ۚ وَأَرسَلناک لِلنّاسِ رَسولًا ۚ وَكَفىٰ بِاللَّهِ شَهيدًا»
🔆 «(آری،) آنچه از نیکیها به تو میرسد، از طرف خداست؛ و آنچه از بدی به تو میرسد، از سوی خود توست. و ما تو را رسول برای مردم فرستادیم؛ و گواهی خدا در این باره، کافی است!»
📗 سوره نساء آیه ۷۹
🔷🔹 *گاهی ممکن است پیامد کاری که سالها پیش انجام دادیم اکنون در زندگی ما هویدا شود.*
💢 *اینکه هر عمل و اتفاقی که مورد پسند ما نیست و انتظار آن را نداریم، خواست خدا بدانیم و خود و عملکرد خود را در آن دخیل ندانیم، منکری است که در زندگی اکثر ما دیده میشود.*
‼️ از سوی دیگر ممکن است همۀ اتفاقات خوب زندگی و پیشرفتها و جلب نعمات را از تدبیر و تلاش خود بدانیم.
🔷🔹 *در این آیه چنین تفکری نکوهش شده است. کسی که این صفت را در خود مییابد باید بداند که چنین تفکری بر اساس جهل است.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#پرواز_شمع
🌹 یونس زنگی آبادی که نامش با لشکر ۴۱ ثارالله سلاماللهعلیه گره خورده است، همان فرمانده جوانی است که در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید.
🌷 درست اولین روز از سال ۱۳۴۰ بود که در روستای زنگیآباد کرمان و در خانوادهای که در فقر نسبی به سر میبردند با کشاورزی و هیزم شکنی، زندگی را میگذراند، فرزند پسری به دنیا آمد که چون تولدش مصادف شده بود با عید قربان او را حاجی صدا کردند و چون نام پدربزرگش یونس بود، نامش شد «حاج یونس.»
🌷کسب حلال ملاحسین و دامان پاک قمربانو و تقیدشان به رعایت آداب شرعی زمینهبسیار مناسبی برای رشد و پرورش یونس فراهم آورد. با اینکه کودکی بیش نبود؛ اما با پدر و برادری که دو سال و نیم بعد از خودش به دنیا آمد، راهی مسجد میشدند و نمازشان را به جماعت میخواندند و انگار ملاحسین دست کودکانش را گرفته بود و قدم به قدم آنها را با الفبای دینداری و درست زیست کردن آشنا میکرد.
🍃🔹 هفت ساله که شد خود را برای رفتن به کلاس اول در دبستانی که در روستا بود آماده کرد.
ایام در حال گذران بود و یونس و مرتضی روز به روز بزرگتر میشدند که گَرد یتیمی بر چهرهشان نشست و با اینکه یونس هنوز نوجوانی ۱۲ ساله بود، سرپرستی مادر و مرتضی را پذیرفت و برای گذران زندگیشان مشغول کار شد؛ اما از درسش هم غافل نشد و همه سختیها را به جان خرید تا از پس هر دو کار بر آید.
🍃🔹هنوز مدتی از دیپلمه شدن یونس نگذشته بود که از طریق نوارهای سخنرانی امام با افکار و اندیشههای ایشان آشنا شد و کعبۀ آمال خود را در میان این سخنان پیدا کرد، سخنانی که او را علیه طاغوت میشوراند و ظلم و جور پهلوی را برملا میکرد و همین شد تا او خودش اعلامیهها و نوارهای امام را در میان مردم پخش کند و به شعارنویسی بر روی دیوارهای روستا بپردازد.
🌷 از آنجایی که حاج یونس به خاطر سرپرستی مادر از خدمت سربازی معاف شده بود و در هیچ دوره نظامی شرکت نکرده بود، بسیار مشتاق بود تا فنون نظامی را آموزش ببیند و غائله کردستان بهانهای شد تا او به پادگان قدس کرمان رفته و با یادگیری فنون نظامی برای پایان دادن به این غائله به مرزهای غربی کشور در کردستان برود.
🍃🔹 هنوز زمانی از این قضیه نگذشته بود، که همسایه جنوبی هوس حمله به خاک ایران را کرد و یونس نیز مانند بسیاری دیگر از جوانان احساس مسئولیت کردند تا از میهنشان دفاع کنند و همین مساله زمینه عضویت حاجی را در سپاه فراهم آورد و او در پادگان قدس کرمان به تربیت نظامی نیروها پرداخت و هر چند عملیاتهای بسیاری شاهد حضورش بودند؛
🍃🔹 اما حاجی در بیشتر عملیاتها باید میماند و به امر آموزش نیروها میپرداخت و همین قضیه روحش را میآزرد از اینکه نمیتوانست در کنار دیگر نیروها در خط مقدم جنگ حضور پیدا کند تا اینکه بالاخره در عملیات فتح المبین به عنوان جانشین فرمانده گردان ایفای نقش کرد و همان جا آموزش نظامی نیروها را در خط مقدم را پایهگذاری کرد و در عملیات والفجر ۳ از ناحیه پشت به شدت آسیب دید و با اینکه وضعیت مناسبی نداشت اما حاضر نشد که برای عملیات والفجر ۴ در پشت جبهه بماند و ثمره این عملیات هم گلولهای بود که بر ریهاش نشست.
📚«پایگاه خبری جماران نیوز»
🌐 emamraoof.com
#ادبستان_کربلا ۵۶
❇️ *اثر معرفت اباعبدلله* در زندگی این است که تمام نعمتهای زندگی به نظرمان، بزرگ میآید.
🔶 وقتی با آن نور به زندگی نگاه کنیم، درمییابیم که خدا برای ما کموکسری نگذاشته است.
🔶 وقتی خدا رد پای اباعبدالله را در قلب ما باز کرد و اجازه داد با او در ارتباط باشیم؛ یعنی سنگ تمام گذاشته؛ به همین جهت چنین فردی حسرت زندگی دیگری را نمیخورد.
✨ *من که امروزم بهشت وصل حاصل میشود
وعدۀ فردای زاهد را چرا باور کنم*
🔶 وقتی با امام حسینایم، اکنون در بهشت حضور داریم و همه چیز فراهم است.
🍃 در روایتی پیامبر اکرم میفرماید:
🔆«خداوند بهوسیلۀ این قرآن و آگاهی به تأویل آن و پیرویکردن از ما اهلبیت و برائتجستن از دشمنان ما، مردمانی را بالا میبرد و آنها را پیشوایان و رهبران دیگران در کار نیک قرار میدهد که دیگران دنبالهرو آنها میشوند و به کارهای آنها مینگرند و از رفتارشان پیروی کنند. فرشتگان، مشتاق دوستی با آنها هستند و بالهایشان را به آنها مالیده و در دعاهایشان بر آنها برکت میفرستند و برایشان طلب آمرزش میکنند؛ بهطوری که هر تر و خشکی، حتی ماهیان و خزندگان دریا و درندگان خشکی و چهارپایان و آسمان و ستارگانش برایشان طلب آمرزش کنند.»
📘 بحار الأنوار، ج۸۹، ص۱۸۲
◀️ *نکتۀ قابل توجه این است که این افراد معصوم نیستند؛ ولی موالات معصوم را دارند، قرآن را قبول دارند، به باطن قرآن علم دارند، ولایت اهل بیت را پذیرفتهاند، از دشمنان اهل بیت برائت میجویند.*
✴️ *این همه رفعت به قرآن است.* از طرفی هرچقدر با قرآن ناطق بیشتر آشنا شویم، شب قدر زندگی ما اتفاق میافتد. گویا محرم و صفر شب قدری گسترده است که آدمی با ارزش خود، آشنا میشود.
◀️ *ارزش ما بر اساس قرآن و عترت تنظیم میشود و هر چه بیشتر با قرآن و عترت باشیم قیمتیتر هستیم.*
❇️ *هرچقدر معرفتمان بیشتر شود خدا ما را بالا میبرد.* هرچقدر معرفتمان به اباعبدلله بیشتر شود، خدا ما را پیشتاز در خیر قرار میدهد.
✴️ *اگر در دستگاه اباعبدلله خوب باشیم، ملک برای ما استغفار میکنند.* میدانید استغفار ملائک چقدر در زندگی برکت میآورد؟! چه لباسی از کمال بر تن ما میکند؟!
🔷اشک بر مصیبت اباعبدلله چنان مُهری بر صورتمان میزند که ماهی دریا و پرنده و... هم ما را میشناسند.
🔷 مُهری که با مِهر حسین در وجود ما زده میشود، ما را میان آسمانیان و زمینیان شاخص میکند. با اشک بر اباعبدالله همۀ اموراتمان تنظیم میشود.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز جمعه* را میتوانید در لینک زیر قرائت فرمایید:
🌐 http://emamraoof.com?p=12147
#حدیث_روز
#فلسطین ۱۰
🔷 حق حاکمیت قابل واگذاری است؛ ولی واگذارکننده باید مقام صلاحیتدار باشد. در مورد آلاسکا که شوروی آن را به آمریکا واگذار کرد، شوروی، یک مقام صلاحیتدار بود و براساس یک توافقنامۀ بینالمللی این کار را کرد.
🔷 در فلسطین، یهودیان آمدند و زمین را خریدند و اصلاً بحث حاکمیت در میان نبود. اولاً فلسطینیها با این نیت که حاکمیت خودشان را بفروشند، زمینشان را نفروختند. ثانیاً اصلا خود فلسطینیها صلاحیت واگذاری نداشتند که چنین کنند.
قیمشان هم حق تفویض نداشت. قیمشان میتوانست همهپرسی انجام دهد و نظر جمعی افراد را ببیند که چیست.
🔷 بعد از تشکیل سازمان ملل در بحث سرپرستی تصریح شده است که قیم میتواند حاکمیت را تفویض کند. این کار قرن ۱۸ یا قرن ۱۹ انجام شد که سرزمینها به راحتی جابهجا میشد.
🔷 یک پادشاه مینشست و سرزمین را به پادشاه دیگر واگذار میکرد و انتقالهایی صورت میگرفت.
دولتهایی که در یوگسلاوی سابق تشکیل شدند، در حقیقت نمادی بودند از تعیین سرنوشت خود مردم؛ چه دولت کوزوو، چه دولت کرواتها و چه صربها.
◀️ اینها در حقیقت نشاندهندۀ خواست مردم بود و این مبارزهها و جنگهای داخلی نشاندهندۀ این بود که مردم هر گروهی ادعاهایی دارند.
🇸🇩 *در مقابل، در مسألۀ قدس و فلسطین هیچوقت این طور نبود. تظاهرات و اعتراضهایی که حتی در زمان صدور اعلامیۀ بالفور انجام شد، حکایت از این داشت که اکثریت مردم فلسطین حاضر نیستند سرنوشت خودشان را به یک کشور غیر مسلمان تفویض کنند.*
📚 «حوزه.نت»
🌐 emamraoof.com