هدایت شده از علی خان آبادی
ایوان ایلیچ در كتاب «عدالت و سرعت» می گوید ما از طریق سرعتی که در تکنولوژی مدرن پیدا شد از خیلی چیزها محروم شدیم و بعد با ایجاد سرعتِ بیشتر می خواهیم آنچه را كه از دست داده ایم به دست آوریم و این حیله ی دیگری از فرهنگ مدرنیته است که علت مشکل را وسیله ی رفع مشکل معرفی می کند.
@alikhanabadi
هدایت شده از علی خان آبادی
هایدگر در تفکر فلسفی خود پیام می دهد که ما از طریق سرعت، از زمین و طبیعت که خانه ی اَمن ما بود فاصله گرفتیم؛ هواپیما نمی گذارد ما با خاك مأنوس باشیم، تلویزیون نمی گذارد ما بدون واسطه ی شیشه ی تلویزیون، با طبیعت در ارتباط باشیم. درختی كه در تلویزیون هست جنسش جنس نور لامپ شیشه ای است اما درخت بیرونی، عین طبیعت است و از جنس ما است، جان ما با خاك مَحرم است و با آن سخن می گوید؛ گوش شنوایی می خواهد كه بتوان پیام طبیعت را شنید. انسان شتابزده هرگز نمی تواند با طبیعت ارتباط پیدا كند و پیام آن را بشنود و دل خود را به آن بدهد.
@alikhanabadi
هدایت شده از علی خان آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر تولیدات ملی که به اسم خارجی خریدیم و کلی باهاش کیف کردیم :))))))
@alikhanabadi
چند وقت پیش یه سواری دربست گرفته بودم و راننده ک شخص حدودا ۵۰ساله بود شروع به فحاشی و افترا وتوهین و دزدی از بالا ب پایین نظام کرد حدودا نیم ساعت مسافرش بودم و چون شناخت ب مباحث اتوبوسی و تاکسی و عامیانه داشتم حوصله جواب دادن هم نداشتم فقط سکوت کردم تا جایی ک گفت چرا چیزی نمیگی نکنه مأموری
به مقصد ک رسیدیم پیاده شدم بعد سی ثانیه متوجه شدم گوشیم تو ماشین جامونده سریع زنگ زدم حتی ماشین را ته خیابون میدیدیم ولی دور بود وقتی جواب داد خیالم راحت شد ک همون رانندست گفت اولین دوربرگردان دور میزنم میام چند دقیقه بعد دوباره زنگ زدم گوشی را خاموش کرد و رفت اتفاقا ۵تومن پولم را هم به علت نداشتن پول خورد نداد ک این هم یک ترفندی است
آره آب نیست وگرنه همه شناگرانی خوبی هستن وقتی ب یه گوشی رحم نمیکنی اگه مملکت دستت باشه چ کار میکنی
@emptyy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقیقترین تعریف را قالیباف بیان کرد
@emptyy
۲۰ کشته و ۷۰۰ زخمی فقط بخاطر نان!
🖋 جان فوران، استاد جامعهشناسی در دانشگاه سانتا باربارا کالیفرنیا، در کتاب مقاومت شکننده، صفحه ۲۶۷ مینویسد:
🔸 جدیترین کمبود زمان جنگ در ایران #کمبود_نان بود در تهران قیمت نان در بازار آزاد در نیمه اول سال ۱۳۲۱ ش از ۶ سنت به ۱ دلار رسید در شهریور ۱۳۲۱ ش که احمد قوام نخستوزیر شد قرص نانی را روی میز کنفرانس مطبوعاتی خود گذاشت و گفت: مشکل من این است اگر بتوانم #نان_مرغوب در دسترس همه ایرانیان قرار بدهم سایر مشکلات حل خواهد شد.
🔻 در پاییز آن سال کمبود شدیدتر شد کیفیت نان بسیار بد بود نانواها آرد را الک میکردند با آرد الک شده برای #ثروتمندان نان میپختند و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند.
🔻 در روزهای ۱۷ و ۱۸ آذر ۱۳۲۱ ش که جیرهی نان #کمتر شد بلوای نان درگرفت هزاران تظاهرکننده شامل دانشجویان زنان و بچههایشان جلوی مجلس شورای ملی گرد آمدند و فریاد میزدند: یا مرگ یا نان!
🔻 بهدنبال این تظاهرات نیروهای مسلح احضار شدند تا جلوی تاراج اموال مردم را بگیرند در این بلوا ۲۰ نفر کشته ۷۰۰ نفر زخمی و ۱۵۶ نفر بازداشت شدند.
🗓 به مناسبت ۱۸ آذر، سالروز بلوای نان در تهران
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
@emptyy