هدایت شده از انتظار منجی عالم313
☑️عظّم اللّه أجورنا و أجورکم
📢شهادت جانگداز أمّ المصائب، اسوه صبر و استقامت، عقیلة النساء ، نائبة الزهراء ، حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) تسلیت و تعزیت باد!
✔️اَللـَّهــُمَّ عَجــِّـــلْ لِوَلِیّــَــکَ الــْفَرَجْ
@entezar_ma313
هدایت شده از انتظار منجی عالم313
﷽
#فتنه_های_آخرالزمان
#برداشته_شدن_برکت_در_آخرالزمان
از نشانههای آخرالزّمان برداشته شدن برکات است؛ چرا که برکت همراه با تقوا و اطاعت خداوند میآید و هنگامی که گناه و بی تقوایی فراوان شود، برکات برداشته خواهد شد، و به تعبیر دیگر خداوند مزید نعمت خود را همراه با شکر نموده و میفرماید: «... لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزیدَنَّکُمْ وَ لَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی لَشَدیدٌ» [۱].
رسول خداصلی الله علیه وآله یکی از نشانههای آخرالزّمان را بی برکتی معرّفی نموده و میفرماید: «فَعِنْدَها تُرْفَعُ الْبَرَکَةُ وَ یُمْطَرُونَ فِی غَیْرِ أَوانِ الْمَطَرِ.... » [۲]
یعنی: «در آخرالزّمان (هنگامی که مردم بی تقوا و اهل گناه میشوند،) برکت از آنان برداشته میشود و باران در غیر فصل خود میبارد و.... »
💠از قرآن و سخنان معصومین علیهم السلام استفاده میشود که برکت و بی برکتی اسباب و عللی دارد، و اسباب برکت چند چیز است که به برخی از آنها اشاره میشود:
۱- تقوای دینی؛ چنان که خداوند میفرماید: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُری آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَیْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض... » [۳] . یعنی: «اگر اهل روستاها [ و گناهکاران] ایمان و تقوا میداشتند، ما برکات آسمان و زمین را برای آنان میگشودیم. »
حضرت رضا علیه السلام میفرماید: «خداوند به یکی از پیامبران خود وحی نمود: "هنگامی که تو [ از من] اطاعت کنی، من خشنود میشوم، و هنگامی که من خشنود شوم [ برای تو] برکت میفرستم، و برکت من نهایت ندارد. "» [۴]
۲- برکت در تجارت حلال؛ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «برکت ده جزء است و نه جزء آن در تجارت [حلال] است. » [۵]
۳- برکت در عدالت؛ امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «با عدالت، برکات فراوان میشود. » [۶]
[۱]ابراهیم / ۷.
[۲]مستدرک الوسائل ۱۱ / ۳۷۱.
[۳]اعراف / ۹۶.
[۴]میزان الحکمة ۱ / ۲۵۶.
[۵]همان، بحارالأنوار۱۰۳/ ۵ - ۱۳.
[۶]غرر الحکم / ۴۲۱۱.
ادامه دارد ....
#آخـر_الزمـان
❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄️
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۵۳۵🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹و ربَّ الکُرسیِّ الرَّفیع🌹
🍃كرسي رفيع وجود مقدس حضرت صاحب الزمان است.
🍃 كرسي نشان قدرت الهي است كه بر آسمان و زمين احاطه دارد.
🍃 تركيب كرسي رفيع عبارت عجيبي است. گويا در همهي اين عبارت تاكيدي خاص بر عظمت امام زمان نهفته است. زيرا كرسي معمولا به محل بلند و مرتفع گفته ميشود و خود اين واژه بر همه چيز احاطه دارد اما صفت رفيع كه به كرسي اضافه شده است نشانگر عظمت وجود مقدس امام زمان است. مقام ختم الاولياء بر هر كرسي احاطه دارد.
🍃در روايت آمده است امام حسين (علیه السلام) فرمودهاند: اگر من حضور قائم آل محمد(عج) را درك كنم خادمش خواهم شد.
🍃همهي عالم خدمتكار وجود مقدس اباعبدالله هستند و ايشان خود تقاضاي خدمتكاري حضرت بقية الله را دارند.
🍃كرسي رفيع يعني جايگاهي كه بر ساير جايگاهها احاطهي كامل دارد.
🍃مقام ختم الاولياء كرسي رفيع و بلند مرتبهاي است كه خداوند سبحان قدرت خويش را در وجود مقدس ايشان به نمايش گذاشته است.
🍃 ايشان صاحب حكومت و علمدار در كل عالم است و همهي موجودات در قبضهي او قرار دارند.
#مهدی_شناسی
#قسمت_535
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
@entezar_ma313
💠تفسیر زیارت عاشورا
✍برگرفته از فایل شماره (۷)
⬅️قسمت چهل و هفتم
🔹«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی شَفَاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ..» طرف رفت پیش امام صادق گفت من از عذاب قبر می ترسم. امام گفت زیارت عاشورا بخوان. گفت چطور، ربطش در چی هست؟! گفت چون در زیارت عاشورا می گویی «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی شَفَاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُود» مراد از ورود امام صادق (ع) می گوید به قبر است. البته ورود به قیامت هم می شود، معانی مختلفی می شود استفاده کرد. اگر شفاعت اهل بیت نباشد انصافا کار آدم زار است چون نه به اعمال ما، نه به نماز و روزه ما اعتباری هست..😔
🔹«وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَكَ..»
یعنی خدایا من را ثابت قدم.. همان بحثی که عرض کردم انسان تا آخر راه باید ثابت قدم باشد نه اینکه امروز خوب باشد و فردا گنهکار باشد. «وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْنِ..» و بعد می گوید همانطور که یاران امام حسین (ع) بودند و تا آخر با ایشان همراه بودند. این کلیاتی از بحث زیارت عاشورا بود.
📖توضیحاتی راجع به شیوه ختم زیارت عاشورا👇
💢علامه طباطبایی از قول استادش سید علی آقای قاضی نقل می کند در ماه محرم در خود روز عاشورا، زیارت عاشورا را با صد سلام و صد لعن بدون فاصله بخوانید یعنی همان یک مرتبه بخوانید. اما در غیر روز عاشورا در ابتدای روز زیارت عاشورا را (اگر حال ندارید یک مرتبه بخوانید) تا ابتدای صد لعن بخوانید و سپس در طول روز صد لعن و صد سلام را تقسیم کنید و قبل از اینکه روز تمام بشود قبل از غروب آفتاب، باقی فراز زیارت عاشوار را بخوانید و بعد سجده بروید و خواندن زیارت را تمام کنید.
💠می گوید، به این شکل اربعین یعنی چله گرفتن زیارت عاشورا را سید علی آقای قاضی توصیه می کردند. مرحوم علامه طباطبایی می گوید؛ این تقسیم کردن صد لعن و صد سلام یک لذتی دارد، لذتش کجاست؟ شما در طول روز متوجه امام حسین (ع) هستید و دارید با ایشان زندگی می کنید. این فایده را هم دارد.
👈نکته ی از آیت الله بهجت؛
در کتاب ″کیمیایی وصل، ج۲، ص ۳۸۶″ نویسنده کتاب می گوید از آیت الله بهجت شخصا سوال کردم اگر کسی نمی تواند در طول روز این صد لعن و صد سلام را تقسیم کند یعنی حتی وقت تقسیم کردن را هم ندارد که بخواند آیا می تواند... آیت الله بهجت می گویند اگر کسی نمی تواند صد لعن و صد سلام را بگوید اکتفا کند به خواندن زیارت عاشورای غیر معروفه و اصلا زیارت عاشورای غیر معروفه را برای افرادی قرار دادند که نمی توانند صد لعن و صد سلام را بخوانند.
📜زیارت عاشورای غیر معروفه، دیگر صد لعن و صد سلام ندارد. متنش فرق دارد مثلا به حضرت عباس هم سلام می دهیم «السَّلامُ عَلَى الْعَبَّاسِ بْنِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ»،
زیارت عاشورای غیر معروفه در مفاتیح بعد زیارت عاشورای معروفه هست. همان ثواب را دارد ولی دیگر مشقت صد بار گفتن را ندارد. حضرت آیت الله بهجت شیوه ایشان این بود که در طول روز صد بار لعن و سلام را تقسیم می کردند و به همین شیوه هم تا آخر عمر التزام داشتند.
👌خلاصه ″زیارت عاشورا″ که حدیث قدسی هست را به هیچ عنوان از دست ندهید و حتی شده یکبار به صورت صد لعن و صد سلام بخوانید.
🔹 پــایــان🔹
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 47
@entezar_ma313
﷽
#فتنه_های_آخرالزمان
#برداشته_شدن_برکت_در_آخرالزمان
📌 #قسمت_دوم
۴- برکت در رفق و مدارای با مردم؛ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «سازش و مدارای با مردم نصف ایمان است و ارفاق و گذشت از آنان نصف آسایش است.» [۱]
۵- برکت در میهمان داری؛ امام صادق علیه السلام فرمود: «کسی که مؤمنی را میهمانی بکند، و یا احسانی به او بنماید و یا حاجتی را از او برآورده نماید، بر خداوند است که در بهشت خادمی برای او قرار دهد. » [۲]
۶- برکت در سهل المعامله بودن [۳] ؛ و عن النّبیّ صلی الله علیه وآله: «رَحِمَ اللَّهُ عَبْداً سَمِحاً قاضِیاً وَ سَمِحاً مُقْتَضِیاً. » [۴] یعنی: «خدا رحمت کند بنده ای را که در معامله و دادن و گرفتن سخت گیر نباشد.»
۷- برکت در امر به معروف و نهی از منکر و تعاون در کارهای خیر؛ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «همواره امّت من در خیر و برکت میباشند تا هنگامی که امر به معروف و نهی از منکر نمایند و تعاون بر نیکی و کارهای خیر داشته باشند و اگر چنین نکنند، برکات از آنان گرفته میشود، و بر یکدیگر سلطه پیدا میکنند و یاوری نخواهند داشت، نه در زمین و نه در آسمان. »[۵]
۸- برکت در پیروی از اهل البیت علیهم السلام؛ در زیارت جامعه و در روایات فراوانی آمده که پیروی و اطاعت از خاندان پیامبرصلی الله علیه وآله سبب برکات بی شماری میشود، بلکه همه خیر و سعادت در آن خواهد بود.[۶]
۹- برکت در صله رحم؛ امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «هنگامی که قطع رحم نمایید، اموال در دست اشرار قرار خواهد گرفت. » [۷]
[۱]کافی: ۲ / ۱۱۷.
[۲]رساله سعدیّه / ۱۶۳.
[۳]شرح لمعه: ۳ / ۲۹۰.
[۴]مستدرک الوسائل: ۱۳ / ۲۸۴.
[۵]مقنعه شیخ مفید / ۸۰۸، وسائل الشّیعة: ۱۱ / ۳۸۹ بابی از ابواب امر به معروف.
[۶]شرح اصول کافی: ۹ / ۴۱۷.
[۷]شرح کافی ملّا صالح: ۹ / ۴۱۷.
🔗ادامه دارد....
#آخـر_الزمـان
❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄️
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۵۳۶🌷
🔷دعای عهد🔷
🌹و رب البحر المسجور 🌹
💠و خداي درياي بيپايان
مسجور به معناي بيپايان و بيانتهاست.
💠وجود مقدس امام زمان بحر مسجور است. يعني جايگاه تجلي علم و قدرت و رحمت خداي سبحان .
💠دريايي خروشان از آتش عشق به حق. در اين دريا هر غير خدايي ميسوزد و فاني مي گردد و تنها آنچه باقي ميماند جلوههاي خداست.
💠وجود امام زمان دريايي است بيكرانه و بيانتها كه هر چه در شناخت حضرت غور كنيم پاياني براي اين دريا نمييابيم.
💠 اهل دل از آب تعبير به علم كردهاند با اين اشاره ميتوان گفت علم حضرت نامتناهي و پايان ناپذير است. با نزديك شدن به اين دريا از علوم فراواني پرده برداری می شود.
#مهدی_شناسی
#قسمت_536
#دعای_عهد
#استاد_بروجردی
@entezar_ma313
سلام بر دوستان اگر این 4 ویژگی را در خود داشتید یقین داشته باشید که هم خدا و هم 124000 پیامبر و هم 12 امام از شما راضی و خوشنود خواهند بود یک وفا به عهد بندگی بین خود و خدای خودتان دو : حیا کردن از خدا و از همه سوم خوش اخلاقی انرژی مثبت دادن به همه فال خوب زدن چهارم عمل به خواسته های خداوند بعنوان کسی که او میداند و شما نمیدانید .
💠⚜💠
✨سلوک مهدوی
7⃣1⃣قسمت هفدهم
⬅️تشرف :آیت الله شهاب الدین مرعشی نجفی
⚜آیت الله شهاب الدین مرعشی نجفی استاد مقام معظم رهبری بود.
ایشان ازلحاظ فقهی و دینی بسیار بالا بودند و کتاب های فوق العاده ای نوشتند. کتابخانه معروف ایشان در قم کنارحرم حضرت معصومه (س) مشخص است .آیت الله مرعشی نجفی خیلی از کتاب های خطی و دست نویس که الان پیدا نمی شود را در کتابخانه اش جمع می کرد چون پول نداشت نماز و روزه ی استیجاری می گرفت و انجام می داد تا پولی دستش بیاید و بتواند کتاب بخرد ،بعدکتاب ها را در کتابخانه اش قرار می داد ، وصیت کرد بعد از مرگش درکتابخانه اش دفن شود.
👌🏼 ایشان از 400 نفر از علمای بزرگ شیعه و سنی و زیدیه اجازه نقل حدیث داشته (در قدیم نقل حدیث اجازه می خواست) عالمی بسیار بزرگ در عالم تشیع است.
⬅️ایشان سه تشرف دارند
1⃣ تشرف در سرداب مقدس سامرا بود
2⃣-تشرف در میانه راه سامرا به حرم سید محمد (که یکی از امام زاده ها بود )
3⃣-تشرف مسجد سهله بود که این تشرف سوم بسیار زبیا وجذاب است .
⬅️ تشرف اول:
برای زیارت حرمین عسکریین و برای زیارت حرم سید محمد رفته بود در بین راه تشنگی و گرسنگی زیادی بر ایشان غلبه می کند و حالت غش دست می دهد و باسر به پایین میافتد(هنوز به حرم سید محمد نرسیده بود) دید که در بغل یک شخصی است و آن شخص به ایشان یک لیوان آب داد، آیت الله مرعشی می گوید: آن یک لیوان آب را خوردم مثل آن را هیچ جایی نخورده بودم این قدرگوارا و شیرین بود بعد آن فرد سید (که حالت عرب داشت) به من گفت سید برو در کنار این نهر خودت راشست و شو بده ،می گوید با خودم فکر کردم که این وسط نهر نبود.
🏞گفت چرا این وسط را نگاه کن نهری است (البته نهر به معجزه ای حضرت (عج)ایجاد شد و نهری نبود) آیت الله با خودش گفت اگر این وسط نهری بود چرا من این همه به خودم زجردادم و از تشنگی و گرسنگی داشتم می مردم و..!؟ به داخل نهر رفت و خودش راشست و شو داد. آن عرب گفت: کجا می خواستی بروی؟ ایشان گفتند می خواستم به حرم سید محمد بروم. عرب گفت بفرما، این هم حرم سید محمد یعنی با عالم طی الارض امام زمان (عج) ایشان را حرم سید محمد هم برده بود.
👌🏼بعد می گفت آنجا امام زمان (عج) چند سفارش به من کرد👇🏼👇🏼
1⃣- تأکید و سفارش برخواندن مداوم قرآن و انس با قرآن می کنم،(یک سری روایت ها است که متأسفانه این گروه آتئیست هاو ضدخدا و وهابی ها که علیه شیعه کار می کنند آن روایت ها را بر سر شیعه می کوبند ومی گویند طبق این روایت های بعضی از شیعه ها قرآن تحریف شده) امام زمان (عج) در آن ملاقاتی که با آیت الله مرعشی نجفی داشت شدیدا آن قضیه را محکوم کرد و گفت به هیچ عنوان چنین چیزی نیست و حتی لعن کرد کسانی را که این روایت های جعلی را در شیعه وارد و جعل کرده اند.
2⃣-بر پدر و مادرت (چه مرده و چه زنده باشند) به آنها احترام کن واحترام شان رانگه دار
3⃣-(آیت الله مرعشی نجفی سید بود )آقا به ایشان فرمود قدر این سید بودن خودت راهم بدان که این انتساب تو به اهل بیت باعث نجات تو خواهد شد.
4⃣-توصیه بعدی که امام در این تشرف به ایشان کرد, گفت بر تسبیحات مادرمان حضرت زهرا(س) بسیارمداومت بکن وتسبیحات مادرمان حضرت زهرا (س)را انجام بده
5⃣- هم چنین مداومت بر زیارت سیدالشهدا،بارها گفتیم زیارت فقط به کربلا رفتن نیست اگر می توانید به کربلا بروید حتما بروید، اما وقتی نمی توانید به کربلا بروید ,زیارت عاشورا که هست ،حداقل شب های جمعه یک سلام به امام حسین (ع)دادن که هست. در روز هم حال ندارید زیارت عاشورا بخوانید ولی یک سلام به آن حضرت بدهید، همین قدر رو به قبله بایستید و دست روی سینه بگذارید و بگویید ‹‹السلام علیک یاابا عبدالله » امام حسین (ع) قبول می کند یعنی ارتباط را با امام حسین (ع) داشته باشیم.
6⃣- همچنین امام زمان (عج)در این ملاقات آیت الله مرعشی را توصیه می کند به حفظ خطبه ی شقشقیه ی حضرت علی (ع)، خطبه ی شقشقیه خطبه ی3 نهج البلاغه است،همانی که حضرت علی (ع) در رابطه با اینکه خلافتش را غضب کردند و یک عده آمدند خلافت را از ایشان گرفتند خطبه در باره آن است.
7⃣-بعد می گوید خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید را حفظ بکند (عزیزان اگر نمی توانند حفظ کنند حداقل این خطبه هارا یکی دو بار بخوانند تا متوجه بشوند مطلب راجع به چه موضوعی است، چون خیلی ها می گویند چراحضرت علی از خلافا دفاع می کرد؟ چرا به خلافا حرف های خوب می زد؟! می گوییم نه این طور هم نیست ،شما خطبه ی شقشقیه را نگاه کنید می بینید که حضرت علی (ع) چقدر بابیان طوفانی راجع به آن سه نفر حرف می زند )
🔹🔹ادامه دارد....🔹🔹
💽برگرفته از فایل شماره 3 سلوک مهدوی
🎤استاد عبادی
#سلوک_مهدوی
@entezar_ma313
👆👆👆
↩️پوستر شماره 64
✍چ چیزهایی محبت و عشق رو از ما کاهش یا میگیرد؟چ چیزهایی به جز درد و دل با حضرت محبت و عشق را به حضرت زیاد می نماید؟
#استاد_عبادی
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@entezar_ma313
﷽
💥عـلائــم و نـشـانـه هـاے آخـرالـزمــان
#فتنه_های_آخرالزمان
#برداشته_شدن_برکت_در_آخرالزمان
اسباب بی برکتی نیز چند چیز است که به برخی از آنها اشاره میشود:
۱- بی تقوایی؛ چنان که خداوند میفرماید: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُری آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَیْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ وَ لکِنْ کَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما کانُوا یَکْسِبُونَ»[۱] .
یعنی: «اگر اهل قریهها [و گنهکاران] ایمان و تقوا میداشتند، ما برکات آسمان و زمین را برای آنان میگشودیم و لکن آیات و وعدههای ما را تکذیب نمودند و ما آنان را به واسطه اعمال ناپسند و گناهانشان گرفتیم. » [۲]
۲- چهار چیز سبب بی برکتی میشود؛ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «چهار چیز سبب بی برکتی و خرابی میشود: ۱- خیانت، ۲- سرقت، ۳- شراب خواری، ۴- زنا. » [۳]
۳- حرام برکت را میبرد؛ امام کاظم علیه السلام به داود صرمی فرمود: «حرام رشد نمی کند و اگر بکند، برکت در آن نیست و کسی که مال حرام را انفاق کند، پاداشی ندارد و اگر باقی گذارد و بمیرد، توشه جهنّم و دوزخ او خواهد بود. »[۴]
۴- جنایت و ظلم برکت را میبرد؛ امام متّقین علی علیه السلام فرمود: «هنگامی که جنایات آشکار شود، برکات برطرف میشود. » [۵]
۵- سوگند زیاد به ویژه سوگند دروغ؛ رسول خداصلی الله علیه وآله فرمود: «وای بر تاجر از گفتن: لا واللَّه و بلی واللَّه. » [۶]
[۱]اعراف، ۹۶.
[۲]میزان الحکمة،۱ / ۲۵۶.
[۳]همان/ ۲۵۷. [۴]کافی،۵ / ۱۲۵.
[۵]غرر الحکم،۴۰۳۰.
[۶]شرح لمعه،۳ / ۲۹۰.
#آخـر_الـزمـان
❄️أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❄️
@entezar_ma313