eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
906 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 گذشت از برادر دینی 💠 دین هم به ما گفته است که اگر کسی دشمن شماست امّا دشمن دین شما نیست؛ شما با دشمن نجنگید، با دشمنی بجنگید. با برادر مسلمانش بجنگد، یا با دشمنی بجنگد؟! دستور دین این است که با او نجنگید، یک راه خوبی هم دارد؛ شما می توانید خودتان را به زحمت نیاندازید، او را هم به زحمت نیاندازید، هر دو به مقصد برسید، و آن از راه " گذشت " است. وقتی این برهان عقلی یا آن نصیحت عقل عملی در فضای فکری او ظهور کرد، می بینید همه این خیالهای انتقام گیری، کینه توزی، انتقام جویی رخت بر می بندد؛ یک فضای باز روشنی می بیند. 🔹چنین انسانی خلیفه خداست، منتها قلمرو خلافت او محدود است. یعنی حق را در دست دارد، یک؛ با این حق که فضای فکری را روشن کرده است، باطل ها از بین می روند، دو؛ این " مشروح الصدر " می شود، با یک سینه بازی دارد زندگی می کند؛ اینها نشانه خلافت حق است که ما اگر خواستیم بفهمیم خلیفه حق ایم یا نه، ببینیم آیا یک همچنین عصایی دست ما هست یا نه! برهان عصاست، عقل عملی عصاست، احسان عصاست، عدل عصاست که همه آن مارهای سحره شهوت و غضب را باطل می کند. 📌 سوره فصلت / آیه ۳۴ 📆 قم ؛ آذر ۱۳۷۷ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
💠 تواضع شناختی و ذهنی (۱) ❓ چه زمان به اشتباه خود اقرار می کنید؟ چه زمان حتی با وجود شواهد و مدارکی
💠 تواضع شناختی و ذهنی(۲) 🔷 چرا متواضع باشیم؟ تواضع، از صفات نیک اخلاقی است که فردی بدون هیچ چشم‌داشتِ مادی و دنیایی، از تکبر و برتربینی خویش در برابر دیگر افراد خودداری و مزایا و محاسن خود را به رخ آنان نکشد. در آموزه‌های دین اسلام برای تواضع آثاری مانند سربلندی، جلب محبّت دیگران و ... ذکر شده است. مفهوم تواضع تواضع آن است که انسان، خود را از کسانى که در جاه و مقام از او پایین‌ترند، برتر نداند. همچنین به معناى شکسته نفسى و افتادگى آمده است که آدمى خود را از دیگران بالاتر نبیند. روزى پیامبر(ص) به یارانش فرمود: «چرا شیرینى عبادت را در شما نمی‌بینم!» پرسیدند: شیرینى عبادت چیست؟ فرمود: «فروتنى» تواضع از جمله کارآمدترین رفتارهای ارتباطی در اجتماع است. دامنه جلوه‌گری آن فراتر از یک شایستگی اخلاقی است، به نحوی که میزان تاثیر فرد را بیشتر می کند و زمینه‌ساز حسن معاشرت و پذیرش دیگران را فراهم می کند. 🔷 تواضع فکری و ذهنی ... دانستن، از ویژگی‌های مهم انسانی است، و افراد در تلاشی فطری سعی دارند بر دانائی خود بیافزایند. مسیر شایسته بیش‌دانائی، تحصیل و تلمذ (شاگردی) و مطالعه و پژوهش است؛ اما گاهی برخی افراد به جای مسیرهای شایسته تحصیل علم، به دانسته‌های پیشین و معمولا محدود خود، اکتفا کرده و در برابر دانسته‌های تازه مقاومت می کنند. کار این مقاومت می‌تواند به خودرائی و غرور علمی بیانجامد. از این رو با افرادی مواجه می شویم که دانسته‌های خود را نامحدود، قطعی و بدون نیاز به روزآمدی می‌دانند. و در نتیجه در حالی که شاید مهربان و متواضع در رفتار باشند، در اندیشه خود محصور در قالبی از تعصبات ذهنی خشن و خشکی به سر می برند که تعامل با دیگران را دچار چالش می کند. تواضع فکری نمونه‌ی کم‌نظیری از تواضع است، زیرا آدمی ممکن است از جهات بسیاری فروتن باشد ولی همچنان محدودیت‌های ذهنی‌اش را نپذیرد. 🔶 تواضع فکری یعنی تشخیص دادن این که ما همه چیز را نمی‌دانیم. به جای آن، باید بپذیریم که شاید در مورد این که چقدر می‌فهمیم تعصب داریم، و به دنبال منابعی برای رفع کمبودهای معرفتیِ خود باشیم. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🖥 موشن گرافی/ لبنان در آستانه‌ی روزی تاریخی قرار دارد 💡 | اطلاع‌رسانی اخبار و رویدادهای فضای مجازی، هنر و رسانه: 🆔 @eshragh_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💠 تواضع شناختی و ذهنی(۲) 🔷 چرا متواضع باشیم؟ تواضع، از صفات نیک اخلاقی است که فردی بدون هیچ چشم‌د
💠 تواضع شناختی و ذهنی(۳) تحقیقات گسترده‌ای وجود دارد که نشان می دهد حتی دانشمندان، به عارضه‌ «وابستگی به دانسته‌های محدود پیشین خود» دچار می‌شوند. و این عارضه در زمانه ما با وجود فضای مجازی و رسانه‌ها، ابعاد متفاوتی پیدا کرده و همه‌گیری گسترده‌تری را رقم می زند. توهم دانائی با منابع مجازی... امروزه شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های اینترنتی و دیجیتالی این تصور را به وجود آورده‌اند که دانش نامحدود و احتمالا عمیق و درست، به راحتی در دسترس ما قرار دارد؛ اما این رسانه‌ها با تنبل کردن ما، فضایی برای رشد نادانی به وجود آورده‌اند. 📑تانیا لومبروزو، استاد روانشناسی در دانشگاه کالیفرنیا، در مورد این که چگونه فن‌آوری، به توهم عقلانیت ما دامن می‌زند توضیح می‌دهد: «روشی که ما با آن در مورد یک موضوع اطلاع کسب می‌کنیم نقش مهمی در فهم ما دارد.» ما هرچه راحت‌تر تصویر یا جمله‌ای را به یاد آوریم، بیشتر فکر می‌کنیم که در یادگیری آن موفق بوده‌ایم، و بنابراین از فرایندهای شناختیِ پرزحمت پرهیز می‌کنیم. برای مثال، معماهای استدلالی که با حروف نأمانوس ارائه می‌شوند، بیشتر شخص را تشویق می‌کنند که برای حل آن‌ها تلاش کند؛ اما این رویکرد خلاف طراحی‌های روشن برنامک‌‌ها (اَپ‌ها) و وب‌سایت‌هایی است که صفحات گوشی همراه ما را پر کرده‌اند. در آن‌جا روند بازپردازی اطلاعات در مغز ما به شکل فریبنده‌ای نرم، روان و ساده است. به قول نیکلاس کار منتقد سرشناس اینترنت: درست است که وب خودش شبکه‌ای از اتصالات است؛ اما هایپرتکست‌هایی که بیت‌های اطلاعات آنلاین را به یکدیگر وصل می‌کنند هیچ شباهتی با سیناپس‌های مغز ما ندارند.(شاید بعدها در کانال نکاتی در این زمینه تقدیم کنم.) ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹تصویر هوایی از حرکت بی‌وقفه عاشقان شهید نصرالله در مسیر جاده‌های بیروت... روندگان طریق تو راه گم نکنند که نور چشم امید و چراغ ایمانی شعر: ابتهاج یا لیتنی کنت معکم @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا