eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (دام ظله): محیط زندگی پیغمبر، محیط شادی هم بود؛ با افراد شوخی می‌کرد، مسابقه می‌گذاشت و خودش هم در آن شرکت می‌کرد. آن مردمی که ده سال با او زندگی کردند، روزبه‌روز محبت پیغمبر و اعتقاد به او در دل‌های‌شان عمیق‌تر شد. خطبه‌های نماز جمعه‌ی تهران‌ ۱۳۸۰/۰۲/۲۸ افراد شاد در دو ویژگی شخصیتی با دیگران تفاوت سطح دارند: 1️⃣ ویژگی های رفتاری شامل : 🔻 تمرکز بیشتری بر فعالیت‌های لذت بخش دارند. 🔻از معاشرت با افراد منفی بین و ناراحت پرهیز می‌کنند. 🔻صبر و حوصله بیشتری دارند. 🔻 شوخ طبعند و در شرایط سخت، روحیه طنز خود را حفظ می کنند. 🔻به جای عبور از بسیاری موانع، آنها را دور می زنند. 2️⃣ ویژگی های بینشی شامل : 🔻عادت به نگاه مثبت دارند و خوش بین هستند. 🔻عزت نفس و در نتیجه اعتماد به نفس بالایی دارند. 🔻توقعات و انتظارات محدودتری از دیگران دارند. 🔻 آسان گیر هستند. 🔻احساس خشم، کینه و انتقام در آنها به سادگی تحریک نمی‌شود. 🔻از شادی دیگران شاد می‌شوند. @ertebatmoaserdini
📖 برشی از یک کتاب اگر از خطرات بالقوه ای که فرزند نوپا یا نوجوان‌تان ممکن است با آنها روبرو شود وحشت دارید، ابتدا به او بیاموزید که چگونه به صورت مسئولانه از پس خطرات بر بیاید. دست از محدود کردن و کنترل فرزندتان بردارید تا احساس امنیت کند. 📌نوجوان شما ممکن است هم اکنون از مقررات محدود کننده تان اطاعت کند؛ اما اگر بعدها دیدید که سر پیچی می کند تعجب نکنید. 📚راهنمای تئوری انتخاب برای فرزند پروری/ص ۶۶ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالروز ارتحال ملکوتی، علامه طباطبائی، الگوی اخلاق الهی و آزاداندیشی، گرامی باد. مقام معظم رهبری«دام ظله» کسی مثل مرحوم علامه‌ی طباطبایی (رضوان‌اللَّه‌تعالی‌علیه) در حوزه‌ی علمیه‌ی قم پیدا شد؛ ایشان، هم فقیه بود و هم اصولی؛ هم می‌توانست درس خارج فقهِ مفصلی بدهد؛ هم می‌توانست درس خارجِ اصول مفصلی ترتیب دهد و فضلا را جمع کند؛ اما او به کاری پرداخت که آن روز آن را لازم می‌دانست. بعد هم حوادث و وقایع شهادت داد بر این‌که اینها لازم است. او گفت من می‌بینم که دارند تفکرات و فلسفه‌ی کاذب مارکسیستی را در ذهنها جا می‌دهند؛ نمی‌شود با توضیح‌المسائل اینها را پاسخ دهیم؛ توضیح‌المسائل جای خودش را دارد؛ جواب این شبهه‌ها را با چیز دیگری باید داد. ایشان «اصول فلسفه و روش رئالیسم» را نوشت. ۱۳۸۳/۰۴/۱۵ بیانات در دیدار جمعی از روحانیون استان همدان‌ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📋 یک نوشته قرار بود با سواد شویم... یک عمر صبح زود بیدار شدیم و لباس فرم پوشیدیم. صبحانه خورده و نخورده، خواب و بیدار، خوشحال و ناراحت، با ذوق یا به زور، راه افتادیم به سمت مدرسه... قرار بود با سواد شویم... روی نیمکت نشستیم، صدای حرکت گچ روی تخته ی سبز رنگی که می گفتند سیاه است را شنیدیم، با زنگ تفریح نفس راحت کشیدیم و زنگ آخر که می خورد مثل پرنده که در قفسش باز می شود از خوشحالی پرواز کردیم... قرار بود با سواد شویم... بند دوم انگشت اشاره مان را زیر فشار قلم له کردیم و مشق نوشتیم،‌ به ما دیکته گفتند تا درست بنویسیم... گفتند از روی غلط هایت بنویس تا یاد بگیری، ما نوشتیم و یاد گرفتیم... قرار بود با سواد شویم... از شعر، از گذشته های دور، از مناطق حاصل خیز، از جامعه، از فیثاغورث، از قانون جاذبه، از جدول مندلیف گفتند ، تا ما همه چیز را یاد بگیریم... استرس و نگرانی... شب بیداری و تارک دنیا شدن. کنکور شوخی نداشت، باید دانشجو می شدیم. قرار بود با سواد شویم... دانشگاه، جزوه، کتاب، امتحان و نمره... تمام شد. تبریک حالا ما دیگر با سواد شدیم فقط می خواهم چند سوال بپرسم... ما چقدر سواد رفتار اجتماعی داریم؟ ما چقدر سواد فرهنگی داریم؟ ما چقدر سواد رابطه داریم؟ ما چقدر سواد دوست داشتن داریم؟ ما چقدر سواد انسانیت داریم؟ ما چقدر سواد زندگی داریم؟ قرار بود با سواد شویم... حسین حائریان @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🔷 ارتباط در شرایط دور کاری(۶) از شلخته نویسی (نگارش كلمات به شكلی كه تلفظ می شوند) و یا اختصارهای غ
🔷 ارتباط در شرایط دور کاری(۷) ارتباط نوشتاری را به عنوان فرصت در نظر بگیرید. ارتباط حضوری به دلیل استفاده از حواس مختلف ، زبان بدن و عواطف حاشیه‌ای برای برقراری ارتباط، و ایجام مفاهمه، می تواند بهترین انتخاب باشد. اما در بسیاری از موقعیت‌ها امکان چنین ارتباطی میسر نمی شود. بعد از ارتباط حضوری، یکی از گزینه های مناسب، ارتباط تصویری و ویدئویی است که تا حدودی کاستی ارتباط از راه دور را جبران می کند و امروزه برای دورکاری و به خصوص جلسات و نشست های کاری مورد استفاده قرار می گیرد. ارتباط تصویری (و گاهی صوتی) از راه دور، الزاما برای همه گروه‌ها و افراد راحت نیست. محذورها و محدودیت‌های مختلف ممکن است،مانع از چنین ارتباطی شود. چه‌بسا در گروه شما، افرادی هستند که به هر سبب، ترجیح می‌دهند که با نوشتن ارتباط برقرار کنند. برای تعامل با این مخاطبان یا برای کنار آمدن بر شرایط فرهنگی که اجازه استفاده از تماس تصویری را محدود می‌سازد، می توانید از ظرفیت‌های نوشتاری استفاده کنید. مزیت مهم این روش کاهش استرس کارکنان در تماس‌های تصویری و صرفه‌جویی در وقت است. 📝 در استفاده از این روش، باید به نکات زیر توجه کنید: الف) به دستورزبان، درست نویسی و علائم نگارشی توجه کنید. گاهی‌اوقات یک علامت تعجب بی‌جا می‌تواند منجر به یک سوءتفاهم بزرگ شود. ب) پیش از ارسال پیام‌ها، یک ‌بار دیگر، با دقت، آن را بخوانید. ج) از گیرنده پیام بخواهید که اگر درباره هر بخشی از نوشته سؤال و ابهامی دارد، از شما بپرسد. د) در تنظیم متن، برای خواننده وقت بگذارید. مخاطبان آگاه توجه دارند شما برای احترام به آنها وقت صرف نوشته خود کرده‌اید. ه) سعی کنید نوشته شما یک دست باشد تا خواننده همراهی خود را با شما قطع نکند. و) مختصر و مفید، و در عین حال شفاف و گویا بنویسید. جملات کوتاه،واضح و دقیق انتخاب کنید. ز) در نوشته های خود تفاوت ادبیات یک مکتوب اداری و کاری را با پیام دوستانه مراعات کنید. زبان محاوره‌ای اگر در پیام‌های دوستانه، کاربردی داشته باشد؛ در پیام های کاری و اداری نامناسب است. ح) در پیام های نوشتاری، جایگاه علمی و شغلی مخاطب را فراموش نکنید. این مطلب ادامه دارد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا