فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه است، هوایت نکنم میمیرم..
@eslametamadoni
✍ ا. انصاری زاده
پس غلط کردید مسؤولیت قبول کردید و وقت ۸۸ میلیون انسان شیعه رو گرفتید...
@eslametamadoni
✍ ا. انصاری زاده
تپه ای جدید از دولت کارشناس ها...
یعنی باید منتظر بسته قرص سرماخوردگی ۱۰۰ هزار تومانی باشیم؟؟؟
@eslametamadoni
22.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ ا. انصاری زاده
استرالیا به دلیل مضرات و آسیب های فرهنگی و اجتماعی، ممنوعیت استفاده از شبکه های اجتماعی برای زیر ۱۶ ساله ها را به قانون تبدیل کرد..
درحالی که امام جامعه سال گذشته علنا از واژه حکمرانی سایبری نام بردند و دستورش را صادر کردند،،
از زمان سرکار آمدن دولت وفاق و آن وعده و وعید هایی که درمورد رفع فیلترینگ داده و میدهند، همیشه پرسش مان این بود که:
✅ تعریف شما از حکمرانی سایبری چیست؟
✅ برنامه تان برای فردای رفع فیلتر چیست ؟
✅ بعد از رفع فیلتر، برنامه تان برای تحقق حکمرانی سایبری چیست؟
(دقت کنید؛ امام جامعه نفرمود «مدیریت شبکه های اجتماعی» یا «کنترل فضای مجازی».. فرمود { حکمرانی سایبری } )
ای کاش آنهایی که برای رفع فیلتر سینه چاک میدهند، لااقل کمی غرب گرا بودند و در حکمرانی سایبری نیز مانند غرب عمل میکردند..
#حکمرانی_سایبری
@eslametamadoni
✍ ا. انصاری زاده
این مردک نمک به حرام، یه زمانی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس بود..
حال تصور کنید چه مهره هایی مثل این و بدتر از این، در حال حاضر در مجلس و دولت حضور دارند که هنوز خودشون رو نکردند..
@eslametamadoni
✍ ا. انصاری زاده
✅ و اکنون ماییم و حاکمیت سایبری، و امر امامی که ظاهراً خیلی از ما برای او اهل کوفه ایم...
با عرض پوزش از همه مخاطبان عزیز؛
این تنها گوشه از تبلیغات هر روزه ی پلتفرم «تلگرام» است..
و این ها، نوش جان آن ۱۶ میلیونی که فقط برای اینکه (جلیلی نباشد، هرکه میخواهد باشد)، به گفتمانی رأی دادند که میخواست این دجال های عصر حاضر را برای آنها رفع فیلتر کند..
امر امام مبنی بر حاکمیت سایبری پیشکشتان؛
فعلا با دلار ۷۰ تومانی و گوشت و مرغ ۷۰۰ تومانی و خودروی ۷۰۰-۸۰۰ میلیونی و حذف ارز ترجیحی دارو (که احتمالا قیمت یک بسته قرص سرماخوردگی را به ۱۵۰ تومان میرساند) خوش باشید..
انشالله چند وقت دیگر این پلتفرم ها هم رفع فیلتر میشود و آنوقت میتوانید با قیمت های جدید اقلام فوق الذکر، به راحتی در واتس اپ و اینستاگرام و تلگرام بچرخید و برای همدیگر پیام رد و بدل کنید
-------------------------------------
پ.ن.پ:
ما که فریادمون رو زده و میزنیم؛
حالا چند وقت دیگه که نوجوان ها و نونهال هاتون رو از اتاق خواب دوست دختر و دوست پسرهاشون جمع کردید، نگید «خدایا مگه ما چیکار کردیم که بچه مون اینجوری شد»!
عزیزم شما کار خاصی نکردی؛ شما فقط به گفتمانی رأی دادی که میخواست عامل بی غیرتی و بی ناموسی و دیوث شدن فرزندان شما رو براتون رفع فیلتر کنه... همین
@eslametamadoni
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻آقای خسروپناه! دوران رهاییست!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. چند سال پیش در یکی از مدارس، چند جلسهای برای دانشآموزان، اخلاق جنسی تدریس کردم؛ اما از تدریس، پا فراتر نهادم و به دانشآموزان نزدیک شدم و از دنیای درونی آنها مطلع شدم. عجیب بود؛ نسبت به نسل و دهۀ من، انحرافهای جنسی، بسیار گسترده شده و آلودگیهای اخلاقی، ریشه دوانیده بودند. بااینحال، این نوجوانان غوطهور در معصیت، مشاور و راهنمای دلسوزی نداشتند که مسألههای درونیشان را با او در میان بگذارند. یکی از دانشآموزان میگفت مبتلا به خودارضایی است و مشاور رسمی آموزشوپرورش به او گفته هفتهای یکبار انجام این عمل اشکالی ندارد. حجم آفتها و انحرافها آنچنان بود که علاج ریشهای و ساختاری میطلبید.
[دوم]. برای گفتگو با دانشآموزان، به یکی از مدارس دخترانه رفته بودم. مشخص بود که به زور و اجبار به نشست آمده بودند. هرچه میگفتم در ذهنها جا نمیگرفت؛ گویا یک شکاف هویّتیِ بزرگ پدید آمده بود که امکان تفاهم و گفتگو را از میان برده بود. این همه فاصله و زاویه، عجیب بود. پس از برنامه، یکی از دانشآموزان کنارم آمد و گفت فقط میخواهم به شما بگویم که بسیار دیر آمدید. او درست میگفت اما مخاطبش من نبودم؛ نویسندهای که تمام توان خود را در دو دهۀ اخیر، صرف روشنگری و اعتراض و انتقاد و مناظره و تبیین کرده است.
[سوم]. در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که برای اولین بار، دامنۀ کشمکشها و تضادها به مدرسهها هم کشیده شد، دخترم که در یک مدرسۀ دولتی تحصیل میکرد، بهشدت از سوی همکلاسیهایش مورد فشار و تحقیر قرار گرفت. همکلاسیهای او که همگی غیرچادری بودند و ذهنیّت منفی نسبت به انقلاب داشتند، چادریبودن او و عقاید دینی و انقلابیاش را به دستاویزی برای بایکوتکردن وی و سرزنش و ملامتش تبدیل کرده بودند. فشارها و کنایهها به دخترم در حدی بود که در مدت کوتاهی، نشانههای افسردگی در او نمایان گردید. بسیار احساس انزوا و تنهایی میکرد و میگفت در مدرسه، دوستی ندارد که سبک زندگی و تفکرش مانند او باشد. در اینجا بود که من در این اندیشه فرو رفتم که آیا من مقصرم که به دلیل قرار داشتن در طبقۀ متوسط، توان پرداخت شهریۀ مدرسۀ غیردولتی را ندارم، یا نهادهای فرهنگی و از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیخاصیّت و بیکفایت هستند؟!
[چهارم]. از کنار مدرسۀ دولتی پسرم میگذشتم. صدای بلند فحاشیهای ناموسیِ بسیار رکیک دانشآموزان را با یکدیگر شنیدم. گویا با یکدیگر درگیر شده بودند. از پسرم در این باره پرسیدم. پاسخ داد همیشه در مدرسه نزاع هست و هرچه میخواهند میگویند و یکبار هم که معاون مدرسه میخواست اینان را مهار کنند، خودش را کتک زدند. دریافتم مدرسه، رهاست و کنکور و دیوانسالاری و شبکههای اجتماعیِ غربی و بیعملی نهادهای فرهنگی، همهوهمه، هویّت را بر باد دادهاند. نه معاون پرورشی دارند و نه کمترین خبری از کار فرهنگی است و نه معلمان در جهت تربیت تلاشی میکنند و ... . به معنی واقعی کلمه، مدرسه رهاست.
[پنجم]. حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چندیست که به منتقدان کارنامۀ شورا میتازد و آنها را بیاطلاع و غیرمیدانی و بیادب میخواند و به دفاع از شورا میپردازد. دیگران را نمیدانم اما من از زندگی روزمرّۀ فرهنگی نوشتم، از عینیّتهای محسوس، از واقعیّتهای کنونی، از زیر پوست جامعه، از ذهنیّتهای فرسودهشده، از لیبرالیسم فرهنگی، از اغتشاش معنایی و زوال هویّت، از سرمایهسالاری در نظام آموزشی، از خاموشی و انحطاط شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دوگانگی فرساینده در درون نظام، از منافقان انقلاب و ... . من از آن انقلابیهایی نیستم که فرزندانم را از جامعۀ واقعی جدا کنم و به درون گلخانههای شبهمذهبی که مدرسه نام گرفتهاند ببرم. همین که انقلابیها، فرزندانشان را از مدرسههای دولتی جدا کردهاند، به معنی شکست نظام در انقلاب فرهنگی نیست؟! مگر بنا نبود توحید در ساخت اجتماعی و زندگی روزمره، مستقر شود و جامعه، به بستری برای کمالات معنوی و ایمانی تبدیل گردد؟! آنقدر از واقعیّتهای جامعه احساس خطر کردهاند که برای خود، کلونیهای آموزشی ساختهاند و فقرا و طبقۀ متوسط را در مدارس دولتی رها کردهاند. این وضع، نه عدالت است و نه اخلاق. و من در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک مرد نمیشناسم که این دردهای عمیق و مزمن را فریاد بزند و یقه چاک بدهد و از کارگزاران فرهنگیِ بیکفایت و ضعیفالنفس، پاسخ و عمل بطلبد. همه با هم تعارف دارند. سیاست، حقیقت را بلعیده و قدرتطلبی، خدایی میکند و آرمانها، در دهۀ شصت جا ماندهاند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
پسر،جهان در آستانه جنگ جهانیه!
محور مقاومت که دلیل اصلی زنده ماندن ارزش های الهی و ماندن نام و اثر انبیأ و زیست نباتی این غربزده هاست،زیر آتش مستقیم کفره
اصلاحات و جریان روشنفکری بیخبر از عالم دنبال ابقای ظریف اند
و پزشکیان دنبال برگشتن فردوسی پور!
فقط فاز علم و دانش نگیرید که کودن ترین مخلوقات خدایید
@ansoyesiasat | آنسوی سیاست
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده این مردک نمک به حرام، یه زمانی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس بود.. حال تصور کنید چه
✍ ا. انصاری زاده
یکی این تصاویر رو نشون حشمت الله فلاحت پیشه بده، تا بفهمه این جنگ، جنگ ایران هست یا نه!!
کودن نمک به حرام، تو ناسلامتی رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس این مملکت بودی..
(کلیپ اول: پاره کردن پرچم و تصاویر رهبری و شهدای جمهوری اسلامی توسط تروریست های تحریر الشام در سوریه
کلیپ دوم: یک زنیکه ی صهیونیست که میگوید: تمام شما را خواهیم کشت، تمام مسلمانان را دونه به دونه )...
@eslametamadoni