حمله سایبری به فرودگاه بینالملی اسرائیل: مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کردند در طول هفته گذشته این رژیم میزبان بسیاری از رهبران جهانی در همایش جهانی هولوکاست (World Holocaust Forum) بود. در طی این زمان به فرودگاه بینالمللی اسرائیل و هواپیماهای مقامات مختلف سرتاسر جهان صدها حمله سایبری صورت گرفته است.
مقامات بخش سایبری فرودگاه در گزارشی توضیح دادند که حداقل 800 حمله سایبری به خطوط هوایی اسرائیل صورت گرفته است. این حملات در زمان نشستن هواپیماهای رهبران جهان مانند ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه و مایک پنس، معاون رییس جمهور آمریکا انجام شدهاند. با وجود این همه حملات با موفقیت دفع شدهاند.
مقامات اسرائیلی ادعا میکنند، حملات یاد شده از سوی ایران، چین، کره شمالی، روسیه و هلند صورت گرفتهاند.
در گزارش منتشر شده آمده است:
حمله مستقیماً به فرودگاه و هواپیماها انجام گرفته است. هدف حمله ایجاد اختلال در مسیر پرواز 60 هواپیما حامل مقامات ایالتها، پادشاهان و رییس جمهورها بود.
حمله مذکور تنها 2 هفته پس از تصمیم رژیم صهیونیستی در تاریخ 12 ژانویه 2020 مبنی بر قرار گرفتن زیرساختهای هوانوردی اسرائیل زیر نظر آژانس امنیت سایبری ملی انجام گرفت. این آژانس بخشی از نخستوزیری است که با بخش دفاع سایبری رژیم صهیونیستی همکاری میکند.
مقامات امنیت سایبری اسرائیل در سال 2017 پروژه ویژه ای را به نام هرکولز (Hercules) راه اندازی کردند. هدف این پروژه ترسیم خطرات ناشی از حمل و نقل و توسعه هوایی شامل تحقیق و توسعه، همکاری های بین المللی، آموزش خلبانان جدید و دیگر مسائل مربوط به کارکنان در شرایط اضراری سایبری است.
📢📢 نگاهی به وضعیت بازیهای دیجیتال در سال ۲۰۱۹
✅ بازیهای موبایلی با ۶۴.۴ میلیارد دلار بیشترین سهم را در درآمد بازیهای دیجیتال داشتهاند.
✅ ۸۰ درصد درآمد بازیهای دیجیتال به بازیهای free-to-play اختصاص داشته است.
✅ پیشبینی میشود تعداد بینندگان محتوای ویدئوهای بازیمحور (GVC) در سال ۲۰۲۰ از مرز ۱ میلیارد نفر بگذرد.
رصد رسانه ها
💢 رضا پهلوی در مصاحبه با روزنامه آلمانی "ولت ام زونتاگ" در پاسخ به پرسشی پیرامون منبع درآمدش گفت: کار مشخصی ندارم و در حال مبارزه برای آزادی ایران هستم و بابت آن هم از یک "صندوق خانوادگی" حقوق دریافت میکنم!!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صبح امروز فیلم کوتاهی از یکی از فروشگاههای لباس پایتخت در فضای مجازی منتشر شد که نشان از بکارگیری مانکنهای زنده در پشت ویترین این مغازه دارد.
این فیلم را یکی از عابران از این فروشگاه واقع در خیابان ولیعصر(عج) هنگام فیلم برداری یک فیلم سینمایی گرفته است
🔹صحنه مذکور مربوط به فیلم راند چهارم به کارگردانی علیرضا امینی است.
🔹فیلم سینمایی «راند چهارم» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا امینی و تهیهکنندگی مرتضی شایسته، با دریافت پروانه ساخت وارد مرحله پیش تولید شده است
⭕ برخی منابع خبری، سقوط هواپیما و هلیکوپتر ایالات متحده در افغانستان و هواپیمای ترابری آمریکایی در عراق را ماحصل حمله سایبری و جنگ الکترونیک توسط یک منبع ناشناس عنوان کردهاند!
انتقام سخت
🔸 هشدار درباره رمزسازها
🔹️از اپلیکیشنهای رمزساز ارسالی در شبکههای اجتماعی را استفاده نکنید.
🔹️اپلیکیشنهای رمزساز را تنها از سایت رسمی بانکها و فروشگاههای معتبر عرضه اپلیکیشن دریافت کنید.
🔹️سودجویان تلاش میکنند اپلیکیشنهای جعلی را از طریق پیامک و شبکه اجتماعی برای افراد ارسال کنند و سوژه های خود را تشویق میکنند که اپلیکیشن های رمزساز جعلی را نصب کنند.
vpn-apps-imc16.pdf
1.66M
این مقاله ۲۸۳ ویپیان اندروید را بهلحاظ موارد امنیتی و حریم شخصی بررسی کرده است. نتایج هشداردهنده است:
۱- ۷۵٪ حاوی ابزارهای tracking هستند که میتوانند برای اهداف تبلیغاتی یا تحلیل رفتار استفاده شوند
۲-۳۸٪حاوی نوعی بدافزار هستند
۳- ۸۲٪ درخواست اجازه دسترسی به اطلاعات حساس مثل حسابهای کاربری و متن پیامکها
۴- ۱۶٪ ممکن است بهجای اتصال کاربر به سرور، او را به کاربر دیگری وصل کنند.
۵- ۱۸٪بدون رمزنگاری tunneling را اجرا میکنند.
۶- ۸۴٪ فاقد IPv6 و ۶۶٪ فاقد DNS tunneling که ریسک افشای ترافیک کاربران رو داره
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمی گیرد. انتشار گسترده vpn به انگیزه حقوق بشر فقط بهانه است، vpn ها (چه مجانی و چه در قبال دریافت پول) عمدتا با هدف جمع اوری یا دستکاری در اطلاعات کاربران در دسترس ما قرار گرفته اند.
با هدف ترجمه گفتارهای بلند و سخنرانیها:
🔰بهزودی گفتار هم توسط مترجم گوگل «ترجمه» میشود
طبق اعلام شرکت گوگل، مترجم گوگل بهزودی قادر خواهد بود گفتار را بهصورت زنده به نوشتار تبدیل کرده و همزمان ترجمه کند.
👈گوگل قبلاً یک اپلیکیشن موبایلی مترجم معرفی کرده بود، اما این مترجم تنها برای مکالمات و جملات کوتاه بین دو نفر طراحیشده بود درحالیکه این ویژگی جدید برای گفتارهای بلند و سخنرانیها طراحی شده است.
👈به گفته کارشناسان فناوری، این ویژگی پس از راهاندازی به اتصال به اینترنت نیاز خواهد داشت، ترجمه سخنرانی روی سرورهای گوگل و نه در دستگاههای کاربران انجام خواهد شد و فقط با صدای زنده ضبطشده از طریق بلندگوی تلفن کار خواهد کرد.
پاریس چگونه گوگل را نقرهداغ کرد؟
🔹گوگل به دلیل داشتن سرویسهای متنوع مورد استقبال اکثر کاربران جهان است اما برخی کشورها این شرکت را متهم به فعالیتهای انحصار طلبانه میکنند. در همین راستا، به تازگی فعالیتهای ضد رقابتی این شرکت از نظر شورای رقابت فرانسه مدیران گوگل را به دادگاه در این کشور کشانده است.
🔹 از نظر شورای رقابت فرانسه، گوگل با استفاده از اعمال قواعد تبلیغی پلتفرم خود به نام Google Ads که مبهم و دشوار هستند در یک روش غیرمنصفانه و بیقاعده و بدون عمومیت برای همه بازیگران [تبلیغدهندگان] از جایگاه برتر خود در بازار تبلیغات مبتنی بر جستوجو سوءاستفاده میکند.
🔹 این موضوع به گوگل اجازه میدهد تا آنها را به صورت تبعیضآمیز یا متناقض اجرایی کند و این هم به ضرر کاربران این موتور جستوجو و هم آگهیدهندگان این موضوع میانجامد. شورای رقابت به همین دلیل برای گوگل یک جریمه ۱۵۰ میلیون یورویی در نظر گرفته است و گوگل را ملزم کرده تا قواعد اجرایی مربوط به Google Ad و نیز رویههای مربوط به تعلیق حسابهای کاربری را شفاف کند.
🔹گوگل همچنین ملزم شده است تا ابزارهایی برای بازداشتن، شناخت و برخورد با نقض قواعد Google Ads اعمال کند. خلاصه این رأی هم باید به مدت یک هفته در صفحه نخست گوگل داتکام (صفحه جهانی) برای کاربران فرانسوی و گوگل دات اف آر (گوگل فرانسه) در دسترس باشد.
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
رویکردهای اقناعی در طراحی پیام های رسانه ای:
رسانه ها، هزینه های زیادی صرف می کنند تا در پایان، نتیجة نهایی با میزان اثرگذاری بر مخاطبان سنجیده شود و وقتی که این فرآیند در حد اعلا تحقق پذیرفت، گفته میشود اقناع صورت گرفته است. اقناع در زمرة آثار زیرپوستی در حوزة ارتباطات است که جدای از ظواهر قدرت و اقتدار صورت میگیرد. اقناع از مهمترین مباحث ارتباطات رسانه ای و انسانی است. اگر رسانه ها با وجود صرف هزینه های سنگین مخاطبانشان به حد اقناع نرسند قطعاً همة منابع آنها به هدر رفته است. برای تحقق اقناع رسانه ها باید پیامشان عقلاً فهمیده و پذیرفته شود و مخاطبان در عمل پیام رسانه را پیاده کنند.
رسیدن به اقناع کار چندان آسانی نیست. در راه رسیدن به اقناع، ناهمواری های زیادی وجود دارد. رسانه هایی که این ناهمواری ها را با اطمینان طی می کنند و به مقصد می رسند موفق هستند. به طور کلی اقناع هدف اساسی و نهایی همه نوع رفتارهای ارتباطی است، ارتباطی مثبت و موفق است که به اقناع منجر شود و گرنه بیهوده خواهد بود.
از آنجا که انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است و رسانه ملی طبق رسالت خود باید برنامه هایی تولید کند که موجب مشارکت حداکثری در انتخابات شود، سؤال مهمی که مطرح است این است؛ پیامی که در رسانه ملی در قالب های خبر، گفتگوی سیاسی، گزارش و ... تولید می شود چه ویژگی هایی باید داشته باشد تا مخاطب را با خود همراه سازد؟ پیام ما باید بر چه چیز تاثیر بگذارد که مخاطب را با رسانه همراه کند؟
به همین منظور معاونت سیاسی رسانه ملی با همکاری مرکز تحقیقات و پژوهش های صدا و سیما در نشستی با عنوان «رویکردهای اقناعی در طراحی پیام های رسانه ای» با حضور دکتر مهدی قدیری دانش آموخته علوم ارتباطات دانشگاه علامه در مورخة 8 دی ماه سال جاری به بررسی این موضوع پرداخت که در مطلب زیر به مهمترین بخش های این نشست اختصاص دارد. علاوه بر مطالب ارائه شده این نشست، با استفاده از منابع مختلف ابتدا سعی شده است مبانی نظری مفهوم اقناع و ارتباطات اقناعی از منظر محققان علوم ارتباطات نیز ارائه شود.