حملۀ راکتی به پایگاه آمریکا در سوریه
🔹المیادین خبر داد که پایگاه نظامی اشغالگران آمریکایی در شمال شرق سوریه هدف حملات راکتی قرار گرفته است.
🚨#فوری|شبکه بهایی منوتو تعطیل شد
🔹شبکه منوتو با انتشار اطلاعیهای، تعطیلی رسمیاش را اعلام کرد.
🔹براساس اطلاعیه صادر شده، این شبکه از اول ژانویه سال جدید میلادی به دلیل مشکل در تامین نیازهای مالی فعالیتش را متوقف خواهد کرد
📍پ.ن: خبر خوبیست اما احتمال دارد بخواهند با انتشار این خبر و تکذیب یا لغو آن پس از مدتی خود را در مرکز توجهات قرار دهند!
⭕️احتمال دارد اسرائیل همانطور که رسانهی ورشکستهی #اینترنشنال را خرید، #منوتو را هم بخرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندر بلاى سخت پديد آيد
فضل و بزرگ مردى و سالارى
پيرمرد يهودى است و پدر و مادرش بازمانده اردوگاه كشتار يهوديان در آشوويتس
مخالف كشتار فلسطينيان است و مدافع فلسطين و منتقد دولت انگلستان و بى بى سى و ديگر رسانه ها كه از نسل كشى اسرائيل حمايت مى كنند.
وقتى معيار انسانيت باشد همين ست.
*عطاءالله مهاجرانی
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ سفیر امارات در رژیمصهیونیستی از خاخام بزرگ اسرائیلی در خواست می کند تا اورا برکت دهد!
چندی پیش نیز سفیر این کشور در سازمان ملل در جریان حملات جنایتکارانه اسرائیل علیه مردم غزه چنان به نفع رژیم صهیونیستی سخن گفته بود که دیپلمات افریقای جنوبی تصور کرده بود او سفیر اسرائیل است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کودکان مظلوم غزه هم اکنون به کمک شما خیرین عزیز نیاز دارند
🔹خالد القدومی نماینده حماس:غزه در چند روزگذشته متحمل بدترین خسارت ها در 70 سال قبل شده است؛
🔹وی افزود: جبهه شباب المقاومة برنامه خاصی برای کمک به مردم مظلوم غزه دارد؛از همه خیرین دعوت میکنم که کمک های خود را از طریق مجموعه شباب المقاومة که مورد اعتماد ما و همه نهاد ها است به غزه برسانند.
🔹جهت کمک به مردم مظلوم فلسطین و سایر اموراجتماعی کمکهای خود را به شماره کارت زیر👇👇👇
✅
6037997750004344بنام «جبهه جهانی شباب المقاومة»واریز نمایید.
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣اعتراف تلویحی فرزند ژنرال سابق صهیونیست: اسرائیل نابود خواهد شد!
دولت، ارتش، سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل یک ببر کاغذی هستند...
#فروپاشی_اسرائیل
#طوفان_الاقصى #فلسطين
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
اگه جمهوری اسلامی نبود، الآن ما با همهی دنیا در صلح بودیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ اصابت موشک صهیونیستها به نزدیکی تیمهای خبری مستقر در مرز لبنان
۳۸ روز بعد؛ اسرائیل
با زمین و زمان می جنگد! -۱
🔹به تسامح گفته می شود اسرائیل با وجود ۳۸ روز جنگ و ارتکاب جنایت جنگی تمام عیار، در همان نقطه آغازین شروع حمله به غزه ایستاده و کاری از پیش نبرده است.
🔹اما تعبیر دقیق تر، همان است که حتی رسانه های آمریکایی، با اشاره به شکست ترکیبی رژیم صهیونیستی نوشتند: "اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر، دیگر آن اسرائیل قبل از جنگ نخواهد شد".
🔹نیویورک تایمز چند روز قبل نوشت:
🔻"سابقه نداشته که برای دفاع از اسرائیلُ آمریکا مجبور به مداخله مستقیم شود. اسرائیل، در معرض خطری بزرگتر از هر زمان دیگر است؛
🔻تهدید مجموعه ای از دشمنان که تسلیحات مدرن و جهان بینی خدا سالارانه دارند و دیگر نمی توان آنها را گروه کوچک شبه نظامی دانست؛ هر کدام دارای ارتش مستقل، مدرن و مجهز، با قابلیت های سایبری، پهپادی، موشک های دور برد، و پشتیبانی فنی هستند.
🔻آنها مدتهاست برنامه ریزی کرده اند و از همه طرف تهدید می کنند. هدف، نابودی اعتماد اسرائیلی هاست. سرویس های اطلاعاتی اسرائیل غافلگیر شده اند. با این وضعیت، اسرائیلی ها ناچارند تدریجا از آنجا بروند.
🔻جنگ علیه حماس، مستلزم نبرد شهری خانه به خانه است. نابودی حماس بسیار سخت است و زیرساختهای نظامی آن، در تونلهای چندین کیلومتری قرار گرفتهاند.
🔻نگرانی عمیق و شاید مهمترین آن، این است که اسرائیل، بدترین رهبر تاریخ خود را دارد که هیچ اراده یا توانی برای ابتکارات ندارد. بدتر از همه، حمایت بیچون و چرای نتانیاهو از پایگاه راست افراطی و سرزنش سرویسهای امنیتی است. بایدن برای حمایت از اسرائیل، به حفظ همبستگی ارکان حکومت و مردم اسرائیل نیاز دارد، اما متاسفانه در این مسیر قرار نداریم".
🔹اسرائیل بعد از قریب ۳۰ روز بمباران و نسل کشی، هیج دستاورد واقعی نداشته است. نه حماس نابود شده، نه غزه به تسخیر در آمده، نه حتی یکی از چند صد اسیر اسرائیل آزاد شده، و نه توانسته اسیری در میدان بگیرد، و نه به تونل ها دسترسی پیدا کرده است.
🔹در مقابل، بالغ بر ۲۰۰ عراده تانک و خودروی زرهی مدرن تلفات دادهُ و دست کم اذعان می کند ۴۵ افسر و سرباز نظامی اش کشته شده اندِ که البته این رقم را باید ضرب در چهار و بیشتر کرد. راکت ها و موشک های حماس نیزُ همچنان شلیک می شود.
🔹مسئله این نیست که اسرائیل هر طور خواست، بتواند پرونده جنگ را بندد. این جنگ، متفاوت از همه جنگ های قبلی است؛ به دو دلیل. نخست این که حماس، چون از برنامه اسرائیل برای شبیخون خبر داشت، پیشدستی کرد و ضربه جبران ناپذیر را زد.
🔹دوم؛ رویه متعارف دو دهه قبل این بود که وقتی اسرائیل یا آمریکا با یکی از اجزای مقاومت درگیر می شدند، جز ایران، دیگر اجزا یا پای کار نمی آمدند، یا اصلا ظرفیت قابل توجهی برای ورود به میدان نداشتند.
🔹این بار اما معادله، تغییر کرده است. گزاره "نباید به اسرائیل حمله کرد و فقط در صورت حمله باید پاسخ داد"، کنار گذاشته شده است. گروه های مقاومت، اکنون در موقعیت ایراد ضربات ترکیبی هستند که حجم و دردناکی آن دائما رو به تصاعد است.
🔹همین یک هفته اخیر، کمیت و کیفیت ضرباتی که از جبهه های شمالی و جنوبی به اسرائیل (و آمریکا) وارد شده، در طول پنج هفته قبل کم نظیر بوده است.
🔻گزارش میدانی را در بخش دوم این یادداشت بخوانید:
#محمد_ایمانی