فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش بنسبطی، سخنگوی سابق رژیم صهیونیستی به باز شدن جبهه جدید در کرانهباختری علیه اسرائیل:
🔹باید بگوییم که دیگر امپراطوری شیعه بر پا شده است؛ اسرائیل به عهد عتیق بازگشته و ایران باعث آن است؛ آنها اکنون جبهههای مختلفی علیه اسرائیل باز کردهاند.
🔴 ٨۵ سال پیش در چنین روزی ارتش آلمان نازی به لهستان حمله کرد و جنگ جهانی دوم شروع شد.
بد نیست به بهانهٔ این روز تاریخی، نگاهی به رویدادهای این جنگ داشته باشیم:
📆 زمان: اول سپتامبر ١٩٣٩ تا دوم سپتامبر ١٩۴۵
💣 طرفین درگیر و رهبرانشان:
متحدین:
ـ 🇩🇪 آلمان نازی - آدولف هیتر
ـ 🇮🇹 ایتالیا - بنیتو موسولینی
ـ 🇯🇵 ژاپن - هیدوکی توجو
متفقین:
ـ 🇬🇧 بریتانیا - وینستون چرچیل
ـ 🚩 شوروی - ژوزف استالین
ـ 🇫🇷 فرانسه - شارل دوگل
ـ 🇺🇸 آمریکا - فرانکلین روزولت / هری ترومن
نتیجه جنگ:
ـ شکست متحدین.
ـ خودکشی هیتلر و فروپاشی حزب نازی.
ـ سقوط موسولینی.
ـ اشغال ژاپن و سقوط توتالیتاریسم.
ـ آغاز جنگ سرد.
ـ مرگ حدود ٨میلیون نفر انسان.
رویدادهای سرنوشتساز جنگ جهانی دوم:
ـ 🇬🇧 نبرد بریتانیا:
اگر هیتلر فرودگاهها و تجهیزات نظامی انگلستان را بمباران میکرد، دولت بریتانیا سقوط میکرد.
ـ 🇷🇺 نبرد مسکو:
با زمانبندی اشتباه آلمانیها برای حمله به روسیه و فرارسیدن زمستان، و همزمان تعلل ژاپن در حمله به شرق روسیه، این عملیات شکست خورد.
ـ 🇷🇺 نبرد استالینگراد:
نقطه اوج جنگ با تلفات میلیونی و شکست آلمانیها در تصرف استالینگراد و مناطق نفتی، که باعث شد ورق جنگ برگردد.
ـ 🏴☠ نبرد العالمین:
شکست آلمانیها در فتح مصر و عدمدستیابی به نفت خاورمیانه.
ـ 🇯🇵 نبرد میدوی:
لو رفتن عملیات حمله ناوگان دریایی ژاپن به ناوهای آمریکایی که باعث شکست ژاپنیها در اقیانوس آرام شد.
ـ 🇫🇷 عملیات نرماندی:
ورود موفقیتآمیز نیروهای متفقین به ساحل نرماندی و آزادسازی فرانسه که از همان ابتدای جنگ، سقوط کرده بود و در کنترل آلمانها قرار داشت.
خونبارترین نبردهای جنگ جهانی دوم:
ـ 🇷🇺 نبرد استالینگراد:
٢ میلیون نفر کشته شدند.
ـ 🇷🇺 نبرد مسکو:
یک و نیم میلیون نفر کشته شدند.
ـ 🇷🇺 محاصرهٔ لنینگراد:
یک و نیم میلیون نفر کشته شدند.
ـ 🇷🇺 نبرد کورسک:
بزرگترین نبرد زرهی بین آلمان و شوروی که ١٢٠هزار نفر تلفات داشت.
ـ 🇩🇪 نبرد برلین:
١ میلیون آلمانی به دست نیروهای شوروی قتلعام شدند.
ـ 🇯🇵 نبرد اوکیناوا:
نبرد میان آمریکا و ژاپن در جزیرهٔ اوکیناوا که با کشتهشدن ١١٠هزار ژاپنی و ١٢هزار آمریکایی همراه شد.
ـ 🇯🇵 نبرد ایوو جیما:
جنگ سهمگین میان آمریکاییها و ژاپنیها در جزیرهٔ ایوو جیما که حدود ٢١٠هزار ژاپنی قتلعام شدند. تلفات آمریکاییها نیز ٧ هزار نفر بود.
ـ 🇮🇹 نبرد مونتهکاسینو:
حملهٔ گستردهٔ نیروهای متفقین (شامل سربازانی از آمریکا، بریتانیا، فرانسه، کانادا، لهستان، نیوزیلند و آفریقای جنوبی) به ایتالیا برای تصرف رم که ٢٠٠هزار کشته برجای گذاشت.
ـ 🇫🇷 نبرد نرماندی:
قتلعام ٢١٠هزار سرباز آلمانی توسط نیروهای متفقین.
ـ 🇧🇪 نبرد آردن:
آخرین حملهٔ آلمانها به متفقین برای جلوگیری از سقوط آلمان که با مرگ ٢٠٠هزار نفر به پایان رسید.
ـ 🇯🇵 هیروشیما و ناگازاکی:
بمباران اتمی هیروشیما و ناگازاکی توسط آمریکاییها که به مرگ ٢۵٠هزار نفر منجر شد.
🔹انتقاد روزنامه فرهیختگان به شعار وفاق ملی: این انتخابها باعث شکاف میشوند تا وفاق/ رفتار بازاری با شعار وفاق ملی و پایین آوردن آن در حد «نمایش ویترینی» پایان زودهنگام این شعار است
🔹روزنامه فرهیختگان در یادداشتی نوشت:آیا معنای وفاق، سکوت همه ارکان حکومت و قدرت در برابر تصمیمات دولت است. اگر انتصابی غیرقابل قبول مثل برخی انتصابها در سطح معاون وزرا یا احکامی که شخص رئیسجمهور میدهد، رخ داد، تکلیف چیست؟ حتما شخص رئیسجمهور باید منظور خودش از وفاق ملی را مشخص کند. تا آنجا که در گفتار رسمی او مشهود است بنا نبوده که در لایهای از قدرت افرادی فقط به خاطر پوشیدن لباس یک جناح سیاسی انتخاب شوند. افرادی که خصوصیت و شاخصه خاصی جز رادیکال بودن ندارند. با این حال اگر ملاک کارآمدی باشد این انتخابها قابل دفاع نیست. اگر ملاک وفاق ملی باشد باز هم این انتخابها باعث شکاف میشوند تا وفاق.
🔹بدون شک دادن سهمیه صندلی قدرت به کسانی که در سابقه آنها همکاری مدبرانه و عاقلانه با ارکان قانونی کشور دیده نمیشود، مانع کار دولت است. چون زمینههای شکاف سیاسی و اجتماعی را ایجاد میکنند و این شکاف حتی در صورت اینکه دولت با تمام قوا تلاش کند، هیچگاه منجر به کارآمدی نمیشود. بدتر اینکه سهمیه مورد نظر فقط با لحاظ شناسنامه سیاسی فرد داده شود و هیچ ردپایی از کارکرد فرد نداشته باشد. دولت و شخص جناب پزشکیان بدانند رفتار بازاری با شعار وفاق ملی و پایین آوردن آن در حد «نمایش ویترینی» پایان زودهنگام این شعار است.
🔴قدرشناسی می کنند ؟!
🔹تعمیرکار خودرو پرسید: «به نظر شما پزشکیان موفق می شود مشکلات اقتصادی را حل کند؟». گفتم: «ان شاء الله موفق بشود». دوباره گفت: «همهاش میگه مقام معظم رهبری و از رهبری خرج میکنه. خیلی هم زرنگی میکنه. به نظر من از سادگی اش نیست».
🔹آقای پزشکیان در جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی اش، از رهبر انقلاب خیلی هزینه کرد و توانست رأی اعتماد مجلس برای همه وزیران را اخذ کند. این در حالی است که رهبر انقلاب بعدا فرمودند: «تعداد بیشتری را نمیشناختم، گفتم نظری نسبت به آنها ندارم»
🔻شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا دیروز اعلام کرد در پی پیشنهاد رئیسجمهور برای کاهش سهم صندوق توسعه ملی از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد، رهبر انقلاب با این پیشنهاد موافقت فرمودند.
بدین ترتیب، دولت اجازه پیدا کرد ۳۵۰ هزار میلیارد تومان از صندوق توسعهٔ ملی برداشت کند و ضمن استفاده به عنوان بودجه عمرانی و خرید اقلام اساسی، به تسویه مطالبات یا حل مشکلات گندمکاران، کامیونداران و پرستاران بپردازد. (براساس قانون بودجه ۱۴۰۳، سهم صندوق توسعه ملی از درآمد نفت و گاز ۴۰ درصد تعیین شده که باید از سوی دولت واریز شود).
🔹برخی مدعیان اصلاح طلبی، همواره علیه ولایت فقیه و رهبری شبهه پراکنی کرده اند و در عین حال دولت های منسوب به آنها، بسیار بیش از دولت های منسوب به اصولگرایان، از حمایت های سیاسی و احکام حکومتی رهبر انقلاب برای حل و فصل مشکلات خود استمداد کرده و بهره جسته اند.
🔻نگرش کلان رهبر انقلاب، با نگاه محدود طیف های سیاسی و حتی نهاد ها و قوا تفاوت می کند. اولویت رهبری، حل مشکلات عمومی کشور، تسهیل زندگی مردم و تدارک مقدمات پیشرفت ملی، مدیریت اختلافات داخلی، و شنیده شدن صدای واحد در مقابل دشمنان تاریخی ملت ایران است.
🔹آقای پزشکیان و دولت او، مدیون حمایت های رهبری است. حمایت از نوع دولت ها برای خدمتگزاری به مردم، سیره همیشگی امام و رهبری است. آقای پزشکیان پیش از این بارها عنوان کرده که اگر حمایت رهبری نبود، صلاحیتش در هیئت های اجرایی انتخابات مجلس رد شده بود. این حمایت که مشابه آن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ با حکم حکومتی و تایید نامزدی آقایان معین و مهرعلیزاده اتفاق افتاد، نشانه حسن ظن و سعه صدر و بزرگ منشی رهبر انقلاب برای حفظ جریان های سیاسی مختلف، زیر چتر نظام و انقلاب است.
🔻آیا دولت و اصلاح طلب، حمایت های حکیمانه رهبر انقلاب را قدر می دانند و همت خود را وقف قانونمداری، وفاداری به انقلاب و خدمتگزاری مردم می کنند؟ یا چنان که بعضاً در این چند هفته گذشته اتفاق افتاد، بنا را بر سیاسی کاری و دو قطبی سازی و حمایت/ برکشیدن مجرمان، و تنگ کردن عرصه بر نیروهای خدوم و انقلابی می گذارند؟ رهبر انقلاب، حجت را بر دولت و اصلاح طلبان تمام کرده اند و بر عهده آنهاست که با درس گرفتن از عبرت های دولت روحانی و خاتمی، در مسیر قانونگرایی و نوکری مردم - و نه سیاسی کاری، حاشیه سازی و دور زدن قانون و آرمان ها و اصول انقلاب- قدم بردارند.
✍ #محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هماکنون؛ تصاویری از مدینه منوره - مسجدالنبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مٰا كٰانَ اَللّٰهُ لِيَذَرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلىٰ مٰا أَنْتُمْ عَلَيْهِ حَتّٰى يَمِيزَ اَلْخَبِيثَ ...
چنین نبود که خداوند، مؤمنان را به همانگونه که شما هستید واگذارد؛ مگر آنکه ناپاک را از پاک جدا سازد. و نیز چنین نبود که خداوند شما را از اسرار غیب، آگاه کند تا مؤمنان و منافقان را از این راه بشناسید؛ این بر خلاف سنت الهی است؛ ولی خداوند از میان رسولان خود، هر کس را بخواهد برمیگزیند؛ و قسمتی از اسرار نهان را که برای مقام رهبری او لازم است، در اختیار او میگذارد.پس (اکنون که این جهان، بوته آزمایش پاک و ناپاک است،) به خدا و رسولان او ایمان بیاورید! و اگر ایمان بیاورید و تقوا پیشه کنید، پاداش بزرگی برای شماست.
🌼(آيه: 179) ال عمران🌼
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
مردم به اهل بيت پيامبرتان بنگريد، از آن سو كه گام بر مى دارند برويد، قدم جاى قدمشان بگذاريد، آنها شما را هرگز از راه هدايت بيرون نمى برند، و به پستى و هلاكت باز نمى گردانند. اگر سكوت كردند سكوت كنيد، و اگر قيام كردند قيام كنيد، از آنها پيشى نگيريد كه گمراه مى شويد، و از آنان عقب نمانيد كه نابود مى گرديد.
🌼نهج البلاغه خطبه ٩٧🌼
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
امام حسن مجتبي عليه السلام فرمود: مكارم اخلاق ده چيز است: ۱. راستگوئى ۲. نوميدى راستين از غير خدا ۳. بخشش به نيازمندان ۴. خوش خلقى ۵. پاداش در برابر خدمات ديگران ۶. پيوند و رفت و آمد با خويشاوندان ۷. حمايت از همسايه ۸. توجّه به حقوق دوستان ۹. مهمان نوازى ۱۰. و مهمترين اينها شرم و حياء است.
تاريخ يعقوبى، ج 2، ص 215.
🪴🪴🪴🪴
شهادت حضرت
محمد مصطفی (ص) و
شهادت امام حسن مجتبی(ع)
تسلیت باد🏴