🔴بازتاب بیانات رهبرمعظم انقلاب در رسانه های بین المللی
🔸خبرگزاری فرانسه: رهبر معظم ایران گفت ایران قطعا به کاهش تعهدات خود در توافقنامه هسته ای ادامه می دهد.
🔸اسوشیتدپرس: رهبر ایران وعده داد "دزدی دریایی" انگلیس بدون پاسخ نمی ماند.
🔸خبرگزاری رویترز: آیت الله خامنه ای در مورد توقیف نفتکش ایرانی اعلام کرد دزدی دریایی انگلیس را بی جواب نمی گذاریم.
🔸شبکه های الجزیره، المیادین، المنار، العالم و العربیه نیز بخش هایی از بیانات آیت الله خامنه ای درباره بی پاسخ نگذاشتن دزدی دریایی انگلیس و نیز تاکید بر ادامه کاهش تعهدات برجامی ایران را به صورت خبر فوری و زیر نویس پخش کردند
نوبت کدام پاکت است؟ - ۱
✍️ برخی فعالان سیاسی را میتوان رصد کرد که هم روی «رای مردم» مانور میدهند و هم به وقت اقتضا، دشمن «رای مردم» میشوند. به تازگی چهار تحلیل در همین زمینه از سوی مدعیان اصلاحطلبی (عبدی، حجاریان، مرعشی و روزنامه شرق) منتشر شده که سرشار از خلاف گویی و تناقض است.
🔹 اولین تحلیل، مربوط به عباس عبدی است که در گفتوگو با نامه نیوز ادعا میکند «مردم این سخن را که رئیسجمهور اختیار ندارد، میپذیرند ولی نتیجهای که از پذیرش این جمله گرفته خواهد شد این است که طبیعتا در انتخاباتی که بیاثر است و فرد فاقد قدرت را تعیین میکند شرکت نکنند.
♦️تحلیل دوم، یادداشت سعید حجاریان در روزنامه سازندگی است؛ «شعار رأی من کو پس از انتخابات ریاستجمهوری دوره دهم مطرح شد... بکارگیری کلمه «رأی» را شاید بتوان در تفاوت مبنایی دیدن و گفتن جستوجو کرد... در ترکیه شاهد هستیم به دلیل توازن قوا، صدای مردم بهوضوح شنیده میشود و نتیجهای خلاف میل حزب حاکم پدید میآید. مشکل فرایند انتخابات ایران، به رسمیت شناسی صداهاست... در چنین وضعیتی، دولت با مشکلی اساسی مواجه میشود؛ او میخواهد با لطایفالحیل بیعت را بهجای رأی بنشاند».
🔹تحلیل سوم، اظهارات حسین مرعشی است: «در ساختارهای نظام، اختیارات و مسئولیتها با هم سازگار نیست. اولین تجربه، تجربه ریاستجمهوری آقای هاشمی و روابط ایشان با مقام معظم رهبری بود که از قدیم خیلی به هم نزدیک بودند... از آن نقطه اتحاد شروع کردند و بعد شکافهایی به وجود آمد... آقای روحانی هم امروز خواستار رفراندوم است، زیرا بین اختیارات و مسئولیت فاصله ایجاد شده... باید قدرت در دولت متمرکز شود و بخش زیادی از اختیارات، «از جمله هماهنگی قوای سهگانه» در حوزه دولت بیاید. بالاترین مقام قضائی باید وزیر دادگستری باشد».
♦️برخی از این تحلیلگران، دو دهه قبل با همین دعاوی، نسخه خروج از حاکمیت یا خروج بر حاکمیت را پیچیدند. همینها در عین حال در انتخابات دو دهه گذشته، تبلیغاتچی ششدانگ برخی نامزدها و ستادها بودهاند و حال آنکه دو دهه قبل نیز ادعا میکردند رئیسجمهور اختیارات ندارد.
🔹آنها اگر واقف بودهاند که منتخبان اختیارات ندارند و رای مردم اعمال نمیشود، چرا در بیست انتخابات اخیر- جز یک مورد انتخابات مجلس هفتم- وسط گود انتخابات، تبلیغاتچی ستادها شده و وعدههای قلنبه سلنبه به مردم دادهاند؟
♦️آنها به یقین، در انتخابات مجلس یازدهم نیز حاضر خواهند بود. چون میدانند که اگر گوش مردم، به این فضاسازیهای غیر مسئولانه بدهکار بود، نباید در نوع انتخابات شرکت میکردند. برعکس، هر چه جلوتر آمدهایم، میل به مشارکت در سرنوشت-با وجود بدعملی برخی منتخبان، و فضا سازی مغرضان علیه انتخابات- به سنتی ریشهدار و مورد احترام مردم تبدیل شده است.
🔹مردم اولا نظام را از خود و امانتدار رای خویش میشناسند، ثانیا بر تعیینکنندگی رای خود -با وجود نوسان عملکرد منتخبان- باور دارند. همین مشارکت جدی و پایدار چهل ساله، بهترین پاسخ، به برخی از شبهات است.
🔸(ادامه دارد)
نوبت کدام پاکت است؟ - ۲
🔹حجاریان به روی خود نمی آورد که پس از کودتای ژوئیه 2016 در ترکیه، حداقل 26 هزار نفر بازداشت شدند (این رقم تا 77 هزار نفر هم گزارش شده) و 13 هزار و 500 نفر محاکمه شدند. 130 فرماندار و استاندار (از ۸۱ استان )، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان (توأم با ضبط دارایی و املاک)، ۱۷۵۵ رئیسو معاون رئیسدانشگاه، 36 هزار معلم و ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله اخراج شدند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر کارشان را از دست دادند.
♦️دولت اردوغان، ۴۵ روزنامه، ۱۵ مجله، ۲۳ فرستنده رادیو، ۱۶ فرستنده تلویزیون و ۲۹ بنگاه نشریاتی را تعطیل کرد. گذرنامه 50 هزار نفر باطل اعلام شد و اردوغان در سالگرد کودتا تصریح کرد «سر خائنان را از تن جدا میکنیم». با این وجود، کسانی در ایران، از نسخه ترکیه به عنوان نمونه دموکراسی یاد میکنند.
🔹در ایران چه کسی مقابل رای مردم ایستاد؟ در مسابقه فوتبال نمیشود ادعا کرد نتیجه، وقتی پذیرفتنی است که تیم ما برنده میشود و اگر دیگری پیروز شد، زمین مسابقه را تبدیل به میدان جنگ میکنیم تا نتیجه تغییر کند؛ کاری که شبه اصلاحطلبان در سال 88 کردند.
♦️جمهوری اسلامی، مردم نهاد است و بر رشد بینش مردم با وجود هزینههای محتمل تاکید دارد. به همین دلیل هم، در انتخابات گوناگون، طیفهای مختلفی با دورترین ویژگیها نسبت به هم مجال انتخاب یافتهاند.
🔹آیا درک تفاوت میان بنی صدر، شهید رجایی، آیتاللهخامنهای، مرحوم هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی که همگی در مجال جمهوری اسلامی به ریاستجمهوری رسیده اند، سخت است؟
♦️جز مورد ریاستجمهوری آیتالله خامنهای که به خاطر شرایط خاص آن دوران و برخی ابهامات قانون اساسی آن روز، دارای کمترین اختیارات بودهاند، کدام رئیسجمهور دیگر بوده که اراده خود را ولو به قیمت خسارتهای بزرگ پیش نبرده است؟ آیا بنیصدر، دفاع از مرزهای در حال تسخیر را برای 9 ماه معطل نگذاشت و کشور را در کام آشوب فرو نبرد؟
🔹دولت هاشمی و خاتمی، سیاستهای توسعه اقتصادی و سیاسی را با وجود برخی تعارضهای مهم با چهارچوب انقلاب و نظام پیش بردند و کار را به بیثباتیهای شدید اقتصادی و سیاسی رساندند اما با این وجود، به عنوان دولت مستقر، محترم شمرده شدند.
♦️آیا غیر از این است که نظام، برخی کژتابیها در دولت دهم را تحمل کرد و با وجود برخی بد قلقیها، پای تداوم فعالیت دولت ایستاد؟ آیا نظام با وجود یقین به سرانجام توافق با آمریکا و اروپا، پای ایده دولت روحانی نایستاد و هزینه نداد؟
🔹در دوره هر کدام از چهار دولت منتخب در سی سال اخیر، منتقدان سرسختی بودند که با انگیزههای مختلف، خواستار برکناری دولت و رئیسجمهور مستقر شدند اما مقتدای انقلاب، چه در انتخابات و چه در مدت فعالیت دولتها، بر احترام رای مردم و تداوم تنفیذ آن در دوره قانونی تاکید کردند.
♦️رهبری در این سی سال به تاسی از حضرت امام (ره)، نه اجازه داد با وجود فشار برخی سیاسیون، حتی یک انتخابات تعطیل شود، نه مجال داد که برای تمدید ریاست فلان رئیسجمهور، قانون اساسی را دستکاری کنند و نه اجازه توقف مدیریت دولت (چه احمدینژاد و چه روحانی) در میانه راه را داد.
🔸(ادامه دارد)
نوبت کدام پاکت است؟ - ۳
🔹در مقابل این روند پایبندی به قانون اساسی و صیانت از جمهوریت، هم شاهد آشوبگری سیاست بازان علیه اصل انتخابات بودهایم و هم میل برخی دولتمردان به خودکامگی و تعطیلی سایر قوا را مشاهده کردهایم.
♦️برخی احزاب دولت ساخته، با ارائه لوایح دو قلو در دولت اصلاحات، تا مرز بیخاصیت کردن مجلس و قوه قضائیه پیش رفتند. همان زمزمهها مجددا در دولت روحانی از سر گرفته شد.
🔹آنها درست هنگامی که باید حساب و کتاب شش سال مدیریت و خسارتهای آن به مردم را پس بدهند، میگویند دولت اختیارات ندارد و باید قانون اساسی را اصلاح کرد. اما سخنان کسانی که به تواتر دروغ گفته اند، مسموع نیست.
♦️آنها در اغلب دولتها و به مدت 32 سال، سکاندار بودهاند و باید پاسخگو باشند، نه پرسشگر و مدعی تحول طلبی. این طیف، موضوع و مسئله تغییرند و نه حاملان آن. بخش مهمی از نابسامان اقتصادی، حاصل رسوبات بدعملی برخی از همینهاست و باید لایروبی شود.
🔹گویا امثال آقای مرعشی فکر میکنند سال اول و دوم دولت است و همچنان میتوان فرافکنی کرد. او 14 سال قبل گفته بود «به فردی که میخواست مدیر شود 3 پاکت دادند و گفتند اولی را روز اول، یک سال بعد پاکت دوم، و سال آخر پاکت سوم را بردار و به نوشته آن عمل کن.
♦️در پاکت اول نوشته بود وقتی مدیر شدی، عملکرد مدیر قبلی را تخطئه و تخریب کن و تا یک سال ادامه بده. سال بعد، دومی را باز کن که نوشته؛ حالا وعده بده. و سه سال بعد، پاکت آخر را باز کن که در آن نوشته شده استعفا بده و برو».
🔹کارگزارانیها همین چند ماه قبل گفتند «با اختیارات داده شده از سوی رهبری، چوب خشک، بهتر از روحانی در مدیریت اقتصادی عمل میکرد» و نسخه روحانی را تا سرحد مطالبه استعفا پیچیدند.
♦️اما اکنون که به انتخابات مجلس نزدیک میشویم، مدعیاند دولت اختیارات ندارد و باید زیر میز قانون اساسی زد. همینها با آدرسهای غلط، بر ناکارآمدی دولت افزودند و مسئولیت آنها کمتر از دولت نیست.
🔹این جماعت بارها تصریح کردند «دولت، رحم اجارهای ماست». اما حالا که به تصریح خیلیها مانند صوفی (عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان و مشاور خاتمی) «محبوبیت روحانی نزد مردم به زیر 10 درصد رسیده»، یا میگویند دولت، دولت ما نیست و یا میگویند دولت، فاقد اختیار است. مولود رحم اجارهای را نمیشود در آغوش این و آن گذاشت یا به مردم بمباران شده با وعدهها در انتخابات گفت که دولت، بیاختیار و عقیم است.
♦️اما چهارمین تحلیل که سرمقاله روزنامه شرق میباشد، برای ابطال سه تحلیل قبلی افراطیون مدعی اصلاحات و اثبات بیصداقتی آنان کفایت میکند:
🔹«چه کسی مردم را محاکمه میکند؟ در دور دوم انتخابات سال 84 که احمدینژاد در برابر هاشمیرفسنجانی به پیروزی رسید، یأس و سرخوردگی عمیقی در بین روشنفکران و اصلاحطلبان اتفاق افتاد. در آن دوران، نخبگان به میدان آمدند تا با مردم را از خطر رأیآوردن احمدینژاد آگاه کنند؛ اما گوش مردم بدهکار نبود... بیش از همه، مردم در رویکارآمدنِ احمدینژاد سهم داشتند... چه کسی مردم را محاکمه و مجازات خواهد کرد».
✅ متن یادداشت روز کیهان:
http://kayhan.ir/fa/news/165111/نوبت-کدام-پاکت-استیادداشت-روز
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☎️زنگ عبرت:
🌹 یه دردی توی این جمله امام خامنه ای نهفته است که گلوی آدم رو فشار میده:
" ... و عناصر مومن نظام این خباثتها را بی جواب نمیگذارند".
♦️رهبرمعظم انقلاب: "عناصر مومن در جمهوری اسلامی ایران، دزدی دریایی انگلیس خبیث را بی جواب نخواهند گذاشت و در فرصت و جای خود پاسخ خواهند داد"
و این یعنی؛
۱. منتظر جواب وزارت خارجه به انگلیسیها نباشیم
۲. باز هم سرهنگها جای کمکاری دیپلماتها را پُر کردند
۳. اقدام انگلیس باید و حتما تلافی شود
🔴"" شش چیزمهم ""
♦️خداوند متعال به حضرت موسی علی نبینا و آله و علیه السلام فرمود :
اي موسي !
♦️من شش چيز را در شش جا قرار دادم؛ ولي مردم در جاي ديگر آنها را جست و جو می کنند و این درحالی است که هرگز آنها را در آنجا نخواهند يافت :
1- راحتي و آسایش مطلق را در '' آخرت'' قرار دادم، ولي مردم در '' دنيا '' به دنبال آن ميگردند!
2- عزت و شرف را در ''عبادت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در
'' پست و مقام '' ميجويند!
3- بينيازي را در ''قناعت'' قرار دادم، ولي مردم آن را در ''زيادي مال و ثروت'' جستجو ميكنند!
4- رسیدن به بزرگی و مقام را در ''فروتني'' قرار دادم، ولي مردم آن را در'' تكبّر و خودبرتر بيني'' می جویند!
5- کسب علم را در ''گرسنگي و تلاش'' قرار دادم، ولي مردم با ''شکم سیر'' دنبال آن ميگردند!
6- اجابت دعا را در "" لقمه حلال "" قرار دادم، ولي مردم آن را در ''طلسم و جادو'' جست و جو میکنند!
📚مستدرك الوسائل ،
ج 12 ، ص 173 ، باب 101
🔴امام خمینی(ره)
♦️من امیدوار هستم که خداوند تایید کند ما را در این مقصدی که داریم، لکن مهم این است که ما تکلیف ادا می کنیم؛ تکلیف ما این است که در مقابل ظلم ها بایستیم، تکلیف ما این است که با ظلم ها مبارزه کنیم، معارضه کنیم، اگر توانستیم آنها را به عقب برانیم که بهتر، و اگر نتوانستیم به تکلیف خودمان عمل کردیم.
#امام_خمینی
📚برگرفته از کتاب رفتار سیاسی امام خمینی
🔴روایت تاریخی رهبر معظم انقلاب از جنگ اُحد/ اگر سنگر را رها کنیم...
♦️«در جنگ احد مسلمانها اول پیروز شدند؛ بعد به خاطر دنیاطلبىِ یک عده از خودشان، دچار شکست شدند. کسانی از اینها به شهادت رسیدند - مثل جناب حمزهی سیدالشهداء و دیگران - بقیه هم فرار کردند و رفتند روی آن کوه... پیغمبر فرمود شهدا را بردارند و به مدینه بیاورند - احد نزدیک مدینه است - راه افتادند، آمدند وارد مدینه شدند... شبِ آن روزی که این حادثهی تلخ اتفاق افتاده بود، برای پیغمبر خبر آوردند که یک عده از مشرکین بعد از آنکه از مدینه دور شدند، به این فکر افتادهاند که حالا که مسلمانها شکست خوردند، خوب است ما حمله کنیم و کار مسلمانها را تمام کنیم... پیغمبر مردم را جمع کردند، گفتند همه بیائید توی مسجد. آمدند توی مسجد. فرمود: شنیدم دشمن در فلان نقطه اجتماع کرده؛ منتظر است که شما غفلت کنید، به شما حمله کند. باید همین امشب بروید آنها را تارومار کنید. گفتند: حاضریم یا رسولاللَّه! فرمود: نه؛ فقط کسانی که امروز در جنگ احد بودند، آنها باید بروند... همینها را پیغمبر به خط کرد، بسیج کرد و گفت شماها باید بروید. اینها یک عدهای بودند - خیلی هم نبودند - سوار شدند و راه افتادند طرف همان منطقه، و دشمنی را که کمین گرفته بود، غافلگیر کردند و به او ضربه زدند و تارومار کردند و برگشتند... نه فقط توطئه را خنثی کردند، بلکه یک درآمدی هم برای مدینه و حکومت پیغمبر در سال سوم - که سال جنگ احد است - درست کردند.»
♦️«همه دوران زندگی ما، جنگ اُحد است. اگر خوب حرکت کردیم، دشمن شکست خواهد خورد؛ ولی به مجرّد این که چشممان به غنائم افتاد و دیدیم چهار نفر غنیمت جمع میکنند، ما هم حسودیمان شد، سنگر را رها کردیم و به سمت غنیمت رفتیم، ورق برمیگردد.»
🔴 اصلا قانون حجاب را برداریم...
🔹حتما شماهم شنیده و دیده اید که عده ایی میگویند حجاب نباید بصورت یک قانون باشد! فرضاً قبول؛ اصلا قانون حجاب حذف شد؛ اما کسیکه پیشنهاد حذف یک قانون را میدهد باید طرح جایگزین آن را هم ارائه کند. نمیشود که حرفی را بزنیم؛ بی آنکه به عواقب آن فکر کرده باشیم.
🔺قانون حجاب برداشته شد؛ حال طرح جایگزین چیست؟ نکند آزادی پوشش؟ خود را شبیه کشورهای غربی کنیم؟ اگر طرح شما اینست باید عرض کنیم خسته نباشید واقعا! دوستان روشنفکر! آدمی از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود! اگر حذف حجاب به شیوه غربی ها جواب میداد؛ که امروز سازمان ملل متحد در گزارش های سالانه خود تحت عنوان نقشه جهانی خانواده آمار زنازادگی را #وحشتناک توصیف نمیکرد!
🔹آخر چگونه حرف از حذف حجاب میزنید درحالیکه ثمره همین حرف آمار ۸۴ درصدی حرامزادگی در کشور کلمبیا شده است! از کدام حذف حجاب صحبت میکنید؟ نسخه ایی که غرب با انجام آن در گودال مرگ دست و پا میزند برای ما میپیچید؟ اصلا بعد دینی قضیه به کنار؛ به استناد کدام دستاورد مدعی هستید بی حجابی مفید است که تلاش میکنید آن را پیاده کنید؟ غربی که امروزه به این نتیجه رسیده است که حتی تماس فیزیکی زنان و مردان باید از بین برود تا امنیت جسمی و جنسی زنان تامین شود آیا این شکست خورده میتواند الگوی ما برای زنان باشد؟ تو اگر طبیب بودی درد خود دوا بکردی
🔺 نکته دوم اینکه؛ آمار جرم و جنایت جنسی و سلب امنیت جسمی زنان در کدام کشورها بیشتر است؟ آمارهای جهانی در این مورد چه میگوید؟ درصدهای سرسام آور تجاوزات جنسی و زنازادگی در کدام کشورها بیشتر است؟ در کشورهایی که پیشگام آزادی پوشش هستند یا کشورهایی که حجاب را قانون کرده اند؟ حجاب کدام جنایت را علیه زن سبب شده است؟ آزادی پوشش چطور؟
💢ای کاش آنها که داعیهدار حقوق زنان هستند بجای یاوه گویی و تخریب حجاب؛ از لجن زاری که غرب به سبب آزادی پوشش در آن گرفتار شده است میگفتند. از نابودی کانون خانواده میگفتند. از فروپاشی ابتدایی ترین و مهم ترین اجتماع بشری که حاصل آن ساخته شدن یک جامعه ارمانی میباشد میگفتند. اما نمیگویند تا تو ندانی! تا تو برهنه شوی! تا از دیدن و لمس رایگانت بهره جنسی ببرند! تا در جاده رقابت زیبایی با زنان دیگر خود را نابود کنید
📝 #حقایق_سانسورشده_جهان
🔴کیفرخواست "عیسی شریفی" صادر شد
سخنگوی قوهقضائیه:
🔹هم خبر اعدام و هم اتهام جاسوسی عیسی شریفی دروغ است و اصلا در این پرونده چنین اتهامی وجود ندارد و پرونده در ارتباط با جرایم مالی است و در دادسرای نظامی رسیدگی و منجر به صدور کیفرخواست شده و در نوبت دادگاه است و علت رسیدگی در دادسرای نظامی نیز به خاطر این است که این فرد نظامی و مامور به فعالیت در شهرداری بود.
🔹پرونده 13 متهم دارد و متهمان اصلی کماکان بازداشت هستند.
🔹 کیفرخواست پرونده نجفی شهردار سابق تهران به گونهای تنظیم شده بود که گویا قرار نیست جزییات جلسه دادگاه منتشر شود و تنظیم کیفرخواست با این رویکرد بود زیرا از ابتدا این طور فکر میشد که جلسه غیرعلنی باشد و به همین خاطر کیفرخواست بر اساس جلسه غیرعلنی تنظیم شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بلایی که یمنیها بر سر فرودگاه عربستانی آوردند!
گزارش شبکه عربی «الجزیره» از حملات اخیر ارتش و کمیتههای مردمی یمن به فرودگاه بینالمللی «ابها» عربستان که با کمک تصاویر ماهوارهای از قبل و بعد حملات، حجم خسارات و ویرانیهایی را نشان میدهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارشی تکان دهنده از تعرض جنسی نمایندگان پارلمان انگیس پس از مصاحبه با ۲۰۰ کارمند!
این هم از غرب بدون روتوش...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ارتش فرانسه امروز از سرباز پرنده خود در روز ملی فرانسه در زمان رژه نیروهای مسلح رونمایی کرد!
دنیا داره کم کم شبیه فیلمای علمی-تخیلی میشه!
#آنوقت لیبرال ها میخوان با دست خودمون(ینی خودشون) صنعت موشکی را از بین ببریم...!!!
هاشمی میگفت دنیای فردا دنیای گفتمان است نه موشک 😐
خدایا سایه رهبر و سپاه رو از سر ما کم نکن و الا اینها ما رو خواهند درید.