✅زمام امر مردم، دست آن کسانی نیفتد که انسانها را به دوزخ میکشانند.
آنچه که در اسلام تكيه روی آن شده، این است که زمام امر مردم، دست آن کسانی نیفتد که انسانها را به دوزخ میکشانند. مگر تاریخ نشان نداد این مطلب را به ما؟ مگر ندیدیم که با جامعه اسلامی، اندکی بعد از صدر مشعشع آغاز اسلام، چه کردند و چه شد؟ و چه بر سر این جامعه آمد؟ آن جامعهای که در آن جامعه، مردم قدر مردان نیك را ندانند، آن جامعهای که مردم در آن جامعه، معیارهای نیکی را عوضی بگیرند، در آن جامعهای که مردم نتواند آن کس که مصلح آنان است و ناصح مشفق آنها، او را بشناسند، این جامعه چقدر باید رویش کار شده باشد تا به اینجا رسیده باشد و يك چنین وضعی پیدا کرده باشد؟ تبلیغات زهرآگینی که از طرف دستگاههای قدرت ظالمانه و جائرانه در میان جامعه اسلامی انجام گرفت، به قدری افق معلومات و بینش مردم را عوض کرد، کاری کرد با این مردم که مردم مثل اینکه سیاهی را سفیدی ببینند و سفیدی را سیاهی، به يك چنین حالتی در آمده بودند. لذا بود که در قرنهای دوم و سوم هجری تقریباً، آدم وقتی به تاریخ نگاه میکند، میبیند فجايع دستگاه قدرت و خلافت را، و میبیند بیاعتنایی و بیتفاوتی مردم را، حیرت میکند. آیا این همان مردمند؟ اینها همان مردمی هستند که در مقابل عثمان صبر نکردند، از اطراف، او را محاصره کردند و بعد هم بالاخره با آن وضع فجیع او را از خلافت خلع و عزل کردند؟ اینها همانهایند؟ اینها همانها هستند که حالا در شب عروسی خلیفه عباسی، خرج گزافی را که میتوانست يك جناح عظیمی از جامعه اسلامی را اداره کند، میبینند که دارد خرج چه عیاشیهایی میشود، برای چه کارهایی دارد مصرف میشود، چگونه دارد بیتالمال مسلمین صرف مسائل شخصی میشود. کار به درست و نادرستش ندارم، مسائل شخصیست؛ پولیست برای هزار نفر آدم، يك نفر آدم این پول را فقط صرف خودش بکند، نمیگوییم صرف عیاشی خودش بکند، نه خیر، صرف نماز و روزه خودش بکند، جایز است این کار؟ و میدیدند که در متن واقعیت جامعه اسلامی این کار دارد انجام میگیرد و در عین حال، غافل بیخبر.
شايد يك وقتی گفته باشم این را که در شب عروسی جعفر برمکی، وزیر محبوب هارونالرشید -يك جوان بیست وهشت، نه ساله، سی سالهای بوده جعفر برمکی. آن وقتی که جعفر برمکی از دنیا رفت، سی و چهار، پنج سالش بود، آن وقتی که کشتند او را در اوج محبوبیت داماد میشود جعفر، هارونالرشید هم علاقه وافری به جعفر برمکی دارد- به جای نقل که بر سر عروس و داماد میپاشند شب عروسی، دیدند مهمانهای گرامی عالیقدر جناب برمکیها و هارونالرشید، چه چیزهایی بر سر عروس و داماد پاشیده شد! وقتی که رفتند نزديك برداشتند؛ و ریختند برداشتند، دوتا، سهتا، پنجتا برداشتند، دیدند بله، اینها نقل که نیست، سکه هم نیست، درست دقت کردند؛ قوطیهای ظریفیست به قدر يك بند انگشت، جعبه است اینها، از طلای ناب این جعبه را درست کردند، بعد که جعبه را باز میکردی، از داخلش يك كاغذی در میآمد، کاغذ بسیار نازك و رقیقی، این کاغذ را که باز میکردی، میدیدی که عجب! يك ورقه بزرگ شد. میخواندی ورقه را، میدیدی که در این ورقه، فرمان مالکیت فلان قسمت از کشور، به شما داده شده. فرمان اقطاع است، فرمان تیول است.
در يك شب واحد خدا میداند، پانصدتا هشتصدتا، هزارتا فرمان تیول در کاغذهای بسیار نازك، در قوطیهای طلا بر سر يك عروس و داماد ریخته شد و کسانی برداشتند که خلیفه نمیدانست که اینها که خواهند بود، مثلاً فرض کنید که املاك فلان دشت وسیع فلان ناحیه میافتاد به يك بچه، میافتاد دست يك مست، میافتاد دست يك چاقوکش، میافتاد دست يك آدم بیعرضه. اینها را که دیگر خلیفه نمیدانست، ریخته بود، هرکه هرچه برداشت، چپو، برداشتند، رفتند، خوردند، بردند. اما در آن ناحیهای که حالا اقطاعش دست این آدم افتاده، چقدر مردم پامال خواهند شد، چقدر ثروتها از بین خواهد رفت، چقدر حقوق ضایع خواهد شد، نابود و پامال خواهد شد، اینها را که فکر نمیکردند. در همان احوال، اختلافطبقاتی به این حد است، در همان احوالی که این بذل و بخششها دارد انجام میگیرد، این اسرافها و تُرَفها دارد انجام میگیرد؛ يحياي علوی در کوههای طبرستان، با ظلم و با ستم داشت میجنگید، در حالی که خودش و عیالش فقط يك پوشش داشتند، که وقت نماز شوهر میگرفت میپوشید، بعد میداد به زن تا او ستر بدن بكند و نماز بخواند. خاندان پیغمبری که با ظلم میجنگیدند، در يك چنین وضعی به سر میبردند و این مردم میدیدند و بیتفاوت بودند.
عرضم به هارون نیست، از هارون گلهمندی نیست. هارون اگر این کارها را نکند، هارون نیست. طبقه هارون حکم میکند که تا وقتی که این طبقه وجود دارد، این جور کاری انجام بدهد؛ از او که گلهمندی نیست. گلهمندی از مردمیست که آن حساسیت صدر اسلام را فراموش کرده بودند، آن هوشیاری و درك را که در صدر اسلام داشتند، از دست داده بودند، در مقابل این وضع، احساس تکلیف نمیکردند، احساس مسئولیت نمیکردند، دردشان نمیآمد؛ این برای چیست؟ از بس تبلیغات مضر موذیانه رذالتآمیز روی مردم کار کرده بود. این دستهای تبلیغی و دستگاههای تبلیغی در اقطار جامعه اسلامی و کشور اسلامی، سالیانی روی مغز مردم، روی روح مردم، روی روحیه مردم مدام کار کرده بود، کار کرده بود، کار کرده بود تا به اینجا رسیده بود. پس شما ببینید چقدر مهم است اینکه حاکم جامعه اسلامی چه کسی باشد. آن کسی باشد که خدا معین میکند.
آیتالله خامنهای
۱۳۵۳/۷/۲۲
@ostad_fakhrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعترافات عجیب بعضی از اغتشاشگران اخیر شیراز
⭕️در #توئیتر به من یاد دادند چطور بانک آتش بزنم!
نقش نرمافزار عربی_عبری در ناامن کردن ایران
#زمین_دشمن
#ابزار_دشمن
پ.ن: انسان هوشمند، زمین دشمن را میدان رزم و مبارزه میداند نه محل سرمایهگذاری.
هیچ انسان عاقلی بدون سلاح و آموزش و تشکیلات و جبهه، وارد زمین دشمن نمیشود.
@ostad_fakhrian
نمودار. ج۱. انسانشناسی۲.pdf
134.9K
📝#نمودار مباحث #جلسه_اول
دورهی آموزشی #انسان_شناسی۲
استاد فخریان
@ostad_fakhrian
بیانیه گام دوم انقلاب_کاشان.MP3
30.35M
#دانلود سخنرانی استاد فخریان
در #بیانیه_گام_دوم چهارمساله اساسی بیان شده است:
۱. نقطهی شروع انقلاب
۲. هدف نهایی
۳. شیوه رسیدن به هدف(نقشهی راه)
۴. مسئولیت بخشهای مختلف مردم خصوصا جوانان برای رسیدن به هدف
دانشگاه کاشان_۹۸/۹/۲۴
@ostad_fakhrian
رهبر انقلاب: بخش عمدهای از قضیه محرم و نامحرم برمیگردد به خانواده...
١٣٩٠/١٠/١۴
@ostad_fakhrian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمد رضا زائری:
🔹برای شرکت در انتخابات #تردید دارم. بازی هم در نمیآورم.
چند سوال ساده از آقای زائری:
۱. مخاطب شما در این گفتهها، دقیقا کیست؟
چه کسانی مردم معترض را آشوبگر و فتنهگر میدانند؟
۲. چه کسانی با تعبیهی مکانی جهت اعتراضهای مردمی مخالفند و چه کسانی باید چنین فضاهایی را بوجود میآوردند؟
۳. مسئولین اصلی ایجاد بحران اقتصادی و سیاسی چه کسانی هستند؟
۴. با رای ندادن به چه چیزی و به چه کسی اعتراض میکنید؟
۵. تاثیر رای ندادن در بهبود اوضاع کشور چقدر است؟
پ.ن۱: یکی از شیوههای مغالطه #مبهم صحبت کردن است و #فتنه یعنی #ابهام.
پ.ن۲: آقای زائری ۴کلیپ کوتاه از صحبتهای خود منتشر کردند، بنده به اقتضای انصاف هر۴کلیپ را مشاهده کردم، در هیچ کدام، این سوالات پاسخ داده نشده بود.
پ.ن۳: کسی که تحلیل سیاسی ندارد، یعنی در حقیقت شاخصِ تشخیص ندارد و کسی که تشخیص ندارد به #تردید میافتد.
پ.ن۴: کسی که #تشخیص ندارد و #تردید دارد، صلاحیت #پیروی ندارد.
اسماعیل فخریان
@ostad_fakhrian
چقدر زشته موقع جمع کردن رای برای آقای #روحانی گلوتو پاره کنی و بعد از اینکه رای آورد، یهو مثل لپلپ تو تلویزیون پیدات بشه و برنامه اختصاصی بگیری و تازه در همین ایام شروع کنی از برجام دفاع کردن و از مشکلات اقتصادی هم گلایه کردن.
بعد اصلا به روی خودت هم نیاری که مسبب اصلی این اوضاع آشفته همون آقایی است که داد میزدی:
روحانی دوست داریم
روحانی دوست داریم
تازگی دارم فکر میکنم واقعا تناقض محاله؟!
آقای رشیدپور مدیونی اگه فکر کنی تو رو دارم میگم.
نمیبخشمت اگه خیال کنی باید تا الان از خجالت آب میشدی.
شما تو برنامه زندهی #شب_آرام دائما قربون مردم بشو ولی به روی خودت نیار چه کار کردی با مردم.
#رشید_پور
#شب_آرام
اسماعیل فخریان
۹۸/۹/۲۹
@ostad_fakhrian
گرفتن دیرکرد #حرام است
✔️آیت اللهالعظمی نوری همدانی، صبح چهارشنبه ۲۷ آذرماه در درس خارج فقه
🔹بنده دو هفته قبل گفتم گرفتن دیر کرد به هر کیفیتی #ربا و #حرام است و بحث مفصلی با دلایل فقهی خود در سال گذشته در اینجا داشتهایم و از شدت ربا بحث کردیم.
🔹بعضیها گفتهاند که این جریمه دریافت و درحساب خاص و برای فلان کار استفاده میشود، بحث بر مصرف آن نیست، بحث بر اصل دریافت آن است که این موضوع به هیچ طریق قابل حل نیست.
🔹امروز چقدر ما نامه داریم، مردم نگران دیرکرد هستند. چقدر افراد زندگی خود را از دست دادهاند، البته ما به طرحی که به مجلس فرستادهاند اشکالات متعدد داریم و در نامه فضلا که منتشر هم شد اشکالات هم بیان شده است.
🔹آقایان با حوزه و علمای که در این رشته کار کردند در ارتباط باشند تا موضوع حل شود. به هر حال ما با این طرح موجود که از مجلس فرستادند و مطالعه کردهام، با این کیفیت مخالفم.
@ostad_fakhrian
نمودار ج۲. انسانشناسی۲.pdf
102.1K
📝#نمودار مباحث #جلسه_دوم
دورهی آموزشی #انسان_شناسی۲
استاد فخریان
@ostad_fakhrian
کار خدا روی زمین نمیمونه.mp3
3.96M
🔊#پادکست
#استقامت داری؟
این صوت خیلی زیباست
@ostad_fakhrian
بیشتر از این با هویت ملیمان بازی نکنید
ورزش را برای چه میخواهید؟!
قرار است در ورزش حرفهای به کجا برسیم؟!
ظرفیتهای داخلی برای حرفهای کردن و حرفهای نگه داشتن ورزشمان چقدر است؟
وزارت ورزش و جوانان، دقیقا مشغول چه کاری هستی؟
چرا با التماس از اجنبی هویت ملی را خدشهدار میکنید؟
در فوتبال برانکو را آوردید، کیروش را آوردید، و آوردید و آوردید.
استراماچونی ایتالیایی را آوردید، ولی یکبار گفتید اینها باهویت ملی ما چه کردند؟
فلان سرمربی به هر دلیلی قهر کرد و رفت، فارق از اینکه چرا تیم را به او سپردی، سوال این است که چرا برای برگرشتنش به التماس افتادی؟
وزارت ورزش و جوانان کارش رسیدگی به مهمترین امور جوانان، اعم از فکر و نشاط و زندگی است، یا چسبیدن به ناف مربی خارجی؟!
دست بردارید، به خودتان بیایید، تکلیفتان را با ورزش و هدفش، برای یکبار مشخص کنید، با التماس از اجنبی، با هویت ملیمان بازی نکنید.
جوان کار میخواهد، محیط کسب دانش میخواهد، شرایط ازدواج و مسکن میخواهد، شرایط ورزش سالم میخواهد نه صرفا ورزشگاهی برای داد زدن و هورا کشیدن.
خواهشاً برایش نیاز کاذب نسازید!!
رهبر انقلاب اسلامی:
هویت ملی هر ملت، مجموعهی فرهنگها و باورها و خواستها و آرزوها و رفتارهای اوست. ۸۵/۸/۱۸
اسماعیل فخریان
@ostad_fakhrian
نکات مهم.MP3
11.19M
🔊 #صوت
#نکات_مهم
این صوت را چند مرتبه بشنوید
@ostad_fakhrian
1_160526821.pdf
1.6M
چند روز پیش #کتابی با موضوع "شناخت و فطرت" که از بیانات شهید بهشتی بود رو میخوندم، در انتهای اون کتاب یک سخنرانی کوتاه و البته بسیار پرمغز و کاربردی از این شهید عزیز درج شده بود به نام #معراج_انسان.
اون قسمت رو دوستان تایپ و ویرایش کردن که در اختیار شما بگذاریم.
#حتما_بخونید
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۰برابر بیشتر اطلاع دارم...
۱۰بار ببینید این کلیپ را
@ostad_fakhrian
نامهی اعمال چیست؟.mp3
5.21M
نامهی اعمال چیست؟
حجهالاسلام و المسلمین فخریان
@ostad_fakhrian
یادداشت روز (۱)
از ملاعلی تا سیدعلی
منچسترسیتی، لیورپول، آرسنال، منچستر یونایتد، چلسی، تاتنهام، دیوید بکهام، وین رونی، فرانک لمپارد، گریت بیل، پل اسکولز، پل گاسکوئین، رایان گیگز، مایکل اوون، هری کین، استیون جرارد و... اینها نام برخی از باشگاهها و فوتبالیستهای مشهور انگلیس است. احتمالاً این نامها برای کمتر نوجوان و جوانی در کشور غریبه و ناآشناست، تا آنجا که برخی حتی سال ساخت استادیوم این باشگاهها، گنجایش آن، بازیهای تاریخی و اتفاقات معروف مربوط به آن را هم میدانند. این اطلاعات درباره فوتبالیستها بیشتر و جزئیتر هم میشود؛ از قد و وزن و سن و تعداد گلهای زده و نزده گرفته تا عادات و علایق شخصی. این خط تا آنجا میرود که اگر در آرایشگاه بگویی مدل بکهام، هم تو میدانی چه میخواهی و هم آرایشگر میداند چه کند!
اما اگر از همین جوانان بپرسی درباره تاریخ ۲۰۰ساله روابط ایران و انگلیس چه میدانند، گمان میکنی پاسخ چیست؟ چند نفر میدانند انگلیس در دوره قاجار چند قرارداد استعماری با ایران بست. چند بار ایران را اشغال کرد. چگونه هرات و بخشی از سیستان و بلوچستان را از پیکره ایران جدا کرد. نقش آن در دو معاهده ننگین گلستان و ترکمنچای چه بود. چگونه با تحمیل قحطی بزرگ در جنگ جهانی اول، حدود نیمی از جمعیت ایران را - که به خیال خود بیطرف بود و به اصطلاح امروزیها فعالیت منطقهای نداشت- به کام مرگی دردناک کشاندند. رضا شصتتیر را از کدام سوراخ پیدا کردند و با کودتا بر تخت پادشاهی نشاندند و آن روز که کارشان با او تمام شد سوار بر کشتی کرده و تبعیدش کردند. آنقدر تحقیرآمیز که کشتی ۵روز در ساحل بمبئی لنگر انداخت اما افسر انگلیسی به رضاشاه کبیر(!) که نصف مملکت را به نام خود سند زده بود، حتی اجازه پیاده شدن هم نداد و روی دریا ماند تا ببرندش جزیره موریس که حتی اسم آن را هم نشنیده بود. پدر را فرستادند موریس و تاج را بر سر پسر گذاشتند. انگار نعل اسبی را عوض کنی. به همین راحتی!
وقتی به جای دانستن آنچه بر سر ما رفته است، مدل موی دیوید بکهام و تعداد قهرمانیهای منچستر را دائم برایمان نشخوار کنند، نتیجهاش این میشود که گمان میکنیم رویترز هم یک خبرگزاری است و عدهای شیفته آگاهی و شفافیت، زحمت میکشند که مردم دنیا از وقایع و حقایق عالم بیخبر نمانند. خدا به انگلیسیهای شریف خیر دهد که ۱۲۰ سال پیش ملت ما را از شر نفت بدبو نجات دادند و امروز هم بودجه مالیاتدهندگان خود را خرج افزایش آگاهی مردم ما میکنند! نمونهاش همین گزارش به اصطلاح ویژه اخیر رویترز از آشوبهای آبان که از فرط شیفتگی برای خدمت به مردم، نه نام نویسندگان گزارش را نوشتند و نه از منابع خبری خود نام بردند تا اخلاص انگلیسی کاملاًً رعایت شده باشد! گزارشی که مدعی است رهبر ایران وقتی شنید عکسش را پاره کردهاند خیلی عصبانی شد و دستور داد غائله را هر طور شده جمع کنید و ۱۵۰۰ نفر را کشتند و جمع کردند!
اگر داستان ایران و جناب «بارون جولیوس دو رویتر» بنیانگذار کمپانی خبری رویترز را بدانی، از گزارش امروز آن نه تنها تعجب نمیکنی که آن را واکنشی طبیعی نیز خواهی دانست. ماجرا به دوران قاجار و زمان ناصرالدینشاه بازمیگردد. او که تنها راه پیشرفت کشور را سرمایهگذاری خارجیها میدانست (چه تفکر آشنایی!) در سال ۱۲۵۱ قراردادی عجیب و غریب بست. رویتر برای بستن این قرارداد استعماری در مجموع کمتر از ۱۰۰هزار لیره رشوه داد؛ میرزا حسینخان سپهسالار، صدراعظم وقت دولت ایران ۵۰ هزار لیره، میرزا ملکمخان ۲۰ هزار لیره، معینالملک ۲۰ هزار لیره و مبلغی نیز به جیب اقبالالملک رفت.
قرارداد رویتر ۲۴ بند داشت و ۷۰ ساله بود؛ واگذاری امتیاز ساختن هرگونه راه و راهآهن و سد از دریای مازندران تا خلیج فارس و بهرهبرداری از همه معادن ایران (بجز طلا و نقره)، ایجاد
مجاری آبی و قنات و کانالها برای کشتیرانی
یا کشاورزی، ایجاد بانک و هرگونه کمپانی صنعتی در سراسر ایران، حق انحصار کارهای عامالمنفعه، خرید و فروش توتون و تنباکو، استفاده و بهرهبرداری از جنگلها و...
«لرد کرزن» دیپلمات انگلیسی درباره این قرارداد تعبیر جالبی دارد؛ «این امتیاز، بخشیدن یکپارچه تمامی منابع صنعتی یک کشور است که همانند آن تا به امروز در هیچ مستعمرهای داده نشده است.» «لس یر» سیاستمدار فرانسوی درباره این قرارداد مینویسد: «برای شاه چیزی جز هوا باقی نگذاشتهاند!»
کسی که ایران را از این قرارداد بیسابقه و خفتآور نجات داد، حاج ملا علی کنی، عالم و مرجع تقلید شهیر آن روزگار بود. ساموئلگرین ویلر بنجامین -نخستین سفیر آمریکا در ایران- در خاطرات خود درباره شخصیت و نفوذ اجتماعی این عالم بزرگ چنین مینویسد: «بزرگترین مجتهد حالیه که به منزله رئیس عدالتخانه حالیه ممالک فرنگ است حاجی ملا علی کنی است.
یادداشت روز(۲)
حاجی ملا علی شخص مسنّی است و مایل به تجمل نیست بلکه میل به سادگی زیاد دارد...
اگر یک کلمه بگوید میتواند اعلیحضرت را از سلطنت خلع کند. سربازهایی که در سفارت ممالک متحده آمریکا قراول میکشیدند به من گفتند که اگرچه ما برای حفظ وجود شما اینجا فرستاده شدهایم، اما اگر حاج ملا علی امر کند همه شما را میکشیم!»
نوشتهاند روزی ناصرالدینشاه به منظور شکار، به همراه اطرافیانش از دروازه شهر خارج شد. هنوز مسافتی را طی نکرده بود که از دور نگاهی به پایتخت کرد و در فکر فرو رفت. پس از آن بیدرنگ از شکار منصرف شد و به تهران بازگشت. یکی از درباریان علت انصراف شاه را از شکار جویا شد. شاه در پاسخ گفت: «چون از دروازه بیرون رفتم، نگاهم به شهر و دروازه افتاد، این فکر در نظرم آمد که اگر حاجی ملا علی کنی امر نماید درِ این دروازه را بر روی من ببندند و باز نکنند، من چه خواهم کرد؟! از این رو ترس و وحشت مرا فرا گرفت و گفتم برگشتن بهتر است!»
حاج ملا علی، پرچم مخالفت عمومی با این قرارداد را بلند کرد و نامهای تند و تیز و هشدارآمیز برای شاه فرستاد. شاه که تاج و تخت خود را در خطر میدید، قرارداد را لغو و میرزا حسینخان سپهسالار را عزل کرد. راز فرقهسازیهای انگلیس را در چنین مواردی باید جست. امپراطوری انگلیس که از مدتها پیش بارها از علمای بزرگ ایران سیلی خورده بود و آنان را سدی بزرگ بر سر راه منافع خود میدید، در برابر میرزای شیرازیها و ملا علیها، دست به ساخت مراجع و علمای قلابی زد. از ساخت نایب امام زمان قلابی (محمدعلی باب) شروع کردند و به پیامبر و دین جدید (حسینعلی نوری و بهائیت) رسیدند و به پسرش - عباس افندی- لقب سِر(SIR) و نشان شوالیه دادند.
اگر ملاعلی آن روز ایران را از خفت قرارداد رویتر رهانید، سید علی، انگلیس را تحقیر کرده است. انگلیسی که روزگاری در ایران شاه عوض میکرد و نفت کشور را به ثمن بخس میبرد، امروز اگر غلط زیادی کرده و نفتکش ما را در جبلالطارق توقیف کند، نفتکشش در خلیج فارس توقیف میشود که به قول سید علی «دوران بزن و در رو گذشته است.» دورانی که میشد با چند ده هزار لیره رشوه، دار و ندار کشور را برای ۷۰ سال بلعید، تمام شده است. دورانی که انگلیس با همکاری آمریکا و یک چمدان دلار در ایران کودتا میکرد، تمام شده است. دل انگلیس برای آن روزها تنگ شده و دروغپراکنیهایی از جنس بیبیسی و رویترز، چیزی نیست جز مویه و مرثیه برای آن روزگار که روزگار خفت ایران و ایرانی بود. روزگاری که هند در شرق ایران و عراق در غرب، در مشت انگلیس بود و هرگاه اراده میکردند تا هر کجای ایران که میخواستند لشکر میکشیدند.
حقد و کینه انگلیس خبیث از انقلابی که خمینی کبیر پایه گذاشت و پرچم آن امروز در دست سید علی است، عجیب و غیرمنتظره نیست. گزارشهای به اصطلاح ویژه رویترز، ادای دین به جد بزرگ خود است که رویای بلعیدن ایران را داشت. اگر به جای سید علی، کسی در ایران در مصدر کار بود که مملکت را دو دستی تقدیم اجنبی میکرد تا جایگاه خود را حفظ کند و اطرافیان هم رشوهای بگیرند و بچرند، آن وقت همین رویترز در مدح و ثنایش، گزارشی ویژه منتشر میکرد، چنان که برای پادشاههای مفلوک و فرمانبر اطرافمان میکنند.
رهبر انقلاب در فرازی از بیانیه گام دوم تأکید میکنند: «برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت. دشمنان انقلاب با انگیزهای قوی، تحریف و دروغپردازی درباره گذشته و حتّی زمان حال را دنبال میکنند و از پول و همه ابزارها برای آن بهره میگیرند. رهزنان فکر و عقیده و آگاهی بسیارند؛ حقیقت را از دشمن و پیادهنظامش نمیتوان شنید.»
آمریکا و انگلیس و شیپورهای آنان -از بیبیسی و رویترز گرفته تا صدای آمریکا و...- نمیخواهند ملت ایران، به خصوص نسل جوان بدانند بر ما چه گذشته است، رویتر که بود و با ایران چه کرد و ملا علیها چگونه مقابلش ایستادند. آنان به طریق اولی نمیخواهند ملت بدانند سید علی کیست و با خیالهای خام آنان -از خاورمیانه بزرگ تا معامله قرن و...- چه کرده است. استعمار و استکبار همیشه از علمای آگاه و حاضر در میدان، سادهزیست و مردمی ترسیده است. اگر ملا علی ۱۵۰ سال پیش به تاجر صهیونیست انگلیسی یک سیلی زد، امروز سید علی به ارباب انگلیس (آمریکا) سیلی زده است، آن هم بارها. آخرینش را همین دیروز در بغداد خوردند.
محمد صرفی۹۸/۱۰/۱۱
@ostad_fakhrian
🔸باور کن که حامله نیست🔸
زنها وقتی باردارند، با احتیاط مینشینند و میایستند.
مؤمن هم باردار است و جنین او ایمان اوست.
زن حامله اگر از بلندی بیفتد، بچهاش سقط میشود؛ مؤمن هم گاهی یک حرف ناملایم میزند و ایمانش سقط میشود.
زنی که پشت سرهم به این طرف و آن طرف میپرد، باور کن که حامله نیست.
اگر حامله بود اینطور بی پروا نبود.
کسی هم که لابلای حرفهایش خیلی شلنگ تخته میاندازد و در قضاوتش درباره این و آن، هرچه خواست میگوید، باور کن که حامل «ایمان» نیست.
آیتاللهحائریشیرازی
@ostad_fakhrian
فتح خون.MP3
15.72M
🔊 #بشنوید
خونِ #سیّدالشهدایِ جبههی مقاومت کجاها را فتح خواهد کرد؟
#سردار_سلیمانی
اصفهان - مقبره علامه مجلسی
۹۸/۱۰/۱۳ جمعه
@ostad_fakhrian
درخواست #تشییع در سراسر #ایران
شهید، #شاهد است و #زنده.
هر #زندهای تاثیرگذار است و تاثیرش به اندازهی #عظمت_روحی اوست.
عظمت روحی سردار دلها، سیدالشهدایِ مقاومت، حاجقاسم عزیز، کمنظیر است.
#ایران میتواند از برکت تشییع پیکر سوختهی او، بهرهها ببرد.
بیایید #درخواست کنیم حاجقاسمی که چهرهی بینالمللی مقاومت است، حداقل در تمام شهرهای ایران #تشییع شود.
بسمالله...
@ostad_fakhrian