🏢 مدرسه و دانشگاه
✒️ محمدرضا انواری
🔴 پس از خانواده، مركزهای آموزشی و تربيتی چون مدرسه و دانشگاه، در تكليفمداری يا تكليفگريزی افراد، نقش فراوانی دارند. از آنجا كه در فرآيند شكلگيری شخصيت كودكان، نوجوانان و جوانان الگوهای رفتاری بيشترين نقش را دارند، رفتار و كردار گردانندگان آموزشی و اداری اين مركزها، بر شكلگيری شخصيت دانشآموختگان اثر فراوانی میگذارد.
🔵 البته اين اثرپذيری در دوره كودكی و نوجوانی بيشتر است؛ زيرا شخصيت آنان به طور كامل شكل نگرفته است. اين مركزها، جدا از آموزشها، به طور غيرمستقيم نيز روی دانشآموزان و دانشجويان اثر میگذارند. يادگيریهای غير مستقيم، پايدار و اثرگذارتر است و بر رفتار و كردار اشخاص تأثير فراوانی دارد. وقتي نظام منطقی و كارآمد بر فعاليتهای آموزشی و اداری يك نهاد آموزشی حاكم باشد و دستاندركاران آن با مسائل بهطور مسؤلانه برخورد كنند، اين رفتار، خواسته و ناخواسته، بر روحيه و باورهای دانشآموختگان اثر میگذارد و آنان را با مسؤليتپذيری و داشتن رفتار منطقی آشنا میسازد.
🔴 مدرسهها و دانشگاههايی كه گردانندگان اداری و آموزشی آنها به انجام واجبات و ترك محرّمات الهی پایبندند، به دانشآموزان، درس دينداری و تكليفمداری ميدهند. بدين ترتيب، مدرسهها و دانشگاهها و ديگر مركزهای آموزشی و تربيتی، با بهرهگيری از گردانندگان ديندار، متعهد و ماهر و با داشتن برنامههايی كارآمد، میتوانند بر مسؤوليتپذيري دانشآموزان خود اثر بگذارند و آنان را افرادی تكليفپذير و متعهد بار آورند.
📄 نشریه فرهنگ پویا شماره 28
🆔 @farhang_puya
♻️ شش هزار سال عبادت یک ساعت تکبّر
🖋 حسين فلاحزاده ابرقويی (با نگاهی به خطبه قاصعه امیرالمومنین)
🔘 اما از حق نبايد گذشت! در وجود همه ما آدميان رگههايی از تفرعن، عزتطلبی، تکبر و استکبار وجود دارد؛ و از اين روست که دستکم بخشی از سختگيری خداوند در امتحاناتش تکبرزدايی از دل بندگان است! وگرنه براي خداوند که کاری نداشت؛ مثلا در آن امتحانِ فرشتگان "اگر اراده مىكرد، آدم عليهالسّلام را از نورى كه چشمها را خيره كند و زيبايیاش عقلها را مبهوت ساخته، عطر و پاكيزگیاش حس بويايى را تسخير كند مىآفريد! و اگر چنين مىكرد، گردنها در برابر آدم فروتنى مىكردند و آزمايش فرشتگان براى سجده آدم عليهالسّلام آسان میبود.
⚫️ امّا خداوند، مخلوقات خود را با امورى كه آگاهى ندارند آزمايش مىكند، تا بد و خوب تميز داده شود، تكبّر و خودپسندى را از آنها زدوده، خود بزرگبينى را از آنان دور كند. اما شيطنت شيطان از هرکس سر زند، تفاوتی در فرجام آن نخواهد کرد؛ مهم اين است که از آنچه خداوند درباره ابليس انجام داد، عبرت بگيريم، چون استکبار و خودبرتربينی سم مهلکی است که اعمال فراوان و كوششهاى مداوم را از بين برد"
⚫️ هر چند هزاران سال طول بکشد! چنانکه ابليس عبادت شش هزار سالهاش را با ساعتى تكبّر نابود كرد و اين سرنوشت تمام متکبران است و هيچ کس تافته جدابافته نيست؛ "چگونه ممكن است پس از ابليس، فرد ديگرى همان اشتباه را تكرار كند و سالم بماند؟! نه، هرگز! خداوند هيچگاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمىكند كه براى همان عمل فرشتهاى را محروم سازد! فرمان خدا در آسمان و زمين يكسان است، و بين خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد كه به خاطر آن، حرامى را كه به جهانيان ابلاغ فرموده، حلال بدارد!
📝 نشریه فرهنگ پویا شماره 34
🆔 @farhang_puya
🏛 سخن علیه سرمایداران حرام است!
✏️ گفتاری از دکتر فؤاد ايزدی
📔مجله انگليسی اكونوميست پژوهشی انجام داد و نتيجهگيری كرد كه پُرسودترين سرمايهگذاری، سرمايهگذاری رود سياستمداران و از طريق پولدادن به آنها است؛ زيرا در هيچ جايی نمیتوانيد يك دلار بگذاريد و ۲۲۰ دلار برداشت كنيد.
🔴 اكونوميست ثابت كرد كه يك فرد ثروتمند از هر يك دلاری كه به عنوان كمك مالی به سياسيون پرداخت میكند، حدود ۲۲۰ دلار سود كسب میكند؛ زيرا آن فرد قوانين را به گونهای مینويسد كه به نفع سرمايهداران باشد. مثلاً مالياتش را كم ميكند و ديگر كارهايی كه سود بسياری را عايد او ميكند.
🔊 بنابراين اوضاع در آمريكا خوب نيست، اما غربیها با قدرت رسانهايشان اين ضعف را از چشم مردم میپوشانند. آنها از روشهای اقناع برای فروش محصولات خود و سپس در مديريت افكار عمومی -مانند اقناع مخاطب برای رأی دادن به يك نامزد- بهره بردند و موفق هم بودند. رسانهها در آمريكا كاری كردند كه ۷۲ درصد مردمشان فكر ميكنند ايران الان سلاح هستهای دارد. اين رسانهها اخبار و تحليلهايی را كه عليه نظام سرمايهداری باشد، سانسور میكنند.
📃 نشریه فرهنگ پویا شماره 24
🆔 @farhang_puya
⚖ تساوی زنان و مردان در تكاليف اجتماعی اسلامی
✒️ عليرضا دهشيری (بررسی دیدگاه علامه مصباح یزدی)
يكی ديگر از مواردی كه در جامعه اسلامی، انسان اصولگرا بايد به آن توجه داشته باشد، تساوی زن و مرد در انجام تكاليف اجتماعی است كه در اين رابطه حضرت علامه مصباح میفرمايند: «اما در تكاليف اجتماعی مانند امر به معروف و نهی از منكر، پرداختن به مسائل فرهنگی، احيای ارزشهای اسلامی، مبارزه با فساد، ارشاد ديگران و اموری از اين قبيل، هيچ اختلافی بين مرد و زن نيست.
✅ بنابراين پس از اينکه پذيرفتيم تأمين مصالح اسلامی جامعه، يكی از بزرگترين واجبات اسلام است، بايد بر اين مسئله تأكيد كنيم كه اين امر اختصاص به مردان ندارد و زنان نيز در اين زمينه مكلفند و بايد نسبت به اين قبيل مسائل حساس باشند. حتي شايد در بعضی از موارد نقش زنان، مهمتر از مردان باشد. هرچند براساس ديدگاه نادرستی که پيرامون جايگاه زنان در جامعه به عنوان جنس دوم رايج بوده، برخی چنين تلقی میکردند كه اوامر و تكاليف اجتماعی ـ به جز در موارد استثنايیـ ابتدائاً متوجه مردان است.
✅ آنچه در اين محور بيشتر مورد تأكيد است، اين است که بايد توجه داشته باشيم چنين نيست که در مبارزه با تهاجم فرهنگی و مشاركت در مسايل سياسیـ اجتماعی نقش اول بر عهده مردان باشد و زنان طفل ايشان باشند. هيچ کس ادعا نکرده که جهاد فرهنگی اختصاص به مردان دارد. حتی دفاع نظامی هم اختصاص به مردان ندارد و در صورت لزوم زنان هم بايد در آن شركت كنند. بنابراين همه بانوان مسلمان، بايد در زمينه مشاركت در امور سياسی و اجتماعی كه مصالح جامعه اسلامی را تأمين میكند يا از مفاسد جلوگيری میکند، احساس وظيفه کنند و در اين جهت به عنوان جهادی كه حتی گاهی اهميت آن از جهاد نظامی هم بيشتر است، دوشادوش مردان فعاليت كنند.»
📑 نشریه فرهنگ پویا شماره 12
🆔 @farhang_puya
ولایت فقیه.mp3
2.12M
🌐ولایت فقیه
#علامه_مصباح
🎙امروز بیعت با #ولی_فقیه مانند بیعت با سیدالشهداء در روز عاشوراست…
"کل یوم عاشورا" یعنی این
🔻اطاعت از ولی فقیه مانند اطاعت از امام زمان بر ما واجب است.
🆔 @dafqom
💠 امام صادق (ع) فرمود:
🔷 إنَّ الرَّجُلَ لَيُذْنِبُ الذَّنْبَ فَيَنْدَمُ عَلَيْهِ وَ يَعْمَلُ الْعَمَلَ فَيَسُرُّهُ ذَلِكَ فَيَتَرَاخَى عَنْ حَالِهِ تِلْكَ فَلَأَنْ يَكُونَ عَلَى حَالِهِ تِلْكَ خَيْرٌ لَهُ مِمَّا دَخَلَ فِیهِ
🔷 مردى گناه مىکند و از آن پشیمان مىشود، و کار شایستهاى مىکند و آن شادمانش مىسازد، و از حال پشیمانى دور مىافتد، در صورتى که بودنش بحال پشیمانى بهتر است از شادى و سرورى که او را فرا گرفته است.
📜 اصول کافى جلد3 صفحه: 427
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🏛 سیاست ننگین ترجمه علوم غربی
✒️ سمیه طاهریان
⚫️ به تدريج و با تبديل سياست استعمارگونه به استعمار نو و وجود فارغ التحصيلان پرورش يافته دارالفنون، استادان ايتاليايی، فرانسوی و انگليسی جايشان را به استادان ايرانی با سرمايهای از کتب ترجمهای و علوم ترجمهای سپردند. به اين ترتيب «دهها سال است که ما متون فرنگي و خارجي را تکرار میکنيم، میخوانيم و بر آن اساس تعليم و تعلّم میکنيم.
✔️ اين است که يک کشور گاهی به فکر و ذائقه ترجمهای دچار ميشود، فکر هم که میکند، ترجمهای فکر میکند و فرآورههای فکری ديگران را میگيرد. البته نه فرآوردههای دست اول؛ فرآوردههای دست دوم، نسخ شده، دستمالی شده و از ميدان خارج شدهای که آنها را برای يک کشور و يک ملت لازم میدانند.»
✔️ اکنون سالها از داستان امير و دارالفنون، استادان اتريشی، عزل امير، استادان ايتاليايی و فرانسوی و حمام فين کاشان میگذرد؛ اما گويی حرف دل امير است که پس از سالها آن را لابهلای کلام حکيم فرزانه حضرت آيتالله خامنهای میيابيم: «نبايد به طور دائم در عرصه تجربه و ترجمه، علوم ترجمهای، ايده و مکتب و ايدئولوژی و اقتصاد و سياست ترجمهای بمانيم که اين ننگ است!»
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_14
#غرب_زدگی
#امیر_کبیر
🆔 @farhang_puya
💢 فرقه وهابیت در نظر بزرگان اهل سنت
🎙 حجت الاسلام حسينی قزوينی: برخورد علمای اهل سنت با ابنتيميه بسيار جدی است. يكی از استوانههاد علمی اهل سنت به او مینويسد: ای بيچاره! آنان كه از تو پيروی ميكنند، در پرتگاه بندگی و كفر و نابودی قرار دارند. عمده پيروان تو؛ عقبمانده، گوشهگير هستند ... اگر سخن من را قبول نداری، آنان را امتحان كن و با مقياس عدالت بسنج.
🔴 يكی ديگر از بزرگان اهل تسنّن درباره ابنتيميه میگويد: عدهای از مسلمانها او را كافر میدانند به خاطر اين كه مطالب زشتی در ترسيم خدای عالم دارد؛ و برخی او را منافق میدانند به سبب جسارتی كه به ساحت مقدس اميرالمؤمنين (ع) داشته است.
🔴 عالم ديگری از آنان تصريح میكند: ابنتيميه فردی است كه خدا او را ذليل، گمراه و كور و كر كرده است. اينها نمونههايی از سخن بزرگان اهل سنت درباره بنيانگذار مبانی فكری وهابيت است.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_7
#اسلام_هراسی
#وهابیت
🆔 @farhang_puya
🔰 نگاهی کوتاه به سیره اجتماعی پیامبر
🖊 اكبر مظفری
✳️ رسول گرامی اسلام (ص) واجد همه صفات پسنديده و فضيلتهايی متعالی است، لذا خدای متعال از ايشان به عنوان اسوه و الگو ياد میكند و مسلمانان را به پيروی و تبعيت از حضرتش فرا خوانده و میفرمايد: «در شخصيت رسول خدا (ص) الگوی نيكو براي شما وجود دارد.»
✳️ همچنين امام علی (ع) در اين باره میفرمايد: «پس به پيامبر پاكيزه و پاكت اقتدا كن كه راه و رسم او الگويی است برای الگوطلبان و ماية فخر و بزرگی است براي كسی كه خواهان بزرگواری باشد و محبوبترين بنده نزد خدا كسی است كه از پيامبرش پيروی كند و گام بر جايگاه قدم او نهد.»
✳️ دون ترديد رسول خدا (ص) در ساحتهاي مختلف، سرمشق و مقتدا ميباشد، آن چه اين نوشته متكفل پرداختن به آن ميباشد، خلق و خوي اجتماعي و رفتاري پيامبر (ص) است. سيره اجتماعي پيامبر (ص) سرشار از مضامين عالی اخلاقی و مملو از نكات آموزنده است، به همين دليل علمای بزرگ، كتابهای مبسوطی درباره آن به رشته تحرير درآورده و آثار ارجمندی را خلق كردهاند، گرچه با اين همه هرگز نتوانستهاند، از عهده اداي حق آن برآيند.
📝نشریه فرهنگ پویا #شماره_1
#جامعه_اسلامی
#سیره_اجتماعی
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمومنین علی(ع) میفرمایند:
✳️ لا يُعَابُ الْمَرْءُ بِتَأْخِيرِ حَقِّهِ إِنَّمَا يُعَابُ مَنْ أَخَذَ مَا لَيْسَ لَهُ
✳️ مرد را سرزنش نكنند كه حقش را با تاخير گيرد بلكه سرزنش در آنجاست كه آنچه حقش نيست بگيرد.
📜 نهج البلاغه، حکمت ۱۶۶
#حدیث
🆔 @farhang_puya
قرآن و عترت را دو ثقل اساسی جامعه اسلامی
🖊 دكتر رشيد جعفرپور
✅ تأكيد بر مفاهيم اصولي در اسلام سابقه داشته است و خداوند دين اسلام را بر پنج اصل اساسی (توحيد، نبوت، معاد، عدل و امامت) استوار كرده است و نيز پيامبر اسلام در آخرين روزهای حيات پر بركتش، دو پايه و اساس برای «عدم تفرق و اتحاد» جامعه اسلامی با عنوان «ثقلين» بيان كردند.
✅ آن حضرت، قرآن و عترت را دو ثقل اساسی جامعه اسلامی دانسته است و تمسك به آنها را مقدمه تداوم و بقای جامعه اسلامی میداند. روند اصولگرايی در آغاز و در طول انقلاب اسلامی نيز با هدايت و راهنمايی حضرت امام (ره)، با تكيه بر اصول اسلام ناب محمدی، باعث تكوين انقلاب اسلامی گرديد. در طول اين سه دهه نيز، انديشه اصولگرايی با تأكيد بر مفاهيم بنيادين توانسته است مسير اصلی انقلاب را همچنان طی كند و نشاط و شور انقلابی را در نسلهای بعدي بدمد.
✅ در شرايط حاضر، خصوصيتی كه پايه اصولگرايی را شكل میدهد، دو چيز است: يكی ايمان و باور به اسلام و به خصوص مكتب تشيع و اعتقاد به كارآمدی آن در ميدان عمل و اداره زندگی اجتماعی بشر و دوم اعتقاد به تكامل و پيشرفت اجتماعی است.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_12
#جامعه_اسلامی
#ثقلین
🆔 @farhang_puya
⚠️ ابزار فریب معاویه
💢 معاويه به برخي افراد پول ميداد؛ برخي فريب میخوردند؛ آدم خوبی هم بودند، خيّر بودند و اين پولها را در راه خير استفاده میکردند، ولي متوجه نمیشدند که اين پولها چه تاثيری در آنها دارد.
⭕️ معاويه براي يکی از بنیهاشم، يک ميليون درهم در سال مقرری تعيين کرد؛ يزيد اين مبلغ را به دو ميليون درهم افزايش داد؛ يعنی صدهزار دينار که زمان يزيد دويست هزار دينار شده بود. مدتی گذشت معاويه به او گفت که پدرت جعفر از پدر حسن(ع)و حسين(ع) برتر بود؛ خودت هم از آنها برتری.
💢 اين مساله مربوط به بعد از صلح امام حسن(ع) است. معاويه ميخواست در بنیهاشم، اين فرد را رقيب امام حسن(ع) و امام حسين(ع) قرار دهد و او را بزرگ کند. اما او به اين توطئه معاويه توجه نکرد. اتفاقاً آن جا از حسنين(ع) دفاع هم کرد. ولي در تعاملاتش با معاويه آرامآرام برائتش نسبت به اينها از بين رفت.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
#نفوذ
#صلح
🆔 @farhang_puya
✉️ راز نامه امام خمینی(ره) به مجلس خبرگانان 1396
✒️ حسن ابراهيمزاده
💢 آنچه امام را بيش از هر چيز ديگري ميآزرد، ارتباط مهدی هاشمی30 با آقاي منتظری و بيت او بود. به همين خاطر، امام در مراسم و مناسبتهايی كه آقاي منتظری هم حضور داشت به صورت غير مستقيم و تلويحی او را به حساسيت نشان دادن درباره اطرافيان و نظارت وی بر بيت خودش دعوت میكرد.
💢 امام در سال 1362 خطاب به مجلس خبرگان فرمود: «بايد بدانيد كه تبهكاران و جنايت پيشگان بيش از هر كس چشم طمع به شما دوختهاند و با اشخاص منحرف نفوذی در بيوت شما با چهرههای صددرصد اسلامي و انقلابی ممكن است خداي نخواسته فاجعه به بار آورند و با يك عمل انحرافی، نظام را به انحراف كشانند و با دست شما به اسلام و جمهوري اسلامي سيلی زنند.»
💢 برخورد اخلاقی و تحذيری امام در اين مقطع از تاريخ، بيانگر دلسوزی و تلاش وی براي دور نگه داشتن آقاي منتظری از بحراني بود كه نظام با آن دست و پنجه نرم میكرد. سرانجام صبر و مدارای نظام به پايان رسيد و با شناسايی منزلي در يوسفآباد تهران و پيدا شدن مهمات، اسناد و وسايل برقراري ارتباط با خارج از كشور توسط مرتبطين اين منزل و اثبات وابستگی آنان به مهدي هاشمي، وی دستگير شد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#نفوذ
#ساده_لوح
🆔 @farhang_puya
💠 امام سجاد علیهما السلام فرمود:
🔹رأَيْتُ الْخَيْرَ كُلَّهُ قَدِ اجْتَمَعَ فِی قَطْعِ الطَّمَعِ عَمَّا فِی أَيْدِی النَّاسِ
🔷 من تمامىخیر و سعادت را دیدم گرد آمده در اینکه باید طمع از هر چه در دست مردم است برید.
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه:10
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🏛 خاتمی: انسان شناسی اسلامی با پیوند غرب تکمیل میشود
🖋 دکتر سيداحمد رهنمايي
🔵 آقای خاتمی با پرداختن به اين نكته كه بايد ميان عرفان شرقی با تعقل و خردورزی غربی پيوند برقرار شود تا عرفان تكميل شود، انسانشناسی شرقی را بخشی از واقعيت میشمارد كه بايد با انسانشناسی غربی كامل شود و انكار اين پيوند را عامل نارسايی و نقص فهم ما از انسان میشناسد.
🔴 آقای خاتمی به خوبی میداند كه حداقل يكی از ديدگاههای انسانشناسی در شرق، ديدگاه اسلامی است. عموم اظهارات وی، انسانشناسی اسلامی را نيز در برمیگيرد. بدين ترتيب، بر اساس سخن او، انسانشناسی اسلامی كه از زمره انسانشناسی شرقی است، تكميل نمیگردد، مگر از طريق پيوند عميقی كه با تعقل و خردورزی غربی برقرار میسازد!
🔵 اين نظريه يا حاصل بیاطلاعی آقای خاتمی از لوازم سخنان خود است، كه اين امر بعيد به نظر میآيد و يا حاصل مجذوب بودن او نسبت به فرهنگ مغرب زمين است. بديهی است آقای خاتمی هنگامی كه مستقيماً رودرروي غربیها قرار میگيرد و يا با خبرنگاران غربی تن به مصاحبه میدهد، در معرفی اسلام و تعريف از تمدن غرب، قدری منفعلانهتر به نظر میرسد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#نفوذ
#خاتمی
🆔 @farhang_puya
🌐 ضرورت راهاندازی شبكه ملی اطلاعات
❓آيا دولت نمیتواند با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات اين را مديريت کند؟ میتواند. يعنی در بحث شبکه ملی اطلاعات، میتوانيد طوری بحث را مديريت کنيد که مردم به جاي مراجعه به آن بازی، به اين بازی و به جای آن شبکه به اين شبکه مراجعه کنند. بهراحتي ميشود ظرف سه ماه اين را انجام داد؛ يعنی سيکلی که ما تعريف کرديم. فيلترينگ هوشمند اصلا صدايش را شما درنمیآوری مثلا من يک نمونه بگويم.
✅ يكی از مسؤولين معتقد بود كه هيچ کشوری در دنيا نمیتواند فيلتر كند، به دروغ؛ بعد حضرت آقا آوردند و نشان دادند كه امكان فيلتر وجود دارد. اصلا اين فيلترينگی که ما میگوييم، مردم طالب آن هستند. مردم از دولت چه میخواهند؟ سرعت بالا و قيمت پايين و سلامت. ما ارتباط را با دنيا قطع نمیکنيم. ما گوگل وياهو و واشنگتنپست را میبينيم، به همه سايتها دسترسی داريم اما اين دسترسی چگونه است؟
نشریه فرهنگ پویا #شماره_29
#رسانه_غرب
#شبکه_ملی_اطاعات
🆔 @farhang_puya
🔘 توازن نيروهای نرينه و مادينه جهان در فيلمهای رزمی
محمدحسين فرجنژاد
🔄 در بسياری از فيلمهای شرقی و رزمی متاثر از شرق، شاهد علامتی هستيم که دايرهای شامل دو شکل اسليمی مانندِ هماندازه که داخل همديگر شدهاند و درون هر کدام تکهای دايرهای وجود دارد. نام اين دو شکل، يين (مونث، زمين، سياه رنگ) و يانگ (مذکر، آسمان، سفيد رنگ) میباشد و فقط در کنار هم و با هم هستند که دايره تعادل جهانی را میسازند.
⚫️ چينيان قائل بودهاند تا زمانى كه اين دو نيروى متضاد با هم هماهنگ هستند، امور جهان بر محور رضايت و خوشبختى جامعه دور مىزند. با دگرگونى در تعادل اين دو نيرو، جهان نيز با تحولات و دگرگونىهاى خطرناكى مواجه مىگردد.
✅ اين هماهنگي و تعادل بين دو نيروی اصلی جهان نيز به تعريفی خاص ولی مبهم از تعادل میانجامد که به دليل عدم تعريف دقيق از خدا، توحيد، نبوت و معاد و کلیگويی فلاسفه ابتدايی چينی، دردی اساسی از بشريت دوا نخواهد کرد و فقط کلياتی را به انسان منتقل میکند.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_25
#رسانه_غرب
🆔 @farhang_puya
💠 أبِی عَبْدِاللَّهِ(ع) میفرمایند:
🔸كانَ بَيْنَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ ع طُهْرٌ وَ كَانَ بَيْنَهُمَا فِی الْمِیلَادِ سِتَّةُ أَشْهُرٍ وَ عَشْراً
🔶 میان حسن و حسین علیهماالسلام یک ظهر فاصله شد و فاصله میان تولدشان 6 ماه و ده روز بود.
📚 اصول کافى جلد 2 صفحه 364
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🔹 رابطه جریان اصلاحات با عناصر جاسوسی در فتنه ۸۸
🖊 مرضيه فلّاحی
🔻«#گری_سيک» مسئول سازماندهی عناصر ضد انقلاب و تجديدنظرطلب ايرانی در اظهاراتی اذعان میکند: «برای آنها که خواستار توسعه سياسی هستند، زمان بسيار خطرناک است. در طی دو سال گذشته علیرغم وجود حمايت تبليغاتد و فيزيکی، اين افراد در نگاه داشتن خود، شجاعت به خرج دادهاند و شجاعت آنها در روزهای آينده به نمايش گذاشته خواهد شد.»
🔴 در حقيقت جريان مرموز اصلاحات که مدتها چماق «اصلاحطلبی»! خود را بر سر ملت ايران میکوفت، با هزينه کردن از کيسه انقلاب به نفع حکومتهای ليبرال، بساط خوراک رسانههای غربی را به راه انداخت و خود هيزمکش فتنهای شد که رئيس سازمان سيا در سخنانی از آن پرده برگرفته بود: «در سال 1999 قرار است در ايران يک حادثة بزرگ اتفاق بيفتد»
🔺آيا به راستی ملّتی که اين سخن خمينی کبير(ره) را: «در هر مرحلهای که شما يک قدم پيش رفتيد، آنها هم در همان جا باز غائله درست کردند... خودشان غائله درست میکنند و فرياد میزنند، خودشان ديگران را کتک میزنند، باز خودشان فرياد میکنند، اين يک جهتی است که در آنها هست، يعنی روی اين ترتيب، اينها عمل میکنند که نگذارند شما کار کنيد.»
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_15
#فتنه
#اصلاحات
🆔 @farhang_puya