eitaa logo
معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
1.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
494 ویدیو
144 فایل
•| هنر و رسانه شهید آوینی |• 𑁍✨ #معاونت‌فرهنگی‌تبلیغی‌‌ #مرکزمدیریت‌حوزه‌علمیه‌خواهران‌استان‌اصفهان ارتباط با راهبر ← @farhangi_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 | هجده دعا و هجده مقام ۸-مقام برائت
⬅️ و بالبرائة من اعدائکم
🔹برای دوری و تبرّی‌جستن از بعضی جریان‌ها و افراد و نیز بعضی خصوصیت‌ها ۹- مقام لعن
⬅️ اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد
🔹این مقام، آن‌قدر مهم است که در زیارت عاشورا بر سلام اولویت دارد. اول صدتا لعن می‌دهیم و بعد صد سلام. (جاروب کن خانه را، سپس میهمان طلب) ▫️نکته: چهره اصلی برائت و لعن، بعد از ظهور دیده می‌شود، چون ما مردم اصلا تا قبل از ظهور نمی‌فهمیم کسانی که باعث و بانی ماجرای کربلا بوده‌اند، ما را از چه نعمات زیاد و برکات بزرگی محروم کرده‌اند. ما الآن از دنیای بعد از ظهور چیزی نمی‌دانیم و درک نمی‌کنیم. اصل برائت در آن زمان اتفاق می‌افتد. یعنی وقتی ظهور انجام می‌شود و می‌فهمیم چه چیزی را از ما گرفته‌اند، تازه حسّ واقعیِ برائت را درک خواهیم کرد. ۱۰- مقام سِلم ⬅️ انی سلم لمن سالمکم ⬅️ و ولیّ لمن والاکم 🔹این مقام، عبارت است از مقام دوستی با دوستان و دوستداران اهل‌بیت، برای تشکیل یک شبکه متحد در راه تحقق منویّات این خاندان. ادامه دارد↓ @farhangi_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 کلاس درس حسینی ◽️یکی از آنها وقتی مُرد و طلاهای مانده از او را خواستند بین وَرثه تقسیم کنند، ابتدا به‌صورت شمش درآوردند و سپس با تبر، بنای شکست و خردکردن آنها را گذاشتند. مثل هیزم، که با تبر به قطعات کوچک تقسیم کنند! طلا را قاعدتاً با سنگِ مثقال می‌کشند؛ ببینید چقدر طلا بوده که آن را با تبر می‌شکستند! 📌اینها در تاریخ ضبط شده است و مسائلی نیست که بگوییم شیعه در کتابهای خود نوشته اند. حقایقی است که همه در ثبت و ضبط آن کوشیده‌اند. مقدار درهم و دیناری که از اینها به جا می‌ماند، افسانه‌وار بود‌. ◽️وقتی می‌گوییم فاسد شدن دستگاه از درون، یعنی این. یعنی افرادی در جامعه پیدا شوند که به‌تدریج بیماری اخلاقی و مُسری خود_دنیازدگی و شهوت‌زدگی_ را که متأسفانه مهلک هم هست، همین‌طور به جامعه منتقل کنند. در چنین وضعیتی مگر کسی دل و جرأت یا حوصله پیدا می‌کرد که به سراغ مخالفت با دستگاه یزید بن معاویه برود؟! مگر چنین چیزی اتفاق می‌افتاد؟ چه کسی به فکر این بود که با دستگاه ظلم و فسادِ آن روزِ یزیدی مبارزه کند؟ 🔺در چنین زمینه‌ای، قیام عظیم حسینی به وجود آمد، که هم با دشمن مبارزه کرد و هم با روحیه راحت طلبیِ فسادپذیرِ رو به تباهی میانِ مسلمانانِ عادی و معمولی. این مهم است.
ادامه دارد↓
•|کتاب انسان ۲۵۰ ساله 📚|•
@farhangi_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهید مصطفی چمران:
🏴 در کربلا یکایک شهدا را در آغوش کشیدی ... @farhangi_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 کلاس درس حسینی ◽️اگر این حادثه را دقیق در نظر بگیرید، شاید بشود گفت انسان می‌تواند در حرکت چند ماهه حضرت ابی‌عبدالله( علیه‌السلام) از آن روزی که از مدینه خارج شد و به طرف مکه آمد تا آن روزی که در کربلا شربت گوارای شهادت نوشید بیش از صد درس مهم بشمارد. 🏷نخواستم بگویم هزارها درس، می‌شود گفت هزارها درس هست. ممکن است هر اشاره آن بزرگوار یک درس باشد. اما اینکه می‌گویم بیش از صد درس، یعنی اگر ما بخواهیم این کارها را مورد مداقّه قرار دهیم، از آن می‌شود صد عنوان و سرفصل بدست آورد که هرکدام برای یک امت، برای یک تاریخ و یک کشور، برای تربیت خود و اداره جامعه و قرب به خدا، درس است. ◽️ به خاطر این است که حسین بن علی (ارواحنافداه) در دنیا مثل خورشیدی در میان مقدسین عالم این‌گونه می درخشد. ✨انبیاء و اولیاء و ائمه و شهدا و صالحین را در نظر بگیرید. اگر آنها مثل ماه و ستارگان باشند، این بزرگ‌تر مثل خورشید می‌درخشد.
ادامه دارد↓
•|کتاب انسان ۲۵۰ ساله📚|•
@farhangi_esf