#فریادنهــــــــــاوند
✅مناظرات نامزدهای انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را علاوه بر شبکه همدان، شبکههای اختصاصی انتخاباتی و سامانه تلوبیون، میتوانید در آدرس زیر ببینید و دانلود کنید:
http://hamedan.irib.ir/انتخابات-1402
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
به چه کسانی رأی بدهیم
✍حسن رشوند
چهار روز به انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باقی مانده و یکی یکی فهرستهای انتخاباتی گروهها و طیفهای سیاسی از شورای ائتلاف (شانا)، امنا، رزما، پایداری و غیرپایداری تا فهرست «صدای ملت» علی مطهری مورد حمایت اصلاحطلبان و اعتدالیون مشارکتجو بیرون میآید و در این میان آنچه مهم است انتخاب مردم از میان این فهرستهای رنگارنگ است که این مهم هم با دقت در شاخصههای یک نماینده اصلح یا صالح قابل تحقق است. از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی تاکنون طیفهای گوناگونی در ترکیب نمایندههای مجلس حضور داشتهاند. برخی از افراد با پشتیبانی یک گروه یا فرد خاصی حمایت مردم را جلب کردند و به مجلس راه یافتهاند. اما برخی از همین افراد که با عنوان نماینده طیف چپ یا راست وارد مجلس شدند رنگ عوض کرده و در مجلس به شکلی مخالف آنچه گفته بودند، عمل کردهاند. دقت و تفکر به این نکته هنگامی اهمیت پیدا میکند که هم امام خمینی (ره) و هم امام خامنهای بر دقت بیشتر در انتخاب افراد اصلح برای خانه ملت تأکید داشتند. حضرت امام (ره) بارها و در سخنان خود ویژگیهای نماینده اصلح را تبیین کرده و در یکی از سخنرانیهای خود اینچنین گفتهاند: «باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحى است تا اینکه بتوانید رأى بدهید. مجرد اینکه این آدم یک آدم خوبى است خیلى، اول وقت نمازش را میخواند و نماز شب میخواند. این براى مجلس کفایت نمىکند. مجلس اشخاص سیاسى لازم دارد، اشخاص اقتصاددان لازم دارد، اشخاص سیاستمدار لازم دارد، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد. باید تعهد به اسلام باشد و موافقت با جمهورى اسلامى باشد لکن این مسائل هم باشد.»
۱۰ شاخصه انتخاب اصلح
در کلام امیرالمؤمنین علی علیه السلام
۱- سادهزیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵).
۲- برخورد قاطع با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند (نامه ۴۱).
۳- عدم همراهی و به کارگیری دنیاطلبان (نامه ۳۹).
۴- عقب نشینی نکردن در برابر دشمن (نامه ۳۸).
۵- توجه به نظرات مردم (نامه ۵۳).
۶- توجه به اقشار ضعیف و کاهش گرفتاریهای مردم (نامه ۵۳).
۷- رفع کینه و دشمنی بین مردم (نامه ۵۳).
۸- تلاش برای از بین بردن فساد (نامه ۵۳).
۹- سوء ظن به دشمن حتی هنگام صلح (نامه ۵۳).
۱۰- نظارت بر زیر دستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم (نامه۵۳).
ادامه 👇👆
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
ادامه 👆👇
۱۰ شاخصه انتخاب اصلح از نگاه رهبر انقلاب
مقام معظم رهبری همواره در دیدارهای خود بر شاخصههای یک نماینده اصلح تأکید کردهاند که در این میان ۱۰ شاخصه برجسته وجود دارد که میتواند مبنای مناسبی برای انتخاب مردم باشد:
۱- یکی از اصلیترین ویژگیهای یک نماینده مجلس این است که فرد قوی و کارآمدی برای مدیریت اجرایی کشور باشد. با دقت و تفکر در این شاخص مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت، تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
۲- با تفکرات معقول و سنجیده طرحهای مربوط را ارائه کرده و سپس قوانین لازم را به تصویب برسانند. این ویژگی هنگامی اهمیت پیدا میکند که یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که بهدلیل اشتباههای نمایندگان مجلس در تصویب قوانین نیمی از دوران چهار ساله نمایندگی مجلس به اصلاح قوانین اشتباه میگذاشت. از سویی دیگر باید نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی و حقوق مردم را استیفا کنند.
۳- نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت جهادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.
۴- یک نماینده خوب و طراز انقلاب اسلامی از دیدگاه رهبر انقلاب فردی است که همواره در میان مردم حاضر شده و با شناسایی نیازهای آنها در صدد رفع این نیازها برآید.
۵- نمایندهای خوب و قوی است که امور و مشکلات مردم را با بصیرت و هوشمندی حل کرده و مسائل مردم را به درستی تدبیر و آنها را با برنامهریزی مناسب و از راههای قانونی حل و فصل کند.
۶- نماینده ملت باید همواره به عنوان نماینده واقعی مردم برای اجرای عدالت تلاش و با بیعدالتیها مبارزه کند. هنگامی که مردم به فردی اعتماد میکنند و به او رأی میدهند انتظار دارند او رأی مردم را همچون امانت بداند و با پاکدامنی و به دور از فساد برای حل کردن مشکلات مردم تلاش کند و در پی امتیازات ویژه همچون گرفتن خودروهای آنچنانی نباشد.
۷- نماینده مردم باید از هرگونه منفعت حزبی یا شخصی استقلال داشته باشد تا بتواند بیطرفانه و مستقل برای مردم تصمیمگیری کند.
۸- بد اخلاقیهای انتخاباتی و تبلیغاتی یکی دیگر از صفات مذمومی است که نامزدهای نمایندگی مجلس باید از آن عاری باشند.
نامزدهای نمایندگی مجلس باید در طول مدت مجاز تبلیغات از تخریب رقبا پرهیز و توانمندیهای خود را بیان کنند. آن چیزی که این روزها متأسفانه حتی در میان برخی گروهها و طیفهای سیاسی جبهه انقلاب دیده میشود و بسیارآزار دهنده است.
۹- کسانی سر کار بیایند که مصداق «انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا» باشند؛ اهل استقامت و اهل ایستادگی باشند؛ زرهی پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند. به تعبیر دیگر، استکبار ستیز، شجاع و مقاوم در برابر فشارهای دشمن باشند.
۱۰- نماینده واقعی ملت باید ساده زیست باشد و از اشرافیگری دوری کند. دارابودن چنین ویژگیهایی باعث میشود تا نماینده بهجای رفتن به سمت اشرافیت و اسراف و تبذیر، به فکر رتق و فتق امور مردم به ویژه طبقه محروم جامعه باشد.
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
من رأی به خون شهدا خواهم داد
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
علیرضا شهبازی
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
کد انتخاباتی: ۵۶
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅حداد عادل: تهمت و توهین و افترا در فضای مجازی غوغا میکند. اگر کسی به فکر وحدتشکنی باشد، لطمه جبرانناپذیری میزند
🔻رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه تمام تلاش شورای ائتلاف ارائه فهرست قابل قبول برای تشکیل مجلس خوب به مردم بود، گفت: در این بین اگر کسی خدای نکرده به فکر وحدتشکنی باشد لطمه جبرانناپذیری میزند. البته تهمت و توهین و افترا در فضای مجازی غوغا میکند و هیچ چیزی را هم قبول ندارد.
🔻غلامعلی حداد عادل در سومین گردهمایی طلاب و روحانیت با موضوع «نقش طلاب و روحانیت در افزایش مشارکت مردمی» که توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد، گفت: انتخابات ۱۱ اسفند روز مهمی است؛ مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری به اهمیت موضوع انتخابات با چهار رکن سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت تاکید کردند.
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
کار با مردم ، برای مردم
علی جعفر خزایی
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
کد انتخاباتی : ۳۶
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅️شلیک ۶۰ موشک حزب الله به مقر نظامیان اسرائیل در جولان اشغالی
🔹جنبش حزب الله لبنان ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت این حمله، تأکید کرد که در پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی به اطراف شهر «بعلبک»، با ۶۰ موشک کاتیوشا، مقر نظامیان اسرائیلی در جولان را هدف قرار داده است.
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
قابل توجه نامزدهای انتخابات
رونمایی از سامانه پیامکی مخابرات برای تبلیغات نامزدهای انتخابات
https://www.tci.ir/p35521/
@tci_iran
برای ارتباط و هماهنگی ارسال پیامک کافیست
عدد یک را بفرستید به شماره
982170007000
کارشناس با شما تماس می گیرند
شرکت کاراشاپ یکی از شرکتهای تابعه مخابرات ایران
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅پاسخ به پرسشهای مجله حکومت اسلامی درباره خبرگان رهبری
🖊حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی نهاوندی
🔻مجله حکومت اسلامى: مشروعیت مجلس خبرگان رهبرى در طول مشروعیت ولایت فقیه است یا در عرض آن ؟ آیا مشروعیت نهاد مجلس خبرگان ومصوبات آن به رضایت ولى فقیه بستگى دارد؟
🔸 پاسخ استاد شریفى: در این پرسش، واژه «مشروعیت» به صورت مشترک لفظى، در سه معناى متفاوت به کار رفته است: «حجیت»، «حق اعمال ولایت» و «اعتبار قانونى». و اگر به تفاوتهاى این سه معنا توجه شود، پرسش فوق خود به خود پاسخ داده خواهد شد.
توضیح آنکه، وقتى از مشروعیت #مجلس_خبرگان رهبرى سخن مىگوییم، در حقیقت از «حجیت» تشخیص آنان در شناخت فقیه جامع الشرائط سخن گفتهایم. یعنى مىخواهیم بدانیم که به چه دلیل تشخیص افراد خبره، داراى اعتبار و حجیت است. اما زمانى که از مشروعیت ولایت فقیه سخن مىگوییم نمىخواهیم حجیت ولایت فقیه را مورد بحث قرار دهیم؛ بلکه سخن از «حق اعمال ولایت» توسط فقیه جامع الشرائط است. به تعبیر دیگر، از «حقانیت» حکومت و ولایتِ فقیه جامع الشرائط سخن مىگوییم. تا اینجا دانسته مىشودکه اساساً جایى براى این پرسش باقى نمىماند که آیا مشروعیت مجلس خبرگان رهبرى در طول مشروعیت ولایت فقیه است یا درعرض آن. اعضاى مجلس خبرگان، از حیث خبره و کارشناس بودن، بر کسى ولایت ندارند که اگر گفته شود ولایت آنان در عرض ولایت فقیه است، به دنبال راهکارى براى موارد تعارض ولایت آنان باشیم واگر گفته شود که در طول ولایت فقیه است آنگاه شبهه دور و امثال آن پدید آید. کار اصلى مجلس خبرگان تشخیص فقیه جامع الشرائط براى رهبرى امت اسلامى و معرفى آن به مردم و سپس نظارت دائمى بر او به منظور آگاهى از تداوم شرایط لازم براى رهبرى در وى مىباشد. مشروعیت کار آنان یا به تعبیر دقیقتر «حجیت» کار آنان نیز ناشى از احکام و قوانین اسلامى و قواعد عقلایى است که بینهی شرعى را حجت دانستهاند و «حجیت بینه» درحقیقت ریشه در حجیت رأى متخصص و عالم براى غیر متخصص و جاهل دارد.
درباره «مشروعیت نهاد مجلس خبرگان» و مصوبات آن، نیزهمانطور که اشاره کردیم، مشروعیت در اینجا به معناى «قانونى بودن» این نهاد و مصوبات آن است. و هیچ ربطى به مشروعیت به معناى «حق اعمال ولایت» و یا مشروعیت به معناى «حجیت» ندارد. درباره نقش رضایت ولى فقیه در قانونى بودن این نهاد و مصوبات آن، باید دید که ماهیت کار خبرگان رهبرى و ماهیت مصوبات آن چیست. همانطور که گفته شد، وظیفهی اصلى مجلس خبرگان، تشخیص و تعیین رهبرى و نظارت بر رهبرى به منظور آگاهى از تداوم شرایط رهبرى است و همه مصوبات آن نیز در حقیقت در چارچوب همین دو وظیفه اصلى است و هر مصوبهاى که خارج از این چارچوب باشد، اساساً خارج از وظیفهی خبرگان بوده و اعتبار قانونى ندارد. مصوبات آنها در حقیقت به منظور تحقق هر چه بیشتر و بهتر همان نقش اساسى آنان، یعنى بیّنهی شرعى یا شناخت فقیه جامع الشرائط است و روشن است که کار بینه یا کارشناس اساساً ازمحدودهی امر و نهى و امثال آن، یعنى از محدوده «ولایت» خارج است. رضایت یا عدم رضایت ولى فقیه هیچ نقشى در کار کارشناسى خبرگان و کارشناسان رهبرشناس ندارد. بنابراین، مجلس خبرگان، به عنوان مجلس کارشناسان، و از حیث شاهد یا کارشناس بودنشان تحت ولایت کسى کار نمىکنند؛ اما از حیث شهروند جمهورى اسلامى بودن، آنان نیز همچون آحاد مردم ایران تحت امر ولایت فقیه هستند و مصوبات آنان نیز نباید خلاف شرع و قانون اساسى باشد. افزون بر این، دخالت ولى فقیه در مصوبات مجلس خبرگان منع قانونى دارد. آنگونه که در اصل یکصد و هشتم قانون اساسى آمده است، رهبرى حق دخالت در مصوبات مجلس خبرگان را ندارد.
#مشروعیت
#ولایت_فقیه
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
صداقت در گفتار، سلامت در عمل
دکتر محمد صامد جهانیان
نامزد انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
کد انتخاباتی: ۲۸
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅مناظره حاج مهدی قیطاسی کاندیدای دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی فردا سه شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ با دیگر کاندیداها در محل دانشگاه آزاد اسلامی نهاوند کیلومتر ۳ جاده بروجرد سالن همایش شهید سلیمانی برگزار میگردد.
ورود برای عموم همشهریان محترم و عزیز ومطالبه گر آزاد میباشد
ستاد حامیان حاج مهدی قیطاسی
کد کاندیدا:۶۵
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅پاسخ به پرسشهای مجله حکومت اسلامی درباره خبرگان رهبری
🔹بخش دوم: تفاوت خبرگان منتخب و خبرگان غیرمنتخب؟
🖊حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی نهاوندی
🔻مجله حکومت اسلامى: خبرگان منتخب مردم چه امتیازى بر خبرگان غیر منتخب دارند که مىتوانند رهبر را انتخاب کنند مشروعیت انتخاب آنان از کجا ناشى مىشود؟
🔸پاسخ استاد شریفى: اساساً آنچه که حجت عقلى ما براى تشخیص ولى فقیه است، مراجعه به «خبرگان واقعى» است و در «مقام ثبوت» هیچ تفاوتى میان خبره واقعى منتخب و خبرهی واقعى غیر منتخب نیست. اما چگونه مىتوان خبرگان واقعى را تشخیص داد؟ در اینجا چارهاى جزمراجعه به خبره شناسان، که همان مردماند، نیست. مردم بر اساس حکم عقل موظفاند خبرهی واقعى را تشخیص داده، انتخاب کنند. حال آیا واقعاً توانستهاند خبرهی واقعى را تشخیص دهند یا اینکه در تشخیص خود اشتباه کردهاند، سخنى دیگر است. و روشن است که حتى اگر اشتباه کنند، در صورتى که از راه معقولى پیش رفته باشند، معذورند. آنچه که مهم است تلاش براى تشخیص و انتخاب خبرگان و فقیهشناسان واقعى است در این راستا باید توجه داشت که:
اولاً، ممکن است براى یک کار صدها و هزاران متخصص و کارشناس و شاهد وجود داشته باشد، روشن است که با توجه به محدودیت امکانات و ... مراجعه به همهی آنها و استفاده از کارشناسى و شهادت همه آنان مشکلات فراوانى را در پى خواهد داشت و بعضاً ممکن است از مقصود خود هم دور شویم. عقل حکم مىکند که تلاش کنیم از میان آنان، بهترینها را گزینش کنیم؛ به گونهاى که بتوانیم با شهادت آنان و اخذ دیدگاههاى کارشناسانهشان به دستیابى به مقصود خود مطمئن شویم. در مسأله تشخیص رهبر واقعى و فقیه جامع الشرائط نیز با کارشناسان و خبرگان زیادى مواجه هستیم. روشن است که اگر امکان بهرهبردارى از نظرات همهی آنان وجود داشت، به نتیجهی کارشناسى و متعلق شهادتشان اطمینان بیشترى حاصل مىکردیم . اما چنین کارى مقدور نیست. بنابراین، به حکم عقل باید بکوشیم و دقت کنیم تا از میان خبرگان موجود، بهترینها را برگزینیم.
ثانیاً، فلسفهی وجودى #مجلس_خبرگان اعلام حمایت زود هنگام و پیشاپیش مردم از رهبر است. مردم با انتخاب افراد مورد قبولشان، به رأى و تشخیص آنان اطمینان داشته و رهبرى فردى را که آنان به مردم معرفى مىنمایند گردن مىنهند. روشن است که چنین هدفى تنها در سایهی انتخاب افراد خاصى از سوى مردم؛ یعنى کسانى که مردم به کار آنان اطمینان دارند، حاصل خواهد شد.
ثالثاً، «الجمع مهما امکن اولى من الطرح». از آنجا که انتخاب همهی خبرگان و رهبرشناسان، عملاً غیر ممکن است، در عین حال، بیّنات شرعى در مسألهی تعیین و تشخیص رهبر به هر میزانى که تراکم بیشترى داشته باشند، اطمینان آورتر است. راه معقول تأمین این هدف، این است که مجلس خبرگان منتخب روشهایى را به کارگیرند که از سایر خبرهها و فقیهشناسان نیز بهره ببرند و به این صورت مىتوان سایر خبرهها را نیز هر چند قانوناً عضو مجلس خبرگان نیستند، در امر تشخیص رهبرى و نظارت بر تداوم صفات رهبرى دخالت داد.
رابعاً، فلسفهی وجودى مجلس خبرگان جلوگیرى از هرج و مرج اجتماعى و اعمال سلیقههاى شخصى و حزبى و صنفى در امر تعیین رهبرى است و براى نیل به این هدف، ضرورى است که خبرگان نهادینه شود، به این صورت که تنها سخن کارشناسان و فقیهشناسانى ملاک عمل باشد که بر اساس موازین شرعى و قانونى و توسط اکثریت جامعه به عنوان خبره معرفى شدهاند. هرگاه چنین افرادى، فقیهى را به عنوان رهبر معرفى کردند، تبعیت از او بر همگان واجب و لازم است و مخالفت افرادى که در خارج از حوزهی خبرگان هستند، دراین زمینه هیچ اثرى نخواهد داشت.
#مشروعیت
#ولایت_فقیه
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
مهندس عبدالوحید خزائی
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
کد انتخاباتی: ۳۴
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅پاسخ به پرسشهای مجله حکومت اسلامی درباره خبرگان رهبری
🔹بخش سوم: تبیین شرط اجتهاد برای منتخبان مجلس خبرگان؟
🖊حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی نهاوندی
🔶مجله حکومت اسلامى: آیا «اجتهاد»را از شرایط لازم اعضاى مجلس خبرگان مى دانید؟ چرا کارشناسان رشته هاى دیگر نمى توانندعضو این مجلس باشند؟
🔻پاسخ استاد شریفی: پاسخ خود را با یک مثال بیان مىکنم، عاقلانهترین راه براى شناخت خبرهترین شیمیدان کشور چیست؟ آیا اگر برویم از کشاورزان و بازاریان و کارگران و سیاستمداران و قهرمانان ورزشى و مانند آنان بخواهیم که بهترین شیمیدان کشور را به ما معرفى کنند، کارى عاقلانه کردهایم؟ تردیدى نیست که پاسخ منفى است. این روش نه تنها غیرعاقلانه بوده و لذا نتیجه آن نیز فاقد ارزش و اعتبار علمى است؛ بلکه اساساً اگر مخاطبان ما هوشمند باشند، پاسخ ما را نخواهند داد و ما را حواله میدهند به خبرگان و کارشناسان مربوط. به نظر مىرسد یکى از عاقلانهترین راهها این است که از شیمیدانان جویا شویم تا برجستهترین استاد شیمى کشور را به ما معرفى کنند. براى این کار چند راه وجود دارد:
نخست اینکه از شیمیدانان هر منطقهاى بخواهیم که بهترینهاى منطقهی خودرا گزینش کنند و سپس گزینش شدههاى هر منطقهاى گرد هم آمده واز میان خود بهترینها را انتخاب نمایند و باز هم به همین ترتیب تابهترینِ بهترینها انتخاب شود.
راه دیگر این است که با توجه به شناخت اجمالى مردمان هر منطقهاى از شیمیدانان منطقه خود، شیمیدانان منتخب و مورد اعتماد عموم مردم شناسایى شده و آنها راگرد هم آوریم تا بهترین شیمیدان کشور را انتخاب نمایند.
در تعیین و تشخیص رهبر نیز مسأله به همین شکل است. وظیفهی اصلى مجلس خبرگان تشخیص فقیه واجدشرایط و معرفى او به عنوان رهبر جمهورى اسلامى است و به حکم عقل کسانى صلاحیت شرکت و عضویت در مجلس خبرگان رهبرى را دارند که رهبرشناس باشند. و اصولاً زمانى مىتوان به نتیجه رأى کارشناسى آنان اطمینان یافت که واقعاً کارشناس باشند و یا آنکه مردم آنان را کارشناس مربوط به این حوزهی خاص بدانند.
اکنون باید دید که شرایط و ویژگىهاى رهبر چیست. بر اساس اصل یکصد و نهم قانون اساسى، شرایط و صفات رهبر عبارتاند از: 1. صلاحیت علمى لازم براى افتا در ابواب مختلف فقه؛ 2. عدالت و تقواى لازم براى رهبرى امت اسلام؛ 3. بینش صحیح سیاسى واجتماعى، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافى براى رهبرى . البته در میان این شرایط سهگانه، برخى از آنها مانند توانایى فقهى و بینش سیاسى از اهمیت بیشترى برخوردارند. چنانکه در ادامهی اصل مزبور آمده است «در صورت تعدد واجدین شرایط فوق، شخصى که داراى بینش فقهى و سیاسى قوىتر باشد مقدم است.»
با توجه به این اصل دانسته مىشود که صفات رهبر در اجتهاد خلاصه نمىشود؛ بلکه عدالت و تقوا و همچنین بینش سیاسى و اجتماعى و مدیریت و تدبیر و امثال آن نیز از شرایط و صفات لازم براى تصدى مقام رهبرى است. بنابراین، شخصى مىتواند واجد شرایط عضویت در مجلسى باشد که کار آن تعیین رهبرى است که دستکم خودش حد نصابى از همه صفات و ویژگىهاى رهبرى را داشته باشد؛ یعنى افزون بر اجتهاد باید حد نصاب قابل قبولى از سایر صفات رهبرى را نیز داشته باشد. و گرنه اگر کسى فقط واجد قوهی اجتهاد باشد، اما از آگاهى لازم در عرصهی سیاست و مسائل اجتماعى و فرهنگى و مدیریتى بىبهره باشد، چنین فردى نیز صلاحیت نامزدى #مجلس_خبرگان را ندارد و همین طور است اگر کسى واجد آگاهىهاى سیاسى یا مدیریتى باشد، اما از اجتهاد لازم در مسائل دینى بىبهره باشد، چنین شخصى نیز هرگز نمىتواند رهبرشناس و ولىشناس مطمئنى باشد.
#ولایت_فقیه
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
#همراه_شو_عزیز
#با_تو_می_مانیم
✅تجدید میثاق #علیرضاشهبازی نماینده مردم شریف شهرستان نهاوند با اهالی بزرگوار و قدرشناس روستای شعبان، روستای طائمه، روستای بیان، روستای قلعه قباد، شهرک سلگی و شهر نهاوند...
🔰انتخاب اصلح
🔰کد انتخاباتی کاندیدا: ۵۶
🔰همراه #مردم نهاوند
🔰دست در دست هم، حماسه ای دیگر خواهیم ساخت..
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
دیدار دهیار و شورای زرامین سفلی با خانواده شهید کسعلی احمدوند سالگرد عروج ملکوتی این شهید والامقام.
#دیدار_با_خانواده_معظم_شهدا
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
جدول پخش ویدئوهای تولیدی نامزدهای محترم از شبکه انتخاباتی حوزه نهاوند
🔹سهشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
دکتر حجت الله فاطمی کیا کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان نهاوند
کد انتخاباتی: 61
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
تو با رأی ندادن:
کشور رو در معرض طمع دشمنان قرار میدی.
ایران عزیزمون رو با مسئولین بی کفایت به حال خودش رها میکنی.
والبته دیگه حق اعتراض هم نداری چون از حق انتخابات استفاده نکردی .
#انتخاب_مردم
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریادنهــــــــــاوند
به بهانه انتخابات مجلس:
این ۳ تا کار رو از نامزدهای انتخابات...
نخــــــ🚫ــــــواه!
شرط انتخاب درست، شناخت صحیح مسئولیت ها و وظایف یک نماینده است،
هم برای انتخاب کننده و هم انتخاب شونده تا فردای انتخاب زمینه مطالبه دقیقی از نماینده های منتخب فراهم بشه.
#انتخاب_مردم
#حماسه_حضور
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
مصطفی کاویانی
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
کد انتخاباتی: ۶۸
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریادنهــــــــــاوند
🎞 #کلیپ / عمو میشه شعر بخونم
واکنش نماینده ولیفقیه در استان همدان به درخواست جالب یک دختر بچه در جلسه تفسیر قرآن مسجد مهدیه
#انتخاب_مردم
#حماسه_حضور
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
🔻 پلیس فتا: مراقب کلاهبرداریهای انتخاباتی در فضای مجازی باشند
🔹فرستادن لینک دانلود یا انتشار خود برنامه با عناوین مختلف، از جمله مواردی که ممکن است کلاهبرداران با سوءاستفاده از آن اقدام به انجام اقدامات مجرمانه کنند.
🔹همچنین تحریک شما به دانلود و نصب برخی نرمافزارها با عناوین اخبار روز انتخابات، حمایت از نامزد خاص، کسب درآمد با حمایت از کاندیداهای مختلف نیز از جمله مواردی هستند که میتواند منجر به مجاب کردن افراد برای استفاده از نرمافزارهای جعلی و مخرب شود.
🔹پلیس فتا از سوی دیگر هشدار داده که شهروندان در انتخابات به اخبار جعلی نیز توجه کنند و در مورد روشهای تشخیص اخبار جعلی پنج مورد را معرفی میکند:
۱- مراقب شِبهِ خبرها باشید.
۲- به تصاویر توجه کنید که واقعی باشند.
۳- به زمان و تاریخ اخبار توجه کنید.
۴- صحت منبع خبر را بررسی کنید.
۵- به موضوع خبر دقت کنید.
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
۴ روز مانده تا انتخابات
🔹حضور حداکثری در انتخابات، ضامن امنیت کشور است
🔸همه 11 اسفند میآییم...✌️
#انتخاب_مردم
#حماسه_حضور
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand
#فریادنهــــــــــاوند
✅ دشمن لجوج!
🔺 رهبر انقلاب: آن چیزی كه توانسته است دهان دشمنان عنود و لجوج جمهوری اسلامی را ببندد، حضور و شركت و انتخاب و دخالت مردم در امر حكومت است.
#سرنوشت_ما
#پایگاه_خبری_فریاد_نهاوند_آنلاین
🆔@faryadnahavand