⛔️ وضعیت فاجعهبار فرزندآوری/ نرخ رشد جمعیت ایران بهزودی «صفر» می شود!
🔹 عدم تمایل به فرزندآوری، مشوق هایی که چنگی به دل نمیزند و نفوذ فرهنگ غربی، دست به دست هم شده تا نرخ رشد جمعیت ایران به زودی به صفر برسد.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
💕🤷♂🤷♀💕
#دعوای_فرزندان
🔵فواید دعوا و مشاجره
_دعواهای فرزندان باهم برای تسلط بر دیگری به سرعت و چابکیشان میافزاید
_مشاجراتشان باعث می شود که به تفاوت میان «زیرک» و «موذی، پی ببرند
_در عصبانیتهای روزمره فرا می گیرند که چگونه خود را در جامعه مطرح سازند و از خود دفاع یا با یکدیگر مصالحه کنند
_برخی اوقات غبطه آنها به تواناییهای ویژه دیگران، انگیزه ای می شود برای پشتکار و تلاش آنان و دست یافتنشان به موفقیت.
اینها بهترین نتایج رقابت در میان خواهر و برادرهاست و بدترین آن، به گفته والدین، سرخوردگی جدی یک یا هر دو کودک و آثار سوء دائمی آن است.
🔴رقابت از کجا آغاز می گردد؟
بنظر میرسد کارشناسان این رشته، در این مورد اتفاق نظر دارند که منشاء حسادت خواهر و برادرها به یکدیگر در میل شدید هر یک به دستیابی به عشق انحصاری والدین نهفته است.
چرا این نیاز به یکتایی وجود دارد؟ زیرا تمام چیزهایی که کودک برای بقا و بالیدن به آن نیاز دارد، مثل غذا، سرپناه، محبت، نوازش، احساس هویت، احساس باارزش و خاص بودن، از پدر و مادر، این سرچشمه های حیرت انگیز، نشأت می گیرد. این گرمای زندگی بخش عشق والدین و تشویق آنهاست که کودکی را قادر می سازد تا با شایستگی و مهارت و به آرامی، بر محیط اطرافش چیره شود.
چرا باید حضور خواهر و برادرهای دیگر بر زندگیشان سایه افکند؟ چون آنها آنچه را که او برای خوشبختی نیاز دارد تهدید می کنند. حضور کودک با کودکانی دیگر در خانواده به معنای دست یافتن به امتیازات کمتری است. یعنی صرف وقت کمتری با پدر و مادر (بتنهایی)، توجه کمتر پدر و مادر به ناکامیهای او، تشویق کمتر برای موفقیتها و از تمام اینها وحشتناک تر اینکه چون مامان و بابا این همه عشق و توجه و اشتیاق به خواهر یا برادرم ابراز می کنند، پس شاید او برایشان ارزش بیشتری دارد و اگر او برایشان با ارزشتر است پس من کم ارزشترم و اگر من کمتر عزیزم پس با مشکلی جدی روبه رویم.»
تعجبی ندارد که بچه ها تا این حد با خشونت، برای «اول بودن» یا بهترین بودن» میجنگند. جای تعجب نیست که آنها تمام انرژیشان را برای "بیشتر" یا «بیشترین» یا بهتر بگوییم «همه چیز داشتن» بسیج می کنند. امنیت در این است که صاحب همه مامان، همه بابا، همه اسباب بازیها، همه غذاها و همه جاها شوی.
چه وظیفه شگفت انگیز و دشواری بر دوش پدر و مادرهاست! آنها باید راهی بیابند که هریک از کودکان احساس امنیت، مستثنی بودن و محبوبیت کنند. آنها لازم است که به رقبای جوان کمک کنند تا به مزایای شریک شدن و همکاری پی ببرند. آنها باید مقدمات کار را به گونه ای تدارک ببینند که خواهر و برادرها بتوانند در آینده حامی و عامل خوشبختی یکدیگر باشند.
📚 کتاب خواهر و برادرهای سازگار
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
👌یکی از بهترین راه مقابله با کودک لجباز دادن حق انتخاب به اوست..
مثلا به جای اینکه بگوییم حتما این لباس را بپوش چند مدل لباس مناسب را در اختیارش می گذاریم می گوییم که یکی را انتخاب کند.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🍃🌟🍃🌟🍃🌟🍃
❌با اشتباه بچه ها چه کنیم؟
بچه با پول گم کردن یاد میگیره که چطور پول گم نکنه. مثلا با بچه به پاساژ رفتین دوهزار بدین دستش بستنی بخره. هی بهش نگین "پولتو بده من گم نکنی" "پولتو بده من بزارم تو قلکت برات قایم کنم..."
کودک وقتی رسید به بستنی فروشی دست کرد تو جیبش و دید که پولش نیست، اینجا میفهمه گم کردن یعنی چی. میفهمه...
بهش نگین "صد دفعه گفتم پولتو بذار جیبت گم نشه" اینا توهین وتحقیره. اگر توهین و تحقیرش کنین تو سن نوجوانی باهاتون لجبازی میکنه. بستنی را نخرید بذارین گریشو بکنه. دفعه بعد پول بهش بدین بگین بخر.
ما یک شرایط را بارها برای کودک تکرار میکنیم تا او انتخاب کردن را یاد بگیره . شما فقط راهنمایی کنید بذارین فرزندتان خودش انتخاب کنه
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
👌در صحبت با کودکان لحن صدای شما والدین به اندازه کلام تان مهم است.
ماهرانه ترین پاسخ ها به کودک نیز می تواند زهرآگین باشد مثلا اگر هنگام بیان مطلب از روی درماندگی آهی بکشید و بگویید: "باز هم این کار را کردی تو هرگز نمیتوانی یاد بگیری...."
همراه کلمات محترمانه لازم است رفتار ما نیز محترمانه باشد برای نمونه می توان گفت: "من به توانایی و قضاوت تو ایمان دارم یکبار که تذکر بدهم خودت میدانی که بکنی"
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
علت تنگی نفس یا تپش قلب در بارداری چیست؟
❇️ سریعتر شدن تپش قلب در دوران بارداری هم به خاطر تغییرات هورمونی و هم برای خونرسانی بیشتر به جنین ایجاد میشود و طبیعی است. تنگی نفس هم ممکن است به خاطر اکسیژن رسانی باشد یا فشار رحم و شکم به قلب و دیافراگم.
برای بهتر شدن حالتان:
⬅️ شام سنگین نخورید تا حجم معده به بزرگی شکمتان اضافه نشود و به قلب و ریههایتان فشار نیاورد.
⬅️ طاقباز نخوابید، چون با این کار سنگینی رحم روی رگهای خونرسان میافتد و ممکن است دچار تپش قلب غیرعادی شوید.
⬅️ به اندازه کافی آب بنوشید.
⬅️ غذای سالم بخورید. غذاهایی را مصرف نکنید که شامل قند، چربی و نمک زیادی باشند.
⬅️ ورزش کنید.
#بارداری
#سلامت_بارداری
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
👌سرمایه گذاری بلند مدت؛
مادران را درک کنید!
💖 از زمانی که نقش زن با نقش مادری در هم تنیده میشود، مسئولیت سنگینی بر دوش مادران میافتد و او روح، جان و عمر خود را فدا میکند.
💖 با این حال، مادر نیز یک انسان است، حق دارد خسته شود، کم بیاورد و زمانی احساسات منفی خودش را ابراز کند.
💖 پس در انجام مسئولیتها به او کمک کنید، هر چه کمتر آسیب ببیند و شکسته شود بیشتر از وجود او در زندگی بهره مند میشوید.
💖 حتی اگر با مادرتان زندگی نمیکنید، بازهم به حضور او نیاز دارید.
💖شاید چون همیشه در دسترستان هست، قدر او را به خوبی ندانید.
💖 شاید مادران از بسیاری از خواستههای خود که جزء طبیعت آنهاست چشمپوشی کرده باشند، بدون آنکه انتظاری برای جبران آنها از طرف فرزندان داشته باشند.
💖 همین که قدر او را بدانید به او قوت قلب میدهد.
🧕 یک مادر شاد
لازمهی
یک خانواده سالم است.
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
هدایت شده از #اخبار فوری جبهه مقاومت
💮💮بوی ظهور می آید💮💮
💖💖🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مادرها گوش کنند....
تربیتی که قاتل #امام_حسین علیهالسلام پرورش میدهد❗️
🎙استاد_پناهیان
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
☀️پاسخ امام کاظم علیه السلام
💖 به آنان که از
💖 بچه دار شدن می ترسند
💖 بکر بن صالح می گوید به امام کاظم (علیه السلام) نوشتم:
من، پنج سال است که از فرزنددار شدن ، خوددارى کردهام و این ، بدان جهت است که همسرم آن را ناخوش مىدارد و مىگوید:
به خاطر کمىِ مال، تربیت و پرورش آنان براى من سخت است. نظر شما چیست؟
🌙 امام (علیه السلام) در پاسخ من نوشت:
☀️ اُطلُبِ الوَلَدَ؛ فَإِنَّ اللّهَ عز و جل یَرزُقُهُم.
«فرزند بخواه (و اقدام کن)؛ چرا که خداوند عز و جل روزىِ آنان را مىدهد».
📚 الکافی: ج۶، ص۳
#فرزند_آوری
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
👦#تک_فرزندی مقوله ای ناخوشایند در گذشته
💖از مقوله تک فرزندی در گذشته به عنوان مبحثی خوشایند یاد نمیشود و نگاه مثبتی در این زمینه وجود نداشت، چرا که باروری زنان جنبهای حیثیتی و نمادی از قدرت در بین خانوادهها محسوب میشد.
💖در گذشته تاکید بسیاری برای داشتن فرزند پسر در بین خانوادهها به خصوص در بین جوامع کشاورز برای انجام کارهای کشت و زرع وجود داشت و این در صورتی است که اگر فرزندان اول خانواده دختر میشدند، به دنیا آمدن فرزند پسر، خود به عنوان انگیزهای مهم برای ادامه زاد و ولد در بین خانوادهها بود.
💖بحث بهداشت و درمان موضوع مهمی بوده که به دلیل ضعف مراقبتهای درمانی و پزشکی در گذشته، آمار زیادی از مرگ و میر کودکان وجود داشت که پیش بینی تلخ این مرگ و میر از سوی خانوادهها، آنها را مجبور به داشتن فرزندان بیشتر میکرد .
💖ادامه نسل و بسیاری از مباحث دیگر شرایط رشد زاد و ولد و دارا بودن فرزندان بیشتر در خانوادهها را مهیا میکرد و این مباحث در شرایطی بود که بسیاری از عوامل جلوگیری از زاد و ولد از جمله سقط جنین و استفاده از روشهای جلوگیری از بارداری از سوی خانوادهها به شدت رد میشد.
#تک_فرزندی
#فرزند_آوری
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🔸خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند
این حدیثی که من خواندم از قول پیغمبر اکرم که «تَناکَحوا تَناسَلوا تَکثُروا»، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند.
🔸واقعاً هم این جور است که اگر چنانچه عدد ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد؛ یعنی وقتی که عدّه زیاد است، افراد صالح در آن قهراً زیادترند، تواناییها قهراً بیشتر است، نیروی انسانی قهراً راقیتر است؛ این چون طبیعی است اگر چنانچه جمعیّت زیاد باشد. جمعیّت کم، مقهور واقع می شود.
🔸امروز در دنیا آن کشورهایی که جمعیّتهای زیادی دارند، به برکت آن به خیلی امکانات دست یافتهاند؛ چین یک نمونه است، هند یک نمونه است؛ با اینکه مشکلاتی هم دارند امّا در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی برای آنها توانسته موفّقیّتهایی را به وجود بیاورد. بنا بر این نسل باید افزایش پیدا کند؛ اینکه من تکرار می کنم، تأکید می کنم، به خاطر این است.۱۳۹۸/۰۱/۰۶
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از زوجهای جوان
#فرزند_آوری
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧓خطبه خوانی یک کودک
شهادت امام سجادعلیه السلام تسلیت باد.
ماشاءالله خداوندحافظ ونگهدارش باشه🤲
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❌سلطه «فرزند کمتر، زندگی بهتر» بر زندگی ایرانی
💖یکی ازمسائلی که مانع فرزندآوری زیاد میشود توجه به وضعیت سرویسها و امکانات موجود در کشور است.
❌گاهی برخی زمینهها و کمبودها در مسائل دارویی یا خود تورم هزینهها که در حال افزایش است، افراد را به نوعی به تجدیدنظر در این مسائل وامیدارد.
❌نکتهی بعد قیاس با دیگران است؛ مثلاً خواهرم یک بچه دارد، همکلاسی من یک بچه دارد.
یک مقدار الگو گرفتن از دیگران و توصیههای دیگران که «اطراف خودت را زیاد شلوغ نکن» اثرگذار است.
❌برخی مواقع این توصیهها از جانب بزرگترهایی میشود که نسل خانوادههای پُرفرزند بودهاند
🧕 مثلاً یک مادری میگوید ما زیاد بچهدار شدیم، پا و کمر برای ما نماند و اذیت شدیم. شما مواظب باشید این دردسرهای زیاد را تحمل نکنید.
آدم یک بچه داشته باشد و یا نهایتاً دو تا کفایت میکند.
#فرزند_آوری
#فرزند_بیشتر
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14
فرزندخواهی مردان ایرانی
🔰 بهزاد خلیلی پژوهشگر حوزه خانواده:
هر مردی در زندگی دوست دارد پدری را تجربه کند. این برای هر فرهنگ، اقلیم و نظام سیاسی که مرد در آن رشد پیدا کرده است، صادق است.
👈 مثلا در آمریکا حدود 87درصد از مردان آمریکایی علاقهمند هستند، پدری را تجربه کنند. در کشورهای اروپایی مثل آلمان حدود 75درصد، در بلژیک حدود 84درصد در سوئد حدود 72درصد از مردان تمایل به فرزندآوری دارند. این آمار از منابعی همچون پاور ریسرچ و «پیمایشی درباره تعداد اعضای خانواده در اروپا» جمعآوری شده است.
📊 این آمار برای کشورهای توسعهیافته است. نظام فکری این افراد و سبک زندگی آنها طوری است که از آنها توقع میرود تمایل به فرزندآوری نداشته باشند. از دید اکثر دنیا کشورهای توسعهیافته در یک رفاه اجتماعی و اقتصادی هستند که دوست ندارند آن را با فرزنددار شدن از بین ببرند. اما این موضوعات با تصور عامه مردم بسیار متفاوت است. در واقعیت در این کشورها فرزندآوری آمار پایینی دارد، اما فرزندخواهی و تمایل به اینکه مردها پدر بشوند آمار قابل توجه و بالایی دارد.
✅ همین اتفاق درباره کشور ما هم وجود دارد.
مردهای ایرانی بسیار فرزندخواه هستند و بسیار دوست دارند که پدر شدن را تجربه کنند. میزان فرزندخواهی مردان ایرانی از بسیاری از کشورها بیشتر است. درباره تعداد فرزندان نیز مردان ایرانی تمایل دارند که بیش از سه فرزند داشته باشند. این آمار بینظیر است. یعنی از هر 10مرد ایرانی شش مرد علاقهمند است که بیش از سه فرزند داشته باشند.
╭═⊰🌸💠🌸⊱═╮
@farzande14