eitaa logo
🤍مرکزمامایی|فاطمه الزهرا
26.5هزار دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
147 فایل
فاطمه قنبری (قم) دانش آموخته زنان مامایی 🚺 ویزیت،ماماهمراه،کارگاهها و ورزشها.🧚‍♀️ ازطریق 👇🏻 @fatematozahra_centerr نوبت دهی مطب پیامک به:👈🏻09915167818 تبلیغات 👈 @Tabligh_FZ
مشاهده در ایتا
دانلود
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): سوال: سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر❤️🌹🌸🌼🌷🌺 من 37سالمه چند روزه بعد از خوردن غذا احساس میکنم تو معده ام باد میکنه وهمش احساس باد گلو دارم ، و ته گلوم انگار چیزی گیر کرده و با قورت دادن آب دهان هم بدتر میشه، معده ام از پشت درد میکنه، تقریبا همش این حالتها رو دارم، چند سال پیش هم همین مشکل رو داشتم، متخصص رفتم دارو دادن و پرهیز غذایی، الان با خوردن پیاز خام وترشی دوباره برگشته، لطفا راهنمایی بفرمایید❤️❤️❤️🙏
زیره سبز دم کنید و بعد غذا میل بفرمائید حتما ویزیت شوید تا درمان کامل شود. سیر و پیاز خام، ترشی، ماکارونی، آش رشته و غذاهای با نان ترید شده میل نکنید.
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): سوال: با سلام و ارادت لطفا در خصوص غذاهايي كه باعث افزايش سروتونين در بدن ميشوند راهنمايي بفرمايين. با تشكر
هورمونی که با ترشح خود خلق و خوی ما را شادتر می‌سازد سروتونین است. ولی مواد غذایی نمی‌تواند حاوی سروتونین باشند. پیش‌ساز آن نوعی اسید امینه است که در برخی مواد غذایی موجود است و اگر با مصرف کربوهیدرات‌ها همراه شود به تولید سروتونین منتهی می‌شود. مثل تخم‌مرغ، پنیر، کشک، سبزی‌جات تازه و میوه‌ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): سوال: چه صابونی برای پوستهای خشک مناسب است برا چروک های دور لب چی خوبه
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): پوست خشک همانطور که از نامش پیدا است بهتر است صابونی نشود، به آرامی با حوله خشک شود و کمتر دستکاری شود. روغن بنفشه بادام هر شب برای پوستهای خشک، انتخاب مناسبی هستند.
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): سوال: سلام خانم دکتر عزیزم این بسته گل خشک اسطوخودوس رو خریدم، لطفا راهنمایی کنید برای کاهش اضطراب و استرس چه جوری مصرف کنم؟ و ایا با گل گاوزبان بهتره مخلوط کنم یا نه؟ و آیا در زمانهای اقدام به بارداری ضرر نداره؟
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): در سه ماه نخست، همه گیاهان دارویی، ممنوع هستند، در سه ماه دوم و سوم بسته به مشکل با نظر پزشک تصمیم گیری می‌شود. دم‌نوش اسطوخودوس یک ق. م. سر پر در یک فنجان آب جوش با درب بسته، ۱۰ دقیقه دم بکشد و صاف کنید و میل بفرمایید، می‌توانید با یک ق. چ. شکر شیرین کنید.
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): سوال: سلام خوبید خانوم دکتر ی چند روزی زانو درد دارم ارتروز زانو برای کم شدن دردش چکار کنم مرسی
مرکز مشاوره و خدمات مامایی فاطمه الزهرا (س): کاهش وزن و تقویت مفصل زانو با مداومت به حرکات ورزشی بهترین راه به تعویق افتادن علایم ارتروز است. مفصل نیاز به حمایت دارد و تاندون و عضله‌ی قوی شده با ورزش‌های منظم شما این حمایت را ایجاد خواهد کرد‌. روغن‌مالی با روغن سیاه دانه و میل نمودن آب پاچه‌ی گوسفند و یا پای مرغ نیز به سبب میزان کلاژن بالا، در کنار حرکات ورزشی بسیار کمک‌کننده است.