هدایت شده از ربط عاشقی 🇵🇸
🔰 تشکیلات تربیتی رسانهای مأذنه برگزار میکند:
📲 دورۀ کاربردی مدیریت رسانه در خانواده
قبل از اینکه فرزندانتان دچار آسیبهای فضایمجازی شوند، آموزش ببینید.
🖥 به صورت آنلاین با امکان پرسش و پاسخ. با مزایای ویژه 👌
🎙 با بیان : حجت الاسلام کهوند
📚 نویسنده کتاب شبکه عنکبوتی
با امکان ارائه گواهی معتبر از معاونت تبلیغ
📝 جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید 👇
🌐 Mazane_org
#معرفی_برنامه_مراکز_فرهنگی
#بانوان_فعال_جبهه_فرهنگی_انقلاب
@rabteasheghi⏪
💠 دعـــــــــــای فـــــــــــرج 💠
🔸بسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیم🔸
💚اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.💚
💠دعــای ســـلامتی امــام زمــــان(عج)💠
💠"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"💠
اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
7️⃣ #محمود_واعظی
#عاملان_وضعیت
1️⃣ محمود واعظی متولد 1331 تهران، مدارج تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را قبل از انقلاب در آمریکا طی کرد و سال 57 برای خدمت به میهن(!) به وطن بازگشت. واعظی از همان اول، بدون آنکه سهمی در انقلاب داشته باشد یا در جنگ حضور پیدا کند مسئولیت های کلانی را برعهده می گیرد: رئیس مرکز مایکروویو کشور، مدیرکل تلگراف و تلکس، مدیرکل خدمات تلفن شهری، معاون مخابراتی وزیر پست و تلگراف و تلفن و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران.
2️⃣ واعظی از سال 65 هم معاون اقتصادی وزارت خارجه می شود. از سال 68 تا 78 معاون اروپا-آمریکای و معاون اقتصاد وزارت خارجه و از 78 تا 92 بعنوان معاون بین الملل و سیاست خارجه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص در کنار حسن روحانی حضور پیدا می کند.
3️⃣ واعظی سال 78 به همراه محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، سید حسین موسویان و فاطمه هاشمی حزب «اعتدال و توسعه» را به رهبری حسن روحانی و با حمایت هاشمی رفسنجانی تشکیل داد. حزبی که آن را بال راست هاشمی می نامیدند و کارگزان را بال چپ او! حزبی بر مبنای مبانی لیبرالیسم و اقتصاد باز. این حزب معتقد است همواره دولت ساز بوده و فعالیتش بر مبنای «عقل گرایی» و «توسعه گرایی متوازن» است.
4️⃣ واعظی سال 92 به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد و در این 4 سال توانست خدمات مهمی در حوزه ارتباطات و اطلاعات و مدیریت افکار عمومی و فضای مجازی و رسانه ها به دولت شیخ حسن روحانی ارائه کند.
5️⃣ توافق با پیام رسان های تلگرام و اینستاگرام و ... در این دوره بسته شد. محمدجواد آذری جهرمی دستورات واعظی را در این زمینه انجام می داد و واسطه قرارداد با این شرکت ها بود. شرط فعالیت آنها در ایران، سرویس دهی به دولت بود برای اینکه سیاست های دولت در این پیام رسان ها اجرا شود. این پیام رسان ها بهترین سرویس های مدیریت افکار عمومی را به دولت در ماجرای برجام، انتخابات 94 مجلس و سپس انتخابات 96 ارائه کردند.
6️⃣ واعظی یک سال قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96 به روحانی گفته بود که حاضر است افکار عمومی را به نفع وی جهت دهی کند با این شرط که وی رئیس ستاد انتخاباتی اش بشود. روحانی با این شرط کنار آمد. نقش معاونِ واعظی یعنی «آذری جهرمی» در جایگاه معاونت وزارت ارتباطات و مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت در این قضیه(مدیریت افکار عمومی) پررنگ است.
7️⃣ بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، محمود واعظی قدرت فوق العاده ای در دولت پیدا کرد تا جائیکه نفوذ او بر روحانی از جهانگیری و نوبخت و سایرین نیز بیشتر شد. این نفوذ تا جایی است که روحانی هیچ عزل و نصبی را انجام نمی دهد بجز اینکه از واعظی نظر می خواهد و هیچ جلسه را شرکت نمی کند مگر واعظی هماهنگ کند.
8️⃣ این نفوذ را می شود در ماجرای برکناری رضا رحمانی وزیر صمت مشاهد کرد. رحمانی در نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور نوشت: «در تاریخ ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی با اینجانب تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی شما برکنار خواهید شد». واعظی همچنین نمکی وزیر بهداشت را بعلت "عدم" تقدیر و تشکر از روحانی در مبارزه با کرونا تحت فشار قرار داد و به او گفت اگر چنانچه با دولت هماهنگی نباشی باید استعفا دهی!
9️⃣ واعظی باعث شده تا وزرا و استانداران نتوانند با رئیس جمهور دیدار و جلسه داشته باشند. حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان می گوید: «روحانی به وزرا و استانداران نیز وقت نمیدهد. وی به هیچ شخصی وقت نمیدهد». احمد توکلی نماینده سابق تهران هم می گوید: «یکی از وزرای مهم دولت میگفت که برای کارهایم در حاشیه جلسه هیئت دولت با رئیسجمهور مسائلم را مطرح میکنم، چون رئیس جمهور به ما وقت دیدار نمیدهد». قاسم میرزایی نکو نماینده سابق اصلاحطلب مجلس هم معتقد است که ارتباط با روحانی قطع شده و نمایندگان بالاخص مجامع استانی اصلاً نمی توانند با وی ملاقات نمایند.
🔟 خیلی جالب است بدانید عزل و نصب های واعظی تنها به معرفی آذری جهرمی ختم نمی شود بلکه او در معرفی سایر وزرا و همچنین چینش معاونین وزرا، مدیران میانی و استانداران نقش عجیبی دارد. او حتی پا را فراتر گذاشته و به وزرا و استانداران امر و نهی می کند. نامه می نویسد، ابلاغیه ارسال می کند. شواهد و قرائن متعدد این گفته اکبر ترکان را تأیید می کند: «موثرترین افراد در اداره کشور نوبخت و واعظی هستند، تا روحانی». با این وجود، بی تردید محمود واعظی یکی از نفرات اصلی تصمیمات و اقدامات و عامل ناکارآمدی ها و وضعیت موجود است.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 اعتراف #واعظی رئیس دفتر آقای روحانی:
"خودمان #دلار را گران کردیم ..."
این جماعت هیچ ابایی ندارند از این همه وقاحت؛ ولی #خاتمی هنوز نامه مینویسه و تاجزاده راهحل میده و زیباکلام میگه رئیس جمهور هیچ کارهاست و ... .
چندسال طول کشید تا خودشان اعتراف کنند که چه بلایی سر مملکت آوردهاند... کاش مردم اینها را خوب بشناسند...
مارهای خوشخطوخال نئولیبرال را!
✅ #داود_مدرسی_یان
🎥 آذری جهرمی کدام حقیقت را از مردم پنهان کرد؟
🔹«اینترنت را گران میکنند تا بودجه صداوسیما تأمین شود» این خط خبری بود که روزهای گذشته بعد از مصوبه مجلس در خصوص اپراتورهای تلفنهمراه، با یک توییت از وزیر ارتباطات شروع شد و بهسرعت در شبکههای اجتماعی توسط دسته گستردهای از اکانتها پخش شد. اما ماجرا چه بود؟
ebrahim ahmadifard:
✔️سیستانوبلوچستان، ضرورت بازبینی در تعریف امنیت
🔸اینروزها موضوع مورد توجه در فضای مجازی« #سراوان، #بلوچستان و #سوختبر» است.
در مورد ماجرا روایتهای متناقضی مطرح میشود. در مورد سوختبر و قاچاقچی ومیزانتفکیک وشدت برخورد با هرکدام از آنها هم تعریفهای مختلفی ارایه شده است.
تنها مساله واقعی اما مردم محروم ورنجدیده منطقه هستند که بازهم در محاسبات نادیده گرفته میشوند.
🔸به هر ترتیب تاکنون چندین هموطن بلوچ ویکمامور نیروی انتظامی کشته شدهاند و در سایه قطعی اینترنت، اطلاع دقیقتری نمیتوان داشت.
محرومیت استان سیستان وبلوچستانحرف تازهای نیست. مرحوم #باستانی_پاریزی در این باره مینویسد:
«ما مردم کرمان را ببین!همه دنیا از بدبختی ها و بیچارگی هایی که از حملات بزرگ تاریخی کشیده ایم، به ما رحمت می آورند. ولی کار مکران (بلوچستان) از زمان عبور اسکندر تا پایان دورهٔ قاجار چنان بوده که ما کرمانیها باید غم بلوچها را بخوریم و به غارت شدنها و نابودی های دسته جمعی آنان اشک بریزیم...»
🔸براینمونه، خود من سال گذشته که برای یک فعالیت خیریه به چابهار رفته بودم به چشم خود در حومه اینشهر، شاهد وضعیت بغرنج مردم و سکونتگاههای ساخته شده از لاستیک خودرو بودم که چندین هزار نفر در آن زندگی میکردند.
🔸در تحلیل آنچه در سراوان اتفاق میافتد مشغول شدن به اینکه تیراندازی از سوی که بود وسوختبری جرم است یا نه، حمله به پاسگاه مسلحانه بوده یا نبوده ومانندآن، دمیدن به شیپور از سمت گشاد آن است.
همه مشکلات سیستان وبلوچستان به عنوان مشت، نمونه خروار از سوءمدیریتی که البته محدود به این استان هم نیست، ناشی از یک چیز است:« تعریفی سنتی از امنیت».
🔸محمد ایوب در کتاب
The third world security predicament
تعریف امنیت در کشورهای توسعهنیافته را واجد این ویژگیها میداند: دولت محور است، نظامی و سیاسی وتک بعدی است.
این همان محورهایی است که قائلان به «مکتب امنیت کپنهاک» به آن نقد دارند. در این نگاه امنیت صرفا عناصر مادی ندارد، عناصری ذهنی و غیر مادی و غیر نظامی هم دارد.
🔸باری بوزان -از نظریهپردازن مکتب کپنهاگ- امنیت را امری مرتبط با نیازهای هویتی، اجتماعی و سیاسی واقتصادی محیط امنیتی میداند نه صرفا اعمال قوه قاهره و نظامی دولت. در ایننگاه، «امنیت برقرار نمیشود، اعمال نمیشود بلکه با درنظر گرفتن نیازهای جامعه، ساخته میشود».
🔸در مکتب کپنهاگ، امنیت مفهومی نیستکه سیاست یا ایدئولوژی، مصادیق وحدود وثغورش را مشخص کنند از این رو اولین اقدام در راه ایجاد امنیت، « امنیتیزدایی» یا اجتناب از «امنیتی» کردن است.
نه فقط منطقه بلوچستان که مدیریت کل کشور امروز نیازمند آن است که امنیت در آن صرفا با دید تک بعدی که در آن نیازهای اقتصادی و اجتماعی وسیاسی نادیده گرفته شده است، نگریسته نشود. مردمی که غم نان پنجه در گلوی آنان انداخته است و منطقه ای که امنیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و زیست محیطی به تعبیری که توضیح دادم، ندارند تا کجا با امنیتی که صرفا با قوای نظامی فهمیده میشود، همسویی خواهند داشت وبه فرض توفیق موقت این شیوه، تکلیف استفاده از ظرفیت های انسانی، اقتصادی و اجتماعی چه میشود؟
🔸باستانی پاریزی در «فرمانفرمای عالم »ص ۳۶۹ مینویسد:
«در سالهای نهچنداندور وقتی در سیستانوبلوچستان بین زارعومالک قراردادمینوشتند در تبصرهها نوشتهمیشد:
هرگونه آفت ارضی وسماوی و« ژاندرمری»! بر عهده مستاجر است».
این جمله اشاره دقیقی است بر نگاه به امنیت به معنای اعمال قدرت نظامی و امنیتیکردن که چگونه به تدریج نه باعث امنیت میشود و نه توسعه و معنای تلویحی «آفت» وضدامنیتمییابد.
🔸بنابراین تا نگاه به امنیت از امنیتی کردن ونادیده گرفتن سایر نیازها به آنچه در نظریه امنیت در مکتب کپنهاگ گفته میشود، تغییر نکند، وضع اینچنین شکننده است و بر محرومیت و رنجمردم، هزینههای مضاعف دیگری را نیز خواهد افزود.
تغییر این وضعیت به دست و اراده حکومت ممکن است و مسئولیت هم با اوست بنابراین اگر احیانا بازیگران دیگری از فرصت، سوء استفاده کنند، ورنج مردم رنج دیده و ناگزیر از سوءمدیریت و ظلم را دوچندان کنند، یا خشم و تخلف ناشی از محرومیت عمیق، طاقتها را تاخت کند، چیزی از مسئولیت حکومت همدر قبال تغییر نگاه به امنیت و هم تامین نیاز و رعایت حقوق مردم، کم نمیشود.
همین الان یه صلوات برای سلامتی امام زمان♥️(عج)میفرستی ؟..(:
الهم صل علی محمد♥️ و ال محمد♥️ و عجل فرجهم و فرجنا بهم
🔴مرور مواضع و اظهارنظرهای جهانگیری در چند ماه گذشته در دفاع از عملکرد دولت
(۴ تیر ۹۹)
🔸برخی خودشان توانایی مدیریتی ندارند، تصور میکنند مدیران کشور نیز توانمند نیستند
(۱۶ تیر ۹۹)
🔸دستاوردهای خوبی در سامان دادن به زندگی مردم کسب کردیم
(۱۸ تیر ۹۹)
🔸در مسئله کرونا مردم احساس بیپناهی نکردند زیرا دولت را تمام قد در کنار خود برای مواجهه با بحران دیدند
(۲۵ تیر ۹۹)
🔸اجازه ندادیم اقتصاد کشور دچار فروپاشی شود
(۲۶ آبان ۹۹)
🔸عملکرد ما از حافظه مردم پاک نخواهد شد
(۱۹ دی ۹۹)
🔸اگر گروهی به جز دولت ما سرکار بود در مقابل جنگ اقتصادی، کل ایران را از دست میداد
(۱۹ بهمن ۹۹)
🔸کجفکران، دولت را متهم به ناکارآمدی میکنند!
(۲۹ بهمن ۹۹)
🔸ناکارآمد نیستیم/در دوره تحریم مدیریت کشور شاهکار کرد!
(۲ اسفند ۹۹)
🔸نگذاشتیم مردم مشکلات را زیاد حس کنند!
(۹ اسفند ۹۹)
🔸ما مدیرانی هستیم که تحریمها را بیاثر و کماثر کردیم
(۱۰ اسفند ۹۹)
🔸مخالفان دولت به امید و اعتماد مردم آسیب زدند
🔴آیت الله رئیسی: اینجا میدان عمل است که باید در فعل ها و ترک فعل ها اتفاق بیفتد
🔺رئیس قوه قضائیه در نشست شورای عالی قوه قضائیه با شورای قضایی استان ها:
🔹شأن این جلسه پیگیری مطالبی است که گفته شده است؛این برای اینکه ثواب ببریم نیست، برای آن است که اجرا شود
🔹همکاران در ستاد مطالبی که گفته می شود را پیگیری کنند
🔹اگر 20 تا 30 درصد مطلبی گفته می شود باید 70 تا 80 درصد پیگیری صورت گیرد تا انجام شود
🔹اینجا میدان عمل است که باید در فعل ها و ترک فعل ها اتفاق بیفتد
🔹اثر بسیاری از دستورالعمل ها و سیاست گذاری ها در اجرا ظاهر می شود که باید با همه وجود آنرا دنبال کرد
🔹نظارت برکار ضابطین مورد تاکید است
🔹به ضابطین آموزش دهید وبر کار ضابط نظارت کنید و گزارش اورا ببینید و نواقص را به او گوشزد کنید
🔹همکاران با ضابطین کارکنند صرف یک رابطه اداری نباشد
🔹در مساله آموزش به قضات نسبت به تخصص هامعاونت منابع انسانی دربخش آموزش به صورت نوبه ای برای همه بخش های قضایی و همه همکاران کمک کند
🔹زمان رسیدگی به پرونده ها در دادگاه ها مناسب تر شده اما باز هم باید در این ارتباط گام برداشته شود
🔹نسبت به کاهش ورودی پرونده ها به دادگستری ها توفیقات خوبی حاصل شده است اما به این قانع نیستیم
🔹به زندان و زندانیان توجه شده است که باید گام های برتر و بهتری برداشته شود
🔹حقوق عامه نباید حالت شکلی داشته باشد،روز گذشته روز حمایت از مصرف کننده را داشتیم، در بازار نگاه کنیم آیا این حمایت از مصرف کننده در بازار اتفاق افتاده است؟
🔹در ارتباط با رسیدگی به پرونده های معوقه از جمله پرونده های مرتبط با منابع طبیعی باید کمک شود؛ همکاران به قاضی در تشخیص موضوع کمک کنند
⭕️ روحانی: از بس برجام بزرگ بود دنیا توطئه کرد کمر آن را بشکند!
نخیر آقای روحانی!
از بس شما ساده لوح بودین و در برجام بدون گرفتن چیزی، همه چیز رو دادین رفت ، دنیا طمع کرد که تعهدات بیشتری ازتون بگیره و زد زیر برجام!
👤 فامیل دور
مطمئن هستید ترور نشده اید؟ - ۱
♦️در یک دورهمی تبلیغاتی، یکی می گوید درباره ترورتان روشنگری کنید. و دیگری پاسخ می دهد من هم معتقدم بحث ترور جدّی است. خودشان میکشند، خودشان هم مراسم عزاداری برپا میکنند و بعد دیگران را متهّم می کنند".
🔹بنده خدا! مطمئن هستید که هنوز ترور نشده اید و در سلامت به سر می برید؟ همه ترور ها که با بمب و گلوله و سمّ نیست. کم نیستند چهره هایی که ترور فیزیکی نشدند؛ اما "غرور" و نفوذی ها"، چنان آنها را دچار مسخ شخصیت و هویت کردند که مرتکب خودزنی شدند و تمام آبرو و اعتبار خود را نابود کردند.
♦️مهره دشمن شدن، عار است. اما زشت تر، آن است که کسی در موفقیت افسری یا ژنرالی باشد و از سوی حریف «سربازگیری» شود. تاریخ اسلام تا امروز، پُر است از همین سربازگیریهای از خواص در خدمت اردوگاه دشمن. و ساقط شدن از اعتبار انقلابی به دست خود آنها.
🔹دو شخصیت معروف که ترور نرم و پیشمرگ نقشه دشمن شدند، یکی جناب طلحه الخیر است؛ و دیگری، جناب زبیر که "سیف الاسلام" و "منّا اهل البیت" شده بود.
♦️اما چنان دچار فریفتگی و جاه طلبی و غرور شدند که از خود نپرسیدند اردوگاه امویان، چرا از رفتار آنها به وجد می آیند و برای شان کف و سوت می زنند؟ و چرا حمایت شان می کنند؟ زبیر و طلحه وقتی ترور شدند که همین حمایت ها و تحسین ها را دیدند و حال شان، از کردار شان بد نشد.
🔹طلحه از یاد برده بود که همین چند وقت پیش چگونه بساط اشرافیت امثال مروان بن حکم را بر هم زده بودند. اما مروان که از یاد نبرده بود! مروان ها با جنگ جمل، هم از امیر مؤمنان (ع) انتقام گرفتند و هم از هم اردوگاهی های جدید خود، طلحه و زبیر.
♦️تیری که به طلحه اصابت کرد و او را از پا درآورد، از جانب سپاه امیر مومنان پرتاب نشده نبود؛ او توسط هم اردوگاهی جدیدش مروان ترور شد و وقتی کار از کار گذشت، با حسرت گفت: «خون هیچ بزرگی، مانند من به هدر نریخت»!
🔹بعدها امیر مومنان (ع) بالای جنازه همین ها فرمود "پیوسته منتظر پیامدهای غدر و خیانت شما بودم و با فراست خود، آثار فریفتگی را در سیمای شما می دیدم؛ لباس دین، شما را می پوشاند و صدق نیت و بصیرتم، مرا بر باطن شما آگاه می کرد".
🔻ادامه دارد🔻
#محمد_ایمانی
🔴 پرونده شریعتی استاندار سابق خوزستان و رئیس جدید استاندارد به اتهام نفوذ در پرونده مالک #هفت_تپه(اسدبیگی) در قوهقضائیه به جریان افتاده
دستگاه قضا که قطعا بدون تسامح به این پرونده رسیدگی خواهد کرد، اما سوال اینجاست که آقای روحانی این بار چطور میخواهد برای مملکت چالش درست کند؟
✍️ رضا نیلی
هدایت شده از خبرگزاری بسیج اصفهان
با یاری شما بسیجیان و همراهان گرامی دفتر استانی خبرگزاری بسیج اصفهان افتتاح شد.
بسیجیان عزیز با عضویت در 🇮🇷 کانال خبرگزاری بسیج اصفهان🇮🇷 در پیامرسان ایتا و معرفی آن به سایر دوستان خود می توانید نقش بسزایی در ادامه این حرکت عظیم ایفا نمائید.منتظر حضور گرم و پرشورتان هستیم.
👇👇👇👇
🆔 @basijnews_isf خبرگزاری بسیج اصفهان
♦️basijnews.ir/fa/isfahan سایت
🇮🇷اخبار بسیج اصفهان را از این کانال پیگیری کنید.🇮🇷
•┈┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈┈•
💗امام رضا عليه السلام:
🍃لَم يَخُنكَ الأمينُ و لكِن ائتَمَنتَ الخائنَ🍃
🌺امين به تو خيانت نمىكند، امّا تو خائن را امين مىشمارى.🌷
📚بحار الأنوار، ج۷۸، ص۳۳۵
•┈┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈┈•
⛔️ساسی و کُپ کردن اجتماعی
به رکورد جهانی دو میلیون کامنت "تتلو" تعجب زده خیره شدیم و با ترانه مبتذل "خانم ...." اش متحیر ماندیم. با لایو "پسر14ساله" بهت زده شدیم و با سرود دسته جمعی "آقامون جنتلمنه" در مدارس مبهوت ماندیم. با "تیک تاک" آشفته شدیم و این روزها مقابل "کلیپ شرم" انگشت حیرت به دهان و "کاسه چه کنم" به کف گرفتیم. گیجیم و حتا نمی دانیم بر سر چه کس و کجا فریاد بکشیم. از هشتگ های سرگشته ای که نقش بادبزن جگر دارند، پیدا است که کپ کرده ایم.
اساسا مقابل نوجوان منفعلیم. از نام نوجوان به تینیجری رسیدیم که بگوئیم فرزند ما نیست و از همسایه است؛ تا راحت تر فراموش کنیم و وجدان درد نگیریم. از "بی تفاوتی" به "بیگانگی" رسیدیم و فراموش کردیم آنچه اینبار رها کرده ایم فرزندان خودمانند؛ بلکه خودمانیم.
فکر کردیم نقطه پایان ماجرا اعتراف "مائده هژبر" و محکومیت "سحرتبر" است و فکرنکردیم از جاهل اعتراف نمی گیرند و بیمار را زندان نمی کنند. خیال کردیم فرهنگ را هم با اقتدار امنیتی میتوان سامان دهیم.
نوجوانی در میان ما فوران بی معنایی است. تنها خواستیم بپریم و عبورکنیم. نبینیم و رد شویم. خیال کردیم در جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی بزنیم و سفره مان را جدا کنیم و برای فرزندان مان شهرک وسینما و پارک و رستوران حزب اللهی بزنیم ماجرا حل می شود. غوطه ور در قصه شنگول و منگول سطح تهدید را آقا گرگه دیدم و درب خانه را زبانه کشیدیم و فکر نکردیم از پنجره کف دست بچه ها آتش زبانه می کشدو ما محکوم روزگار می شویم. باور نمی کردیم روزگاری کلاس درس بچه هایمان بشود معبر مهاجرت سیاه به سرزمین غریبگی و غریبه ها.
امروز وحشت زده از سرچ گوگل پشت درهای بسته ایم، اما سالهاست شبکه ملی اطلاعات را املی و توسعه شبکه های بومی را غربتی بازی دانستیم. خام اندیشانه صیانت از خانواده در عصر شبکه را حواله به فیلترینگ کردیم و ندانستیم که محدودیت بدون جایگزین نه اژدری است که توزیع کلید جهنم است و سرنوشتش سیاه تر از گور کافر.
ما تخت بند شرایطی هسیتم که خود بر خود مسلط ساخته ایم. دوران طلائی نوجوانی در این مملکت رهاست. 5 میلیون ویوی "کلیپ شرم" در چند ساعت اول را فال نیک بگیریم که تلنگر بیداری است. به این کپ کردن اجتماعی نیاز داشتیم و داریم.
#محسن_مهدیان
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت(۱)
💢موضوع: جهاد امیدآفرینی در عرصه رسانه
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
۵۶۴.pdf
3.06M
🇮🇷🍁
🍁
✅ #پرده_نگار (۲)
💢موضوع: بیانات #مقام_معظم_رهبری در خصوص امید و امیدآفرینی
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری