مدرسه انقلاب اسلامی 07 انقلاب اسلامی و اسلام گرایان معاصر در جهان عرب.mp3
40.08M
#صوت_نشست
🔰 انقلاب اسلامی و اسلام گرایان معاصر در جهان عرب
🎙ارائه دهنده : دکتر مختار شیخ حسینی
◾️هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📒ناقد : دکتر رسول نوروزی فیروز
◾️هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
📅زمان: چهار شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
47.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اسلام پژوهی غربی!
🔶مطالعه و پژوهش درباره اسلام، قدمتی طولانی دارد و اسلام، از دیرباز مورد توجه بسیاری از خاورشناسان و اسلام شناسان بوده است.
🔷امروزه نیز اسلام شناسی از چنان اهمیتی برخوردار است که نمیتوان آن را در مرزهای جغرافیایی، زبانی و عقیدتی محصور کرد و محققان را از پژوهش درباره متون مقدس آن و عقاید و اعمال مسلمانان بازداشت.
▪️اما به واقع، غرب چگونه اسلام را مطالعه کرده و درباره آن چه می گوید؟
🖇 @canoon_org
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔻چهارشنبهسوری به روایت استاد مطهری:
اصرار بر تداوم خرافۀ مشرکانه و احمقانه
۱. متأسّفانه پارهای «خرافات»، هم اکنون در میان برخی ایرانیان وجود دارد؛ از جمله پریدن از روی آتش در چهارشنبۀ آخر سال که از بقایای ماقبل اسلام است. و این وظیفۀ اسلامی است که با مقیاسهای اصولی اسلام، عقاید پاک و خالص اسلامی را از کدورت «اندیشههای جاهلی»، همیشه دور نگاه داریم.(مرتضی مطهری، خدمات متقابل اسلام و ایران، ص۱۱۰).
۲. همین ایرانیهای خودمان برای اینکه «سنّتهای ایرانی» و به قول خودشان «فرهنگ ایرانی» را بخواهند زنده کنند، کوشش میکنند کارهایی را که از اوّل، «خرافۀ محض» بوده است زنده کنند؛ چون فکر میکنند که «ملّیّت ایرانی» را بدون اینها نمیتوان نگه داشت. در مورد آتش شب «چهارشنبۀ آخر سال» - که نمونهای از «آتشپرستیها»ی قدیم است که نهتنها چیز خوبی نیست بلکه خیلی چیز بدی هم هست - میگویند فقط برای اینکه به قول اینها فرهنگ را (این فرهنگ، معنایش علم و فلسفه نیست بلکه به معنی سنّت است) باید زنده نگه داشت. ولی همین آقایان وقتی که پای تاریخ به میان میآید میگویند حالا چه فرق دارد که ما مبدأ تاریخ را مبدأ مسیحی بگیریم یا مبدأ اسلامی؟(مرتضی مطهری، آشنایی با قرآن، ج۷، ص۸۵).
۳. واقعاً عجیب است: چهارشنبۀ آخر سال شمسی که میشود حتّی در محیطهای عالیِ فرهنگی ما آتش روشن میکنند، از روی آتش میپرند، میگویند: «سرخی تو از من، زردی من از تو». من نمیدانم ما چقدر میخواهیم اصرار روی «حماقتهای خودمان» داشته باشیم؟!(مرتضی مطهری، پانزده گفتار، ص۱۵۱).
۴. آتش روشنکردن، شعار «آتشپرستان» است. از روی آتش پریدن در چهارشنبۀ آخر سال در اسلام، «بوی کفر» میدهد. «سرخی تو از من، زردی من از تو» در اسلام، «شرک» و «کفر» است. اینها شعار گبرها و آتشپرستهاست. اسلام برای مبارزهکردن با اینها آمده. اسلام، دین لا اله الّا الله است.(مرتضی مطهری، پانزده گفتار، ص۱۹۲).
۵. قرآن فقط «عقلگرایی» را تأیید میکند؛ میگوید هر سنّت قدیمی را پیرویکردن به دلیل این که «گذشتگان» ما چنین میکردهاند، «نیاکان» ما اینچنین بودهاند و ما باید راه نیاکان خودمان را برویم، این محکوم است، چرا؟ میگوید ممکن است نیاکانتان اشتباه کرده باشند، ممکن است نیاکانتان «عقل» و «شعور» نداشته باشند. اینکه دلیل نمیشود؛ نیاکان ما در گذشته چنین میکردهاند ما هم چنین میکنیم! چهارشنبۀ آخر سال شمسی میشود؛ بسیاری از خانوادهها ـ که باید بگوییم خانوادههای نادان ـ آتشی و هیزمی روشن میکنند، بعد آدمهای سُر و مُر و گنده با یک هیکلهای چنینوچنان از روی آتش میپرند و میگویند: ای آتش! «زردی من از تو، سرخی تو از من»! این چقدر «حماقت» است! خب چرا چنین میکنید؟ این یک سنّتی است مال ما مردم، از قدیم پدران ما چنین میکردند. قرآن میگوید: أوَ لَوْ کانَ آباؤُهُمْ لایعْقِلونَ شَیئآ (بقره: ۱۷۰). اگر هم پدران گذشتهتان چنین کاری میکردند، شما وقتی میبینید یک «کار احمقانه» است و دلیل «نادانی» پدران شماست روی آن را بپوشانید؛ چرا این «سند حماقت» را سال به سال تجدید میکنید؟! این فقط یک «سند حماقت» است که کوشش میکنید آن را همیشه زنده نگه دارید و در واقع بگویید: ماییم که چنین «پدر و مادرهای احمقی» داشتهایم.(مرتضی مطهری، خدا در زندگی انسان، ص۹۱-۹۲).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه | حجت الاسلام علی مصباح یزدی در گفتگو با مهر:
✅ عدم بحث تفصیلی غرب در فلسفه علوم انسانی، آنها را دچار مغالطات کرد
▪️ما فلسفههای مضاف را مقدمه اسلامی سازی علوم انسانی میدانیم نه خود اسلامی سازی. اگر کسی ادعا بکند که صرفاً فلسفههای مضاف کافی هستند و اگر کسی فلسفههای مضاف را حل کرد اسلامی سازی علوم انسانی انجام شده و تمام شده این اشکال وارد بود که نه چنین چیزی نیست و مثلاً بخش نقلی آن هنوز مانده که بخش عمده کار هست، درحالیکه ما چنین ادعایی نداریم ما حتی خود حل مسائل فلسفههای مضاف را هم بخشی از اسلامیسازی نمیدانیم، این را مقدمه اسلامیسازی میدانیم آن هم مقدمه لازم نه مقدمه کافی.
▪️بنابراین ما به فلسفههای مضاف به عنوان یک کار مقدماتی که چاره از آن نیست در کنار بقیه مقدماتی که لازم هست برای اینکه بعد از آن اسلامی سازی را انجام بدهیم نگاه میکنیم. فلسفههای مضاف مقدمه علوم انسانی اسلامی هستند نه کل تحول در علوم انسانی و نه بخشی از علوم انسانی اسلامی لذا اکتفاء به روش عقلی در فلسفههای مضاف مستلزم محرومیت از پرداختن به نقل در خود علوم انسانی نخواهد بود.
🖇مطالعه کامل گفتوگو در سایت مهر
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
فکرت
دومین محفل گفتوگومحور فکرت با عنوان: ✅ پرسش و پاسخ 💠 مهمان ویژه: حجتالاسلام استاد حمید پارسان
✅ عناوین مهم سخنان استاد پارسانیا در محفل دوم فکرت
1️⃣ اگر میشنویم که ائمه طاهرین(ع) تقیه میکردند، منظور صرفاً تقیهی سیاسی و تقیهی خوف نیست؛ بلکه بخشی از آنها تقیهی معرفتی بوده است.
2️⃣ خود انقلاب اسلامی برای رفع یک انسداد ایجاد شد و الا اگر مسیر باز بود نیازی به انقلاب نبود؛ بلکه انقلاب آمد که چیزی را بشکند. انقلاب ساختاری سیاسی را در هم ریخت.
3️⃣انقلاب اسلامی این نبود که عدهای قدرت نظامی داشته باشند؛ بلکه عدهای قدرت معرفتی و فرهنگی داشتند و این، یک قدرت سیاسی تولید کرد.
4️⃣ وقتی این علوم (تجربی) وارد میشد پابهپای آن روح و جان فلسفی و معرفتی آنها هم وارد میشد. وقتیکه علوم مدرن، سلطان حوزههای کاربردی و روزمرهی ما بودند؛ مانند پزشکی. چارهای جز پذیرش نبود.
5️⃣ ما باید به نحوی این نظام را شناسایی میکردیم و یک تعامل جدی گفتوگو بین معرفت فرهنگی و تاریخی خودمان با معرفت وارداتی انجام میدادیم.
6️⃣ ما تعامل پیچیدهای برای فهم عاملیت مدرن نیاز داشتیم.
7️⃣ما چهل سال است که با انسدادها مواجه هستیم. اصلاً انقلاب آمد تا انسدادها را بردارد و الا اصلاً حرکت انقلابی لازم نبود. دائماً این رفع انسداد در صورتهای مختلفی وجود دارد
8️⃣ شورای انقلاب فرهنگی یک مجموعهی سیاستگذارانه است. اگر هم عملیاتی انجام میدهد نوعی عملیات قراردادی از سنخ سیاستگذاری است؛ یعنی مستقیماً و اولاً و بالذات در خط هیچکدام از این قوای سهگانه نیست؛
9️⃣ سند مربوط به نظام علمی کشور که نقشهی علمی ایران را نشان میدهد، شکل گرفته و ستاد مربوط به آن بهوجود آمده است؛ اما در ذیل این سند ابتدا که کار شد، علوم انسانی هم قرار گرفت.
🔟 چالش در حوزهی علوم انسانی چیزی نیست که بتواند(در کشور) به سرعت به سوی اجماع برود.
0️⃣1️⃣من در دانشکدهی فنی درسی داشتم. به دانشجویان دانشکدهی فنی گفتم نشست آقای نقیب العطّاس کلاس ما است. همه با هم در سخنرانی ایشان شرکت کردیم.
1️⃣1️⃣نقیب العطّاس در تحلیل اینکه چطور مالیاییها مسلمان شدند گفت: مسلمانان توانستند از طریق ارتباطات تجاری، تعدادی از مفاهیم پایهی فرهنگی را به فرهنگ مالیایی منتقل و مستقر کردند و همین موضوع کافی بود برای اینکه فرهنگ اسلامی در جامعهی مالیایی گسترش پیدا کند.
📥 متن کامل گزارش در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#کوتاه_نوشت
✅ مشکل غرب در دوران مدرن و پسا مدرن این است که عقل قدسی را کنار گذاشت و صرفا بسنده به عقل ابزاری و عرفی نمود.
🖇 ویراستی فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔘#یادداشت | #اختصاصی
✅ بیتفاوتی در تولید گفتمان فرهنگی پذیرفته نیست
🖋دکتر ابوالفضل گائینی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
▪️یک مسئول و مدیر در جامعه اسلامی نمیتواند و حق ندارد که نسبت به نیاز فرهنگی جامعه که همه روزه با زندگی عادی مردم به شکل مستقیم و یا غیرمستقیم ارتباط پیدا میکند، بی تفاوت یا کمتفاوت باشد.
▪️تولید گفتمان در گرو همفکری و هم افزایی نخبگان حوزه و دانشگاه و کنشگران و فعالان فکری و فرهنگی است.
▪️مبتنی بر آموزههای دینی و اقتضائات ملی به شناسایی و به کار بستن راهکارهایی برای علاج معضلات فرهنگی جدیت نشان دهیم.
🖇 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
📝#چرخی_در_خبرگزاریها
✅ از تحول هدفمند علوم انسانی تا رمز موفقیت مجری فقید «سوره»
▪️در هفتهی اخیر «رسانهی فکرت» فعالیتهای اندیشهای خبرگزاریهایِ مهر، فارس، ایسنا، ایرنا، رسا و ایکنا رصد و بررسی کرده است.
▪️واپسین شماره از سلسله مطالب «چرخی در خبرگزاریها» در سال ۱۴۰۱ تقدیم نگاه ارزشمند شما مخاطبان محترم فکرت میشود.
🔗 مطالعه گزارش در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
#اختصاصی
💠 «رایحهی ریحانه؛ جریانشناسی تطور مسائل مربوط به زنان»
♦️جدیدترین شماره نشریه دیده بان اندیشه
🏛 موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
شماره چهل و ششم، دیماه ۱۴۰۱
✴️ سرخطهای این شماره:
🔻گزارشی از مسائل معاصر و جدید زنان؛
🔻بررسی تاریخچه مسائل سنتی زنان؛
🔻تبیین علل برساخت مسائل جدید برای زنان؛
🔻تفسیر ساحتهای مختلف بحث از مسائل مربوط به زنان.
✳️ به ضمیمه یادبود سردار شهید، حاج احمد کاظمی
لینک دانلود نسخه رایگان ماهنامه
💢http://fekrat.net/?p=14175
#مساله_زنان
#تطور_تاریخی
#زنانگی_معاصر
#ژورنالیسم
#دیدهبان_اندیشه
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
DIDEBAN_ANDISHE_46.PC.pdf
16.97M
#اختصاصی
#پیشنهاد_دانلود
✳️ دیدهبان 46؛ نسخه کامپیوتری
✴️ با موضوع «رایحهی ریحانه؛ جریانشناسی تطور مسائل مربوط به زنان»
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
DIDEBAN_ANDISHE_46.MOBIL.pdf
17.12M
#اختصاصی
#پیشنهاد_دانلود
✳️ دیدهبان 46؛ نسخه موبایلی
✴️ با موضوع «رایحهی ریحانه؛ جریانشناسی تطور مسائل مربوط به زنان»
🆔 @didebane_andisheh
🔘#گفتوگو | #اختصاصی
✅ اهمیت علوم انسانی برای مسئولان باید روشن شود/ چرا از بازگشت غرب به علوم انسانی درس نمیگیریم؟
🎙دکتر مهدی گلشنی؛ استاد دانشگاه شریف
▪️علوم انسانی در کشور ما فراموش شده است و متأسفانه مسئولان به این موضوع بی توجه بوده و هستند و از سوی دیگر خانوادهها نیز به جو جامعه نگاه میکنند.
▪️چرا ما هر ادای زشتی که در غرب و آمریکا وجود دارد را تکرار میکنیم؛ اما به موارد مثبتی که در آنجا وجود دارد بیتوجهیم که از آن جمله احیای علوم انسانی در آمریکا و غرب است.
▪️در درجه اول باید برای مسئولان کشور ما این مهم جا بیفتد که علوم انسانی دارای چه اهمیتی است و از سوی دیگر مشکل سیاستزدگی و غربزدگی را باید حل کنیم.
🖇 مطالعه گفتوگو در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #معرفی_فیلم
✅ «۲۰۱۲» پُر از نمادهای ضدّ دینی
▪️حركت به سوی درك آخرالزمان و تلاش برای رهایی از مصائب پایان دنیا، موضوعی است كه مدتها مورد توجه سینماگران غربی بوده است. سالهاست سینمای هالیوود تلاش میکند تا انسان را پس از مرگ، دوباره زنده کند و به زندگی پس از مرگ حیاتی دوباره دهد.
▪️واضح است که درونمایه اصلی فیلم، برگرفته از قصه حضرت نوح میباشد؛ با این تفاوت که کشتی نوح را مؤمنان و صالحان تشکیل میدادند؛ اما بیشتر نجاتیافتگان کشتی ۲۰۱۲، ثروتمندان، قدرتمندان و عدهای دیگرند که با خوششانسی و براساس معیارهای تنازع بقایی، خود را به کشتی رساندهاند.
▪️۲۰۱۲، پُر از نمادهای ضدّ دینی است؛ برای مثال در صحنهای از فیلم، وقتی پیروان ادیان مختلف از جمله اسلام، یهود و مسیح را میبینیم که پس از آگاهی از خبر نابودی، در حال دعا و توبه برای بخشایش گناهانشان هستند، مشاور رئیس جمهور آمریکا آنها را «احمق» مینامد. در نهایت نیز همه آنها نابود شده و از بین میروند؛ مجسمه معروف مسیح در برزیل فرو میریزد و کلیسای بزرگ واتیکان در اثر شکافی که به وسیله سیل ایجاد میشود، تخریب میگردد.
📺 تماشای فایل با کیفیت در:
🖇آپـــارات | 🖇یـوتـیـوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔘#گفتوگو | #اختصاصی
✅ نقشهای کاذب زنان در کارخانه جریان سرمایهداری ساخته میشود
🎙حجت الاسلام محسن قنبریان
▪️الان برای زنان نقشهایی داریم که ده سال پیش نداشتیم. این نقشها بهواسطهی رسانه ایجاد شدهاند. مثلاً خیلی از بلاگرها زن هستند. یکی از این جریانهای حامی، جریان سرمایهداری است که زن را کالا میبیند.
▪️ما حضور اجتماعی زن از نگاه غربزده را پذیرفتیم؛ اما نقشهای آنها را نمیپذیریم. در حال حاضر نقشها به سوی ابتذال و تبرج در حال جابجایی است.
▪️ستیز ما با جریان مدرن این است که نه تنها تساوی حقوق زن و مرد را میپذیرد؛ بلکه دنبال درستکردن تشابه نقش در دو جلوهی سرمایهداری و فمنیستی است.
▪️انقلاب اسلامی با تحجر ستیز داشت تا بتواند حضور اجتماعی زن را تأمین کند؛ اما جریان «فمنیست» دنبال این است که زن، نمای مردانه پیدا کند.
🖇 مطالعه گفتوگو در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
May 11
نجفی.mp3
16.78M
#صوت_اندیشه | #نشست
✅ جریانشناسی تاریخ و اندیشه معاصر
ارائه دهنده:
👤 دکتر موسی نجفی؛پژوهشگر حوزه تاریخ
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه | مهدی جمشیدی:
✅ برآمدن منطق «تبیین» از چارچوب جنگ شناختی
▪️جنگ شناختی، میخواهد ذهنها را وارد بازی طراحیشده خویش کند و جامعه را در برابر حاکمیت بنشاند و به نفع خویش، بسیج کند اما اگر جامعه، اسیر کجروایتهای رسانهای نشود و بتواند در مواجهه با هر مسأله و مشکلی، هم به فهم مستقل دست یابد و هم روایتها را از کجروایتها بازشناسد، دیگر دچار اصطکاک و گرداب نخواهد شد.
▪️در مقابل، جامعه سطحی و زودباور که روایت اول بهراحتی در ذهنش جاسازی میشود، همواره از بیرون خویش، صورتبندی و جهتدهی میشود و زمام و عنانش در دست دیگری است. هر اندازه که فکر و اندیشهورزی در جامعه کمیابتر شود، ضربهپذیری جامعه نیز بیشتر خواهد شد و تهاجمهای روایتی، تکانهها و تنشهای بزرگتری را میآفرینند.
▪️ازاینرو، هم باید تبیین و روشنگری کرد و گرههای ذهنی را گشود و با روایتها، کجروایتها را در ذهنها کنار زد و هم باید جامعه را به سوی تفکر سوق داد و از سطحینگری و ناپختگی در فهم و دنبالهروی ذهنی دوری کرد.
🖇مطالعه یادداشت در روزنامه جام جم
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔘#گفتوگو | #اختصاصی
✅ تضعیف مناسک دینی ضربه معرفتی به اصل دین است
حجتالاسلام دکتر سید سجاد ایزدهی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
▪️ممکن است جامعهای به مناسک مشغول شود؛ اما به کنه و عمق مناسک نرسد؛ اما به این معنا هم نیست که اگر ما به عمق مناسک نرسیدیم باید دست از مناسک برداریم.
▪️کسانی که دین کلامی را در مقابل دین اخلاقی قرار میدهند، مبانی را ارائه میکنند و از شریعت و اخلاق دم نمیزنند، دین را نشناختند.
▪️مناسک؛ بستر، مجرا و محل ورود به معرفت است؛ اما مناسک تمام کار نیست. اینکه ادیان بر مناسک تأکید دارند، بهاین خاطر است که انسانها از مناسک شروع میکنند و کم کم به باطن آن میرسند.
🖇 مطالعه گفتوگو در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔘#یادداشت | #اختصاصی
✅ تعطیلی زودهنگام «اندیشه» به چه قیمتی؟!
🖊مجتبی عباسی، فعال رسانه
▪️چند روزی میشود که سرویس اندیشهای برخی خبرگزاریها و رسانههای اندیشهای کشور به استقبال نوروز رفتهاند و عید نیامده، دست از انتشار محتوای تبیینی شستهاند؛ حال جای این پرسش است که چرا نبض مطالب اندیشهای در کشور در ایام نوروز به خوبی کار نمیکند و توانی برای تپیدن ندارد؟
▪️از آنجایی که جنس رسانه و فرهنگ به جریان سیال و بارش محتوای مداوم وابسته است که خاموشی را نشاید؛ افزون بر آن نیازمند فهم ضرورت درک موقعیت تاریخی ایران در میدان هجوم شبانهروزی رسانههای معاند هستیم.
▪️تعطیلکردن اندیشهورزی و خاموشی رسانهای در زمانی که رقبای جبهه مقاومت، دقیقا در این زمینه سرمایهگذاری فراوان کرده، نوعی خالیکردن سنگر جهاد تبیین و مصداق تجربه تاريخی رهاکردن تنگه احد است.
🖇 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
#اختصاصی
💠 «رَجای مِلی؛ بررسی مولفههای امید اجتماعی در ایران»
♦️جدیدترین شماره نشریه دیده بان اندیشه
🏛 موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
شماره چهل و هفتم، بهمنماه ۱۴۰۱
✴️ سرخطهای این شماره:
🔻تعریف امید، اهمیت و اقسام آن؛
🔻نظریات درباره امید اجتماعی ایرانیان؛
🔻بررسی اهداف و کنشهای امیدوارانه ایرانیان؛
🔻آسیبشناسی اخلال در ساحت انگیزشی امید ایرانیان.
✳️ به ضمیمه یادبود رِجعت تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی
لینک دانلود نسخه رایگان ماهنامه
💢 http://fekrat.net/?p=14226
#امید_اجتماعی
#کنش_امید_پایه
#امید_به_آرمان
#ژورنالیسم
#دیدهبان_اندیشه
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
DIDEBAN_ANDISHE_47.PC.pdf
14.85M
#اختصاصی
#پیشنهاد_دانلود
✳️ دیدهبان 47؛ نسخه کامپیوتری
✴️ با موضوع «رَجای مِلی؛ بررسی مولفههای امید اجتماعی در ایران»
🆔 @didebane_andisheh
هدایت شده از دیدهبان اندیشه
DIDEBAN_ANDISHE_47.MOBIL.pdf
15.01M
#اختصاصی
#پیشنهاد_دانلود
✳️ دیدهبان 47؛ نسخه موبایلی
✴️ با موضوع «رَجای مِلی؛ بررسی مولفههای امید اجتماعی در ایران»
🆔 @didebane_andisheh
💐 یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ💐
📌 رسانه فکرت، فرارسیدن سال جدید و عید نوروز را که توامان شده است با ماه بهار قرآن، به شما همراهان عزیز تبریک عرض میکند.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #معرفی_فیلم
✅ جعبه پرنده فراموشی انسانیت
▪️در قرن بیستویکم، شاهد فیلمهای آخرالزمانیِ زیادی هستیم که همگی خبر از آیندهای شوم برای زمین و انسانها را میدهند. فیلمِ «جعبه پرنده» محصول سال ۲۰۱۸ به کارگردانی سوزان بیر در دنیایی روایت میشود که در آن، «دیدن» منجر به مرگ افراد میشود.
▪️این فیلم داستان آخرالزمانی را تعریف میکند که موجود یا موجوداتی ماورائی در کرۀ زمین نفوذ کردهاند و هر کس به بیرون از محل زندگیِ خود نگاه کند، بلافاصله شروع به خودکشی میکند. در این میان عدهای بازمانده برای زنده ماندن تلاش میکنند.
▪️وقتی جهان توسط طوفان، سیل، زلزله و حتی بمب اتمی ویران میشود، امکان بازسازیاش، حتی بعد از سالیان دراز همچنان وجود دارد. اما در این فیلم با یک آخرالزمانِ دائمی و مستمر طرف هستیم که ایدۀ «زمین، دیگر جای ماندن نیست» را به ذهنمان مخابره میکند.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️@Fekrat_Net
May 11