تشابه عرفان اوشو با عرفان ابن عربی 👹🔻
قسمت (اول) 1️⃣
⭕️ اوشو یکی از رهبران طریقت های عرفانی معاصر است که عرفان او با بهره گیری از آموزه های مکتب «تنتره» بر پایه بی بندوباری جنسی و ممنوعیت هرگونه سرکوب این غریزه بنا شده است.
🔷 وی معتقد است فرا آگاهی یا مکاشفه در زمان معاشقه جنسی صورت می گیرد زیرا تنها لحظهای است که شخص خود را از مکان و زمان و تعقل خلاص، و خود را در حالت خلسه و بیخودی می یابد!
🔶 اوشو روشهای زیادی برای به وجود آمدن عمل اتحاد و یکی شدن پیشنهاد داده و آنها را در تمرینات شبکه ای و سلسله وار خود به شاگردان نیز آموزش می دهد.
🔷 اوشو برای اینکه بتواند تصویری جذاب از سکس{آزادی جنسی} نشان دهد به الفاظ و واژهای چون: “بدل شدن از پستی به عالی،و یا تبدیل شدن لجن به نیلوفر”تمسک جسته است، تا خوانده را به گفتارهایش ترغیب کند.
🔶 اوشومی گوید:سکس باید بزرگترین هنرمدیتیشن شود.این پیش کش تنتره{کتابی که اوشو به تفصیل درباره رابطه جنسیت و پیوند زن و مرد صحبت می کند}به دنیاست .
🔷 پیش کش تنتره از همه عالی تر است،زیرا کلیدهایی را در اختیار قرار می دهدکه از پست ترین به والاترین استحاله پیدا کنی،کلیدهایی را در اختیار قرار می هد که لجن را به نیلوفر آبی بدل کنی.
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#عرفان_های_کاذب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تشابه عرفان اوشو با عرفان ابن عربی 👹🔻 قسمت (اول) 1️⃣ ⭕️ اوشو یکی از رهبران طریقت های عرفانی معاصر
تشابه عرفان اوشو با عرفان ابن عربی 👹🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️اوشو مستقیما و با کمال صراحت درباره سکس و روابط آزاد جنسی و استفاده بی حد و حصر و بی شرمانه از نیروی جنسی سخن به میان می آورد، و ضمن مباحث مختلف با اندک بهانه ای از این مباحث سخن به میان می آورد،گویا رسالت خود را ترویج دین سکس و اعلام آزادی جنسی می داند.
🔷 مروری بر فرازها و جمله های اوشو ما را به این حقیت رهنمون می کند که، معنویت و عرفانی که اوشو امروزه مروج و منادی آن شده، چیزی جز سکس محض نیست. لذا مکتب اوشو را می توان همان عرفان مبتنی بر سکس نام گذاری کرد.
🔶 اوشو با کمال وقاحت و بی شرمی تمام، سکس را فعلی الهی دانسته و در سخنرانی هایش سعی می کند آن را مقدس جلوه دهد.
🔷 او در این باره می گوید:می خواهم به شما بگویم که سکس الهی است.
🔶 همچنین می گوید:انرژی سکس،انرژی الهی است.
🔻منابع :
🔹 اوشو،الماس های اوشو،ترجمه مرجان فرجی،صفحه ۲۴۰
🔸 نگرشی بر آراءو اندیشه های اوشو،محمد تقی فعالی،ص۲۱۴
🔹 اوشو،از سکس تا فراآگاهی،ترجمه محسن خاتمی،ص۳
⭕️ اما جالب است بدانید عرفای مصطلح اسلامی نیز دقیقاً همین کلمات و مبانی اشو را با نقاب معنویت مطرح کرده اند و آن را در پوشش آیات و روایات اسلامی به خورد مسلمانان می دهند؟
🔷 صوفیه نیز مانند اشو، معتقدند شهود و یا فراآگاهی در حالت های مختلفی می تواند صورت بگیرد و این شهود درجات و مرتبه های مختلفی دارد که بالاترین و کاملترین و عالی ترین مرتبه “شهود یا فراآگاهی ، هنگام جماع و معاشقه با معشوق صورت می گیرد ! و در این حالت است که انسان، خدا را به صورت کامل شهود می کند!!! (نعوذبالله)
🔻بزرگترین نظریه پرداز تاریخ متصوفه، یعنی ابن عربی در این رابطه می گوید :
🔷 فشهود الحقّ فی النساء أعظم الشهود و أکمله.
🔶 ترجمه: شهود خدا در زنان بالاترین و کاملترین نوع شهود است.
♦️ فصوص الحکم، ج۱، ص: ۲۱۷
🔷 اما او به همین اندازه اکتفا نکرده و در عباراتی که زبان از بیان آن شرم دارد می گوید در هنگام جماع، مرد خدا را در مفعول (زن) بدون واسطه شهود می کند. شرح و ترجمه عبارت ابن عربی در کتاب فصوص الحکم، توسط یکی از شارحان معاصر بدین قرار است:
🔶 پس چون مرد، خدا را در زن مشاهده کرد، شهود در منفعل(زن) کرده است و چون مرد، خدا را در نفس خود مشاهده کند از جهت ظهور مرأه از او یعنى از رجل، حق را در فاعل (که رجل است) مشاهده کرده است. پس شهود رجل، حق تعالى را در مرأه (یعنى در حین مواقعه) اتمّ و اکمل است. زیرا رجل، حق را در مرأه مشاهده میکند از آن حیث که حق فاعل و منفعل است.
♦️ ممد الهمم در شرح فصوص الحکم، ص: ۶۰۸
🔷 صوفیان معتقدند عشق به صورت ها و مظاهر و مخلوقات زیبا، به خصوص پسران امرد و نوجوانان، همچون پل و صراطی برای رسیدن به خدا می باشد و اصطلاحا می گویند : المجاز قنطره الحقیقه یعنی عشق مجازی(عشق به مخلوقات زیبا) پلی به عشق حقیقی( خدا) است.
🔻 جلال الدین همائی در این رابطه می گوید:
🔷 حقیر معتقد است که عشق صورت،ى در صورتى آبستن عشق حقیقى الهى است که حالت مرآتیت و بقول علما جنبه «ما به ینظر» داشته باشد نه جنبه «ما فیه ینظر»؛ و شاید آنچه به شیخ اوحد الدین ابو حامد احمد کرمانى متوفى ۶۳۵ ه- ق و اصحاب و پیروان او نسبت مىدهند که خداپرستى و کمال انسانى را در جمالپرستى و شاهدبازى و عشقورزى با خوبرویان مى دانستند، محمول بر همین نظر «ما به ینظر» باشد که بدان اشاره کردیم؛ یعنى جمال جمیل حق را در آینه حسن صنع مىدیدند.
♦️مولوى نامه ؛ مولوى چه مى گوید؟، ج۲، ص: ۸۲۴
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#عرفان_های_نوظهور
#عرفان_های_کاذب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
جنگجویان فرازمینی «استار گیت» پروژه محرمانه سازمان سیا (CIA) 👽👆 جنگجویان فرازمینی؛ مروری بر آزمایش
جنگجویان فرازمینی «استار گیت» پروژه محرمانه سازمان سیا (CIA) 👽👆
جنگجویان فرازمینی؛ مروری بر آزمایش های عجیب سازمان سیا برای یافتن انسان هایی با توانایی های فوق بشری.
قسمت (دوم) 2️⃣
#تله_پاتی
#ماوراء
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#فراماسونری
#سحر_جادو
#جادوگری
#جن_شیطان
#پرستش_جن_شیطان
#پیشگویهای_عجیب
#ستاره_پرستان
#جهان_های_موازی
#آرماگدون_نبرد_آخرالزمان
#فرقه_های_عجیب
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....
انکار واقعیتِ ارزشهای دینی در عرفانهای كاذب 👹🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ یکی از ویژگیهای عرفانهای دروغین و آیینهای نوظهور معنوی، نفی واقعگرایی ارزشی است.
🔷 توضیح آنکه بسیاری از عرفانهای جدید و آیینهای نوظهور معنوی، متأثر از ارزشهای سکولار[1] و لیبرالیستی[2] حاکم بر فرهنگ غرب، همۀ ارزشهای دینی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی را غیر واقعی میدانند و مدعیاند بدی یا خوبی رفتارهای اختیاری انسان، بستگی به میل و سلیقۀ افراد و یا نهایتا قرارداد و خواست جمعی دارد.
🔶 طبیعتا اگر کسی ارزشها را واقعی ندانست، به لوازم آن، از قبیل پذیرش کثرتگرایی و نسبیگرایی و استدلالناپذیری، نیز باید ملتزم باشد. سلیقهای و قراردادی دانستن ارزشها، مستلزم پذیرش نسبی بودن آنها نیز است.
🔷 زیرا سلایق افراد ممکن است به تعداد افراد روی زمین متفاوت باشد و یا قراردادها ممکن است به تعداد گروهها و جوامع مختلف، متفاوت باشند. نسبی بودن ارزشها معنایی جز مکانمند و زمانمند بودن آنها و وابستگیشان به خواست و میل افراد ندارد.
🔶 تئوریپردازان آیینهای نوظهور معنوی بعضا با صراحت این مسأله را گوشزد کرده و ارزشها را نسبی دانستهاند. در اینجا به ذکر نمونههایی از این تلقیها نسبت به ارزشها میپردازیم:
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
#ادعاهای_عجیب
#مدعیان_دروغین
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#تناسخ
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 🔻 🔻
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
انکار واقعیتِ ارزشهای دینی در عرفانهای كاذب 👹🔻 قسمت (اول) 1️⃣ ♦️ یکی از ویژگیهای عرفانهای دروغ
انکار واقعیتِ ارزشهای دینی در عرفانهای كاذب 👹🔻
قسمت (پایانی) 2️⃣
♦️ سرکردگان عرفان اک در پاسخ به پرسش یکی از پیروان اک که در سایت فارسی آنها نقل شده است مبنی بر اینکه «آیا اکنکار با سقط جنین یا همجنسبازی مخالفت میکند؟» میگویند:
🔷 «اکنکار موضوعاتی از قبیل سقط جنین، طلاق یا گرایش جنسی را به عنوان تصمیماتی شخصی در نظر گرفته و به عنوان یک سازمان نظری نمیدهد.»
🔶 و یا شخصی همچون پائولو کوئلیو تساهل و تسامح رفتاری را تبلیغ و ترویج میکند. و این حاکی از غیرواقعگرایی ایشان است. ایشان به دلیل آنکه ارزشها را واقعی نمیداند و آنها را سلیقهای و قراردادی میپندارد، پیروان خود و همۀ مردم عالم را به تمرین تساهل و تسامح رفتاری دعوت میکند.
🔷 کوئلیو تأکید میکند هرکسی باید به هر گونهای که میخواهد و دوست دارد راه معنویت را بپیماید. در این زمینه نباید به سخن هیچکس گوش دهد. در همین راستا و به منظور تحقق این ایده، کثرتگرایی را ترویج و تبلیغ کرده و میگوید:
🔶 «واجب است که ارزشهایی مانند تساهل، تسامح و این باور که برای همه فضایی وجود دارد رواج پیدا کند. چه در مذهب، چه در سیاست و چه در فرهنگ و اینکه هیچکس نباید دیدگاه خود را از جهان به دیگران تحمیل کند. همانطور که مسیح میگوید:
🔷 «در خانه پدر من مسکنهای بسیاری هست.» هیچ دلیلی ندارد که همه را واداریم در یک آپارتمان زندگی کنند و یا همه را واداریم که باورهای مشابهی داشته باشند. غنا در کثرت و تنوع است، اگر نه با پدیدۀ فاشیسم [3] روبهرو خواهیم بود. با بنیادگرایی ما به اعماق بدترین نوع تاریک اندیشی قرون وسطی باز خواهیم گشت.
🔶 باید اعلام کرد انسان میتواند مسلمان باشد یا کاتولیک یا بودایی یا لامذهب یا شکاک و این موضوع به کسی ربطی ندارد آنچه مهم است این است که فرد مسئول وجدان خویشتن است. هر باوری خلاف این بیشک منجر به جنگهای مذهبی خواهد شد چون این معنا را میدهد که آنکه متفاوت است دشمن است.»[4]
🔻 بررسی و نقد:
🔷 بر اساس آموزههای اسلامی، ارزشها، اعم از ارزشهای اخلاقی و سیاسی و اقتصادی و اجتماعی، همگی ریشه در واقعیتهای عالم دارند. سلیقهای و قراردادی و جعلی نیستند.
🔶 براساس رابطهای تکوینی و علّی و معلولی میان آن کارها و سعادت حقیقی انسان، بیان شدهاند. به همین دلیل، میل و سلیقه و خواست فردی یا رأی جمعی و قرارداد اجتماعی در آنها هیچ تأثیری ندارد.
🔷 فیالمثل، حرمت ربا به این دلیل نیست که مردم آنرا نمیپسندند یا به آن رأی نمیدهند؛ بلکه دلیل حقیقی این حرمت که البته دستور الهی از آن پرده برداشته است، ضدیت حقیقی و واقعی این عمل با سعادت حقیقی بشر است.
🔶 و یا دلیل حرمت زنا، دلیلی سلیقهای و میلی و قراردادی نیست که با تغییر ذائقۀ مردم یا با تغییر قراردادهای اجتماعی، این حکم نیز تغییر کند. بلکه زنا به این دلیل تحریم شده است که حقیقتا و واقعا، علت شقاوت است.[5]
🔻 پینوشت:
[1]. عقیدهای است، مبنی بر جدا شدن نهادهای حکومت و کسانی که بر مسند دولت مینشینند، از نهادهای مذهبی و مقامهای مذهبی. این تفکر به صورت کلی ریشه در عصر روشنگری در اروپا دارد. مفاهیمی مانند جدایی دین از سیاست، جدایی کلیسا و حکومت در آمریکا بر پایۀ سکولاریسم بنا شدهاند. (ویکی پدیا)
[2]. در معنای لغوی به معنی آزادی خواهی میباشد و به آرایه وسیعی از ایدهها و تئوریهای مرتبط دولت اطلاق میشود که آزادی شخصی را مهمترین هدف سیاسی میداند. (ویکی پدیا)
[3]. یک نظریه سیاسی و نوعی نظام حکومتی خودکامهٔ ملیگرایی که نخستین بار بین سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و به وسیله موسولینی رهبری شد.
[4]. اعترافات یک سالک، پائولو کوئلیو، ترجمه دلآرا قهرمان، تهران، بهجت، 1379، ص 94_95.
[5]. فلسفه اخلاق، محمدتقی مصباح یزدی، تهران، امیرکبیر، فصل هشتم، 1385.
برای اطلاع بیشتر مراجعه کنید به: در آمدی بر عرفان حقیقی و عرفانهای کاذب، احمد حسین شریفی، پرتو ولایت، 1391، ص 282.
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
#ادعاهای_عجیب
#مدعیان_دروغین
#انسان_محوری
#انسان_گرایی
#اومانیسم
#اباحی_گری
#آتئیسم
#تناسخ
#پرستش_جن_شیطان
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
غیر اسلامی بودن تصوف از دیدگاه محققین غیرصوفی 🔺👆
#صوفیه
#اباحی_گری
#شطح_گویی_صوفیان
#شاهد_بازی_صوفیه
#رقص_سماع
#وحدت_وجود
#ریاضتهای_شیطانی
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2