فرقه های عجیب و جهان ماوراء
چهار روش اعدام با طناب دار 💀👆 #مرگ_های_عجیب #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و جها
چهار روش اعدام با طناب دار 💀
از ابتدای خلقت بشر قانون شکنی های متعدد باعث شد در همان قوانین بزرگترین تنبیه ممکن گنجانده شود،جان شخص خاطی! اما اعدام در تمام دنیا با یک روش انجام نمیشود و هدف اصلی از این تفاوتها کاهش هرچه بیشتر درد شخص است، یکی از قدیمی ترین و موثرترین و در عین حال ارزان ترین روش های اعدام استفاده از طناب دار است که درعین دردناک بودن در مواردی بسیار سریع و کشنده است.
قدمت این روش به طور شناخته شده به بیش از ۹۰۰ سال قبل بازمیگردد،در دیکشنری اکسفورد بیان شده، اویزان شدن از گردن تا زمان مرگ به علل یاد شده در منبع پزشکی، در دنیا این مورد دارای بیشترین روش خودکشی است و ۹۰% کشورهای دارای حکم اعدام از این روش را استفاده میکنند.
چهارروش اعدام با طناب دار وجوددارد:
۱- آویزش:
در ین روش عامل مرگ وزن بدن است،در سال ۱۹۰۵شخصی به نام نیکولاس مینوویچیچ با ازمایش این روش ها به شکل کنترل شده روی خود نکات جالبی به دست اورد، در این روش به علت فشار حاصل بر سرخرگ گردن مرگ کمی کند (بین۱۰-۱۲دقیقه) رخ میدهد،فشار زیادی به گردن وارد میشود و دردحاصل بسیار زیاد است، خود مینوویچیچ به علت ازمایش چندین باره ی این حالت روی خودش دچار شکستگی یکی از مهره های گردن شد، در این روش شخص به سمت بالا کشیده میشود (امروزه از جرثقیل برای این کار استفاده میشود).
۲- سقوط کوتاه:
در این روش شخص بر روی صندلی-اسب-ماشین قرار میگیرد،در این حالت وزن شخص و ارتفاع پرتاب بسیار موثر است، این روش همان روشی است که گفته میشود شخص در لحظه ی اخر پشیمان میشود(در صورت خودکشی) به علت فشار بسیار زیاد در لحظه ی دررفتن تکیه گاه ایستادن مهره های گردنی اسیب شدیدی میبینند اما عموما درحد از جا درفتگی،سپس به علت تنگی نفس و ورود خون به نای شخص خفه میشود، این روش تا سال ۱۹۱۵در امریکا و اروپا رواج داشت.
۳- سقوط متوسط:
این روش در سال ۱۸۸۶توسط دکتری به نام ساموئل هوگون معرفی شد در این حالت ارتفاع از پای متهم از زمین حدود ۱٫۲-۱٫۵ متر است و شخص از این ارتفاع رها میشود.این روش باعث فلج شدن بسیار سریع و قطع نخاع میگرددو در نتیجه دردی در طی مدت مرگ حس نخواهد شد، این روش در بیشتر دادگاه های دنیا از جمله دادگاه نورنبرگ تا دادگاه های امریکا و افریقا استفاده میشده و هم اکنون عمومی ترین روش اعدام در کشورهای جهان سوم و غیرصنعتی است.
اعدام فرانتز استزار که در دادگاه نورنبرگ به مرگ محکوم شد، او به روش سقوط متوسط اعدام شد.
۴- سقوط بلند:
این روش توسط شخصی به نام ویلیام ماروود ریاضیدان معرفی شد،در بسیاری مواقع پیش می آمد که در لحظه ی رها شدن و شکستن گردن سرشخص از تنش جدا میشد، درنتیجه در این روش ابتدا وزن و قد شخص محاسبه شده و سپس با توجه به ان قطرطناب و ارتفاع تنظیم میگردد که عموما بیشتر از ۱٫۵متر بوده که باعث شکستگی کامل گردن و مرگی بسیار سریع میشد.
مهمترین مورد جدا شدن سر از بدن مربوط به Black jack در مکزیک است که با وجود تنظیم همه ی موارد سراو از تنش جدا شد.
تصویر بلک جک که در زمان اعدام سرش از طنش جدا گردید، او متهم به قتل ۶ کلانتر و دزدی از ۲ بانک بود نام اصلی او تام کچاوم بود-۱۹۰۱
در سال ۱۹۵۲به علت درد زیاد ناشی از خفگی و یا شگستگی گردن این روش در بیشتر کشورها منسوخ شد، با این حال این روش هنوز در بسیاری از کشورها استفاده میشود.
در قانون اعدام اشاره شده است که طناب دار باید نخی باشد و دارای بریدگی های تیز نباشد تا حین اویزش باعث زخمی شدن گردن نشود، گره طناب باید دارای ۱۰ زیرگره باشد و اویزش در هر ۴ حالت ذکر شده بیش از ۱۰ دقیقه طول بکشد تا مرگ به طور کامل حاصل شود، مواردی پیش امده که اعدامی را قبل از مرگ از طناب پایین اورده اند و اسیب های حاصل از گردن و ارگانهای درونی به حدی زیاد بوده که در نهایت خونریزی داخلی در زمانی نسبتا زیاد و دردناک باعث مرگ شده.
#مرگ_های_عجیب
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تصوف مخلوطی از اعتقادات فرقهها و ادیان 👆 #صوفیه #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #پرستش_انسان #پرستش
تصوف مخلوطی از اعتقادات فرقهها و ادیان
یکی از فرقههایی که با ادعای اسلام و مسلمانی، از نام اسلام سوء استفاده کرده، صوفیه است.
از دلایل بطلان این فرقه، مخلوط بودن آن با تفکرات و اعتقادات ادیان و فرقههای مختلف است که رهبران این فرقه وارد این مسلک کردهاند، در حالی که بهترین و کاملترین دین، اسلامی است که توسط پیامبر اکرم (ص) برای هدایت بشر آوردهاند.
بر همه انسانها واجب است از اسلام، که آخرین و کاملترین دین در بین تمام ادیان و آخرین پیامبر که حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) است، پیروی کنند، بنابراین تمام ادیان و فرقهها، خصوصاً فرقههایی که تحت نام اسلام، با انحرافات و اعتقادات نادرست، ادعای مسلمانی و حتی شیعه بودن هم میکنند، از اساس باطل بوده و پیروی از آنان حرام است.
تفکرات و اعتقاداتی فرقههای صوفیان در واقع مخلوطی از تفکرات و اعتقادات فرقهها و ادیان مختلف از قبیل بودایی، زردشتی، مانوی، مسیحی، یهود، اسلام و ... است.
آیا فرقهای که اعتقادات خود را از چند دین و فرقه گرفته، میتوان آن را کامل دانست؟ آیا فرقهای که با تفسیر به رأی اقطاب و برداشتهای شخصی سران آنان، اداره میشود، میتوان آن را اسلامی دانست؟
بهعنوان نمونه مواردی از اعتقادات صوفیان را که مخلوطی از تفکرات و اعتقادات دیگر فرقهها و ادیان است، یادآوری میشود.
مسائلی همچون «فقر، خرقه¬پوشی، ریاضت¬های طولانی و طاقت فرسا از آداب هندوهاست.»[1] که به گفتهی مؤسس فرقهی صوفیهی سلطان علیشاهی، زمانی که در ایران، صوفی و صوفیگری، رونق نداشت، معصوم علیشاه از دکن هندوستان وارد ایران شد و صوفیگری را رونق بخشید. « قریب هفتاد سال کشور ایران از فقر خالی بود ، و اسم طریقت گوش کسی نشنیده و چشم احدی اهل فقر ندیده.... اسم طریقت در ایران مانند سیمرغ و کیمیا گشته بود تا آنکه مجدّد سلسله علّیه و مبرهن، سیّد معصوم علیشاه دکنی به اشاره شاه علیرضا ولی از اقالیم دکن به ایران تشریف آوردند و فیض علیشاه و نور علیشاه را تلقین کرد و تربیت نمود.»[2]
از آداب و اعتقاداتی که صوفیان از مسیحیان گرفتند رهبانیت و غسل تعمید است، که از شرایط تشرف پیداکردن به تصوف و صوفی شدن، انجام این غسل است.
این غسل، شبیه به غسل تعمید مسیحیان است که اگر کسی بخواهد داخل مسیحیت شود باید غسل تعمید را به جای آورد.
غسل تعمید در لغت به معنای شستشوی کامل و مستغرق ساختن جسمی درون یک مایع است، ولی در اصطلاح از تعمید به عنوان شستن گناهان یاد میشود. در انجیل میخوانیم: «حال منتظر چه هستی برخیز و تعمید بگیر و نام او را خوانده از گناهانت پاک شو.»[3]
از دیگر اعتقاداتی که صوفیان از ادیان دیگر وارد مسلک تصوف کردند، مسئلهی ذکر و تجسم صورت پیر و مرشد است، که از آیین زردشت وارد تصوف شده است.
در آیین زردشت آمده که باید پیکر پیر را به دل گیرند و چنان داند که حاضر و ناظر است و از فکر پیر غایب نگردد.[4]
این موضوع صراحتاً در مسلک تصوف وارد شده و صوفیان باید در عبادات خود، صورت مرشد و قطب خود را در نظر آورده و تجسم کنند. چنان¬که ملا علی گنابادی، فرزند ملا سلطان مشهور به نور علی شاه ثانی میگوید: مقلد ناچار است که در وقت عبادت مرشد را در نظر آورد.[5]
با توجه به مواردی که ذکر شد و موارد دیگری که در منابع مختلف آمده، این نکتهی مهم بدست میآید که تصوف زاییدهی ادیان و فرقههای دیگری است که مخلوطی از تفکرات و اعتقادات آنان را در خود جمع کرده و اینچنین فرقهای بهنام صوفیه را تشکیل دادند.
پینوشت:
[1]. ابوریحان بیرونی، محمد، ماللهند، نشر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، تهران، ۱۳۹۱، ج1، ص25.
[2]. گنابادی سلطان محمد (سلطان علیشاه)، بشاره المؤمنین، حقیقت، تهران،1387، ص 320.
[3]. کتاب مقدس، عهد جدید، اعمال رسولان، باب 22، آیه 16.
[4]. شیروانی، زینالعابدین، ریاض السیاحه، بهتصحیح اصغر حامدی ربانی، تهران، نشر سعدی، ص 181.
[5]. گنابادی، ملاعلی، صالحیه، تهران، انتشارات حقیقت، ص 334.
#صوفیه
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#پرستش_انسان
#پرستش_جن_شیطان
#ریاضتهای_شیطانی
#وحدت_وجود
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
تطبیق برخی ویژگیهای یهود و مدرنیسم ✝️👆
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_نژاد_پرست_یهود
#انحطاط_درمسیحیت
#صفات_یهودیان
#ترور_فرقه_های_مخوف
#خشونت_درکتاب_مقدس_یهودیان_مسیحیان
#خونخواران_تاریخ
#مدعیان_دروغین
#آرماگدون_نبرد_آخرالزمان
📝 اینجا بخوانید👇 👇
کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تطبیق برخی ویژگیهای یهود و مدرنیسم ✝️👆 #تحریف_تورات_انجیل #تحریف_مسیحیت #فرقه_نژاد_پرست_یهود #انحطا
تطبیق برخی ویژگیهای یهود و مدرنیسم 🕎✝️
قسمت (اول) 1️⃣
شاید یکی از موجزترین تعاریف راجع به جامعهی مدرن را «دایرة المعارف بریتانیکا» بیان کرده باشد که:
مدرن شدن، فرآیندی فردی شدن، متفاوت شدن، تخصّصی شدن و مجزّا شدن است. فرآیندی که در آن ساختارهای یک جامعه، بیشتر بر منافع و ماهیت فرد بنا شده است. (1)
با اندکی دقت در مبانی و نمادهای مدرنیسم متوجه میشویم که عباراتی از قبیل:
پیشرفت، ترقی، علمگرایی، کهنه و بد بودن دین و سنت، خوب و مطلق بودن علم و عقل، فردگرایی، اصالت سود، سکولاریسم، لیبرالیسم و دهها ایسم دیگر، دقیقاً برای رسیدن به منافع مادی انسانهایی بوده که از یک طرف به دنبال ارضای نفس خود بودهاند و از طرف دیگر نیز نهادهای فکری، دینی، سیاسی و اجتماعی توان پاسخگویی به نیازهای معقول دنیوی و آخرتی این انسان غربی قرون وسطایی را نداشتهاند.
به نظر میرسد هستهی اصلی فرهنگ و تمدن مدرن، تبلور منیّت انسانی یا به عبارتی همان نفسپرستی است؛
یعنی انسان به مرحلهای میرسد که احساس میکند بدون اتّکا به خالق جهان، قادر است خودش، جهان خود را تغییر دهد و حاکم بر سرنوشت خویش باشد.
انسان مدرن خود را خدایی دیگر در کنار آفریدگار جهان میداند و این طرز تفکر، اوج خداستیزی و مخالفت با فرامین آسمانی و ادیان الهی است و از آنجا که نفس انسان سیری ناپذیر است، برای رسیدن به تمامی امیال و آرزوهای زیاده خواهانهاش، از هیچ کوششی دریغ نمیورزد.
اصل دنیاطلبی و دینستیزی چندان ارتباطی به یهودیت و مسیحیت ندارد و قدمت آن به قبل از ظهور این ادیان نیز میرسد،
اما نکتهی در خور توجه این است که به دلیل ویژگیهای رفتاری خاصّ یهود از جمله دینستیزی و تدلیس و تزویر (کتمان حقایق، تحریفگری، دروغپردازی و…)
این منیّتخواهی و نفسپرستی و خصومت علنی با دستورات الهی، حتی در زمان خود انبیای بنیاسرائیل با شکل جعلی و غیرحقیقی، به صورت اصول و متون دینی در آمده است.
به عبارت دیگر شاید بتوان گفت اساسیترین اقدام یهود این بوده که یک لعاب و صبغهی دینی به امور ضد دینی داده است.
بنابراین همهی مظاهر نفسپرستی و مخالفت با خدا وانبیا به صورت امری الهی و رسالتی دینی جلوهگر شده و این مهم میسّر نبوده، مگر با تلاش دامنهدار و درازمدت قوم یهود، از همان آغاز تاکنون.
پینوشتها:
1- دیوتیاک، ریچارد، دردریان، جیمز، «نظریهی انتقادی، پست مدرنیسم و نظریهی هنجاری در روابط بینالملل»، حسین سلیمی، نشر گام نو، تهران، 1380، ص 17.
منبع مقاله به نقل از سایت راسخون: رکنی، سیدمحمدباقر، (1389)، اخلاق یهودی و تمدن غربی، تهران: هلال، چاپ دوم.
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_نژاد_پرست_یهود
#انحطاط_درمسیحیت
#صفات_یهودیان
#ترور_فرقه_های_مخوف
#خشونت_درکتاب_مقدس_یهودیان_مسیحیان
#خونخواران_تاریخ
#مدعیان_دروغین
#آرماگدون_نبرد_آخرالزمان
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.....
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تطبیق برخی ویژگیهای یهود و مدرنیسم 🕎✝️ قسمت (اول) 1️⃣ شاید یکی از موجزترین تعاریف راجع به جامعهی
تطبیق برخی ویژگیهای یهود و مدرنیسم 🕎✝️
قسمت (دوم ) 2️⃣
در همهی این دوران ردّ پای یهودیت غیرتوحیدی را آشکار و نیمه آشکار در موارد زیر میتوانیم ببینیم:
– در تأثیرپذیری معنادار یهودیت از فرهنگ شرک آلود یونان باستان؛
– در انحراف مسیحیت از تعالیم حضرت عیسی (ع) و بنیان تفکر مسیحیت یهودی یا به عبارتی مسیحیت صهیونیستی؛
– در ناکارآمدی تعالیم منسوخ کلیسای کاتولیک قرون وسطا؛
– در تحریفگری مجدد مارتین لوتر نیمه یهودی در رنسانس (عصر مدرن)؛
– در ظهور مکاتب وایسمهای متنوع ناشی از دورهی روشنگری؛
– در تدوین پروتکلهای صهیونیسم؛
– در سیاستها و استراتژیهای دنیای فوق مدرن کنونی.
حدود یک قرن پیش هنری فورد بنیانگذار شرکت اتومبیلسازی فورد آمریکا اعلام کرد:
تنها نکتهای که علاقهمندم دربارهی پروتکلها بگویم این است که آنها با آنچه در حال وقوع است، تطبیق میکنند… و با شرایط جهانی منطبق بودهاند. (2)
(از دیدگاه برخی از متفکران آن زمان آمریکا و دنیای غرب هنوز وارد مرحلهی پست مدرن نشده بودند.) مقارن همان ایام یکی از رهبران صهیونیسم جهانی نیز اعلام میکند:
هیچ آمریکایی نباید فکر کند، میان صهیونیسم و وطندوستی آمریکایی مغایرتی وجود دارد. بین تعلق به آمریکا و تعلق به یهودیت هیچگونه تفاوتی نیست. اصولاً روح یهودی، همان مدرنیسم است که تماماً آمریکایی است… پیش از آنکه آمریکایی خوبی باشیم، میبایست صهیونیست خوبی باشیم. (3)
به رغم استراتژی محافظهکاران حاکم و مبانی و شرایط مدرنیسم بر کاخ سفید و سایر دولتهای غربی و به رغم اظهارات و سعی مقرون به تحقق سیاست و خط مشی هم آنان بر تجارت جهانی و دهکدهی جهانی و حتی زمینهسازی برای ایجاد نظم نوین جهانی، به نظر میرسد که مدرنیسم و جهان فراصنعتی غربی، هنوز دین کامل خود را به اشرار یهود اداء ننموده است؛ زیرا این جماعت میان خود تا بسط تمامی مظاهر جهانیسازی و تأسیس حکومت جهانی فاصلهای مشاهده میکنند که امید میورزند به مدد جهان مدرن و فراصنعتی این فاصله جبران شود.
هرچند برخی یهودیان معتقدند که:
اسرائیل سگ نگهبان منافع آمریکاست، (4) یا مثلاً کیسینجر جهانیشدن را معادل سلطهگری آمریکا میداند، (5)
امّا به نظر میرسد این ایدهها بیشتر به نوعی خوشبینی یا گزافهگویی شبیه است تا حقیقت. با توجه به نفوذ و سلطهی عجیب صهیونیسم در تار و پود دولت و ملت آمریکا، مجالی برای عرض اندام دولتمردان آمریکایی یا دیگر کشورهای به اصطلاح مدرن باقی نمانده است. به عکس ما معتقدیم که آمریکا ظاهراً به عنوان ابرقدرت و نماد بارز دنیای مدرن و فوق صنعتی به جهانیان معرفی شده و گردانندگان اصلی، همان دستهای قدرتمند و پر نفوذ صهیونیسم است که جهت رسیدن به ایدههای انجام رسالتهای دینی!! خود، افکار عمومی را به صورت موقت، مشغول جاذبههای دلفریب تمدن غربی (آمریکایی) کردهاند.
بنابراین شاید اگر بگوییم آمریکا، سگ نگهبان منافع اسرائیل است، به واقعیت نزدیکتر باشد. شایان ذکر است که اگر برای تبیین مصادیق مدرنیسم و نفوذ صهیونیسم، بیشتر سخن از آمریکا به میان آمد، به دلیل آن است که از همان ابتدا یهودیان، آمریکا را اسرائیل جدید تلقی کردند و بنیان گسترش مدرنیزاسیون صنعتی، کشاورزی، تجارت و سرمایهداری در آمریکا را بنا نهادند، بنابراین پس از فراز و نشیبهای متعدد و در پایان پس از جنگ جهانی دوم و تشکیل کشور اسرائیل فعلی، سران صهیونیسم تمام تلاش و نفوذ خود را بر آمریکا متمرکز کردند.
پینوشتها:
2- مارسدن، ویکتورامیل، «پروتکلهای رهبران یهود برای تسخیر جهان»، بهرام محسنپور، کتاب صبح، تهران، 1382، ص 11.
3- اکتار، عدنان، «تاریخ ناگفته و پنهان آمریکا» نصیر صاحب خلق، نشر هلال، تهران، 1385، ص 59.
4- کریمیان، احمد، «یهود و صهیونیسم»، دفتر تبلیغات اسلامی، قم، 1384، ص 719.
5- سوئیزی، پل (و دیگران)، «جهانی شدن با کدام هدف؟»، ناصر زرافشان، نشر «آگاه»، تهران، 1381، ص 64.
منبع مقاله به نقل از سایت راسخون: رکنی، سیدمحمدباقر، (1389)، اخلاق یهودی و تمدن غربی، تهران: هلال، چاپ دوم.
#تحریف_تورات_انجیل
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_نژاد_پرست_یهود
#انحطاط_درمسیحیت
#صفات_یهودیان
#ترور_فرقه_های_مخوف
#خشونت_درکتاب_مقدس_یهودیان_مسیحیان
#خونخواران_تاریخ
#مدعیان_دروغین
#آرماگدون_نبرد_آخرالزمان
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.....