هدایت شده از فلسطین نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻گریه بلاگرهای معروف دنیا برای نماز خواندن کودک یک ساله فلسطینی روی تخت بیمارستان.
پی نوشت:
واضح است که چرا شیاطینِ صهیونیست از جانب کودکان غزه احساس خطر می کنند.
ابلیس از وجود چنین نسلی، خشمگینانه صیحه بر می آورد و جنودش بمب و موشک بر سرشان می ریزند.
▫️آنها خوب می دانند یارای مقابله با چنین نسلی را ندارند.
✍ مریم اشرفی گودرزی
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس
#پاکستان | #همه_با_هم_برای_فلسطین
🇵🇸 @PalestineNewsOnline
هدایت شده از مدافعین حریم ولایت
✅ #نحوه_تشکیل_دولت_اسراییل👇👇👇
«خاور میانه براى چندین قرن، تحت استعمار استعمارگران مخصوصاً انگلیس قرار داشت. این نفوذ و تسلط، به تدریج به ضعف گرایید. آنان مىخواستند که جاى خالى خود را با نیرویى مطمئن و همیشگى پر کنند تا منافع استعمارى آنان استمرار داشته باشد. از طرف دیگر، در سال 1897، #جنبش_صهیونیستى_یهود کنفرانسى را تشکیل داد و در آن، اساس دولت #یهود پایهگذارى شد. #صهیونیسم در آن کنفرانس، علاوه بر تعیین هدف نهایى، ابزار لازم را نیز مشخص کرد که از جمله آن، تأسیس #سازمان_صهیونى_جهان و دیگر تشکیلات اقتصادى و سیاسى لازم جهت تسهیل امر و رفع موانع مهاجرت #یهودیان به فلسطین بود. آنان تا سال 1942 میلادى، به علت ترس از اعتراض جهانیان، به جاى لفظ «کشور»، کلمه «کانون» را به کار مىبردند. در نهایت، مهاجرت #یهودیان به فلسطین، با خرید زمینهاى فلسطینى و اسکان #یهودیان آغاز شد. این کار تا قبل از جنگ جهانى اول به دلیل مخالفت امپراتورى عثمانى، از گستره و رونق کمترى برخوردار بود. با پایان یافتن جنگ اول و فروپاشى امپراتورى عثمانى، دولت انگلیس از آزادى عمل بیشترى برخوردار شد و فلسطین به طور رسمى تحت قیمومیت انگلیس درآمد. مهاجرت #یهودیان به فلسطین به صورت گستردهترى ادامه پیدا کرد و وقتى فلسطینیان از فروش زمینهاى خود امتناع ورزیدند با قتل، غارت، تجاوز و انواع ظلمها مواجه شدند.
با افزایش جمعیت مهاجر #یهودى، #صهیونیستها موجودیت دولت #اسراییل را اعلام کردند و کشورهایى همچون انگلیس و آمریکا، فوراً آن را به رسمیت شناختند. کشورهاى عرب و مسلمان، به مقابله با این امر پرداختند که نمونه آن «جنگ ششروزه اعراب و اسراییل» در سال 1967 میلادى است. این جنگ به دلیل تهدیدهاى ابرقدرتها علیه مسلمانان و دعوت به آتشبس، ارسال تجهیزات فراوان براى رژیم اشغالگر و حمله ناگهانى هواپیماهاى #اسراییل به فرودگاههاى کشورهاى عربى، منجر به شکست مسلمانان شد و اراضى اشغالى را از 5/3 میلیون کیلومتر، به بیش از 27 میلیون کیلومتر مربع رساندند و غیر از چند شهر مهم، 205 روستاى فلسطین را تصاحب کردند و علاوه بر کشتار و ظلمهاى فراوان 1200000 انسان بىگناه را آواره ساختند.
در آمریکا و کشورهاى اروپایى، براى شکست مسلمانان جشن گرفته شد. از آن تاریخ به بعد، #اسراییل و حامیانش با ایجاد اختلاف در میان کشورهاى اسلامى، به دنبال ایجاد مشروعیت و تحکیم موقعیت اقتصادى و سیاسى خود مىباشند و با شعار صلحطلبى و همزیستى مسالمتآمیز، به رابطه خود با کشورهاى اسلامى ادامه مىدهند. در این میان، بعضى از کشورهاى منطقه مانند مصر، با انعقاد قرارداد صلح، آب به آسیاب دشمن ریختند. هم اکنون با حذف شوروى از صحنه رقابتهاى سیاسى خاورمیانه، #اسراییل به دنبال تحکیم موقعیت و موجودیت خود از راههاى اقتصادى و تکنولوژیک مىباشد تا در درازمدت، مرکز ثقل تولید، ابداع، تکنولوژى و تحقیق در خاورمیانه شود.»
📚کتاب"نظريه حقوقى اسلام" اثر علامه مصباح یزدی؛ج 2ص112
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
📝آدرس کانال مدافعین حریم ولایت👇👇👇
👈در ایتا
@rahbarjame
👈در سروش
@rahbarjame
👈در بله
@rahbarjame
👈در تلگرام
@rahbarjamee
⭕️با وجودی که مجاهدان از برخورد وحشیانه اسرائیل آگاه بودند، چرا جنگ را آغاز کردند؟!
🖌نویسنده: علامه دکتر محمد بن محمد اسطل از فلسطین
1️⃣
به خاطر احترام موقعیت علمی، و همچنین ضایع نکردن وقت در جنجالهای توخالی بی فایده، یا کم فایده، بطور عموم تمایل چندانی ندارم به رد کردن حرفهای پوچی که در سوشل میدیا مطرح می شود.
در روزهای گذشته برخی عزیزان از من در مورد افرادی پرسیدند که می گویند: لازم نبود انگشت در کندوی زنبورهای صهیونیستی کنید و آنها را بشورانید تا چنین شود!
اینبار بطور استثنایی جوابی گذرا وسریع که به ذهنم خطور می کند را بیان می کنم. در این وضعی که قرار داریم حوصله جواب کافی و شافی ندارم، تنها به چهار مورد اشاره ای سریع می کنم:
🔻
1. دشمن به صورت بی سابقه ای شروع کرده بود به اهانت به مسجد اقصی ویهودی سازی آن. و با سرعت گامهای بلندی برداشته بود برای ویران کردن مسجد اقصی وبنای هیکل خودشان بجای آن. تجاوزاتی که پیش از این طی دو یا سه سال انجام می داد را حالا ظرف دو یا سه هفته انجام می داد.
این در کنار اهانت وتحقیر وشکنجه ساکنان بیت المقدس، وبه زندان انداختن فرهیختگان آنها. در کنار ممنوعیتی که بر بسیاری از مسلمانان اعمال کرده به آنها اجازه نمی دهد وارد مسجد شوند. در مسجد بیش از 50 کلاس علمی دایر می شد که سالهاست تعطیل شده است.
چند روز قبل از عملیات بیش از 5000 صهیونیست با قدمهای نجس خود حرمت مسجد اقصی را درهم شکستند. طی 20 سال اخیر چنین تجاوزاتی با این وقاحت و بدین حجم صورت نمی گرفت.
این عملیات آمد تا جلوی این تجاوزات وبی حرمتی ها را بگیرد. نام عملیات "طوفان اقصی" گویای این ماجراست.
2. دشمن طی 15 سال گذشته تلاش دارد ما را آرام آرام زنده بگور کند: نسل جوان ما در این فضای خفقان بزرگ شده. جوانان بیست و سی ساله بطور کلی در تمامی ابعاد زندگی فلج شده اند. بیشترشان نمی توانند ادامه تحصیل دهند و یا ازدواج کنند و یا خانهای بسازند و یا کاری پیدا کنند. و پیامدهای این فشارها مشکلات اجتماعی حادی به بار آورده، نرخ بیکاری و تاخیر ازدواج دختران بالا رفته و طومار بحرانهای اقتصادی واجتماعی روز بروز درازتر میشد.
اخیرا دهها هزار از جوانان راهی کشورهای غربی شدهاند تا لقمه نانی به کف آورند. و صدها تن آنها را نهنگها در آبهای دریا تکه پاره کرده اند. تنها آرزویشان این بود که از بحرانی مرگبار به بحرانی دیگر منتقل شوند.
3. دشمن به وحشی ترین صورت اسیران ما که تاج سرما هستند را شکنجه میکند. بگونه ای که روزانه دهها بار مرگ را میچشند. تصور کنید برخی از اسیران ما بیش از 13 سال است در سلولی به مساحت یک و نیم متر بسر میبرند. و برخی دیگر را وارد سلولهایی که در و دیوارش با کثافت و مدفوع مالیده شده میکنند و اسیر را مجبور میسازند طی 2 تا 3 روز زیر فشارهای روانی وحشتناک آنجا را تمیز کند.
اسیران را لخت کرده آنها را اثنای تمییز کردن سلولهای متعفن با تازیانه میزنند، و چون سلول را تمیز کرد به سلولی دیگر با همین وضع منتقل میکنند.
در ماههای اخیر بصورت غیر قابل تصوری اسیران را زیر فشار قرار داده بودند. آنها گمان می کردند امت آنها را فراموش کرده، کسی با آنها همدرد نیست و احساس نمیکند که چه وضع فلاکت باری دارند.
با بالا گرفتن نعره مذهبی در حکومت صهیونیستی به رهبری "ابن غفیر" و همشکلانش فشارها در جهنم زندان بر اسیران شدت گرفت، و به مرحله غیر قابل تحمل رسیده بود.
و در ماههای گذشته درخواستها و صداهای مردم برای رهایی اسیران، و نجاتشان از این وضعیت فلاکت بار بلند شده بود.
اضافه بر این وضعیت بغرنج خانمهای اسیر بود که به شدت مورد تحقیر و اهانت و تجاوزاتی که با دین و عفت و حیا در تضاد است و نمیخواهم بدان اشاره کنم، قرار میگرفتند.
این عملیات آمد تا برای این مشکلاتی که پایان پذیر نبود، حد و مرزی بگذارد.
4. و آنچه "حرکت مقاومت اسلامی" صراحتا اعلام داشت که به اطلاعات محرمانه دشمن دسترسی پیدا کرده بود، که طی آن مشخص شد دشمن خود را آماده کرده بود برای حمله ای غافلگیرانه و وحشیانه و کمرشکن به نوار غزه تا آن را با خاک یکسان کند. حماس خواست این فرصت را از دست دشمن بگیرد. و اجازه ندهد به موقعیتی که غافلگیر شدن نوار غزه برایش مهیا می کرد، برسد و با این حمله موقعیت برتر غافلگیری دشمن را به خود اختصاص داد.
این هجوم غافلگیرانه گسترده همه این اهداف را در بر داشت.
ما در سال 2014 تجربه مشابهای داشتیم. به اطلاعاتی دست یافتیم که دشمن میخواهد حمله کمرشکنی را بر نوار غزه آغاز کند. مجاهدان بدون مقدمه با دهها موشک ظرف دو روز دشمن را سراسیمه کردند، تا مجبور شد وارد جنگ شود. و آن نقشه هایی که برای غافلگیر کردن مجاهدان وکشتن تعداد زیادی از رهبران جهادی و از بین بردن صدها مجاهد در قرار گاههای آموزشی ومواردی دیگر که در سر داشت، را نتواند به دست آورد.
ادامه👇👇👇
👆👆👆
2️⃣
این چهار مورد را با عجله زیر غرش هولناک موشکها و جتهای دشمن نوشتم، تا در پی آن بگویم:
🔻
مجاهدان در سنگر وضع خود را بهتر درک می کنند. و وظیفه کسانی که اطلاع کافی ندارند این است که قبل از اینکه بر دیدگاه معینی قناعت یابند، از مجاهدان در صحنه بپرسند. این در حقیقت اقتضای حکمت است. این بدین معنا نیست که افرادی که خارج منطقه هستند حق فتوا ندارند، اما از شروط فتوا این است که از وضعیت منطقه کاملا اطلاع داشته باشند.
من با دلی رنجور این کلمات را می نگارم. چرا که صحنه بحرانها فرصت نصرت و یاوری است نه وقت انتقاد و ایرادگیری.
آنهایی که با روایت های حکومتهای مستبد که همان دیدگاه نظام صهیونیستی است سیراب شده اند، با حرفهای ما قانع نشده هیچ، بلکه فورا آماده می شوند تا به هرکسی که به باورهایش کمترین خورده ای بگیرد حمله ور شوند. از اینروست که این مناقشات فایده زیادی ندارد.
و ما سالهاست فرموده پیامبر اکرم(ص) را با جان و دل هضم کردهایم که گروهی همیشه در پی ضربه زدن و خیانت به جهاد هستند.
مژده پیامبر الله (ص) برای پاسبانان مرزهای اسلام است که به یاری خدا مخالفان و طعنه جویان نمیتوانند هیچ ضرری به آنها برسانند.
من بر این باورم؛ برخی برایشان هیچ اهمیتی ندارد که ملتی بطور کامل زیر بار ذلت وخواری وشکنجه وفقر وبدبختی، و اسارت و حقارت اسیران و اهانت به مقدسات و تجاوز به بیت المقدس قرار گیرد. گویا این وضعیت بغرنج وضعیتی است کاملا طبیعی که باید با آن ساخت و سوخت.
نمی دانم این چه باطلی می تواند باشد که به تو اجازه دهد او را ریشه کن سازی و او با کمال لطافت و نرمی و خوش طبعی با تو رفتار کند!
از خدای متعال مسألت دارم با وجود ضعف وناتوانیمان ما را پیروز گرداند. ودر این وضع نیاز و ناداری ما را از درگه کرم خویش بی نیاز گرداند. وبا تمام عجز و ناتوانی که داریم بر دشمن چیره گرداند. و به ما عزت و کرامت داده از این ذلت و خواری نجاتمان دهد. و ما را از منت هر خائن ناکس و ایرادگر ذلیل بی نیاز گرداند.
خدا بر همه چیز چیره وغالب است ولی بیشتر مردمان نمی دانند..
یکشنبه 30/3/1445ه.ـق
نهمین روز حماسه "طوفان اقصی".
مترجم: د.امراء
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
هدایت شده از ندای پاک فطرت
doa27sahifesajadie.pdf
1.56M
📗متن دعای ۲۷ صحیفه سجادیه
🤲جهت رفع بلا از مردم مظلوم غزه و دعا برای مرزبانان اسلام
💠کانال ندای پاک فطرت
🆔 @nedayepakefetrat
هدایت شده از زن و انقلاب (محتواوشبهه)
این روزها کلیپ های طرفدارهای فلسطین در مترو لندن، ما رو یاد مترو تهران بعد از نماز جمعه و راهپیمایی ها میاندازه😳😁 صدور انقلابه یا غربال آخر الزمان؟
اگه مسلمانها یه تکونی میخوردن، چه بسا ظهور به چشم بهم زدنی می رسید😭
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان
#مهدی_موعود
#غزه
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#مقاومت
✍محیا
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
ژئوپلتیک طوفان الاقصی
۱- از این به بعد آنچه تعیین کننده است ‘ژئوپلتیک جنگ’ است. ماتریس پیچیده ای از محاسبات بازیگران ایجاد شده که اجزاء آن سخت به هم گره خورده است. در مدتی کوتاه حجم پیچیدگی محاسبات و تعاملات ژئوپلتیکی از انتظارات اولیه بسیار فراتر رفته است.
۲- امریکا نگران تبدیل شدن ‘طوفان الاقصی’ به یک نبرد منطقه ای است و می داند که اگر اسراییل پای خود را به درون غزه بگذارد، ماشه کشیده خواهد شد. بایدن در ظاهر برای کمک، اما در واقع برای هشدار به تل آویو رفته بود.
۳- از این مهم تر، امریکا از ۱۵ مهر به این سو، سخت نگران فروپاشی امنیتی-سیاسی رژیم است. امریکایی ها دیدند که پایه های رژیم چقدر سست، چشمان امنیتی آن کم سو، انسجام سیاسی اش نزدیک به صفر و چسبندگی مردم به سیستم در آن بسی ناپایدار است.
۴- منابعی می گویند هدف اصلی امریکا از تجمیع نیرو در منطقه نگرانی از این است که تل آویو در یک درگیری چند جبهه ای، به سرعت هم زمین از دست بدهد و هم جمعیت؛و ناگهان فروبپاشد. یکی از رازهایی که امریکا پنهان نگه می دارد این است که در آن لحظه خاص، ناچار باید در تل آویو نیرو پیاده کند.
۵- امریکا حاضر نیست نه به نیابت از اسراییل و نه در کنار آن بجنگد. ترس از غافلگیری جهانی از سوی روسیه و چین، نگرانی شدید از تبدیل شدن امریکا به هدف نظامی مقاومت در منطقه و تنفر از نتانیاهو، عوامل اصلی است که به راهبرد امریکا شکل می دهد.
۶- با این حال امریکا خود کارگردان اصلی تبدیل اسراییل به ماشین کشتار در غزه، فشار به فلسطینیان برای کوچ اجباری، وادارسازی دولت ها به سکوت و طراحی عملیات ویژه اطلاعاتی برای ترور رهبران مقاومت است. امریکایی ها کارفرما هستند و این فراتر از شراکت است.
۷- دیگر بازیگران، بویژه اعراب متوجه شده اند اسراییل اگر جان به در ببرد در ابعاد وسیعی دست به جنایت و ترور خواهد زد. مصر، اردن و سعودی به دنبال یک اسراییل ضعیف هستند ولی امریکا در پی آن است که تیم نتانیاهو را تسویه کند و در بلند مدت دوستان خود مانند گانتز را بر سر کار بیاورد.
۸- اروپایی ها از همه هراسان ترند. سوال اصلی برای آنها این است که اگر دیوانه های اسراییلی پای امریکا را به یک جنگ منطقه ای باز کنند، روسیه با اوکراین و اروپا چه خواهد کرد؟! از دید اروپایی ها این نزاع منطقه ای می تواند ظرف چند روز جهانی شود.
۹- مقاومت برخلاف برخی تحلیلهای احساساتی، بسیار سنجیده و قوی عمل کرده است. ایجاد یک ‘تهدید معتبر نظامی’ شعار همیشگی نتانیاهو بوده اما مقاومت آن را محقق کرده است. جبهه های دیگر عملا گشوده شده اما شدت درگیری مدیریت می شود.مقاومت اجازه نخواهد داد اسراییل برای آن راهبرد تعیین کند.
۱۰- حمله به بیمارستان المعمدانی پایان کار نتانیاهو از حیث سیاسی و پایان کار گالانت از لحاظ نظامی بود. ارتش اسراییل نشان داد به بن بست رسیده و این را همه فهمیدند. هدف اسراییل بیش از ده روز است این است که بگوید هیچ جای امنی در غزه نیست و فلسطینیان باید بروند. هیچ کس اما نرفته!
۱۱- حالا اسراییل باید به دنبال یک راه خروج بگردد. برای مقاومت بهترین سناریو تکمیل ضربه ۱۵ مهر با ضربه ای بسیار بزرگ تر پس از ورود اسراییل به غزه است. صهیونیست ها اما ظاهرا هیچ سناریوی خوبی ندارند.
۱۲- در نبردی چنین پیچیده باید صبور بود. خون دل خوردن بخشی از این جنگ مهیب است اما خاطرهامان آسوده خواهد بود اگر توجه کنیم آنها که در این جنگ تصمیم می گیرند، از همه ما شجاع تر و به نابودی اسراییل مشتاق ترند.
@mohammadi61
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرصتی به قیمت خون
باور دارم آنچه «سلام فرمانده» را فراگیر کرد،نه آهنگ زیبایش بود و نه محتوای شعرش بلکه پاسخ و علیکی بود که امام منتظِر و غریب ما، بر سلامهای منتَظران داد...
با دیدن فیلم و طنین سرود سلام فرمانده در راهپیمایی طرفداران فلسطین در بارسلون، تیتر نمیزنم «فتح دوباره اسپانیا توسط مسلمانان» ...بلکه حسرت میخورم برای از دست دادن فرصت شناساندن «منجی» به جهانیان...
اگر این سالها راهپیمایی عظیم اربعین توسط رسانه های غربی سانسور میشود و مظلومیت حسین ع ولی این روزها عاشورایی خونین در مقابل چشمان ما و جهانیان مجسم است، تصاویر مظلومیت مسلمانان و کودکان غرق در خون فلسطینی علی رغم سانسور و تحریف، منتشر شده و خشم آزادگان جهان را برانگیخته و چشمان غفلت زده انسان قرن ۲۱را بیدار کرده...
چقدر از این فرصت مغتنم برای شناساندن «مهدی موعود» به جهانیان و «التجا برای فرج » استفاده میکنیم؟؟؟
چرا هشتک son_of_man# و who_is_mahdi# و... راترند و فراگیر و امام زمانمان را معرفی نمیکنیم؟؟؟
عطر ظهور به مشام میرسد، نکند با غفلت ما بداء و تأخیر رخ دهد!!!
✍محیا
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
#امام_زمان
#مهدی_موعود
#غزه
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#مقاومت
👆👆👆حتما بشنوید👌
«مقصد دیار قدس، همپای جلودار»
تصنیف حماسی و فوق العاده زیبای سال ۱۳۶۰ ،چه با حال و هوای این روز ما میخوره🇮🇷✌️🇵🇸
🔻شعر از پدر شعر انقلاب استاد مرحوم حمید سبزواری
🔻دکلمه خوانی مرحوم فرج الله سلحشور
🔻 آهنگساز و خواننده حسام الدین سراج
وقت است تا برگ سفر بر باره بندیم
دل بر عبور از سد خار و خاره بندیم
گاه سفر آمد؛ نه هنگام درنگ است
چاووش میگوید که ما را وقت تنگ است
گاه سفر شد، باره بر دامن برانیم
تا بوسهگاهِ وادیِ ایمن برانیم
وادی پر از فرعونیان و قبطیان است
موسی جلودار است و نیل اندر میان است
از هر کران بانگ رحیل آید به گوشم
بانگ از جرس برخاست وای من خموشم
دریادلان راه سفر در پیش دارند
پا در رکاب راهوار خویش دارند
گاه سفر آمد برادر! گام بردار!
چشم از هوس از خُرد از آرام بردار!
گاه سفر آمد برادر! ره دراز است
پروا مکن بشتاب! همّت چارهساز است
ره توشه باید عقل را در کار بندیم
دل بر خدا، آنگه به رفتن باره بندیم
ره توشه باید شب را در دل نشانیم
وادی به وادی باره تا بر دل نشانیم
باید خطر کردن، سفر کردن، رسیدن
ننگ است از میدان، رمیدن، آرمیدن
تنگ است ما را خانه، تنگ است ای برادر!
بر جای ما بیگانه، ننگ است ای برادر!
فرمان رسید: این خانه از دشمن بگیرید!
تخت و نگین از دست اهریمن بگیرید!
یعنی کلیم، آهنگِ جان سامری کرد
ای یاوران! باید ولی را یاوری کرد
گر صد حرامی، صد خطر در پیش داریم
حکم جلودار است سر در پیش داریم
حکم جلودار است بر هامون بتازیم
هامون اگر دریا شود از خون بتازیم
از دشت و دریا در طلب باید گذشتن
بیگاه و گاه و روز و شب باید گذشتن
گر صد حرامی، صد خطر در پیش داریم
حکم جلودار است سر در پیش داریم
فرض است فرمان بردن از حکم جلودار
گر تیغ بارد، گو ببارد نیست دشوار
جانان من برخیز! بر جولان برانیم
زانجا به جولان تا خط لبنان برانیم
آنجا که جولانگاه اولاد یهود است
آنجا که قربانگاهِ زعتر، صور، صیداست
آنجا که هر سو صد شهید خفته دارد
آنجا که هر کویش غمی بنهفته دارد
جانان من! اندوه لبنان کشت ما را
بشکست داغ دیر یاسین پشت ما را
جانان من! برخیز باید بر جبل راند
حکم است باید باره تا دشت امل راند
باید به مژگان رُفت گَرد از طور سینین
باید به سینه رَفت زینجا تا فلسطین
باید به سر زی مسجد الاقصی سفر کرد
باید به راه دوست، تَرک جان و سر کرد
جانان من برخیز و بشنو بانگ چاووش
آنک امام ما علم بگرفته بر دوش
تکبیرزن، لبیکگو، بنشین به رهوار
مقصد دیار قدس، همپای جلودار ...