💬 #تحلیل_و_تبیین | حکمرانی امید
👈🏻 تأملی بر نقش ترویج سواد حکمرانی برای افزایش سرمایه امید و اعتماد عمومی
📝 یادداشتی به قلم دکتر علیاصغر پورعزّت، رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران
🔹 دانش حکمرانی، دانشی اصیل و ارزشمند برای خدمت به عامه مردم جامعه است؛ دانشی که ظرفیتهای زیادی را برای توسعه اجتماعی و اقتصادی فراهم میآورد و بهویژه بر امکان اثرگذاری جامعه بر سرنوشت خویش میافزاید.
🔹 هرچه بر چالشهای پیش روی جوامع آینده افزوده میشود، اهمیت و ارزش تلاش برای بهبود ارتباطات اجتماعی مؤثر میان حکمرانان و عامه مردم، بیشتر در کانون توجه قرار میگیرد. با این ملاحظه مهم که مقدمه هرگونه ارتباط مؤثر برای ایجاد اعتماد عمومی، برخورداری از زبان مشترک است.
🔹 سرمایه امید، مهمترین سرمایه سیستم حکمرانی در هر جامعه است. با این تأکید که جامعه ناامید، پیشاپیش فروپاشیده است؛ بنابراین هر آنکه حرکتی در جهت توسعه امید عامه مردم انجام دهد، حرکتی در جهت حفظ امنیت و اقتدار ملی انجام داده است و هر آنکه در هر لباسی، به هر دلیلی و به هر شکلی، امید عامه را مضمحل سازد و جلوی حرکتهای اصلاحی برای توسعه امید عامه مردم را بگیرد، دانسته یا نادانسته، اقدامی در جهت منافع دشمن و فروپاشی اجتماعی انجام میدهد.
🔹 در این امتداد، بهصراحت تأکید میشود که دانش حکمرانی، دانش نجاتبخش عامه مردم و جامعه است و تسری آن به میان همگان، برای اقتدار ملی و توسعه اجتماعی و اقتصادی، ضرورتی تردیدناپذیر دارد.
🔍 ادامه یادداشت را بخوانید👇
khl.ink/f/53487
#امید_آفرینی
#حکمرانی_امید
💠نشست گفتوگوی «سیاستگذاری فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران» با تأکید بر مسئله بیحجابی در ماههای اخیر در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود.
در این نشست که دوشنبه ۱۶ مرداد از ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار میشود، علیرضا شجاعیزند، مهدی جمشیدی، سید مجید امامی و کمیل قیدرلو گفتوگو خواهند کرد.
علاقهمندان به حضور در این نشست میتوانند به نشانی پژوهشگاه واقع در خیابان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹ مراجعه یا از طریق نشانی
https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture
بهصورت برخط در برنامه شرکت کنند.
@gamedovomenghelab
مقایسه جمهوری اسلامی و حکومت امیر المومنین آیت الله جوادی آملی.mp3
14.73M
آیت الله جوادی آملی
🔴مقایسه جمهوری اسلامی با حکومت امیر المومنین
جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین بهتر است...
👈چهار تا و چهارصد تا و چهار هزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همه حکومت ها وجود داشته.
@gamedovomenghelab
📣 #انعکاس| هماندیشی پیرامون الگوهای مردمیسازی حکمرانی
🔸 نشست سوم:
حل مساله اشتغال با استفاده از ظرفیت تشکلهای دینی
🔹 ارائه دهنده:
حجتالاسلام والمسلمین حمزه معلی
(دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی)
➖سه شنبه➖ ۱۷ مرداد ۱۴۰۲➖ ساعت ۱۵ الی ۱۸➖قم➖ بلوار جمهوری➖ اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی قم➖ طبقهی سوم➖
#حکمرانی_مردمی
#مردمی_سازی
#اقتصاد
#اطلاع_رسانی
🔰 رویداد مبتدا
🔸 دوره توانمندسازی اجتماعی تشکل های مردمی، فعالان فرهنگی و اجتماعی شهر
🔹 مساله شناسی و تکنیک های شناخت مساله ها از نا مساله ها
🔹 ریشه یابی مشکلات و مساله های پیرامون
🔹 ظرفیت شناسی و تکنیک های شناخت ظرفیت و فعال کردن آن ها
🔹 طراحی عملیات اجتماعی (هدف گذاری، برنامه ریزی، طراحی، اجرا و ارزیابی )
🔸 برای شروع تحول از محله و کنش گری مجموعه های مردمی از طریق طراحی عملیات اجتماعی به صورت تیمی در این رویداد شرکت نمایید.
🔻برای ثبت نام در دوره و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید
http://farhangi-khedmati.mashhad.ir/FillForm.aspx?FormID=2888
#مردمی_سازی
#محله
💠 نارسایی های نظام های بوروکراتیک
✨ متن پیش رو مصاحبه با جناب آقای دکتر محمد پورکیانی است که به تبیین نارسایی های نظام بوروکراتیک و لزوم توجه به ظرفیت های مردمی می پردازد.
در نگاه ایشان سازمان ها سه ویژگی دارند که توانایی حل مسئله را از آن ها گرفته است. عدم توانایی سازمان در فهم مسئله، عدم خلاقیت در حل مسئله و ناتوانی در اجراء سه ضعف ذاتی سازمان است.
وی ضمن اینکه به نفی ساختارهای بوروکراتیک می پردازد، با رویکردی انتقادی، عملگرایی افراطی آن دسته از حرکت های مردمی که به ساختار اهمیتی نمی دهد را به چالش می کشد. منظور ایشان از ساختار، حاکمیت نیست. منظور آن است که خود عملیات ها هم قائل به ساختارمند شدن نیستند. مدیر مرکز نظام سازی پژوهشکده شهید صدر، معتقد است جریانهای عمل گرا سه نقطه ضعف دارند. این جریان ها نه می توانند اصالت را حفظ کنند و نه ثبات را و به خروجی نیز اهمیت نمی دهد.
امروز برای حل مسائل کشور دو رویکرد وجود دارد. یک گروه از مسئولین حاکمیتی ما، درگیر«سازمان» شده اند. گروه دوم درگیر میدان و عملیات هستند. مسئله آسیب شناسی جریان سازمانی شدن و جریان عمل گرا است.
شما می توانید متن کامل این یادداشت را در سایت عصرپیشرفت به نشانی زیر مطالعه نمایید.
https://asr-e-pishraft.ir/?p=7437
#تحول_در_حکمرانی
#مردمی_شدن
#حلقه_های_میانی
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مردم برای مردم!
🔰 هم عهدی؛ گفتگو پیرامون مشارکت مردم در حل مسائل کشور
🔸 مشارکت مردم در ایمنسازی عمومی مردم در برابر ویروس فلج اطفال سبب موفقیت این پروژه ملی در دههی ۷۰ شد. مردم کلمنهای واکسن را بر دوش خود حمل میکردند تا در مناطق صعبالعبور همزمان واکسیناسیون انجام پذیرد.
📡 تولید شده در پایگاه اطلاعرسانی جهادگران
📺 مشاهدهی کامل گفتگو
#مردم
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پرسش صادق زیباکلام از دخترش که عازم پیادهروی اربعین بود، و پاسخ شنیدنی و مهم امام خمینی(ره)
🔹چرا بعد از ۱۴۰۰ سال، ۴ سال است که ناگهان به فکر راهپیمایی اربعین افتادهایم؟
کیفیت بهتر + متن
#پیاده_روی #اربعین
#مردم
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠«جامعه را شخصیتهای مصلح میسازند»💠
🔻شهید مطهری در مواجهه با این دیدگاه که «فرد هیچ نقشی در جامعه ندارد و جامعه و افراد آن طی یک حرکت جبری و متأثر از نظام اقتصادی ساخته میشوند»، به دستهای از مفاهیم اسلامی اشاره میکند که فرد را مسئول ساختن جامعه خود معرفی میکنند.
🔹در نگاه شهید مطهری، مصلحین اجتماعی نقش ویژهای در اصلاح جامعه دارند و اصول فلسفههای اجتماعی اسلامی بر این مطلب صحه میگذارد.
📚 آشنایی با قرآن، جلد ۱۳، ص۱۳۹-۱۴۰📚
@gamedovomenghelab
#اصلاح_اجتماعی
#حلقات_میانی
#مسئولیت_اجتماعی
💥 من امروز بر این عقیدهام که مقتدرترین افراد در مصاف با آنهمه توطئهها و خصومتها و جنگ افروزیهایی که در جهان علیه انقلاب اسلامی است، معلوم نبود موفقیت بیشتری از افراد موجود به دست میآوردند. در یک تحلیل #منصفانه از حوادث انقلاب خصوصاً از حوادث ده سال پس از پیروزی باید عرض کنم که انقلاب اسلامی ایران در #اکثر_اهداف و زمینهها #موفق بوده است.
@gamedovomenghelab
(امام خمینی (ره)/ منشور روحانیت)