هوش سفید
🔴 بررسی نقش شبکه های اجتماعی در فتنه 88 در گفتگو با سید علیرضا آل داوود پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی:
سید علیرضا آل داود درخصوص تاثیر شبکه های اجتماعی و فضای اینترنتی در فتنه 88 اظهار داشت: در تاثیر این فضا بر دامن زدن به آتش فتنه چند گواه وجود دارد، ابتدا طرح اندیشکده بروکینگز امریکا (Brookings Institution) با نام استراتژی توییتری اوباما که در آن به وی گفته شده بود از طریق میکروبلاگ توییتر می تواند بر روند ایجاد شبکه و اغتشاشات بسیار تاثیرگذار باشد، این در حالی بود که در آن سال تعداد کمی از مردم ایران از توییتر استفاده می کردند و بیشترین فعالیت این میکروبلاگ جنبش سازی درایران بود که متاسفانه مورد غفلت مسئولان قرار گرفت.
وی ادامه داد: شاهد دوم بر این ماجرا خاطرات هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه وقت امریکا بود که در سال 2015 منتشر می شود، وی در آن کتاب (انتخابات های سخت) به وضوح به بهره گیری از دیپلماسی دیجیتال اشاره دارد و می گوید "ما به توییتر گفتم تعمیراتش را به تعویق بیندازد تا مردم بتوانند ارتباطشان را با خارج از ایران حفظ کنند" و برای این امر یکی از مسئولان امور خارجه را به نام کوهن از امریکا به بغداد اعزام میکند تا با جک دورسی مدیر توییتر برای متوقف کردن تعمیرات این میکروبلاگ مذاکره کند!
آل داوود تاکید کرد: مسئولین امریکایی از تمام اقدامات سازمان سیا برای راه اندازی فتنه 88 به گونه ای بی اطلاع بودند که در خاطرات کلینتون این کمبود اطلاعات مشهود است و این در حالی بود که باید فردی را برای مذاکره در خصوص تعویق تعمیرات این شبکه جاسوسی از امریکا به بغداد که نزدیک ترین پایتخت به ایران بود، اعزام کنند.
این پژوهشگر فضای مجازی ادامه داد: سوال جدی اینجا بوجود می آید که جک دورسی مدیر توییتر در زمان اغتشاشات دقیقا در بغداد مشغول انجام چه فعالیتی بوده است.
وی گفت: همچنین در این کتاب به کمک 50 میلیون دلاری به توییتر اشاره می شود و کلینتون به نوعی در کتابش به نقش مهم توییتر در اغتشاشات رخ داده اعتراف می کند.
انتشار پیامها در BBC کمتر از دو دقیقه
آل داوود با اشاره به راه اندازی تلویزیون فارسی بی بی سی چند ماه پیش از فتنه 88 اظهار داشت: همزمان با راه اندازی این شبکه ماهواره ای توسط انگلیس صفحات و پروفایل های حمایتی و اطلاع رسانی که برای خبرسازی در فضای فیس بوک و میکروبلاگ توییتر ایجاد شده بودند با حجم بسیار عجیب و با سرعتی غیر عادی مشغول به فعالیت شدند و پس از انتشار خبر جعلی در این پیام رسان ها، آنان این پیام را با خبر فوری و زیر نویس فوری مخابره می کردند.
این کارشناس حوزه مجازی اعلام کرد: یکی از فتنه گران در آن زمان به روند این اطلاع رسانی اشاره کرده بود که پیام پس از تولید در توییتر و فیس بوک به فاصله زمانی کمتر از دو دقیقه در بی بی سی فارسی زیرنویس میشود که این نشان از هماهنگی سران فتنه با انگلیس و آمریکا داشت.
وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از سال ۸۹ تا سال ۹۲ سه مرتبه به جلوگیری از تعطیلی توییتر و نقش آنان در فتنه ۸۸ توسط آمریکایی ها اشاره کردند.
@aledavood
هدایت شده از تبیین
🔴 دو روی یک سکه؛ حذف فیزیکی و امحای فرهنگی نخبگان!!
💠 بخشی از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب در دیدار امروز با نخبگان؛
🔹منابع انسانی خوب و نخبه متحرک و پیشرونده را یک گنجینه و ثروت عظیم هستند. این ثروت همانند هر گنجینه دیگری در معرض طمع و چپاول نظام سلطه است
🔹[مهم] «حذف فیزیکی نخبگان» یکی از روش های نظام سلطه برای خارج کردن این گنجینه از چنگ ملتهاست. علاوه بر حذف فیزیکی، «امحاء فرهنگی و یا مشغول کردن نخبگان به امور دیگر»، از دیگر روشهای نظام سلطه برای گرفتن این ثروت عظیم کشور است.
🔹مسئولان و نخبگان باید هوشیار و مراقب باشند
🔹جوان نخبه ما باید به ایرانی و مسلمان بودن، هویت ملی، آرمانها و تاریخ بسیار شرافتمندانه خود افتخار کند.
🔹یکی از برنامه های دشمن، آرمان زدایی و هویت زدایی است که همه باید مراقب و متوجه این نقطه تهاجم باشند.
📚 اما تبیین چند نکته کوتاه :
🔻 ۱. همان دست های پلیدی که خبیثانه به #ترور_فیزیکی نخبگان ما مبادرت کردند همان ها برنامه #امحای_فرهنگی نخبگان را با جدیت دنبال می کنند.
🔻۲. نخبگان یک جامعه قاعدتا نمی بایست نسبت انفعالی و یا تقابلی با آرمان ها و هویت کشور بر قرار کنند. این که عده ای یکی از ملزومات فرهنگ نخبگانی را معادل بی دغدغه بودن و بی تفاوتی تعریف می کنند امر غلطی است. متخصصین نمی توانند نسبت به نقشه کلی کشور و مسایل کلان و خصوصا آرایش دشمنان بی تفاوت باشند.
🔻۳. #تعهد_زدایی از نخبگان برنامه قطعی دشمن است. در این زمینه متاسفانه عرف آکادمیک، جو مراکز علمی و مشخصا سکولاریسم نهاد آموزش عالی، نقش داشته اند.
🔻۴. نگاه تطبیقی_ کارشناسی در مورد وضعیت علمی ایران اسلامی و کشورهای منطقه و سایر کشورهای همطراز نشان می دهد #روح_انقلابی_گری بزرگترین زیرساخت لازم برای جنبش علمی کشور را که همان عزت و اعتمادبه نفس ملی است، فراهم کرده است. برخلاف این حقیقت یک شبکه شبه علمی اصرار دارد با انگاره هایی شبیه به فرهنگ سلبریتی ها، جامعه نخبگانی کشور را جامعه ای غیرانقلابی بازنمایی کند.
💢________ #کانال_تبیین ______💢
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید و لذت ببرید...
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید و لذت ببرید...2
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیر خلاص دکتر عباسی به لیبرال ها
#ما_همه_عباسی_هستیم
@aledavood
هوش سفید
📝 سخنان آیتالله خامنهای در حسینیهی ارشاد تهران؛ ۲۴ فروردین ۱۳۵۱
👈 امام حسن (علیهالسلام) شجاعترین چهره تاریخ اسلام است
◾ من معتقدم امام حسن مجتبى شجاعترین چهرهى تاریخ اسلام است. میپرسید از على هم شجاعتر است، از برادرش حسین هم شجاعتر است که در میدان جنگ، آن جنگ خونین، با آن فداکارى عجیب خودش را به کشتن داد؟
▫️ بله، شجاعت واقعى این است که انسان برطبق آنچه مصلحت فکر و ایدئولوژى او است اقدام بکند، اگرچه کسى نفهمد. و امام حسن حاضر شد خود را و نام خود را و وجههى خود را و محبوبیّت خود را در میان دوستان نزدیکش، فداى مصلحت واقعى بکند؛ حاضر شد که او را نشناسند، براى اینکه اسلام را بشناسند و اسلام بماند.
◾ آیا #امام_حسن میتوانست در جنگ با معاویه شهید باشد؟ نه، نمیتوانست. شهید کیست؟ شهید آن کسى است که جان خود را مایه میگذارد، خون خود را میریزد، براى ابقای فکر و ایدهاى که به آن احترام میگذارد؛ این #شهید است.
▫️ امام حسن اگر در میدان جنگ کشته میشد، به این معنا بود که معاویه تنها منازع خود را، تنها کسى را که امکان دارد نقش افشاگرى و رسواگرى در برابر روشهاى پنهانى و ریاکارانهى معاویه ایفا کند، یک چنین رقیبى را دیگر در مقابل راه خود نبیند.
📔 از کتاب دو امام مجاهد؛ انتشارات انقلاب اسلامی
🏴 سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری رحیم پور در خصوص دوگانگی روحانی
🇮🇷 @aledavood
هوش سفید
امام خامنهای:
خب، یک مسئلهی تصویرسازی دشمن هم هست؛ الان یک جنگ تبلیغاتی و رسانهای بسیار تندی علیه ما وجود دارد، درست مثل جنگ تحمیلی. در جنگ تحمیلی، ما اوایل جنگ حتّی آرپیجی نداشتیم؛ آرپیجی! خب مقابل ما یگانهای بزرگ زرهی آمده بودند صف کشیده بودند؛ بنده اهواز بودم که همینطور پشت سر هم یگانهای زرهی، لشکرهای زرهی دشمن [میآمدند]؛ خب اینها [سلاح] ضدّ تانک لازم داشتند؛ ضدّ تانک معمولیِ دمدستیِ همهکساستفادهکن هم آرپیجی است، ما آرپیجی نداشتیم! سلاح سازمانی ارتش هم نبود؛ حتّی این را نداشتیم. آنوقت دشمن از انواع و اقسام تسلیحات برخوردار بود؛ الان هم همانجور شده. الان امکانات تبلیغاتی و رسانهای ما در مقابل دشمن، مثل امکانات آن روز ما است در مقابل دشمن؛ البتّه آن روز ما غلبه کردیم بر دشمن، امروز هم غلبه خواهیم کرد؛ بدون تردید غلبه خواهیم کرد، امّا وضع این است. با آن امکانات وسیع، مهمترین کاری که دشمن میخواهد بکند تصویرسازی غلط از وضع کشور است؛ نهفقط برای اغوای افکار عمومی دنیا بلکه حتّی برای اغوای افکار عمومی داخل خود کشور؛ حتّی داخل خود کشور! یعنی حرف میزنند برای اینکه بنده و جنابعالی که خودمان در این فضا داریم تنفّس میکنیم، چیز دیگری فرض کنیم غیر از آن واقعیّتی که وجود دارد. خب، این جنگ وجود دارد دیگر؛ اگر نتوانیم ما در این جنگ سهم ایفا کنیم، نخبه نتواند سهم ایفا کند، وظیفهاش را انجام نداده.
97/7/25
@aledavood
هوش سفید
🔴 آیا اینترنت ایران توسط آمریکایی ها تحریم میشود؟
✍ سید عليرضا آل داود
🔷دوستان زیادی در خصوص تحریم اینترنت توسط آمریکا سوال کرده اند:
به نظر این حقیر آمریکایی ها بستر اصلی براندازی نرم انقلاب اسلامی یعنی اینترنت و سرویس هایش نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها که بستر کم ریسک، کم هزینه و بسیار تاثیرگذار هستند را از دست نخواهند داد.
🔶الان هزینه اصلی براندازی آمریکا را جریان لیبرال با خرید بی ضابطه پهنای باند اینترنت و تلاش برای زنده نگه داشتن فضای مجازی رها شده برای بستر های براندازی نرم مثل #اینستاگرام و #تلگرام تامین میکند و این سلاح شیمیایی با حمایت #جریان_نفوذ در کشور و بر سر مردم فرود می آید.
🔷در چنین شرایطی هیچ گاه آمریکایی ها این فرصت بی نظیر و بستری که هزینه اش از داخل ایران تامین میشود را از دست نخواهند داد...
مگر اینکه با تحریم اینترنت بخواهند یک شوک روانی به مردم در جهت ایجاد جنبش های اجتماعی وارد کنند...
@aledavood