#خلاقیت_کودکان
♦️خیلی وقت ها کودکان تنبیه می شوند،چون برخلاف میل ما و ارزش ها رفتار کردند.
نکته:البته بعضی مواقع ما اصلاً ارزش ها را نمی شناسیم.
👈اگر نظام ارزش ها برای ما مشخص نباشد، ذهنیت جای آن را می گیرد.
♦️محیطی که تحت کنترل ذهنیت آدم ها باشد، محیط خلاقی نخواهد بود،اما محیطی که ارزش ها در آن روشن،مشخص و تحت کنترل ارزش هاباشد، محیط خلاقی است.
🔹به عنوان مثال محیط امن بازی یعنی:یک سفره پهن می کنیم، رنگ و هر وسیله ی دیگر بازی را برای کودک می گذاریم،لباس کار هم تن کودک می کنیم و به او فرصت تجربه می دهیم اما در چهارچوبی که برایش تعیین کردیم یعنی داخل سفره.
🔹در این حالت کودک وقتی مشغول بازی می شود،دیگر نگران نیست و نمی ترسد،خلاقیت کودک نیز بالا می رود.
(قانونی که برمبنای ذهنیت والدین باشد،سخت گیری است نه قانون)
🔴برعکس والدینی نیز هستند که هیچ قانونی برای تربیت کودک ندارند،کودک در یک دنیایی از بی قانونی زندگی می کند، معمولا والدین این کودکان می گویند:خودش می خواهد،یا خودش دوست دارد،حریفش نمی شویم،تکیه کلام این والدین است.
👈این والدین آزادمحور هستند.بی قانونی،آزاد محوری است که همه چیز به سلیقه و خواست کودک است.
(ادامه دارد...)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
#تربیت_کودک
✅انجام تکالیف دینی را نباید تا زمان بلوغ به تأخیر انداخت، بلکه باید پیشاپیش انس لازم را در آنها به وجود آورد تا در زمان بلوغ، مشکلی از این نظر پدید نیاید.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_شبانه_قرآنی
🌹💐تقدیم به روح پاک و مطهر شهدای مقاومت بخصوص سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی،شهید ابومهدی المهندس،
شهیدپورجعفری.🍂🍂
🆔@ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹🌱
سوره بقره ــ آیه ۱۸۸
وَلَا تَأْكُلُوٓا أَمْوَالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْبَاطِلِ وَتُدْلُوا بِهَآ إِلَى الْحُكَّامِ لِتَأْكُلُوا فَرِيقًا مِنْ أَمْوَالِ النَّاسِ بِالْإِثْمِ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ
و اموالتان را در میان خود به صورت نامشروع مخورید. و آن را به عنوان رشوه به سوی حاكمان و قاضیان سرازیر نكنید تا بخشی از اموال مردم را [با تكیّه بر حكم ظالمانه آنان] به گناه و معصیّت بخورید، در حالی كه [زشتیِ كارتان را] میدانید.
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹
🍂(تفسیرآيه ١٨٨سوره البقره)-اين آيه اشاره به يك اصل كلّى و مهمّ اسلامى مىكند كه در تمام مسائل اقتصادى حاكم است، و به يك معنى مىشود تمام ابواب فقه اسلامى را در بخش اقتصاد زير پوشش آن قرار داد.
🍂 نخست مىفرمايد: «اموال يكديگر را در ميان خود به باطل و ناحقّ نخوريد» (وَ لا تَأْكُلُوا أَمْوالَكُمْ بَيْنَكُمْ بِالْباطِلِ).مفهوم آيۀ فوق عموميّت دارد و هر گونه تصرّف در اموال ديگران از غير طريق صحيح و به ناحقّ مشمول اين نهى الهى است. و تمام معاملاتى كه هدف صحيحى را تعقيب نمىكند و پايه و اساس عقلايى ندارد مشمول اين آيه است. جالب اين كه قرار گرفتن آيه مورد بحث بعد از آيات روزه (١٨٢-١٨٧) نشانۀ يك نوع همبستگى در ميان اين دو است، در آنجا نهى از خوردن و آشاميدن بخاطر انجام يك عبادت الهى مىكند و در اينجا نهى از خوردن اموال مردم به ناحقّ (كه اين هم نوع ديگرى از روزه و رياضت نفوس است) و در واقع هر دو شاخههايى از تقوا محسوب مىشود، همان تقوايى كه به عنوان هدف نهايى روزه معرفى شده است.
🍂سپس در ذيل آيه، انگشت روى يك نمونۀ بارز «اكل مال به باطل» (خوردن اموال مردم به ناحقّ) گذاشته كه بعضى از مردم آن را حقّ خود مىشمرند به گمان اين كه به حكم قاضى، آن را به چنگ آوردهاند، مىفرمايد: «براى خوردن قسمتى از اموال مردم به گناه و بخشى از آن را به قضات ندهيد در حالى كه مىدانيد» (وَ تُدْلُوا بِها إِلَى الْحُكّامِ لِتَأْكُلُوا فَرِيقاً مِنْ أَمْوالِ النّاسِ بِالْإِثْمِ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ).
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🌹🌹🌱🌹🌹🌱🌹🌹
🆔eitaa.com/ghadir_ch
☀️ امام علی (علیهالسلام) فرمودند:
💠 وای بر کسی که غفلت بر او چیره شود، کوچ خود را فراموش کند و آماده نشود.
📚 گزیدهی غررالحکم و دررالکلم | حدیث ۱۰۰۸۸
🆔eitaa.com/ghadir_ch