🔵 بخر که خوب می«خری»‼️
🖌 #حسین_شریعتمداری نوشت:
🔺«رابرت فیسک» روزنامهنگار و تحلیلگر معروف روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، طی یادداشتی در این روزنامه نوشت؛ در سفر به سوریه، انبارها و تونلهای زیرزمینی بزرگی را دیده است که انبوهی از تسلیحات در آن ذخیره شده بود و قرار بود از آنها علیه نظام بشار اسد استفاده شود. فیسک مینویسد در اسناد مربوط به حملونقل این تسلیحات با نام «عفت گرنیچ» از ساکنان بوسنی برخورد کرده و برای یافتن او به شهر «نووای تراونیک» در بوسنی سفر کرده است و مینویسد او وقتی امضای پای سندها را که در دست من بود مشاهده کرد، انکار را بیفایده دید و با صراحت گفت که این امضای من است و اسلحه و مهمات مورد اشاره را از عربستان در بوسنی تحویل گرفته و تحت نظارت یک وزیر سعودی و سه افسر نظامی عربستان برای استفاده مخالفان حکومت سوریه (تروریستها) به منطقهای در ۱۲ مایلی شهر حلب ارسال کرده است. رابرت فیسک از قول این دلال بینالمللی اسلحه و مهمات مینویسد؛ این تسلیحات و تجهیزات نظامی، ابتدا به عربستان و از آنجا به ترکیه و سپس به منطقهای در ۱۲مایلی حلب منتقل شده بود که اکنون با شکست تروریستها و ائتلاف ضد سوری، در اختیار ارتش سوریه قرار گرفته است.
🔻حالا این بخشی از بیانات امسال رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی(ع) را بخوانید؛
«کشوری در این منطقه و شاید در همه جای دنیا، به بدیِ دولت سعودی من سراغ ندارم؛ دولت سعودی، هم مستبد است، هم دیکتاتور است، هم ظالم است، هم وابسته است، هم فاسد است. برای این دولتِ این جوری، امکانات هستهای فراهم میکنند، اعلان کردند که نیروگاه هستهای برایش میسازند، اعلان کردند که مراکز تولید موشک برایش درست میکنند! آنجا اشکالی ندارد، آنجا چون وابسته به آنها است، چون متعلّق به آنها است، اشکال ندارد که بسازند. حالا البتّه دارند اعلان میکنند، اگر هم بسازند، بنده شخصاً ناراحت نمیشوم، چون میدانم که اینها انشاءالله در دوران نه چندان دوری، به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».
🔺حالا با این حساب آیا حق مسلم ما نیست که به آلسعود بگوئیم؛ بخر که خوب می«خری»!
☘【 #زمانه: محفل تحلیلی نخبگان 】☘
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🆔 eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
#بازنشر_مطالب_مجاز_است
جرقه های یک جهنم.mp3
12.74M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 925
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻گزارش اجتماعی / جرقه های یک جهنم
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
نظام مقتدر.mp3
7.46M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻آیه / نظام مقتدر
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
فرارمسعود رجوی از اعدام در دادگاه یهلوی.mp3
6.38M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 925
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
🔻دهلیز / فرارمسعود رجوی از اعدام در دادگاه یهلوی
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(دوشنبه 18 آذر)
🔵 نشاط انتخاباتی
رقابتهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با عبور از مرحله نامنویسی اولیه نامزدها، وارد مرحله حساسی شده است. نامنویسی 16 هزار و 145 نفر برای تکیه زدن بر صندلی مجلس، آماری کمنظیر و نوعی رکوردشکنی به حساب میآید که میتواند نشاندهنده رقابتی جدی در انتخابات دوم اسفند باشد. هزاران نفری که به گفته بیشتر آنان احساس تکلیف و شوق خدمت به مردم، پای آنان را به فرمانداریهای سراسر کشور کشانده تا بتوانند با نشستن بر جایگاه قانونگذاری، در سرنوشت کشور مؤثر باشند.
اهمیت این مسئله از آنجایی است که این روزها، پس از فروکش کردن و مهار فتنه بنزینی، ضدانقلاب و دشمنان ملت ایران همه تلاش خود را برای القای ناامیدی به جامعه با شدت و حدّت دو چندانی آغاز کرده بودند که این سونامی نامنویسیها، اولین شکست را به راهبرد رسانهای دشمن وارد کرد! از این رو حضور پرترافیک برای نامزدی انتخابات هرچند ممکن است از برخی منظرگاهها چندان مطلوب هم نباشد، اما از این جهت که از شوق مردم برای مشارکت در انتخابات حکایت دارد، باید آن را به فال نیک گرفت؛ چرا که وقتی اعتراض به برخی تصمیمات مسئولان کشور افزایش مییابد، آنچه باید به مثابه راهکار در جامعه و اذهان عمومی بنشیند، تأکید بر این حقیقت است که فرایند تغییر از میدان انتخابات میگذرد و لاغیر!
انتخابات در نظامهای سیاسی برای همین شکل گرفته که به افراد و جریانهای سیاسی و هر گروهی که حرفی برای اداره کشور دارد، فرصتی داده شود تا برای مدت محدودی سکان اداره کشور را چه در قالب قوه مجریه و چه مقننه برعهده بگیرند و پس از چهار سال اگر توانستند به وعدههای داده شده عمل کنند و آثار حضورشان در قدرت در سطح جامعه احساس شده و آثار و برکات تکیه زدن بر صندلی قدرت در زندگی افراد جامعه مشاهده شود، آنگاه دوران خدمت آنان برای چهار سال دیگر تمدید شود و اگر نتوانستند انتظارات را برآورده کرده و آثار سوء ناکارآمدی آنان اوضاع زندگی رأیدهندگان را تحت تأثیر قرار داد، در انتخابات بعدی کنار گذاشته شوند.
بدون شک این نگاه به رونق انتخابات خواهد انجامید و هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی سطح انتخاب و مجلس برآمده از انتخاب را ارتقا میبخشد و اتفاقی خوب در عرصه حکمرانی رقم خواهد خورد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ گزارش روز(دوشنبه 18 آذر)
🔵 تهدید ایران با گزینه نظامی!
«مارک اسپر» در گفتوگو با شبکه «فاکسنیوز» درباره احتمال اعزام 14 هزار نیروی نظامی آمریکا به خلیجفارس و غرب آسیا، مدعی شد: «نیروهایی که پیش از این به این منطقه اعزام شدهاند، بازدارندگی لازم را در برابر ایران ایجاد کردهاند و مانع حمله تهران به منافع آمریکا در منطقه شدهاند.» وی در ادامه مصاحبه خود با تهدید ایران به استفاده از گزینه نظامی، اعلام کرد: «ما برای پاسخ دادن آمادگی کامل داریم و این کاملاً به رفتار ایران بستگی دارد. ایران نباید خویشتنداری ما را به ضعف تفسیر کند.» وزیر دفاع آمریکا مانند دیگر مقامات ارشد آمریکا گفت: «هدف نهایی واشنگتن این است که ایران به کشوری عادی بدل شود.» با ارزیابی سخنان مارک اسپر و دیگر مقامات آمریکایی به خوبی قابل مشاهده است که آنها دو هدف را پیگیری میکنند؛ اول اینکه آمریکا با تهدید خواندن ایران، همواره سعی در مشروعیت بخشیدن به حضور خود در منطقه دارد. واشنگتن به دنبال آن است که با ایجاد موج ایرانهراسی، بتواند میلیاردها دلار نفتی را از حکام مرتجع عربی چپاول کرده و در مقابل امنیت آنها را تأمین کند. این در حالی است که حضور آمریکا به شدت به ناامن شدن منطقه منجر شده است. ناامنی عراق، سوریه، یمن و خلیجفارس هم در راستای راهبرد آمریکا برای ناامنسازی منطقه است.
دوم اینکه مقامات آمریکا با هدف تهدید ایران به گزینه نظامی، سعی در کشاندن جمهوری اسلامی ایران به پای میز مذاکره دارند؛ هدفی که بارها ترامپ به آن اشاره کرده است. آنچه تهدید نظامی آمریکا را به واقعیت تبدیل میکند، قبول مذاکره مجدد با آمریکاست. بنابراین ایران با توجه به خوی استکباری آمریکا نباید هیچگاه به اسم مذاکره، قدرت بازدارندگی خود را از دست بدهد. اگرچه مذاکره در سالهای اول دولت اعتدال پشتوانه مردمی داشت؛ ولی در حال حاضر نه تنها مردم خواهان مذاکره با آمریکا نیستند؛ بلکه راهبرد مقاومت و نگاه به داخل به کشور بزرگترین خواسته مردم است.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت نباید بدون اصلاحات اقتصادی فقط بنزین را گران میکرد
🔸 یک کارشناس اقتصادی میگوید دولت، افزایش قیمت بنزین را بدون انجام اصلاحات ضروری انجام داد.
وحید شقاقی در گفتوگو با فرارو با اشاره به اینکه بهتر بود دولت قبل از افزایش قیمت بنزین اصلاحات ساختاری را انجام میداد، اظهار داشت: از مدتها قبل معلوم بود که دولت قصد دارد اصلاحات قیمتی را انجام دهد، اما نکته این است انجام این مسئله تورمزا است و قیمتها را افزایش میدهد، در چنین شرایطی منطقی بود اول اصلاحات اقتصادی انجام شود.
وی افزود: اقداماتی مثل اصلاحات در بودجه سنواتی، کاهش رشد پایه پولی، کنترل تورم و افزایش پایههای مالیاتی از جمله مواردی بود که دولت میتوانست در ابتدا آنها را انجام دهد و بعد به سراغ افزایش قیمت بنزین برود، در حالی که این روزها تورم تجمعی بیش از شصت درصد است.
این اقتصاددان با اشاره به اینکه دولت از طریق سرکوب قیمتی این روزها جلوی افزایش قیمتها را گرفته است، گفت: شاید در ظاهر و کوتاهمدت این سیاستها از طریق افزایش نظارتها و رصد بازار جواب دهد، اما در عمل و به مرور زمان قیمتها ناشی از افزایش نرخ سوخت و به دلیل ایجاد انتظارات تورمی در مسیر رشد قرار میگیرد.
شقاقی با تاکید بر اینکه افزایش بهای بنزین شوک قیمتی را رقم میزند، بیان داشت: از لحاظ علم اقتصاد افزایش قیمت بنزین یک شوک منفی است که رشد تورم و سایر قیمتها را به دنبال دارد، بنابراین برای خنثی کردن این امر دولت میبایست اصلاحات ساختاری را که وعده آن را در گذشته داده بود، انجام میداد و سپس بنزین را گران میکرد، چرا که این اصلاحات ساختاری یک نوعی شوک منفی بود که میتوانست اثرات تورمی افزایش قیمت بنزین را کمرنگتر کند.
وی با اشاره به اینکه اگر اصلاحات مالیاتی در دستور کار دولت قرار میگرفت، اعتراضات به شدت کم بود، گفت: در این رابطه نکته مهم این است که دولت باید از دهکهای ثروتمند و پردرآمد مالیات دریافت کند، نه اینکه از کارمندان و کارگران مالیات افزونی طلب کند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/176752
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 عبور از دولت را مطرح میکنند تا خود را تبرئه کنند
🔸 عباس عبدی از تئوریسینهای جریان موسوم به اصلاحات روز گذشته در یادداشتی در روزنامه اعتماد از لزوم انحلال دولت و برگزاری انتخابات زودرس نوشت و تصریح کرد:«هيچ حكومت و دولتي حتي در شرايط عادي نيز نميتواند و مجاز نيست كه با اين حد از تنش مديريت خود را تداوم دهد. در بيشتر نظامهاي سياسي شيوههايي را براي چنين موقعيتهايي پيشبيني كردهاند... انتخابات زودرس رياستجمهوري.. ميتواند همراه با انتخابات مجلس انجام شود. مثلا در ارديبهشت ماه يا حتي در اواخر اسفند ماه. همزماني در انتخابات ميتواند برآوردهكننده يكي از خواستهاي قبلي، يعني تقارن اين دو انتخابات باشد. حتي ميتوان تا زمان انتخابات وظيفه مشخصي را براي دولت و رييس آن تعيين كرد كه انجام دهند. هيچ چيزي كمتر از اين نميتواند نگاه مردم را در باور به اراده حكومت براي تغيير را تحت تاثير قرار دهد.»
این چهره سیاسی مدعی اصلاحات ادامه راه كنوني را بدترين شيوه دانست و نوشـت: «اگر امروز درباره آن تصميمگيري شود، بهتر است كه فردا شود. اين كار نياز به تنش و مواجهه نيز ندارد. سياستمداران و اصحاب قدرت ميتوانند صادقانه وضع موجود را تشريح كنند و بهترين راه را براي برونرفت از آن از طريق انجام يك انتخابات زودرس فراهم كنند.»
گفتنی است مدعیان اصلاحات با طرح چنین گزارههایی بدنبال پاک کردن صورت مسئله و علت شرایط و وضعیت حال حاضر کشور هستند. دولت روحانی معلول و برآمده از آراء و تفکرات همین جریان است ، حال آنکه مدعیان اصلاحات به جای پاسخگویی، نسخه انحلال دولت را میپیچند تا مثلا خود را از گناه و مسئولیت شرایط پیش آمده برای کشور تبرئه کنند.در پاسخ به صاحبان چنین ایدههایی باید گفت که اگر واقعا به دنبال حل مشکلات کشور هستند به جای ایده پردازی برای رفتن دولت ، خودشان که علت اصلی این شرایط هستند ، یک بار برای همیشه دست از سیاست و ورود به عرصه مدیریت اجرایی کشور بشویند.
http://kayhan.ir/fa/news/176746
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
\
📌 #خبر_ویژه
🔹 ثبتنام فلهای اصلاحطلبان اولویت با زندان رفتهها!
🔸 طیف مدعی اصلاحطلبی طبق معمول، شگرد لو رفته نعل وارونه را برای انتخابات در پیش گرفتند.
برخی از افراطیون این طیف که مدعی تحریم انتخابات بودند و طی چند ماه اخیر با قهر و ناز و کرشمه درباره بیاثر بودن انتخابات سخن گفته بودند، اقدام به ثبتنام فلهای کردند.
جالب این که عباس عبدی یک روز مانده به پایان ثبتنام به سایت جماران گفته بود «اصلاحطلبان با بهترین نیروهایشان وارد شوند؛ حتی زندان رفتهها»!!
او همان کسی است که در اواخر عمر دولت اصلاحات و مجلس همسو (ششم) شعار عبور از قانون اساسی و خروج از حاکمیت را مطرح کرد و همزمان، طیفی از نمایندگان اجارهای مجلس ششم، مدعی تحصن و استعفا شدند.
همین شگرد را اخیراً نمایندگانی مانند محمود صادقی و الیاس حضرتی در پیش گرفته و مدعی استعفا از نمایندگی مجلس شدهاند؛ اما درست در لحظه ثبتنام برای انتخابات مجلس بعدی(!) که سوژه طنزپردازی در فضای مجازی شده است.
اظهارات عبدی مبنی بر ثبتنام زندان رفتهها در واقع پردهبرداری رمزگونه از یک سناریوی سوخته است: ثبتنام فلهای و انبوه شماری از افراد دارای سابقه محکومیت و مجرمیت که فاقد صلاحیتهای نمایندگی هستند و مرتکب رفتارهایی شدهاند که نقطه مقابل صلاحیتهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.
هدف از این کار، بالا بردن تعداد افراد رد صلاحیت شده، برای مظلومنمایی بعدی و در خدمت افراد خاکستری است که پس از رد صلاحیت، در فهرست قرار میگیرند.
منتها چون اصلاحطلبان با کارنامه دولت و اکثریت ائتلافی مجلس (اصلاحطلب اعتدال) میدانند که امیدی برای جلب اعتماد دوباره مردم ندارند، تنها گزینه را در مظلومنمایی و فریب مردم از این طریق ببینند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/176751
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 روحانی را واعظی و آشنا ته دره فرستادند، نه ما اصلاحطلبان
🔸 کانال تلگرامی روزنامه سلام می گوید حلقه واعظی و آشنا، روحانی را به ته دره فرستاد،
این کانال بی آنکه به نقش افراطیون مدعی اصلاحطلبی در ناکارآمد کردن دولت اشاره کند، نوشت: با حذف نیروهای کارآمد در دولت دوم روحانی، محبوبیت ۶۰ درصدی او به زیر ۱۰ درصد رسیده است، به طوریکه اکنون رئیس جمهور از حضور در اجتماعات مردمی امتناع میکند و میداند که در صورت حضور در چنین اجتماعاتی مورد نقد و اعتراض شدید مردم مواجه خواهد شد.
تنها دلیل این کاهش محبوبیت و ناکارآمدی دولت دوم روحانی، حلقه بسته واعظی و حسام آشنا است که روحانی را در مشت خود گرفتهاند و همه تصمیمات مهم را آنها به روحانی دیکته می کنند.
این در حالی است که حتی حلقه نیاوران که روحانی دولتش را با حضور آنها آغاز کرده الان به طور کلی کنار گذاشته و به حاشیه رانده شدهاند و نقشی در تصمیمات سرنوشتساز ندارند. با این حال روحانی هر روز در حال سقوط به ته دره است و پیشبینی میشود مدت باقیمانده دولت را به سختی به پایان ببرد.
http://kayhan.ir/fa/news/176750
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 فرافکنی مدعیان اصلاحات در فصل انتخابات
🔸 تیتر یک روزنامه آفتاب یزد در شماره روز گذشته به ثبتنام یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اختصاص داشت و با تیتر درشت به اصولگرایان گفته است که خوشحال نباشند: «اصولگرایان خوشحال نباشند»!
البته معلوم است که کسی خوشحالی نکرده و خوشحالکننده آن بود که اکنون دولتی در تراز انقلاب اسلامی داشتیم که در حال کار و فعالیت سخت کوشانه برای مردم بود و به جای نگاه به بیرون، به بازو و فکر ایرانی اعتماد داشت. این روزنامه در سرمقاله شماره دیروز خود نیز به موضوع ثبتنام یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پرداخته و نتیجه گرفته است: «النهایه اینکه چرخش قدرت در مجلس حتمیبه نظر میرسد. اصلاحطلبان و اعتدالیها به صورت مشترک در بهترین حالت ممکن یک اقلیت کم رمق را تشکیل خواهند داد.»
در بخشی از این سرمقاله آمده: «ضعف اصلاحطلبان مجلس نشین از یکسو و عدم تحقق غالب شعارهای دولت به هر دلیل از سوی دیگر موجب شده ارتباط جریان چپ کشور با مردم تقریبا قطع شود... چه خوشمان بیاید و چه خیر اکنون نیز به نوعی مردم، اصلاحطلبان، موضعگیریها و استدلالهای شان را نمیفهمند.»
این نوشتار در ادامه افزوده است: «در برهههای مختلف از سال92 تاکنون علی الخصوص از 96 به این سو جریان چپِ تکیه زده بر قدرت در معذوریتهای مختلف که خاصیت قدرت است به گونهای گام برداشته که چندان همسو و هم جهت با جامعه نبوده است... به نظر میرسد قاطبهچپها برای آنکه از موهبات قدرت سهمیببرند سعی کردند با توجیهات نه چندان عقلانی و غیر قابل باور نواقص دولت را لاپوشانی و ندید بگیرند و دم نزنند...»
در این باره لازم به ذکر است که همانطور که این روزنامه طیف موسوم به اصلاحطلب نوشته متاسفانه اصلاح طلبان و دولتمردان از سال 92 تاکنون با انواع و اقسام فرافکنیها سعی کردند ایرادهای وارده به دولت را نابهجا و منتقدان را بیانصاف در نقد بنمایند.
http://kayhan.ir/fa/news/176746
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper