eitaa logo
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
445 دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
12.2هزار ویدیو
189 فایل
ڪانال رسمے شهید مدافـع حـرم مداح سردار خلبان جانباز اهل بيت فرمانده قاسـم{مهدی}غریـب مسافر شام برگرفته از وصيت نامه باحضور همرزمان و خانواده شهيد ارتباط با خادم 👇 @khademshahidanam 2
مشاهده در ایتا
دانلود
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
فردی که استکهلم سوئد قرآن را آتش زده بود شناسایی شد. وی یک مسیحی عراقی هست که بارها در ماجراهای آشوب و اغتشاشات عراق حضور داشته است تصویری که در اینجا از وی داریم، او را در حال هجوم به پارلمان عراق نشان می‌دهد همچنین فیلم های اهانت این فرد به ایران، عراق و جدیدا عربستان و مصر نیز موجود است خصوصا پرچم ایران را بارها آتش زده است. کینه شدیدی نسبت به ایران دارد فراموش نکنید غربی ها زرنگ تر از اونی هستند که خودشون مستقیم با ما درگیر بشن و از این جانوران خائن سواستفاده می‌کنند. بعد از آن که هویت این فرد در شبکه های اجتماعی لو رفته، عده ای به شدت سعی کردند وی را شیعه و وی را به نوعی با ایرانی ها مرتبط کنند. گرچه نام و فامیل وی کاملا نشان دهنده دین مسیحیت وی است اما باز هم اگر یک درصد شیعه بود فرقی نمیکرد افراد زیادی هستند که در ظاهر شیعه هستند اما در باطن از صهیونیست ها بدترند. در صورتیکه وی دشمن درجه 1 ایران است. خب برای اینکه حقانیت راهی که داریم میریم رو بهتر متوجه بشیم کافیه نگاهی به دشمن های خود بیاندازیم. در دنیایی زندگی می‌کنیم که امروز پست ترین ها، دشمن تمدن ایران هستند. 🇮🇷 🔻 فرد عراقی موهن به قرآن تهدید به آتش‌زدن قرآن طی ۱۰ روز دیگر کرد 🔹فرد عراقی که روز چهارشنبه اقدام به آتش زدن نسخه‌ای از قرآن در مقابل بزرگ‌ترین مسجد در استکهلم، پایتخت سوئد کرده بود، اعلام کرد که نسخه‌ای دیگر از قرآن را طی ۱۰ روز دیگر آتش خواهد زد. 🔹سلوان مومیکا، مهاجر ۳۷ ساله عراقی در مصاحبه با یک روزنامه سوئدی اعلام کرد که طی ۱۰ روز دیگر پرچم عراق و نسخه‌ای از قرآن را در مقابل سفارت عراق در استکهلم آتش خواهد زد. 🇮🇷 هیئت علمای مسلمان(اهل سنت): حقارت مجرم افراطی مسیحی عراقی، سیلوان مومیکا، زمانی که جنایت خود را با سوزاندن یک نسخه از قرآن مستند کرد، به سطح بی‌سابقه‌ای رسید. فوری |  انجمن علمای مسلمان: مقامات دینی مسیحی مواضع خود را نسبت به این نوع جنایت آشکار در خصومت با اسلام و مقدسات آن اعلام کنند.تالار عراق 🔺آزادی بیان به سبک سوئد 🔹همزمان که سوئد قرآن‌سوزی را آزادی عقیده می‌داند، دانشگاه استوکهلمِ سوئد به‌دلیل اینکه وحید سعادت‌طلب، دانشجوی ایرانیِ این دانشگاه، پایان‌نامه‌اش را به شهید سلیمانی تقدیم کرده به او اجازه دفاع نمی‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پایین کشیدن پرچم سوئد از سفارت این کشور در بغداد توسط تظاهرکنندگان خشمگین عراقی و برافراشتن پرچم یا قائم آل محمد 🔸واکنش ها به اقدام گستاخانه سوئد که چراغ سبز به سوزاندن قرآن داده بود: 📌اردوغان: به غربی‌های گستاخ یاد می‌دهیم توهین به مسلمانان آزادی اندیشه نیست. 📌 حزب الله و مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان مقامات سوئد را در قرآن‌سوزی شریک دانستند. 📌 دومای دولتی روسیه هم بی‌حرمتی به قرآن و اقدام دولت سوئد را محکوم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی از لحظه فرار اعضا و کادر سفارت سوئد در بغداد در پی تظاهرات خشمگین مردم عراق در اعتراض به توهین دولت سوئد به مقدسات و سوزاندن قرآن کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورود معترضان به هتک حرمت قرآن کریم به داخل حیاط ساختمان سفارت سوئد در عراق
🔴تجمع خانواده‌‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین در مقابل سفارت ترکیه 🔹برخی از خانواده‌‌های اعضای گرفتار شده در گروهک منافقین از سراسر کشور، صبح امروز (جمعه) با تجمع در مقابل سفارت ترکیه در ایران به عنوان حافظ منافع کشور آلبانی در ایران، از اقدام مسؤولانه دستگاه قضایی و انتظامی آلبانی در کنترل مقر گروهک منافقین قدردانی کردند. 🔹افراد حاضر در این مراسم با در دست داشتن پلاکاردهایی خواهان اجازه دولت آلبانی به آنها برای سفر به آن کشور و پیگیری وضعیت عزیزان خود شدند. 🔹چندی پیش صدها پلیس آلبانی با حمله به مقر گروهک منافقین (کمپ اشرف۳) در تیرانا، با نیروهای آن گروهک درگیر شدند.
پوشیدن پیراهن ۸۸ به دلیل اینکه یهود ستیزی است ممنوع! آتش زدن قرآن اشکالی ندارد چون آزادی بیان است!
🔸 اعتراف کارشناس شبکه ضد ایرانی به تسلیم شدن آمریکا دربرابر خواسته‌های ایران 🔷️ حسین آقایی کارشناس روابط بین‌الملل: 🔹تحولات مختلف اخیر، از آزادی اسدالله اسدی، مذاکرات پشت پرده ایران و آمریکا، آزاد سازی پول‌های بلوکه شده ایران و آزمایش موشک بالستیک و اتفاقاتی که برای مجاهدین(منافقین) افتاد، نشان می‌دهد که آمریکا به دنبال دست یافتن به یک توافق و تفاهم با ایران است!
🔴 خروج شیاطین در آخرالزمان پيامبر صلى الله عليه وآله فرمودند: آنچه در بنى اسرائيل روى داده است، در امت من هم روى مى‌دهد، قدم به قدم و مو به مو.. 📘من لا يحضره الفقيه، ج۱، ص۲۰۳ در زمان هبوط حضرت آدم علیه‌ السلام عوالم از یکدیگر جدا شدند؛ اما در زمان سلیمان نبی علیه‌ السلام دو دنيای جنّ و انس لطيف شده و به هم نزديک شدند تا جایی که اجنه وارد دنیای انسان ها شدند، در درون مردم نفوذ كرده و آن‌ها را به كشتن همديگر وادار میکردند، و سبب ایجاد اختلاف آشوب هرج و مرج خونریزی و.. میشدند؛ این واقعه در آخرالزمان نیز رخ خواهد داد!
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
‍ ⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️🌷 ⭕️ ⭕️🛑⭕️🌷 ⭕️ ⭕️🛑⭕️🌷 ⭕️ 🛑⭕
‍ ⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️🌷 ⭕️ ⭕️🛑⭕️🌷 ⭕️ ⭕️🛑⭕️🌷 ⭕️ 🛑⭕️🛑🌷 ⭕️ ⭕️🛑⭕️🌷 🌷 🛑⭕️🛑🌷 🌷🛑 ⭕️🛑⭕️🌷 🌷⭕️🛑 🌷🌷🌷🌷 🌷⭕️⭕️🛑 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑 قسمت هفدهم 👉 ادامه و نامه شهید مدافع حرم {مهدی} 🔰 که یکی از شهید دیده در ضمن خود غریب معرف این بنده خدابوده برای استخدام تو صابرین؛ ✅ دیدم که تو بوستانی که نزدیک منزلشون بوده داشت راه می رفت که من یهو دویدم سمتش و گفتم: غریب شما که شهید شدی اینجا چکار میکنید؟! 🕊🌹 غریب گفت: من که من ام بعدش با هم رفتیم تا به یه جایی رسیدیم یه اتاق بود رفتیم داخل و یکی از حرم هم بود که با لباس دیجیتال سبز بود 🍂بعد من چون با شهادتش تازه آشنا شده بودم ح داشتن با به دلم مونده بود سریع به دوستش که اونجا بود گفتم: ↩️ که بیا با گوشی من از ما دوتا یعنی من و غریب عکس بگیر ولی اون با گوشی خودش عکس گرفت بعد شهید به من گفت: چرا نمیای خونمون؟ 🔸من بهش گفتم جمعه شب بیام؟ : نه شب ها خونه هستم یه روزه دیگه با مادرت بیا؛ 🥀 ناگفته نماند مادر بنده چند وقتیست می خواست بره خونه شهید ولی روش نمی شد و خجالت می کشید که خود کرد و اینکه خانم شهید که از هستن می گفت: اکثر اوقات به آشنایان و دوستانش که میاد متذکر میشه که و هست؛ با این خواب یاد اون آیه میفتم که 🦋🦋 میگه اند و نزد می خورند. 🛑⭕️🛑🌷 🛑⭕️🛑🌷 🛑⭕️🛑🌷 پایان قسمت قسمت هفدهم ....👉 ادامه دارد .... 👉
🔺تابلوی آزمون بزرگ؛ ذبح حضرت اسماعیل (ع) ✍ اثر استاد فرشچیان