eitaa logo
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
448 دنبال‌کننده
36.4هزار عکس
11.9هزار ویدیو
188 فایل
ڪانال رسمے شهید مدافـع حـرم مداح سردار خلبان جانباز اهل بيت فرمانده قاسـم{مهدی}غریـب مسافر شام برگرفته از وصيت نامه باحضور همرزمان و خانواده شهيد ارتباط با خادم 👇 @khademshahidanam 2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صهیونیست‌ها پس از اینهمه ترور، باز هم دست بردار نیستند و درحالیکه از ترس می‌لرزند تلاش دارند تا مردم غیر نظامی را با شکستن دیوار صوتی بترسانند. عاملان این تروریسم با شلیک پدافند حزب‌الله پا به فرار گذاشتند. واکنش شیرمردان جنوب لبنان در روضه حسینی، به تروریسم صهیونیست‌ها.
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیام دختر هنیه به نتانیاهو: خون پدرم پیروزی را رقم خواهد زد 🔹دختر شهیداسماعیل هنیه در پیامی خطاب به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی:ترور پدرش نه تنها پیروزی را برای رژیم اشغالگر به همراه نخواهد داشت، بلکه پیروزی فلسطین و مقاومت را رقم خواهد زد. 🔹ای نتانیاهو اگر گمان می‌کنی که با این جنایت آسوده و پیروز شدی، نه تو پیروز نشدی.
📸تصویری از شهید سید فؤاد شکر در کنار رهبر انقلاب
محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی در شورای امنیت 🔹در نشست اضطراری شورای امنیت، اکثریت اعضا به جز حامیان همیشگی رژیم صهیونیستی، اقدام تروریستی و نقض حاکمیت ایران را به دست رژیم صهیونیستی، محکوم و از خطر گسترش درگیری در منطقه ابراز نگرانی کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  حمله راکتی حزب‌الله به شمال سرزمین‌های اشغالی و مقابله گنبدآهنین با آن
informed the United Nations of its intent to carry out a retaliatory action of self defense against Israel in accordance with Article 51 of the UN charter U.N. Secretary General Antonio Guterres confirmed in a phone call to the Iranian Foreign Minister that Iran has the 'inherent right to self defence' against violations of national security and territorial integrity. جدید: ایران رسماً سازمان ملل متحد را از قصد خود برای انجام یک اقدام تلافی جویانه و دفاع از خود علیه اسرائیل مطابق با ماده 51 منشور سازمان ملل مطلع کرده است. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در تماسی تلفنی با وزیر امور خارجه ایران تایید کرد که ایران «حق ذاتی دفاع از خود» در برابر نقض امنیت ملی و تمامیت ارضی را داراست.
شهید ظهر عاشورا 🔹بعد از شهادت این شهید والا مقام، در عراق برای وحید مراسم با شکوهی بر پا می‌کنند و پیکر مطهر شهید نومی را به زیارت حرمین در کربلای معلی و نجف اشرف می‌برند و با عنایت به اینکه وحید را در عراق بهتر می‌شناختند و فرماندهان و نیروهای مقاومت آشنایی بیشتری از این شهید بزرگوار داشتند اصرار داشتند تا پیکر مطهر شهید در عراق به خاک سپرده شود ولی بنا به درخواست ما، پیکر مطهر شهید نومی به وطن انتقال یافته و طی مراسمی با شکوه پس از تشییع، در گلزار شهدای وادی رحمت به خاک سپرده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افزایش خروج صهیونیست‌ها از اسرائیل از بیم حمله‌ی انتقام‌جویانه ایران 🔹خبرگزاری ریانووستی نوشت که در طبقه بالای فرودگاه که مختص پروازهای خروجی است، جمعیت زیادی حضور دارند.
💢 عجب حکمتی دارد این ۶۳ سالگی: 💢دیروز اسماعیل هنیه و فواد شکر هر دو در سن ۶۳ سالگی به شهادت رسیدند 💢شهید رئیسی و شهید سلیمانی نیز در سن ۶۳ سالگی به شهادت رسیده بودند 💢حضرت رسول(ص) نیز در سن ۶۳ سالگی رحلت کردند و امام علی(ع) نیز در سن ۶۳ سالگی به شهادت رسیدند
🔸آموس یادلین، رئیس پیشین سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل: ➖ ایرانی‌ها در ۱۳ آوریل (عملیات وعده صادق) یک سطح بالاتر رفتند و فکر می‌کنم بار دیگر با شلیک مستقیم به اسرائیل از یک سد روانی عبور می‌کنند. آنها این کار را یا از طریق عوامل خود یا از طریق عملیات مستقیم انجام می‌دهند. ➖ حمله آوریل موفقیت‌آمیز نبود و من انتظار دارم که ایرانی‌ها تحقیقاتی را پس از آن با هدف بهبود حمله آینده انجام دهند. همچنین در مورد موشک هایی که استفاده کرده اند و شاید کمیت آنها ممکن است اخطار قبلی ارائه نکنند و از پهپادهایی که ۸ ساعت پرواز می کنند استفاده نکنند، بلکه از موشک های بالستیک استفاده خواهند کرد که ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پرواز می‌کنند. کارهای زیادی برای انجام این عملیات باید انجام دهند، بنابراین فکر می کنم پاسخ فوری نخواهد بود و برنامه ریزی آنها زمان می برد.
هواپیماهای ایران در اختیار عربستان برای جنگ با اسراییل
🔴 هزاران نفر در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند 🔵هزاران نفر از خانواده‌های اسرایی که در غزه نگهداری می‌شوند در تل‌آویو تظاهرات کرده و علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شعار دادند. 🔵طبق گزارش تایمز اسرائیل معترضان در این راهپیمایی کابینه نتانیاهو را به قصور در امضای توافق تبادل اسرا با حماس متهم کردند.