▼حرف روز
ظرفیتهای صنعت پوشاک
گزارشی از سید روحالله لطیفی سخنگوی گمرک درباره صادرات پوشاک کشورمان رسانهای شد که بهنوعی نشاندهنده ظرفیتهای اقتصادی بدون نفت کشور ما در بخشهای مختلف اقتصادی است. در این گزارش آمده است: «ایران در ۵ ماهه ابتدایی امسال بالغبر ۴ هزار و ۵۲۷ تن انواع پوشاک به ارزش ۳۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۵۲ دلار به بیش از ۲۹ کشور جهان صادر کرده است؛ این در حالی است که کشورهای مقصد پوشاک ایران در سال گذشته صرفاً ۴ کشور افغانستان، روسیه، عراق و یمن بوده است.» آنچه حائز اهمیت در این گزارش است اینکه، برند پوشاک ایرانی به کشورهای پیشرفتهای همچون استرالیا، آلمان، کره، ژاپن، امارات، انگلستان، ایتالیا، ترکیه، کانادا، سوئیس، پاکستان، دانمارک و کویت صادر شده است.
نکات تحلیلی: 1- طبق بررسیهای کارشناسی، پتانسیل اشتغالزایی صنعت پوشاک ۲ میلیون نفر شغل است که در حال حاضر کمتر از ۶۰۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند و 50 درصد ظرفیت تولید پوشاک در حال حاضر خالی است. گفتنی است در صنعت پوشاک این ظرفیت وجود دارد که 10 میلیارد دلار برای کشور ارزآوری داشته باشد. ورود فعالانه در صنعت پوشاک میتواند مشکلات اشتغال کشور را حل کند تا آنجا که واردات نیروی کار نیز لازم میشود. 2- در کشورهای همسایه برای صنعت پوشاک 28 رشته دانشگاهی وجود دارد؛ اما در ایران تنها 3 رشته در صنعت پوشاک وجود دارد که بازنگری در این بخش ضرورت دارد و میبایست رشتههای مرتبط در بخش فنیوحرفهای جدی گرفته شود. 3- یکی از تفاوتهای کشور ما با سایر کشورها در حوزه تولید پوشاک، تولید نامتناسب با نیاز بازار کشور است، بهطوریکه حدود 40 تا 50 درصد صنعت پوشاک در دنیا روزانه است که مصرف بالایی دارد؛ اما در کشور ما این قضیه برعکس است؛ حدود 60 درصد تولید پوشاک در کشور تولید پوشاک کلاسیک مثل کتوشلوار و لباسهای رسمی است. با این وضعیت، ترکیب پوشاک در ایران نسبت به دنیا متفاوت است و برای حل آن، تولید پوشاک باید متناسب با نیاز تولید شود.
نکته راهبردی: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی ایران در صنعت پوشاک و ارزآوری بالای آن، باید در حوزه طراحی پوشاک، برندسازی، سیاستگذاری برای خردهفروشی، متوازنسازی تولیدات پوشاک در کل کشور، محدودسازی واردات، مبارزه با قاچاق و سروسامان دادن به فعالیتهای مناطق آزاد گامهای بلندی برداریم تا با این ظرفیتهای همافزا بتوانیم قدرت پولسازی را بالا ببریم و به اجرای اقتصاد مقاومتی نزدیکتر شویم.
▼گزارش روز
نگاه تکلیفی جمهوری اسلامی به مقوله حجاب
حیا و عفت جزو ذات زنان و مردان ایرانی است و نمیتوان تصوری از بیحجابی کامل در این سرزمین داشت، به همین جهت است که حجاب ابتدا نه توسط جمهوری اسلامی ایران، بلکه توسط خود مردم یک ضرورت دانسته شد. الزام حجاب به مفهوم عام برای مردان و زنانی که به آن اعتقاد ندارند، اثری ندارد؛ برای کسانی که اهل حیا و غیرت و پاکدامنی و حیا هستند، مفید است؛ زیرا مراقبت در وارد نشدن به یک جریان غیر الهی و غیرانسانی یک اصل عقلی است. ما نباید محیطی ترتیب دهیم که در این محیط ترس و دلهره از منحرف شدن وجود داشته باشد. درواقع قانون برای این مهم وضع میشود.
گزاره خبری: «مهدی نصیری»، فعال رسانهای در برنامه زاویه شبکه چهار مدعی شد، 70 درصد مردم ایران با الزام حجاب مخالف هستند. او در صحبتهایش مستقیم و غیرمستقیم نظر به تعطیلی احکام اسلامی در جامعه داده و برای این ادعای خود نیز از آمارهایی استفاده کرد. یکی از آمارهایی که نصیری از آن استفاده کرد، مربوط به یک مرکز افکارسنجی به نام «گمان» است. مرکز گمان درباره دینداری ایرانیان گزارشی ارائه میدهد که حمایت مالی این کار به عهده «بنیاد برومند» بوده است. جستجوها نشان میدهد که هم مرکز گمان و هم بنیاد برومند بودجه خود را از NED (بنیاد اعانه ملی برای دموکراسی) دریافت میکنند که مشخصاً بودجهاش را از کنگره آمریکا و سازمان سیا میگیرد. نصیری قانون حجاب را ناکارآمد، رضاخانی، عامل پمپاژ تنفر در جامعه و ... دانسته است!
گزاره تحلیلی: نصیری از ناکارآمدی قانون حجاب میگوید و معتقد است رعایت حجاب افت کرده، درحالیکه میتوان با این دلیل به همه قوانین تاخت. حجاب را نهفقط قانون، بلکه باید جزو عقاید انقلاب اسلامی دانست که عدم پایبندی به آن مساوی است با عدم پایبندی به همه اصول انقلاب؛ زیرا وقتی یک اصل انکار شود، خودبهخود اصول دیگر هم قابلنقض است. برخی در این میان از اختیاری بودن حجاب سخن میگویند، اما آیا نظام اسلامی میتواند اختیار به امری که تالی فاسد دارد بدهد؟ اجرای این اختیاری که عدهای از آن دم زده میشود، از اختیار در استفاده از ماسک گرفته تا حمل سلاح و حجاب و... فقط آسیبزننده بر حیات مادی و معنوی بشر بوده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی نگاهی تکلیفی به حفظ جامعه از هرگونه فساد دارد و این منافاتی با اختیار خدادادی انسان در نگاه تکوینی ندارد.
▼ خبر ویژه
منافع شرکتهای آمریکایی در عراق
به گزارش پایگاه خبری «المعلومه»، «محمود الزجراوی» عضو کمیسیون انرژی در پارلمان عراق در توضیح فعالیت شرکتهای آمریکایی در کشورش، تصریح کرد: «شرکتهای آمریکایی فعال در عراق برای کشور خود کار میکنند و با وجود سالها فعالیت و حضور در عراق و اختصاص میلیاردها دینار به آنها برای اجرای پروژهها، تاکنون هیچ دستاورد حقیقی برای عراق نداشتهاند.» الزجراوی افزود: «برخی از این شرکتهای آمریکایی حاضر در عراق، فعالیتهای اطلاعاتی انجام میدهند و در پروندههای مختلف حضور دارند. این شرکتهای آمریکایی و سایر شرکتهای وابسته به کشورهای همسایه تاکنون در بخش اقتصادی و نفتی و سایر بخشهای حیاتی دستاوردی برای عراق رقم نزدند. بغداد طی هفده سال گذشته بیش از چهل میلیارد دلار تنها برای بهبود وضعیت برق هزینه کرده، اما به دلیل سیاستهای آمریکا و جلوگیری او از چرخش بغداد به سوی دیگر شرکتهای بزرگ جهانی برای برونرفت از بحران برق، مشکل برق این کشور همچنان لاینحل باقی مانده است». «سعد الخزعلی» نماینده فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق نیز دلیل عدم حلوفصل بحران برق در عراق را سیاسی دانسته و میگوید: «آمریکا پشت پرده بحران برق در عراق قرار دارد. برق شریان اساسی زندگی و اقتصاد کشور است و مشکل برق عراق اساساً سیاسی است و آمریکا آن را ایجاد کرده تا حکومتی ناکام در عراق باقی باشد».
یک میلیارد دلار را برای چه کار مهمتری گذاشتهاید؟!
🔹نمکی در بخشی از دلنوشتهای خطاب به سردار سلیمانی نوشته: حدود ۸ ماه خودم و یارانم یک روز آرام نداریم. من امروز از سربازانم در جبهه سلامت شرمسارم. مطالباتشان معوق مانده، انبارهایم از سلاح خالی میشود. پاییز سنگینی فرامیرسد. موج حمله جدیدی شکل گرفته است.
🔹یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه موافقت کردند ماههاست به جز سهم کوچکی نگرفتهام. نمیدانم برای کدام کار مهمتر گذاشتهاند؟
🔹شبهای زیادیست با دل نگرانی نخوابیدهام و برای آنکه مردم مشوش نشوند روزه سکوت گرفتهام اما تابآوری تا کجا؟!
✅کانال قاصدک
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @ghasedak40
🌷خدا به پیامبر فرموده 7چیز را از من بخواه:
🌷1.علم زیاد:
قل رب زدنی علما...114طه
🌷2.آمرزش گناهان:
قل رب اغفر وارحم وانت خیرالراحمین..118مومنون
🌷3.از شر شیطان به من پناه ببر:
قل رب اعوذ بک من همزات الشیاطین.97 مومنون
🌷4.منزل بابرکت:
قل رب انزلنی منزلا مبارکا...29 مومنون
🌷5.توفیق صداقت:
قل رب ادخلنی مدخل صدق واخرجنی مخرج صدق واجعلنی من لدنک سلطانانصیرا..80اسرا
🌷6.آمرزش برای والدین:
قل رب ارحمهما کماربیانی صغیرا...24اسرا
🌷7.اگرعذاب گنهکاران را نشانم دادی،
من از آنان نباشم:
قل رب اما ترینی مایوعدون فلاتجعلنی فی القوم الظالمین.93 و94 مومنون
#احکام_فضای_مجازی
☑️سئوال
وقتی کسی برایمان پیامک می زند و در ابتدا به ما سلام می کند واجب است که پاسخ آن را بدهیم یا همین که جواب او را به صورت پیامکی ارسال کنیم کافیست؟
✅پاسخ
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
احتیاط در جواب سلام دادن است.
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
واجب نیست.
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در صورتیکه تولید مزاحمتی نکند، سلام را باید پاسخ گفت مگر این که ثابت شود قصد جدی برای سلام ندارد.
🔴 #تحریف_دفاع_مانـدگار | کوه بیبیسی دوباره موش زائید‼️
📌«وارونهنمایی و قلب حقیقت» یکی از مهمترین تاکتیکهای عملیات روانی دشمنان ملت ایران ذیل راهبرد «جنگ ادراکی» است.
🔹در همین راستا «بیبیسی فارسی» مستندی به نام «کودتای خزنده در سپاه» منتشر و با استفاده از یک سند محرمانه سعی کرده حقیقت وقایع دوران دفاع مقدس را نزد مخاطب مخدوش کند. ماجرای این مستند حول محور محتویات یک نوار کاست میچرخد که حاوی مشروح جلسهای انتقادی در آذرماه سال ۶۳ میان برخی کارکنان سپاه تهران و «محسن رضایی» به عنوان فرمانده کل سپاه است. این مستند بدنبال القای خودکامگی فرماندهان ارشد سپاه، بیتوجهی آنان به تلفات نیروی انسانی، باندی بودن، نابلد بودن و در نهایت تخریب وجهه امام راحل و تدبیرهای نظام برای اداره جنگ است.
🔻درباره این مستند اما؛ نکات مهمی وجود دارد که در ادامه بدان خواهیم پرداخت:
🔹مبنای مستند مذکور مجموعهای از اظهارات است که اساسا برای مخاطب امکان راستیآزمایی آن وجود ندارد. نفس آن جلسه یک بحث محرمانه خانوادگی در داخل بدنه سپاه بوده و طبعا برای افراد عادی بیرون از آن جلسه به دلیل ندانستن زمینه اصلی ماجرا و وقایع قبل و بعد از آن ممکن است سوالات و ابهامات زیادی را ایجاد کند.
🔹 این مستند بدون اشاره به شرایط خاص کشور در آن زمان نتیجه دلخواه خود را میگیرد در حالیکه باید توجه داشت که ایران بلافاصله پس از انقلاب مورد تهاجم نظامی قرار گرفت و طبیعی بود که جوانان انقلابی و رهبری انقلاب نمیتوانستند به بهانه ضعف تبحر نظامی شاهد تجاوز بیگانه و اشغال کشور باشند.
🔹این مستند عمدا به مشخصات فکری ـ عقیدتی و چند طیف بودن منتقدین آن روزهای فرماندهی سپاه اشارهای نمیکند در حالیکه آنان را میتوان در چهار دسته تقسیم کرد:
1️⃣ رزمندگانی که ناراحت، خسته و گلهمند از رخدادهای عملیات خیبر بودند و از سر دغدغه انتقاد میکردند لذا با ورود حضرت امام به ماجرا تمکین کرده و در عملیات بعدی شرکت کرده و شهید شدند.
2️⃣ منتسبین به بیت آقای منتظری که معتقد بودند فرماندهان سپاه اعتقادی به ایشان بعنوان قائم مقام رهبری ندارند و این مسئله را یک انحراف از مسیر انقلاب میپنداشتند.
3️⃣ کسانی که از همان ابتدا، گزینه دیگری برای فرماندهی سپاه در ذهن داشتند و اساسا محسن رضایی را لایق فرماندهی کل سپاه نمیدانستند.
4️⃣ عناصر مسئلهداری که کاملا مغرضانه به تحریک آن سه دسته میپرداختند و بعدا هم مسیرشان از انقلاب و نظام جدا شد مانند «اکبر گنجی».
🔹این مستند در حالی سعی میکند اصل برگزاری چنین جلسه و بروز چنین انتقاداتی را به عنوان یک نقطه ضعف در دوران دفاع مقدس و نشانهای بر خودکامگی فرماندهان القاء کند که اتفاقا این مسئله نشاندهنده عمق خلوص و سعهصدر فرماندهان و رویکرد اقناعی آنها بوده که در دنیا مشابه ندارد.
🔹این مستند تلاش دارد با استناد به حرف چند رزمنده که منطقا به لحاظ مباحث حفاظتی از حضور فرماندهان در خط مقدم بیخبر بودهاند، اینگونه القاء کند که فرماندهان با خوشنشینی در مقرهای ستادی، نیروهای عادی را به کشتن میدادهاند، در حالیکه فرماندهان زیادی در تمام ردهها اعم از گروهان، گردان، تیپ، لشگر، قرارگاه و ستاد به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
🔹این مستند ضمن طرح این مسائل سعی میکند حلقه وصلی میان تحولات آن دوره با امروز برقرار کرده و رهبری خلف صالح امام خمینی (رض) را نیز تحتالشعاع باندبازی و گرایشات سیاسی عنوان کند تا از این رهگذر ضمن ایجاد خدشه به آن مقطع پر فروغ از تاریخ انقلاب، ذهن مخاطب را نسبت به رهبری ایشان دچار مسئله کند.
🔹بیبیسی سعی میکند مدیریت قاطع امام خمینی (رض) در این ماجرا را خدشهدار کند، در حالی که ایشان در کسوت فرماندهی مدبر که در حال اداره جنگی گسترده است اجازه تضعیف مدیریت جنگ و فرماندهان یکی از اصلیترین ارکان آن یعنی سپاه را نمی دهد.
🌷چه کنیم که عاقبت بخیرشویم؟
🌷قرآن ۴ بارفرموده:
۱.العاقبة للمتقین.۱۲۸اعراف
۲.العاقبة للمتقین.۴۹هود
۳.العاقبة للتقوی.۱۳۲طه
۴.العاقبة للمتقین.۸۳ قصص
عاقبت به خیری برای پرهیزکاران است
🌷وفرمود:
فان خیرالرادالتقوی..۱۹۷بقره
بهترین توشه،تقوا وترک گناه است
🌷بهشت هم برای متقین ساخته شده:
اعدت للمتقین.۱۳۳آل عمران
#احکام_خمس #احکام_زکات
☑️سئوال
آیا جایز است پولی را که برای #خمس و یا زکات جدا و معیّن شده را مصرف کرد و یا با #پول دیگر عوض کرد؟
✅پاسخ
تصرف در مالی که جهت پرداخت زکات و فطریه، کنار گذارده شده است، جایز نیست، ولی در سایر وجوهات شرعی، اشکالی ندارد. البته برخی فقها[1] میگویند، خمس هم همین حکم را دارد.
🔹ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
▫️حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):
تبدیل مالی که به عنوان زکات جدا و معین شده است، جایز نیست.
▫️حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
جدا کردن زکات یا فطریه موجب تعین آن میگردد اما در سایر موارد، مانعی ندارد.
▫️حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
نسبت به زکات جایز نیست ولی نسبت به خمس مانعی ندارد.
▫️حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
خیر.
-------------------------
[1]. آیت الله نوری همدانی.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنهای، شبیری زنجانی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.
______
🔃جهت فراگیری احکام، لطفا نشر دهید...
121jkvpgnr4dg-emamhasan.mp3
8.13M
🔖منبر کوتاه🔖
📌غربت و مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام
#امام_حسن علیه السلام
🔴 #پدران_آخرالزمان
💠 رسول اكرم (ص) به تعدادي از كودكان نگاه کرد، سپس فرمود: واي بر فرزندان آخرالزمان از پدرانشان. عرض شد يا رسول الله از پدران مشرك آنها؟ فرمود: نه بلكه از پدران مسلمانشان كه هيچ چيز از فرائض مذهبي را به آنان نميآموزند و اگر خود فرزندان پارهاي از #مسائل_ديني را فرا گيرند آنها را باز ميدارند و تنها به اين قانع هستند كه فرزندانشان #متاع ناچيزي از دنيا بدست آورند، من از اين قبيل پدران بري هستم و آنان نيز از من بيزارند.
⏺ مستدرك الوسائل، ج ۲، ص ۶۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی ۵مهر ۹۹: مردم اگر لعن و نفرین دارند برای گرانی اجناس، آدرسش آمریکاست، جمهوری اسلامی کاری نکرده است.
روحانی ۲۲ فروردین ۹۲: شرم نمی کنید که هر روز دست در جیب مردم می کنید، نمیتوان تمام ناکارآمدیها را پای تحریم نوشت.
@AkhbareFori
▼حرف روز
دوباره حاشیهها!
این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است. گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
نکات تحلیلی: 1ـ درباره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند. 2ـ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟ فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود. البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است. به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟ در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری، هیچگاه باعث تعجب، نقد و جنجالآفرینی نشده است. در اصل این اقدام تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد. 3ـ تا اینجا همه چیز طبیعی است؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده، حالا منتقد اقدام کنونی شده، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده، شده است، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
نکته نهایی: درباره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی، آنچه باید باشد، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است. از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود. (نویسنده: عزیز غضنفری)
▼گزارش
اقدامی در جهت توسعه عمق راهبردی
بعد از معتبرسازی تهدیدات نامتقارن علیه دشمن که با تکیه بر سازمان رزم ناهمتراز در خلیجفارس و تنگه هرمز و ناتوانی دشمن در جهت مقابله با آن به وجود آمد، دشمن تلاش داشته با تغییر راهبرد خود که متکی بر برتری در دریاهای آزاد بوده، از آن برای فشار بر ایران کند.
گزاره خبری: دریادار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتوگوی ویژه خبری از الحاق شناور اقیانوسپیمای ۶۵ متری با قابلیت حمل بالگرد به این نیرو در آیندهای نزدیک خبر داد.
گزاره تحلیلی: در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است: ۱ـ این خبر به مفهوم تلاش در جهت توسعه عمق راهبردی نیروی دریایی سپاه است؛ به گونهای که بتوانند از منافع جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان، اقیانوس هند و حتی تا خلیج عدن و دریای سرخ صیانت کنند. ۲ـ دشمن در دکترین امنیتی خود در منطقه سعی کرده است ناتوانی در مقابله با تهدید نامتقارن را با استقرار در دوردستها غیر معتبر کند؛ حال توسعه تهدیدات نامتقارن به دوردستها این مزیت را از دشمن سلب میکند. ۳ـ ضعف در تولید تهدید نامتقارن علیه دشمن در آبهای دوردست و عمیق باعث شده است تا دشمن فرصتی برای ایجاد مخاطره علیه منافع جمهوری اسلامی خصوصاً در حوزه کشتیرانی به دست آورد؛ اکنون با این قابلیت موازنه تهدید در آبهای دور معکوس خواهد شد. ۴ـ حضور در اقیانوس و بهرهبرداری از شناورهایی با این قابلیت به هیچ عنوان در تزاحم با مأموریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیست؛ چراکه به کارگیری شیوههای رزم ناهمتراز در آبهای دوردست تنها متکی به سازمان رزم نامتقارن بوده که صرفاً در اختیار نیروی دریایی سپاه است.
نتیجهگیری: این موضوع نشان میدهد جمهوری اسلامی تمامی تمرکز خود را بر استراتژی مقاومت فعال گذاشته است و این پیامی آشکار به طرفی است که بخواهد با تکیه بر ظرفیت نظامی کلاسیک خود منافع ایران را جایی که فکر میکنند جمهوری اسلامی فاقد راهبرد و قدرت تهاجمی است، به خطر بیندازد. حال با تکیه بر این قابلیت راهبردی، تهاجم نامتقارن ایران به عمق توسعه یافته و دایره تهدیدات امنیتی ایران برای طرف گستاخ وسیعتر خواهد شد