15_DAFAT04- Ayatollah Fateminia- ASHAB(www.Rasekhoon.com).mp3
2.04M
🔖منبر کوتاه 🔖
#حضرت_ام_البنین سلام الله علیها
💠حضرت ام البنین سلام الله علیها 💠
#استاد_فاطمی_نیا
۱۳ جمادی الثانی رحلت حضرت ام البنین سلام الله علیها
یادت باشه تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه زندگیتو خراب کنه
یادت باشه که ارامش رو باید تو وجود خودت پیدا کنی
یادت باشه خدا همیشه مواظبته
یادت باشه همیشه ته قلبت یه جایی برای بخشش ادما بگذاری
زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند مراقب حرفهایت باش
زندگی کوتاه نیست مشکل اینجاست که
تو زندگی رو دیر شروع میکنی
دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند زیر پایت بچین که پله شوند
هیچوقت نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز فردا هم هست
سکوت کن و بگذار انسان ها تا انتهای قضاوت اشتباه خود نسبت به آنچه هستی بروند…
وقتی آن ها از درونت خبر ندارند چه فرقی می کند تو را چه خطاب کنند…؟
تو پای خوبی های خود بمان. دنیا زشت و زیبا فراوان دارد. تو خوب باش…
🔴 #آیتالله_حائری_شیرازی
⭕️ اگر یکدیگر را دوست ندارید به جایی نمیرسید!
💠 اگر کسی، مومنی را به عنوان #مومن در آغوش بگیرد یا با او دیدار کند، مثل این است که خدا را در عرش زیارت کرده است. چه حرف عجیبی است دربارهی انسان!! این معنای #انسان_شناسی است: «مَن زارَ أخاهُ المُومِنَ کَمَن زارَ اللهَ فی عَرشِهِ»؛ این تعریف انسان است. یعنی انسان موجودی است که میتواند دیدن او به معنای دیدن خدا باشد.
💠اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمیرسید. وقتی که دوست نداری از او جدایی، وقتی از او جدایی #شیطان تو را تنها گیر میآورد. وقتی تنها گیرت بیاورد میخوردت، قورتت میدهد. شیطان گرگ است دنبال زمانی میگردد که تو از رفقایت جدا شدهای، توصیه میکنم که همدیگر را دوست بدارید و این را به عنوان یک #اصل برای خودتان قرار دهید. جدی بگیرید.
🔰 پ.ن: فراموش نکنید که همسرتان یکی از مصداقهای اصلی این سخنان است.👌
🆔 @khanevadeh_313
tahamol-namolayemat-zendegi.ahmadnejad.mp3
2.74M
🎙واعظ: حاج آقا #احمدنژاد
🔖 تحمل ناملایمات زندگی🔖
📚 پیش افتادن عمدی مأموم از امام جماعت
💠 سؤال: اگر هنگام #نماز_جماعت از امام، عقب و یا جلو بیفتیم، نماز به جماعت صحیح است یا خیر؟
✅ جواب: #مأموم بايد افعال نماز را با امام يا كمى ديرتر از امام به جاى آورد و اگر عمداً از #امام_جماعت پيش افتد يا مدتى پس از او به جاى آورد، نمازش به فرادا صحیح بوده ولی جماعت محسوب نمی شود.
#احکام_نماز_جماعت #تبعیت_از_امام
▼حرف روز
هجمه به شورای نگهبان
هرچند بیش از چهار ماه تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 باقیمانده، اما ماجرای رقابتهای انتخاباتی آغاز شده است. در این میان برخی موضوعات همواره مورد مناقشه بوده و بخشی از فضای رسانهای معطوف به انتخابات را به خود اختصاص داده است. يکي از مهمترين مناقشاتي که در طول سالهاي اخير در انتخابات کشور برجسته شده، مسئله بررسي صلاحيت نامزدهاي انتخاباتي است که تمايل دارند در آوردگاه انتخابات رياستجمهوري حضور يابند. اين موضع در انتخابات 1400 نيز چالشبرانگيز شده و بخش عمدهاي از مناقشات جريانهاي سياسي داخلي و جنگ رواني دشمن بر اين موضوع متمرکز خواهد بود.
نکات تحليلي: 1- بهتازگی سعيد حجاريان یکی از تئوری پردازان تندروی جریان اصلاحطلب در گفتگو با روزنامه اعتماد به موضوع نظارت استصوابي پرداخته و مدعی شده: «ما اشتباه كرديم تن به نظارت استصوابي داديم و از اين به بعد نبايد اشتباهمان را تكرار كنيم. اگر انتخابات نمايانگر اراده عمومي شهروندان است بايد مسئله نظارت استصوابي ازیکطرف و شهروند درجه دوم و باقي سازوكارهاي تبعيضي از طرف ديگر حل شود». 2- آغاز زودهنگام حمله به شورای نگهبان درحالیکه هنوز هیچ اقدامی از جانب این شورا صورت نگرفته است، بهخوبی حکایت از سناریویی جنجالی و هماهنگ شده برای انتخابات پیش رو دارد که جریان رادیکال اصلاحطلب به همراه اپوزیسیون و رسانههای بیگانه در دستور کار خود قرار دادهاند. 3- آثار فقدان نظارت استصوابی شورای نگهبان را میتوان در انتخابات شوراهای شهر و روستا مشاهده نمود. این انتخابات تنها انتخاباتی است که شورای نگهبان بر آن نظارتی ندارد و این وظیفه بر عهده مجلس است. انتخاباتی که واقعاً پر از تشتت و ضعفهای جدی است که حاصل آن تعطیل شدن برخی از شوراها، دستگیری برخی از اعضا و ناکارآمدی و فشل بودن بخش قابلملاحظهای از شوراها در سراسر کشور در طول دو دهه اخیر بوده است. 4- مسئله صلاحيتها را ميتوان دال مرکزي توزيع قدرت در نظام سياسي در اسلام دانست. در نظام اسلامي هيچ مسند قدرتي نيست که صاحب آن بدون داشتن صلاحيت، مشروعيت تکيه زدن بر آن را داشته باشد. هر فرد در نظام اسلامي اگر بهاندازه ذرهاي از قدرت برخوردار باشد، بايد به همان اندازه از صلاحيت برخوردار باشد، وگرنه حق اعمال آن قدرت را ندارد و قدرت مذکور نامشروع خواهد بود. بهواقع صلاحيت رمز مشروعيت بهحساب ميآيد و اين منطق جاري در نظام اسلامي است که حاصل آن شايستهسالاري و تکيه زدن صاحبان صلاحيت بر مسند قدرت است. این احراز صلاحیت مطابق قانون اساسی کشور بر عهده شورای نگهبان است. (نویسنده: مهدی سعیدی)