▼ اخبار ویژه
1ـ صدور حکم بازداشت برای تروریست ترامپ
قاضی مأمور بررسی پرونده ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس گفت: حکم بازداشت ترامپ پسازآن صادر شد که دادگاه تحقیقات خود را برای کشف حقیقت، جمعآوری همه مدارک و شنیدن سخنان همه شاهدان و اولیای دم تکمیل کرد. اولیای دم شهدا و وکلای آنها، ترامپ را با استناد به سخنان صریح او متهم کردند.
دادگاه این پرونده را با این نگاه پیگیری کرد که مسئلهای جنایی در خاک عراق رخ داده است و قوانین عراق باید در مورد آن جاری شود. در این مسئله دستوری از سوی دولت عراق وجود نداشته است و قانونی هم در این زمینه موجود نیست بلکه اقدامی که انجام شد دارای مبنای جهانی است. دادگاه بهاینعلت وارد عمل شد که شماری از کسانی که جرم علیه آنها واقع شده است عراقی هستند، جنایتکار هم مشخص است و به ارتکاب جرم اعتراف کرده است. قانونی وجود ندارد و توافقنامهای هم در این زمینه میان عراق و آمریکا موجود نیست که ارتکاب چنین جنایتی را مجاز بشمارد.
2ـ اشخاص حقیقی و حقوقی متعدد پیگیر شکایت از آذریجهرمی
پرونده قضایی آذریجهرمی با شکایت تعداد زیادی از اشخاص حقیقی و حقوقی تشکیلشده اما در متن تقطیع شده منتشره اغلب این موارد اتهامی حذفشده است. برخی دیگر از عناوین اتهامی متعدد آذریجهرمی در پرونده قضایی تشکیلشده برای وی، نتیجه گزارشهای نهادهای مردمنهاد، ضابطین و ارگانهای مختلف بوده است که بر اساس نص صریح قانون به دلیل مقدماتی بودن تحقیقات و پرونده این دادسرا از اعلام جزئیات آن ممکن نبود. دادستانی تهران، با رد کردن برخی گمانهزنیها و شایعات منتشرشده در فضای مجازی اعلام کرده است، طی دو سال گذشته و در دور جدید دادستانی تهران، هیچ حکم قضایی مبنی بر فیلترینگ یا مسدودسازی شبکه اجتماعیای صادر نشده است.
چرا باید در 17 فرمانی که صادر کرد سراغ برجام نرفت؟.m4a
4.4M
چرا بایدن در 17 فرمانی که صادر کرد سراغ برجام نرفت؟
1- دوقطبی سازی سیاسی با توجه به انتخابات آینده
2- شرطی سازی اقتصاد کشور
3- تحمیل برجامهای موشکی و منطقه ای
4- اطهارات شتاب زده رئیس جمهور و وزیر خارجه و بستن بودجه
کارشناس سیاسی ؛ رجبعلی بازیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خدا همۀ بندگانش را دوست دارد، ما هم چنین باشیم.
🔸آیت الله مظاهری
#آیت_الله_مظاهری
#موعظه_خوبان
😒درمان #حسد از نظر عملى
💢مى دانيم تكرار يك عمل تدريجاً تبديل به يك عادت مى شود. ادامه عادت تبديل به مَلَكِه و صفت درونى مى گردد.
🔹حسود بايد با استفاده از عوامل ضدّ حسد به درمان آن بپردازد. درمان هر بيمارى دارويى است كه از ضدّ آن تشكيل يافته است! بنابراين براي مبارزه با اين صفت دروني هر وقت ديديد كه ناكامي فردي باعث خوشحالي دروني شما شد، برو پيش محسود(کسی که به او حسودی میکنی) از او دلجويي و ابراز همدردي بكن و اگر محسود به موفقيت و نعمتي دست يافته پيش او اظهار خوشحالي كن و به او تبريك بگو، اگر چه بر خلاف ميل باطني شما باشد. اين كار موجب مي شود كه نفس اماره در درون و شيطان در بيرونِ وجود آدمي از ادامه كار خود نااميد شوند و شخص را رها كنند.
🔹امام خميني مي فرمايد: نفس، تو را دعوت مي كند كه او ( محسود) را اذيت كن، توهين كن، دشمن داشته باش، مفاسد او و مَساوي( يعني بدي هاي) او را به تو عرضه مي دارد ، تو به خلاف ميل نفس به او ترحم كن و تجليل و توقير نما [بزرگ نما]، زبان را به ذكر خير او وادار كن ...
📘چهل حديث، ص 113.
📚جهت مطالعه كتاب هاي زير پيشنهاد مي شود.
1⃣- معراج السعاده، ملا احمد نراقي.
2⃣- چهل حديث، امام خميني.
3⃣- گناهان كبيره، شهيد دستغيب.
15_DAFAT04- Ayatollah Fateminia- ASHAB(www.Rasekhoon.com).mp3
2.04M
🔖منبر کوتاه 🔖
#حضرت_ام_البنین سلام الله علیها
💠حضرت ام البنین سلام الله علیها 💠
#استاد_فاطمی_نیا
۱۳ جمادی الثانی رحلت حضرت ام البنین سلام الله علیها
یادت باشه تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه زندگیتو خراب کنه
یادت باشه که ارامش رو باید تو وجود خودت پیدا کنی
یادت باشه خدا همیشه مواظبته
یادت باشه همیشه ته قلبت یه جایی برای بخشش ادما بگذاری
زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند مراقب حرفهایت باش
زندگی کوتاه نیست مشکل اینجاست که
تو زندگی رو دیر شروع میکنی
دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند زیر پایت بچین که پله شوند
هیچوقت نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز فردا هم هست
سکوت کن و بگذار انسان ها تا انتهای قضاوت اشتباه خود نسبت به آنچه هستی بروند…
وقتی آن ها از درونت خبر ندارند چه فرقی می کند تو را چه خطاب کنند…؟
تو پای خوبی های خود بمان. دنیا زشت و زیبا فراوان دارد. تو خوب باش…
🔴 #آیتالله_حائری_شیرازی
⭕️ اگر یکدیگر را دوست ندارید به جایی نمیرسید!
💠 اگر کسی، مومنی را به عنوان #مومن در آغوش بگیرد یا با او دیدار کند، مثل این است که خدا را در عرش زیارت کرده است. چه حرف عجیبی است دربارهی انسان!! این معنای #انسان_شناسی است: «مَن زارَ أخاهُ المُومِنَ کَمَن زارَ اللهَ فی عَرشِهِ»؛ این تعریف انسان است. یعنی انسان موجودی است که میتواند دیدن او به معنای دیدن خدا باشد.
💠اگر همدیگر را دوست ندارید به جایی نمیرسید. وقتی که دوست نداری از او جدایی، وقتی از او جدایی #شیطان تو را تنها گیر میآورد. وقتی تنها گیرت بیاورد میخوردت، قورتت میدهد. شیطان گرگ است دنبال زمانی میگردد که تو از رفقایت جدا شدهای، توصیه میکنم که همدیگر را دوست بدارید و این را به عنوان یک #اصل برای خودتان قرار دهید. جدی بگیرید.
🔰 پ.ن: فراموش نکنید که همسرتان یکی از مصداقهای اصلی این سخنان است.👌
🆔 @khanevadeh_313
tahamol-namolayemat-zendegi.ahmadnejad.mp3
2.74M
🎙واعظ: حاج آقا #احمدنژاد
🔖 تحمل ناملایمات زندگی🔖
📚 پیش افتادن عمدی مأموم از امام جماعت
💠 سؤال: اگر هنگام #نماز_جماعت از امام، عقب و یا جلو بیفتیم، نماز به جماعت صحیح است یا خیر؟
✅ جواب: #مأموم بايد افعال نماز را با امام يا كمى ديرتر از امام به جاى آورد و اگر عمداً از #امام_جماعت پيش افتد يا مدتى پس از او به جاى آورد، نمازش به فرادا صحیح بوده ولی جماعت محسوب نمی شود.
#احکام_نماز_جماعت #تبعیت_از_امام
▼حرف روز
هجمه به شورای نگهبان
هرچند بیش از چهار ماه تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 باقیمانده، اما ماجرای رقابتهای انتخاباتی آغاز شده است. در این میان برخی موضوعات همواره مورد مناقشه بوده و بخشی از فضای رسانهای معطوف به انتخابات را به خود اختصاص داده است. يکي از مهمترين مناقشاتي که در طول سالهاي اخير در انتخابات کشور برجسته شده، مسئله بررسي صلاحيت نامزدهاي انتخاباتي است که تمايل دارند در آوردگاه انتخابات رياستجمهوري حضور يابند. اين موضع در انتخابات 1400 نيز چالشبرانگيز شده و بخش عمدهاي از مناقشات جريانهاي سياسي داخلي و جنگ رواني دشمن بر اين موضوع متمرکز خواهد بود.
نکات تحليلي: 1- بهتازگی سعيد حجاريان یکی از تئوری پردازان تندروی جریان اصلاحطلب در گفتگو با روزنامه اعتماد به موضوع نظارت استصوابي پرداخته و مدعی شده: «ما اشتباه كرديم تن به نظارت استصوابي داديم و از اين به بعد نبايد اشتباهمان را تكرار كنيم. اگر انتخابات نمايانگر اراده عمومي شهروندان است بايد مسئله نظارت استصوابي ازیکطرف و شهروند درجه دوم و باقي سازوكارهاي تبعيضي از طرف ديگر حل شود». 2- آغاز زودهنگام حمله به شورای نگهبان درحالیکه هنوز هیچ اقدامی از جانب این شورا صورت نگرفته است، بهخوبی حکایت از سناریویی جنجالی و هماهنگ شده برای انتخابات پیش رو دارد که جریان رادیکال اصلاحطلب به همراه اپوزیسیون و رسانههای بیگانه در دستور کار خود قرار دادهاند. 3- آثار فقدان نظارت استصوابی شورای نگهبان را میتوان در انتخابات شوراهای شهر و روستا مشاهده نمود. این انتخابات تنها انتخاباتی است که شورای نگهبان بر آن نظارتی ندارد و این وظیفه بر عهده مجلس است. انتخاباتی که واقعاً پر از تشتت و ضعفهای جدی است که حاصل آن تعطیل شدن برخی از شوراها، دستگیری برخی از اعضا و ناکارآمدی و فشل بودن بخش قابلملاحظهای از شوراها در سراسر کشور در طول دو دهه اخیر بوده است. 4- مسئله صلاحيتها را ميتوان دال مرکزي توزيع قدرت در نظام سياسي در اسلام دانست. در نظام اسلامي هيچ مسند قدرتي نيست که صاحب آن بدون داشتن صلاحيت، مشروعيت تکيه زدن بر آن را داشته باشد. هر فرد در نظام اسلامي اگر بهاندازه ذرهاي از قدرت برخوردار باشد، بايد به همان اندازه از صلاحيت برخوردار باشد، وگرنه حق اعمال آن قدرت را ندارد و قدرت مذکور نامشروع خواهد بود. بهواقع صلاحيت رمز مشروعيت بهحساب ميآيد و اين منطق جاري در نظام اسلامي است که حاصل آن شايستهسالاري و تکيه زدن صاحبان صلاحيت بر مسند قدرت است. این احراز صلاحیت مطابق قانون اساسی کشور بر عهده شورای نگهبان است. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
ما اشتباه کردیم!
«صادق خرازی» دبیر کل حزب ندای ایرانیان در ششمین مجمع عمومی این حزب در نقد عملکرد دولت دکتر روحانی، اعلام کرد: «ما اشتباه کردیم و باید از رئیسجمهور اجارهای که داشتیم، توبه کنیم و این وضع را ما به وجود آوردیم». حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران نیز گلایهمندی حزبش از دولت را اینگونه به زبان آورد: «وقتی دولت دوستان خود را تنها میگذارد، طبیعی است که تنها میماند». علی تاجرنیا، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت نیز با این پرسش که: «از چهرههای سیاسی بخواهید ۱۰ وزیر از دولت روحانی نام ببرند، بلد نیستند»؛ به دنبال فرار از پاسخ به عملکرد دولتی برآمد که حمایتهای حزب او و همطیفیهای اصلاحطلبش در انتخابات 92 و 96، باعث روی کار آمدن آن شدهاند. سؤال این است که دلیل رویگردانی جریان اصلاحطلب از دولت، علیرغم اینکه پیشازاین اعلام کرده بودند «تضمین دولت روحانی هستیم»، چیست؟
گزارههای تحلیلی: 1- یکی از دلایل گلایههای اصلاحطلبان از دولت، با هدف سهمخواهی حداکثری از قدرت بوده است. ادعای این طیف آن است که دولت بعد از روی کار آمدن سهم کمی برایشان در نظر گرفت. این در حالی است که اکثر وزرای روحانی بخصوص در دولت اول، همگی از چهرههای مشهور اصلاحطلب بودهاند. محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهور در پاسخ به صادق خرازی، به این نکته اشاره میکند و میگوید: «به آنها سمت دادیم، بهجای تشکر، طلبکار شدند». 2- این روزها، فرار از کارنامه عملکردی دولت تنها از سوی جریان حامی آن یعنی جریان اصلاحطلب صورت نمیگیرد، بلکه خود دولت نیز با بهانهتراشیهای مختلف همچون؛ بدشانس بودیم، اختیاری نداریم، نگذاشتند یا نمیگذارند، همش تقصیر ترامپ بود، تقصیر تحریمها بود و ... سعی در پاک کردن ناکارآمدیهای خویش برآمده است. 3- راهکار مواجهه با این کارنامه غیرقابلدفاع توسط جریان حامی دولت، بهجای پذیرش اشتباه و ارائه نقشه راه منسجم و کارآمد برای آینده و تلاش برای جلب نظر مجدد حامیان خویش در جامعه، مقصر تراشی و پاسکاری داخل جریانی تقصیرات و فرار از مسئولیت و پاسخگویی به ملت بوده است.
نکته پایانی: انتخابات 1400 در راه است و مردم از عملکرد دولت راضی نیستند. مقبولیت اجتماعی دولت و جریان حامی و مبلغش کاهش شدیدی یافته است؛ بنابراین نقد و تخریب دولت و جدا کردن سفره اصلاحات از دولتی که بهحق زاییده همین جریان بوده است، با هدف انتخاباتی و جلب نظر افکار عمومی برای 1400 انجام میَشود. (نویسنده: حسین عباسیان)
▼ اخبار ویژه
فیلسوف آمریکایی: آمریکا سردمدار تروریسم است
«نوام چامسکی»،فیلسوف سرشناس آمریکایی نوشت: «آمریکا تنها کشوری است که در دادگاه جهانی بابت تروریسم بینالمللی محکوم شده است. همانطور که نمیتوانید اوباش جمهوریخواه را متقاعد کنید که در انتخابات باختهاند، نمیتوانید لیبرالها را متقاعد کنید که آمریکا سردمدار تروریسم است و افرادی که به کنگره حمله کردند از ناکجاآباد نیامده بودند. رسانههای آمریکا اینطور به مردم القا میکنند که در آمریکا همهچیز فوقالعاده است و گاهی نیز وقفهای در آن اتفاق میافتد اما این حقیقت نیست».
◄ تعبیر صاحب نظریه «پایان تاریخ» از آمریکای امروز/ فوکویاما در مقالهای با عنوان «تا ریشه پوسیده» در «فارینافرز» نوشت: «در دوره ترامپ روند زوال آمریکا با سرعتی حیرتانگیز و در مقیاسی که پیشبینیاش دشوار بود، ادامه یافت. بسترهای موجودی که زمینهساز این بحران بودهاند بیهیچ تغییری پابرجا هستند؛ سیستم هنوز بهسختی تن به اصلاح خود میدهد. ۷۷ درصد از جمهوریخواهان معتقدند که در انتخابات سال ۲۰۲۰ تقلب عمدهای صورت گرفته است. آمریکایی که ترامپ تحویل داد یک آمریکای دوپاره است که دچار اختلافنظر داخلی بر سر ایدهآلهای دموکراتیک خود خواهد بود».
صدا ۰۰۲_sd-۵.m4a
7.84M
⭐👇حقیقتی از کاراکتر نقی معمولی در پایتخت ۶
۱- آیه ۱۸ و ۱۹ سوره لقمان
۲- سریال بد اخلاقی مسئولین در نظام جمهوری اسلامی
۳- فساد در جامعه از بالا به پایین شروع می شود
۴-یک سوزن هم به خودمان بزنیم
در کانال « قاصدک » با ما همراه شوید
@ghasedak40
کارشناس سیاسی ؛ رجبعلی بازیاد
حرف روز
دلایل سیگنالهای کاهشی ارز
قیمت ارز این روزها با نوسانات زیادی روبهرو است و حداقل سه موج نزولی را تجربه کرده است. در بررسی این روند تحلیلهای مختلفی وجود دارد که به اهم آنها بهصورت اجمال اشاره میگردد.
نکات تحلیلی: 1- تأثیرگذاری نتایج انتخابات بر بازار ارز را میتوان بهعنوان یک اتفاق و مؤلفه پذیرفت. بهطور مثال زمانی که اعلام شد برخلاف نظرسنجیها، ترامپ در ایالت فلوریدا پیروز شده است، خریداران به بازار هجوم آوردند و اسکناس آمریکایی را تا مرز ۳۰ هزار تومان بالا بردند. مدت کوتاهی نگذشت که در خبرها عنوان شد بایدن در ایالتهای ویسکانسین، میشیگان و پنسیلوانیا شانس پیروزی بالایی دارد. با اعلام این خبر، دلار بلافاصله در مسیر ریزشی قرار گرفت و به کانال ۲۷ هزارتومانی رفت و با قطعی شدن پیروزی بایدن، دلار تا مرز ۲۳ هزارتومانی نیز عقبگرد کرد. زمانی که کنگره آمریکا نتایج انتخابات این کشور را تأیید کرد، موج جدیدی از فروشها در بازار ارز و سکه به شکل هیجانی صورت گرفت. این موضوع موجب شد که ظرف ۴ روز کاری دلار بیش از ۳ هزار تومان کاهش قیمت را به ثبت برساند. 2- به باور برخی از معاملهگران، پایان فشار حداکثری و ورود بایدن به کاخ سفید، سمتوسوی انتظارات در بازار ارز داخلی را تحت تأثیر قرار داده است. عدهای از معاملهگران از احتمال بازگشت آمریکا به برجام و لغو تحریمها صحبت میکنند و گروهی اعتقاد دارند که پولهای بلوکه شده ایران ممکن است آزاد شود. چنین امیدواریهایی موجب شده است که برخی از معاملهگران تمایل بیشتری به فروش ارز خود پیدا کنند. 3- بخش زیادی از نوسانات قیمت ارز در گذشته ناشی از جو روانی حاکم بر جامعه بر اثر شرایط سیاسی کشور همچون تحریمها، تهدیدات و fatf بود که اینگونه مسائل تا حدی فروکش کرده است. 4- وضعیت فروش نفت طبق اعلام وزیر، نسبت به گذشته بهتر شده و همزمان برخی از رایزنیها جهت انتقال و دریافت ارز حاصل از آن نسبت به قبل بهتر شده است که عوامل مذکور هرکدام به نحوی در کاهش نرخ ارز خودش را نشان میدهد.
نکته راهبردی: در راستای تقویت ارزش پول ملی در داخل ضرورت دارد چند اقدام صورت گیرد؛ اول از همه با تسهیل حوزه کسبوکار، کاهش هزینهها، سیاستهای کنترل تقاضا و سیاستهای مدیریت عرضه و بهبود بهرهوری عوامل تولید و ... زمینهسازی صورت گیرد تا ارزش پول ملی با ابزارهای داخلی تقویت گردد و کمتر تحت تأثیر التهابات بیرونی قرار گیرد. (نویسنده: علی قاسمی)
📗نشریه تخصصی «دیدبان اندیشه» ویژه نامه ارتحال علامه مصباح یزدی «خط شکن تحجر، مشعل دار نوآوری و نواندیشی دینی»
👈شماره 19-20
✍️ با یادداشت هایی از
حسن رحیم پور ازغدی
حجت الاسلام محمود رجبی
حجت الاسلام محمدمهدی میرباقری
حجت الاسلام علی اکبر رشاد
حجت الاسلام رضا غلامی
دکتر موسی نجفی
حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه
حجت الاسلام احمدحسین شریفی
حجت الاسلام مهدی ابوطالبی
و...
#کتابخانه_همراه
#نشریه_دیده_بان_اندیشه
#آیت_الله_مصباح_یزدی
👇دریافت فایل pdf نشریه👇
ویراست3.pdf
13.11M
📥 دریافت pdf نشریه تخصصی «دیدبان اندیشه» ویژه نامه ارتحال علامه مصباح یزدی
👈شماره 19-20
#کتابخانه_همراه
#نشریه_دیده_بان_اندیشه
#آیت_الله_مصباح_یزدی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
صدا ۰۰۲_sd--۴.m4a
7.52M
⭐سوژه جدید برای تسویه حساب سیاسی !
۱- برهنه سازی وخلع سلاح و ضرب وشتم نیروی پلیس در فتنه ۸۸ به دست فتنه گران مورد حمایت اصلاح طلبان
۲ - محاصره و خلع سلاح نیروهای پلیس در خیابان انقلاب توسط فتنه گران
۳- حمله به پایگاه بسیج در۲۵ خرداد ۸۸ و صرب وشتم ۲۰ مامور پلیس که به کمک پایگاه بسیج آمده بودند
در کانال « قاصدک » با ما همراه شوید
@ghasedak40
کارشناس سیاسی ؛ رجبعلی بازیاد