34.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎭 مجموعهمستند #حالا
قسمت اول؛ نقطهی بنبست
گفتگویی با خانم " مریم قربانی "
💫 { ماجرای انقلابِ روحیِ بانویی که بعد از جدایی، دست به خودکشی میزند ... }
مشاهده آنلاین (باکیفیت بالا) از طریق👇🏻
🌐 آپارات | اینستاگرام | یوتیوپ
🆔 @Ostad_shojae
💚⬇️⬇️⬇️♥️
نمایشگاه "حجاب و عفاف "در ضلع جنوبی "مصلی تهران "
از ساعت 11تا21برقرار است و دائمی است
قیمتها از تولید به مصرف است و دوخت چادر مجانی است .
پخش کنید" صدقه جاریه" است که ان شاالله دختران ما به "حجاب اسلامی" روی بیاورند.
ان شاالله
⬆️⬆️⬆️💚💚💚❤️
@ghasedaknoor
4_5983152179362400567.pdf
2.73M
فایل پاورپوینت و صوت با عنوان: رهایی از وابستگی به فضای مجازی
🍀مدرس: دکتر سادات
⏰تاریخ برگزاری: ۱۱ مهر ۱۴۰۰
✅مرکز مشاوره دانشگاه تهران
🏵 پیوند دریافت فایل صوتی 👇
https://b2n.ir/n84654
انتشار فقط با لینک مجاز است.
از همراهی شما سپاسگزاریم
https://eitaa.com/joinchat/595460154C6d30b6bcbc
1609310625-pm-228.pdf
1.67M
علائم وابستگی به بازی های رایانه ای و راهکارهایی برای مدیریت آن
#فضای_مجازی
#فرهنگ_استفاده_از_فضای_مجازی
#بازی_کامپیوتری
#بازی_رایانه_ای
انتشار فقط با لینک مجاز است.
از همراهی شما سپاسگزاریم
https://eitaa.com/joinchat/595460154C6d30b6bcbc
💎چرا ما دچار اختلال خود زشت انگاری میشویم؟🥺
افراد بدن خود را قبول ندارند، چرا که از خود یک تصویر مخرب ساختهاند. به جای اینکه خود را از چشم خودشان ببینند، طوری خودشان را برانداز میکنند انگار داور مسابقۀ زیبایی هستند.
چرا مردم نمیتوانند قیافه، شکل و بدن خود و دیگران را آنگونه که هستند بپذیرند؟ دادن یک پاسخ کلی به این پرسش ساده نیست، اما میتوان گفت:، زیرا این افراد بدن خود را قبول ندارند، چرا که از خود یک تصویر مخرب ساختهاند. به جای اینکه خود را از چشم خودشان ببینند، طوری خودشان را برانداز میکنند انگار داور مسابقۀ زیبایی هستند.
تمایل انسان به زیبا بودن و زیبا دیدن امری ذاتی و درونی است. ما انسان ها زیبایی را دوست داریم و بر همین اساس می خواهیم زیباتر باشیم تا دوست داشتنی تر شویم، اما معیار زیبایی چیست؟
آیا شما خود را زیبا میدانید و از بدن خود رضایت دارید یا جزءِ کسانی هستید که دچار خودْ زشتْ انگاری هستند و از شکل بینی، بازوشان رنج میبرند و بخش عمدهای از اوقات و افکارشان پیرامون این موضوع میچرخد.
شما اگر خودتان هم دچار اختلال خود زشت انگاری نباشید حتما در اطرافتان کسانی را میشناسید که از بدن خود راضی نیستند. برخی خود را به تیغ جراح میسپارند و برخی دیگر انواع مواد و محصولات عجیب و غریب آرایشی و زیباسازی را برای کسب رضایت از بدن خود به کار میگیرند.
اختلال بادی دیسمورفیک چیست؟
خودزشت انگاری
در این اختلال، فرد به صورت افراطی در مورد شکل ظاهری ناحیه ای از بدن خود حساسیت نشان می دهد و در مورد آن فاجعه انگاری می کند. این موضوع به طور مداوم فکر فرد را به خود مشغول و او را از زندگی عادی دور می کند. فرد مبتلا به اختلال به شدت نگران نقصی در بدن خود است، نقصی خیالی یا بسیار کوچک که بقیه افراد یا آن را نقص نمی دانند یا آنقدر که او فکر می کند بزرگ و مهم نمی بینند. نگرانی این افراد می تواند طیفی از مشغولیت های ذهنی شامل « جذاب و دوست داشتنی نبودن» تا «زشت و مانند هیولا بودن» را در برگیرد. آنها روی یک یا چند عضو بدن متمرکز می شوند و روزانه حدود 3 تا 8 ساعت از وقت شان را صرف خود می کنند. این افراد برای پوشاندن عیب و نقص مورد نظرشان اقدامات مختلفی انجام می دهند؛ از آرایش ها و پوشش های خاص و استفاده از مواد و محصولات آرایشی و دارویی مختلف گرفته تا اعمال جراحی سنگین.
دیسمورفی عضلانی، نارضایتی آقایان نسبت به هیکل و حجم ماهیچه موجب افراطی در تلاش و انجام اعمال خطرناک برای پرورش و زیبایی اندام خواهدشد. این اختلال در روان شناسی در گروه اختلال وسواسی- اجباری گروه بندی می شود که اشاره به رفتارهای وسواس گونه و تکراری افراد مبتلا دارد. رفتارهای تکراری و خسته کننده مانند نگاه کردن دائمی خود در آینه، به خود رسیدن و آراستن خود به طور افراطی، تلاش برای دلگرمی گرفتن و تعریف شنیدن از دیگران و مقایسه خود با دیگران، بخش مهمی از زندگی روزمره این افراد است. آنها معتقدند به دلیل وجود نقص ظاهری مورد نظرشان مورد توجه و تمسخر اطرافیان هستند. به همین دلیل گوشه گیر، بدخلق و افسرده می شوند. اغلب در جمع مضطرب و نگران هستند و خجالت می کشند درباره نگرانی شان با دیگران صحبت کنند.
این مساله می تواند فرد را در زمینه های مختلف زندگی خانوادگی، شغلی، تحصیلی و روابط اجتماعی دچار نابسامانی های عملکردی شدید کند و کار او را به افسردگی شدید، بروز اختلالات روانی و حتی خودزنی و خودکشی برساند. مطالعات، نرخ اقدام به خودکشی در مبتلایان به اختلال بدشکل انگاری بدن را تا 45 درصد تخمین زده اند. اغلب افراد مبتلا به این اختلال، به دلیل باور قوی به وجود نقص در بدن خود، در ترجیح می دهند برای مشاوره و حل مشکلشان نزد متخصصان داخلی، پوست و زیبایی بروند تا متخصصان و مشاوران روان. در نهایت مساله زمانی آشکار می شود که فرد مبتلا به باید دیسمورفیک بعد از انجام جراحی زیبایی نیز متوجه می شود مشکل او نه تنها حل نشده، بلکه در بعضی موارد بدتر هم شده است. در این زمان آن جراحی های بعدی و نارضایتی های بعدی و حتی بروز مسائلی که به شکایت و درگیری با پزشکان و... می انجامد، مواجه می شود. همان طور که براساس نتایج حاصل از پژوهش بیمارستان رازی، 17 درصد از افراد مراجعه کننده به کلینیک قبلا هم جراحی زیبایی انجام داده بودند و از میان آنها 20 درصد ناراضی و 80 درصد نسبتا راضی بودند و بین این افراد هیچ کدام رضایت کامل نداشتند.
برای این بیماران درمان شناختی موثرهست.
@ghasedaknoor
🔸علامه مجلسی فرمودند :
شب جمعه مشغول مطالعه بودم، به این دعا رسیدم
بسم الله الرحمن الرحیم،
🔸الْحَمْدُ لله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها
وَ مِنَ الآخِرَه اِلی بَقائِها, اَلْحَمْدُاللهِ عَلی کُلِّ نِعْمَه، اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه، وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ
🔸بعد یک هفته مجدد خواستم ، آنرا بخوانم، که در حالت مکاشفه از ملائکه ندایی شنیدم ، که ما هنوز از نوشتن ثواب قرائت قبلی فارغ نشده ایم...🙏✅
قصص العلماء، ص 80
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه های بیقرار
بارِ فراقِ یوسف زهرا کشیدنی است
گر وصلِ او به جان بخَرم من،خریدنی است
ای آنکه طعنه میزنی ـ آقای تو کجاست؟
روزِ ظهورِمنجی عالم رسیدنی است
وقتی که نیست او ،خزان است روزگار
وقتی که می رسد،همه جا می شود بهار
تقصیر ماست اینکه بیابان نشین شدست
محروم مانده ایم ز درکِ حضور یار
هر صبح وعده ی من و او در دعای عهد
هر عصر جمعه زمزمه های زیارتش
کانون عدل و داد شود با او این جهان
عَجِّل عَلی ظُهُورکَ یا صاحبَ الزّمان
تعجیل در امر فرج ذکر 14صلوات 🌹
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯آقایان و بانوان سرزمینم حتما این فیلم را ببینید💯
@ghasedaknoor