هدایت شده از جایی...
حمیدرضا (میررکنی) تعریف میکرد که یک بار توی اتوبوس دکتر مهدی پارسا (استاد فلسفۀ دانشگاه علامه طباطبایی با گرایش فلسفۀ پست مدرن فرانسوی که دو سالی هم هست به اروپا مهاجرت کرده) رو میبینه و شروع میکنن با هم صحبت کردن. لابهلای حرفها دکتر پارسا دربارۀ این ادعا که جمهوری اسلامی دچار فساد سیستماتیکه میگه «اونهایی که این حرف رو میزنن نمیفهمن فساد سیستماتیک یعنی چی! فساد اگر توی جمهوری اسلامی سیستماتیک بود که دیگه کسی نمیتونست پروندههای فساد اقتصادی و سیاسی و ... رو افشا کنه در حالی که مدام این اتفاق میافته و توی اخبار میشنویم. فساد سیستماتیک یعنی فرانسه! فرانسه فسادش سیستماتیکه و برای همین هم کسی نمیتونه مچش رو بگیره و قابل اصلاح نیست»
حرفهای این چند روز اخیر دربارۀ فساد «چای دبش» و چماقی که مدام دوست و دشمن یکی در میون سر جمهوری اسلامی و رئیسی میزنه، منو یاد این خاطرۀ جالب انداخت. همه نظام و دولت رو مسخره میکنن و کسی این وسط به این نکته توجه نمیکنه که آیا اگر نظام ارادۀ کشف و رفع فساد رو نداشت، باز هم این موارد آشکار میشد؟ آیا اگر واقعاً فساد در جمهوری اسلامی سیستماتیک بود، میشد افشاش کرد؟ شما نمیتونید بخشی از هوا رو مشخص یا محصور کنید، هوا همۀ هواست. نمیشه در وسط لجن غوطه خورد و بخش مشخصی از لجن رو نشون داد، لجن همۀ لجنه.
فساد سیستماتیک هم همینطوره، یک «کُلِ پیوسته» است. اگر ساختاری دچار فساد سیستماتیک باشه، یعنی بالذات فاسده و در چیزی که ذاتاً فاسده، چطور میشه یک جزء فاسد رو نشون داد و افشا کرد؟ آدمی که دروغگو نیست رو میشه متوجه دروغش شد، اما آدمی که همیشه دروغ میگه، چطور میشه راست و دروغش رو تشخیص داد؟ «چیز» ذاتاً فاسد، تمام اجزاء و شئوناتش فاسده و دیگه نمیتونید جزء کوچکی ازش رو جدا کنید و بگید «اِه فساد ایناهاش!»، اصلاً قابل تشخیص نیست!
ارادهای که در جمهوری اسلامی و دولت برای کشف و رفع فساد وجود داره رو چماق نکنیم سر خودش بزنیم و حُکم اعدام براش ببریم! در سفیدیه که لکۀ سیاه معلوم میشه، در سیاهی که دیگه لکهای وجود نداره تا نشونش بدیم...
@Jaieebaraye...
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_6041613298510597879.mp3
7.18M
🎧 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره بزرگداشت شهدای استان آذربایجان شرقی. ۱۴۰۲/۹/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
ولی این آخر کار نبود❗️
علی «علیهالسلام» به زبیر چه گفت❓
حالا من يک قضيۀ تاریخی را برایتان نقل میکنم که غالب شما شنیدهاید.
در جنگ جمل، طلحه و زبير بيعتشان را با علی شکستند! علی «علیه السلام» وقتی که با آنها مقابل شد، زبیر را صدا زد که زبير! بيا کارت دارم.
حضرت خودش را خلع سلاح کرد و با لباس عادی جلو رفت! امّا زبير با همان پوشش مسلحانهاش جلو آمد!
علی «علیه السلام» به زبیر فرمود: چرا به جنگ من آمدهای؟ او هم پاسخی داد که مورد بحث من نیست. بعد علی «علیه السلام» گفت: اين مطلبی را که میگويی، دروغ است! زبیر هم نتوانست حرف حضرت را انکار کند! یعنی زبیر پذیرفت که دلیلش برای جنگ با علی، دروغ و خلاف واقع است. لذا محکوم شد که ادعايش دروغ است.
بعد اميرالمؤمنين به زبیر گفت: من میخواهم جريانی را برايت يادآوری کنم؛ روزی به دیدار پیغمبر آمده بودی و حضرت سوار بر مرکب بود. همینکه چشم حضرت به من افتاد، سلام کرد. يعنی پیغمبر پیش از من، به من سلام کرد. تو آنجا خنديدی و گفتی: يارسولالله! علی از تکبّرش دست بر نمیدارد! یادت هست که پیغمبر فرمود: علی اصلاً تکبّر ندارد. بعد رو به تو کرد و فرمود: آيا علی را دوست داری؟ تو هم گفتی: به خدا قسم که او را دوست میدارم! بعد پيغمبر به تو فرمود: والله که روزی از روی ظلم با او خواهی جنگید. یادت هست؟!
زبیر نتوانست انکار کند و همینکه ماجرا را شنید، گفت: «استغفرُالله ربّی و اتوب و اليه» من اين ماجرا را فراموش کرده بودم. اگر اين جریان يادم بود، به جنگ با تو نمیآمدم؛ ولی چهکار کنم که کار از کار گذشته، دو لشکر مقابل هم صف کشيدهاند و بيرون رفتن از جنگ برای من عار است!
علی به او فرمود: عار بهتر از نار نيست؟! زبير هم برگشت و رفت. عبدالله پسرش جلو آمد و گفت: اين صحبتها چه بود؟ زبیر هم گفت: علی مطلبی را به ياد من آورد که فراموش کرده بودم؛ من ديگر دست از جنگ برداشتم و به جنگش نمیروم. برای همین کنارهگيری کرد و رفت.
من يک مثال زندۀ تاريخی زدم که قابل انکار نيست.
اين چه تفکّری بود که زبیر را به این نتیجه رساند که صحنه را ترک کند و برود؟ چرا زبیر وقتی فهمید این کارش باطل است، رفت و همراه علی نشد؟!
برای اینکه فکر میکرد آدم میتواند نه با حق باشد و نه با باطل؛ خیال میکرد اینطوری میتواند خودش را نجات دهد.
درست است که با ترک میدان جنگ، به شقاوت رویارویی با امیرالمؤمنین دچار نشد، ولی این آخر کار نبود. یعنی حتّی با این کار، به راه حق نرفت؛ چون انسان يا با حق است و در راه درست، یا با باطل است و در گمراهی!
📚 مجتبی تهرانی، سلوک عاشورایی، منزل ششم: حق و باطل، انتشارات مؤسسه فرهنگی پژوهشی مصابیحالهدی، جلسه ۱۳، ۸، اسفند ماه ۱۳۸۶.
👈 سَری بزنید
@ghonootekhomar
🍉🍉🍉 پویش یلدای ۱۴۰۲
🎊 یک دقیقه مهربانتر؛ یک دریا همدلانهتر
(پخت حداقل ۳۰۰۰ پرس چلوکباب ...)
❤️ 🔔 به رسم هر ساله
در شب یلدا، کودکان و خانوادههای نیازمند را میهمان یک وعده غذای گرم و خوشمزه کنیم...
5041721059650409متوسل با لمس،👆شماره کارت کپی میشود! 🟢🟢🟢 و پذیرش عقیقهها و قربانیها برای این امر خداپسندانه _گروه جهادی رسانهای و مرکز نیکوکاری جهان تاب 👈 سَری بزنید
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 فیلم کوتاه محافظ
پسرها همیشه محافظ مادرهاشون هستند...
#فاطمیه
#شاهچراغ
👈 سَری بزنید
@ghonootekhomar
☑️ حسرت دوباره پوشیدنش را به دلم گذاشت!
👌یک شلوار سفید دوستداشتنی داشتم که یک روز ابری پوشیدمش و موقع بازگشت به خانه باران گرف ... گلی شد.
و من بیخیال پیاش را نگرفتم به هوای اینکه هر وقت بشویم پاک میشود
ولی نشد...
🌿 بعدها هر چه شستمش پاک نشد؛
حتی یکبار به خشکشویی دادم که بشویند ولی فایده نداشت!!
آقایی که توی خشکشویی کار میکرد گفت:
"این لباس چِرک مرده شده!"
گفت:
"بعضی لکهها دیر که شود، میمیرند؛ باید تا زندهاند پاک شوند!"
چرک مُرده شد...
و حسرت دوباره پوشیدنش را به دلم گذاشت!
بعید نیست اگر بگویم دل آدم هم کم ندارد از لباس سفید!
حواست که نباشد لکه میشود؛
وقتی لکه شد اگر پیاش را نگیری، میشود چرک...
به قول صاحب خشکشویی "لکه را تا تازه است، تا زنده است، باید شست و پاک کرد"
👈 سَری بزنید
روزهای بی تو.mp3
1.15M
💚 دلم برات تنگه آقا
...عُبَيْدُكَ الْمُبْتَلَى وَ أَرِهِ سَيِّدَهُ
👈 سَری بزنید
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جعفر پلنگ و امامرضای واقعی...
👈 سَری بزنید
هدایت شده از با کریمان
قربانی آذر ۱۴۰۲ باکریمان.mp3
1.88M
🎙 | رفیق! جا نمونی!!
گزارش قربانی آذرماه ۱۴۰۲
توزیع ماهیانه در بین نیازمندان
با هر میزان و توان مالی
6104337883386227بانک ملت _ رسول ملک با لمس کردن شماره کارت کپی میشود! 💫در کانال با کریمان «با کریمان کارها دشوار نیست» ╭┅─────────┅╮ @bakariman_Qom ╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردی که ظهور کرد تا غیبت را باور کنیم!
خمینی آخرین تجلی ذوالفقار بود: مردی که با ابروانش خیبرهای زمان را درهم میشکست؛ مردی که با لبهایش سماع میکرد. مردی که ظهور کرد تا غیبت را باور کنیم. مردی که سلمان فارسی را به همه زبانها ترجمه کرد. مردی که با اباذر برادر بود، اما با اباسیم میانهای نداشت. مردی که با خون، شمشیر را به زانو درآورد. مردی که با بارانهای موسمیِ نیایش، پایانِ خشکسالیِ تفسیر بود. مردی که در بازارها، تجلی فروخت و به خیابانهای ما پرچم هدیه داد. مردی که ما را به خودکفایی موجها رساند. مردی که کشاورزی آخرت را رونق داد. مردی که ما را به اوایل آخرالزمان رساند. مردی که کاسههای ترکخورده نیت را از عرفان ناب کوهپایههای پرستش پُر کرد و ما را به آب و هوای اهورایی عادت داد.
احمد عزیزی
👈 سَری بزنید
هدایت شده از مفشوی یک انسان چندمنظوره
#شهیدرضی و مطالبهی چه چیز؟
ما داریم سرد میشویم. بعد از شهید سلیمانی، متعدد کشتند و ما داغ و پرحرارت یک چیز خواستیم: انتقام!
اما انگار هربار تصمیمگیران اصلی، ما مردم را کممحلی کردند. حالا در سوگ یک سرباز دیگر، گویی همگی میدانیم انتقامی هرگز در کار نیست. برای همین بیسروصدا فقط غصهی یارِ رفته را میخوریم و مرثیه "آن سفر کرده" را میخوانیم. بیخیال حماسهای که فکر میکردیم سوخت موشکش را فریادهای "انتقام انتقام" ما فراهم میکند.
این چهار خط بالا، خلاصهی حرفهای گفته و نگفتهی دوستانی است که اکنون در سرخوردهترین حال ممکن، غریبانه و دلسوزانه، هم شاکیاند و هم نمیدانند به کجا شکایت بَرَند!!
من غم را، خشم را و حالا زمهریر دلسردی را خوب درک میکنم. اما گمان میکنم اصل معادله را هنوز نتوانستهایم خوب شفاف کنیم.
ما برای تحلیل وضعیت موجود نیازمند اخبار پشتپرده و محرمانه نیستیم. کافیست نگاهی بیندازیم به وضع رقتبار اسرائیل که همچون چارپایی در گِل مانده... البته دور از جان چارپایان!
عزیزان! اگر اسرائیل در ماجرای شهید فخریزاده اقدام کننده بود و اصطلاحا ابتکار عمل را در دست داشت؛ اگر آنجا و چندجای پیش از آن، زده بود و نشسته بود کنجی به تماشای سر رفتن حوصلهی ایرانِ اسلامی و عمل شتابزدهی ما و برای تمام احتمالات، برنامه چیده بود؛ اکنون وضعیت فرق دارد.
اینبار ما هستیم که اقدام میکنیم و چندسویه خنجر میزنیم و برای احتمالات مختلف، سناریو داریم.
ما مثل پسربچهای که از لات محله پسگردنی خورده، نباید حقد و کینه به دل بگیریم تا سر موعد مناسب، سنگی حوالهی شیشهی خانهی آن لات کنیم و با دلی خنک همهجا درگوشی بگوییم: زدم! و این بشود انتقام.
ما همانند بزرگ محلهایم، که درحال اصلاح معضلات و بحرانهای تکتک کوچهپسکوچههاست و با فراغت بال نشسته برای تکتک اتفاقات، برنامهریزی کرده و حتی پیشبینی حوادث غیرمترقبه را هم نموده و با محاسبهی کلی هزینه-فایده، دارد عملیات میکند و این اسرائیل است که گیج و منگ از ضربههای مختلف جبهه مقاومت، چاره را در انتقامهای موضعی دیده!
اصلا بیایید به این سوال فکر کنیم:
خود شهید والامقام سیدرضی در سوریه درحال سامان دادن به چه جبههی مهمی بوده که اینطور دشمن را وادار به رفتار دستپاچه و شتابزدهی حملهی مستقیم کرده؟
خود سیدرضی و شهادتش یعنی ما درحال اقدامیم و اسرائیل در موضع انتقامهای تشفیبخش! نه بعکس!
#سید_میثم
@Masihane
هدایت شده از KHAMENEI.IR
2_144200951316735393.mp3
20.37M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۲/۱۰/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎞 به بهانه روز جهانی #سینما
۞ ماجرای بلیتِ حاج خانم و حجابِ عاطفه
یادم میآید سال ۱۳۶۵ کلاس اول بودم که با دو برادر بزرگترم با بلیتِ _آن موقعها بلیطِ_ خانم مهربان و مسنی که مستأجر دو اتاقِ _آن موقعها اطاقِ_ سمت راست خانه پر از خاطره پشت باغ نادری بود به سینما رفتیم؛ آخر حاج خانم هم خادم حرم امام رضا علیهالسلام بود و هم مادر شهید مفقودالأثر بهروز نجاتی؛ برای همین از قضا چند بلیت اهدایی مناسبتی جنگ از بنیاد شهید، نصیب ما شد.
صبح همان روز با اجازه مادر در نبود پدر در روزهای جنگ و جبهه، عازم سینما شدیم؛ از سینما هویزه مشهد خیلی خاطره دارم؛ اینکه دلت برای بوی خاص فضای ورودی یک سینما تنگ شده باشد عجیب نیست؟ برای صفهای طولانی و دلهره اینکه بالاخره به گیشه میرسی یا نه؟ برای آن ساندویچهای کتلت بین فیلم که مادر به جای کاغذهای سفید، روزنامهپیچشان کرده بود و...؛ دل تنگیای از جنس #خانواده!
اما خاطره فیلمِ آن روز چیز دیگریست؛ در نگاه اول، پارچه نقاشی شده فیلم «تنوره دیو» بر سر در سینما، ورود ما را با خوشحالی و هیجان وصف ناشدنیای همراه کرد. خصوصا که با آن شور و حال و هوای کودکانه در قسمت بالکن برای یکدیگر از دیو و ترس و هیجان احتمالی فیلمِ ندیده به واسطه فقط اسم فیلم صحبت میکردیم که ناگهان با تیتراژ فیلمی دیگر روبه رو شدیم؛ فیلمی که به شدت با آن ارتباط برقرار کردم و بعدها فهمیدم که برایم اثرگذار بوده است!
گذشته از همه نقدها و نقاط ضعف فیلم سینمایی #گذرگاه مثل بعضی از کشت و کشتارهای اغراق آمیز و ... دقایق ابتدایی فیلم در درونِ شهر و درونِ خانواده شخصیتهای اصلی فیلم میگذرد، ما در این سکانسها و صحنهها با یک فرهنگ خانواده ایرانی آن زمان _زمانی نه چندان دور_ مواجهیم، سبک زندگی و فرهنگی که از دل باورهای اسلامی و انقلابی آن دوران نشأت گرفته؛ مثلاً سبک برگزاری مراسم عقدی شاد و اجرای گروه تئاتری محلهای و طنز در حسینیه؛ بسیار واقعی و ملموس با سبک زندگی همان زمان که من بارها و بارها مثلش را در محله ایام کودکیام به چشم دیده بودم و یا نوع پوشش و حجاب و نجابتِ عاطفه در همان دقایق نه چندان زیاد فیلم که چقدر در آن سن برایم یا بهتر بگویم در ضمیرِ ناخودآگاهم مؤثّر بود و در بخشی از انتخابهای دورههای بعدی عمرم تأثیر گذاشت؛ این که اسلام عزیز به رعایت حیا و پوشش در مقابلِ طفل ممیّز تأکید دارد بیشتر از آن که برای شخص مکلف مفید باشد برای کودک در آن سن فوق العاده از لحاظ گیرایی ذهنی، مفید است یعنی رعایت نکردنش فاجعه بار است!!! پیشنهاد میکنم دقایقی را به کودکیتان برگردید!😊
از موسیقی متن حماسی فیلم، ساخته استاد مجيد انتظامی هم نباید غافل شد و البته دوبله به یادماندنی صدای بازیگرها ... خلاصه دلم برای روزها و شبهای دهه شصت، برای آن سبک زندگی بدجور تنگ شده است.
✍ روحالله متوسل
👈 سَری بزنید
@ghonootekhomar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 تا وقتی تعریف از جنگ معلوم نباشه، هر واژهای هم میتونه خوب باشه، هم بد!
مدعیان پرگو و پرغلطی را میشناسم که هر از چند گاهی شعارهایی عوامانه اما جذبکننده میدهند؛
مثلاً همین شعارِ "نه به جنگ"
در صورتی که درستش "نه به جنگ طلبی" هست
و الا کدام انسان عاقل و آزادهایست که نداند در مقابل دشمن باید جنگید، خب وقتی به خاک و ناموس و دینت حمله میشود باید جنگ کرد
و این "نه به جنگ" را آن قدر تکرار میکنند که اگر دشمن هم حمله کرد _سخت یا نرماَش فرقی نمیکند_ در ضمیر ناخودآگاه و ته ذهنت این جمله ملکه شده باشد که نباید جنگید چون جنگ بد است!!
صد البته که جنگ، ویرانی میآورد، خانوادهها را از هم میپاشد، مادرها را داغدارِ پسرهای رشید، زنها را عزادار همسرانی مهربان و کودکان را یتیم پدر! میکند
اما جنگ و از این واژه کثیفتر چه هست؟! من میگویم صلح! بله صلح! وقتی که همه آن بیخانمانیها، انتظارها، غربتها و آوارگیها را دارد، اما نامش "صلح" است. وقتی که همان خونباریها و خونبازیها را دارد و باز نامش "صلح" است. وقتی که همراه با خشونت و ترور علیه کودکان معصوم و بیگناه است، باز نامش "صلح" است. و اینجاست که "صلح" کثیفتر از جنگ است؛ آن هم خیلی کثیفتر از جنگ.
نه! اینها که با تحمیل صلح بر مظلوم، هلهله میکنند و به نام تنشزدایی، مردمشان را خلع سلاح میکنند و بهواسطه مذاکره، چهره دشمن را انسانی و چهره دوست را تندرو جلوه میدهند، صلحطلب نیستند بلکه همان همدستان اشغالگر و پااندازان جنگند.
🎞 این دیالوگ ناب مربوط به فیلم خوب «از کرخه تا راین» به کارگردانی آقای ابراهیم حاتمیکیاست
👈 سَری بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان کجا میشه پیدات کرد با وفا ...
👈 سَری بزنید
آنانکه با شیطان قیاس دارند
#از_زائرانت_هم_هراس_دارند
دانی چرا با ما چنین کردند؟
چون کینه از دشمن شناس دارند
باید بترسند از حماسه ها
آنانکه ترس از یک حماس دارند
امشب ملائک از میان عرش
با زائران تو تماس دارند
در روز مادر، مردم ایران
صد شاخه گل از جنس یاس دارند
آنانکه رفتند، در بهشت با تو
آنانکه ماندند، التماس دارند
شاعر: قدیر اسفندیار
#ایران_تسلیت
👈 سَری بزنید
هدایت شده از 📌قنوت خمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمتر از ذره نهای پست مشو مهر بورز
تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ زنان
پیر پیمانه کش من که روانش خوش باد
گفت پرهیز کن از صحبت پیمان شکنان
📌قنوت خمار 👈 عضو شوید
@ghonootekhomar
هدایت شده از بر پا
انتقام، انتقام
🔺نام شیعه گره خورده به مفهومی به نام انتقام. انتقام برای کسی مطرح است، خود را متصل به گذشته میبیند. شیعه همواره خود را در اتصال نسبت به جبهه تاریخی حق میبیند. جبهه ای که درش خدا هم حاضر است، وقتی میگوید : أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ. به قول علامه طباطبایی این معیت در این آیه معنایش هم جبههگی است. این غیر از هو معکم اینما کنتم است که معیت نسبت به همه مخلوقات است. او در جبهه شما است و سنت او مدد به این جبهه است به گونه ای که گام به گام تاریخ که پیش میرود، انتقام از دشمن گرفته میشود.فَانْتَقَمْنَا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا ۖ وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ
وقتی انتقام اینطور دیده شد، جرات پیدا میشود، جسارت پیدا میشود، اما به همان اندازه نیز تلاش خواهی کرد طرح ولی خدا را بفهمی تا خود را محل ظهور انتقام الهی قرار دهی. جسارت و شجاعت بدون فهم طرح تاریخی ولی خدا، تو را از مدار انتقام خارج میکند، عزت بدون حکمت بدون مصلحت، تخیل عزت است نه عزت خواهی حقیقی.
انتقام برای شیعه یک«دل خنک کردن» نیست بلکه یک فعالیت پر از عقلانیت برای نصرت است. آن را عاطفی و احساسی قلمداد نباید کرد اننقام ناظر به طرح امام و اراده و طرح دشمن است. باید بدانیم امام در هر زمان چه طرح کلانی را پیش میبرد که مدد کنی او را. و الا در مدار انتقام نخواهی بود.
🔺انتقام برای شیعه گره خورده به داستان ظهور، او که ظهور میکند فریاد انتقام سر میدهد فریاد یالثارات الحسین ع را، او طالب بدم المقتول بکربلا است. در کافی شریف میخوانیم بعد از شهادت امام حسین ع خدا سایه قائم را در افق به ملائکه نشان داد و این یعنی چه؟ این شیعه را گره میزند به مفاهیم بسیاری که درس مهم ظهور برای او بنا است به ارمغان آورد. اولینش چیست؟ رشد مردم.
کسی که رشد مردم را ملاحظه نمیکند، فهمی از انتقام هم ندارد. باید مردم همراه باشند.
🔺رشد مردم چگونه است؟ با قیام لله، تنها موعظه الهی که همه موعظه ها درش جمع است. قیام لله همان انقلاب است. نتیجه این رشد معرفت امام است که در روایات ما وظیفه منتظران است. این رشد منشا قدرت است که در روایات ما نبود آن یکی از فلسفه های غیبت بیان شده. همه سنت تمحیص یعنی امتحان برای رشد و خالص سازی انسانها برای کمک به چنین واقعه ای است؛ رشد که اولا در درون جان انسان ها رخ میدهد و انسان عوض میشود، حالا چشم او گام به گام بینا و بیناتر میشود فبصرک الیوم حدید.
آری، از خاک بیرون کشیدن فلانی و فلانی در واقع از بین بردن آن هویت و اراده است در عالم. معنای لعن هم همین است؛ نابودی آن هویت. و لعن بنا است در زندگیمان جاری شود و سبک حیات ما باشد. اینگونه زندگی ما پر از تبری خواهد شد. انتقام ما را در یک حرکت و سلوک از جنس انقلاب و قیام قرار میدهد. آنکه جلوی حرکت مردم را میگیرد با دلسرد کردن مردم، در فکر انتقام نیست. او از مدار انتقام خارج است.
🔺پس واژه انتقام برای شیعه هویت ساز است، رشد دهنده است. عقلانیت افزا است. بصیرت بخش است. اگر این را دریابیم قبول میکنیم با انقلاب ایران در «دوران انتقام» هستیم. خیلی ها متوجه نیستند که اصلا انقلاب ایران و مقاومتش و توسعه و فراگیری اش «زمانه انتقام» را ساخته است. شکست هیمنه جهانی آمریکای مستکبر یک ظهور آن، پیروزی اراده مردم با شکست پهلوی و در جنگ نظامی هشت ساله و بر تحریمهای اقتصادی بروز های دیگرش بود، حماسه سی و سه روزه بروز دیگرش بود، تفوق یمن بر عربستان چهره دیگرش بود، نابودی داعش چهره دیگرش، جنگ تاریخ ساز غزه نیز چهره امروز آن است. انسان دیگری ظهور کرده در مستوایی برتر از حیث صبر و قدرت و حماسه. اینگونه شیطان در کنج افتاده و قدم به قدم در حال رسوا شدن است. تازه البته در طلیعه دوران انتقامیم. باش تا صبح دولتش بدمد. این انقلاب ایران است که اصلا «دوران»انتقام را ساخته، برخی چطور به خود اجازه میدهند، این حقیقت مشعشع را متهم به انفعال کنند؟
🔺فریاد انتقام انتقام مردم و مطالبه آن در این دوران را نه با سبک توابین پر از احساس و دور از عقلانیت و دور از طرح امام، مقایسه کنید و نه حتی با سبک مختار و زید و که و که، همه عزیزند، اما دوران فهم و اتصال به طرح امام است.ما در وضعیت ضعف نیستیم امروز. صحنه در دست ما است. کل صحنه، صحنه انتقام است. دشمن منفعل شده. برخی قصه را خیلی ساده گرفته اند، بله، انتقام بگیریم، اما اراده دشمن چیست که با انتقام خود میخواهی خرابش کنی؟ اگر هدف او وارد کردن شما در رویارویی مستقیم و فشار بیشتر به مردم است، باید به گونه ای بزنی که کمک به طرح او نکنی. صحنه مبارزه را یک خطی و ساده قلمداد نباید کرد. اگر او طرحش احساس تحقیر و ناامیدی است نیز باید به گونه ای بزنی و حتی مطالبه انتقام کنی که کمک به طرح او ندهی.
همشهری
@ali_mahdiyan
دلم گرم خداوندیست
که با دستان من گندم
برای یا کریم خانه میریزد...
👈 سَری بزنید
هدایت شده از با کریمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فیلم کوتاه و پربیننده «تعقیب»
رفیق! جا نمونی!!
توزیع ماهیانه گوشت در بین نیازمندان
با هر میزان و توان مالی
6104337883386227بانک ملت _ رسول ملک با لمس کردن، شماره کارت کپی میشود! 💫در کانال با کریمان «با کریمان کارها دشوار نیست» ╭┅─────────┅╮ @bakariman_Qom ╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نام این فیلم چیزی جز معرفت، عشق و صفا نیست
👈 سَری بزنید
👼👼گلریزان سیسمونی دیماه۱۴۰۲
برای دو مولود پسر از خانوادههایی نیازمند
و پذیرش لوازم دست دوم تمیز برای این مورد
🌦
5041721059650409به نام متوسل (با لمس کردن، شماره کارت کپی میشود!) مرکز نیکوکاری جهان تاب 👈 سَری بزنید