فایل اول جنگ روسیه واوکراین .mp3
10.02M
/storage/emulated/0/vrecorder/فایل اول جنگ روسیه واوکراین .mp3
فایل چهارم جنگ روسیه واوکراین .mp3
6.24M
/storage/emulated/0/vrecorder/فایل چهارم جنگ روسیه واوکراین .mp3
فایل دوم جنگ روسیه واوکراین.mp3
11.42M
/storage/emulated/0/vrecorder/فایل دوم جنگ روسیه واوکراین.mp3
فایل سوم جنگ روسیه واوکراین .mp3
10.94M
/storage/emulated/0/vrecorder/فایل سوم جنگ روسیه واوکراین .mp3
⁉️ کدام حقوق بشر؟
📝 یعقوب ربیعی
🔰 از سال ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱ میلادی، از مجموع ۲۴۸ منازعه نظامی رخداده در ۱۵۳ نقطه جهان، دولت امریکا آغازگر ۲۰۱ جنگ یعنی ۸۱ درصد آنها بوده است؛ یعنی بهطور متوسط ۴ جنگ در هر سال. در این قتل عام ها نژاد، رنگ پوست، ملیت، مذهب و ... هیچ تاثیری نداشته، چراکه در سال ۱۹۹۵ طی یک هفته، ۸۰۰۰ نفر در سربرنیتسا در قلب اروپا به دست راتکو ملادیچ قتلعام شدند. اسناد نشان می دهد این کشتار وحشیانه با چراغ سبز غرب خصوصاً آمریکاییها رخ داده و سازمان سيا از طريق هواپيماهاي جاسوسي خود بهطور زنده در حال مشاهده این نسلکشی بوده است. لذا آنچه در حقوق بشر برای آمریکا و غرب اهمیت دارد، منافع غرب خصوصاً کارتلهای تسلیحاتی است.
🔰 با این وجود، نگاه برخی غربگرایان داخلی مانند عباس عبدی در مواجهه با رفتار دوگانه غربی، چیز دیگری است؛ وی در یادداشت جدیدش برای توجیه رفتار غرب در خصوص جنگ اوکراین نوشته است: «آیا باید انتظاری جز این از آنان داشت؟ شخصاً معتقدم، خیر. انسانها نمیتوانند نسبت به دردها و خوشحالیهای همه آحاد بشر واکنش یکسانی نشان دهند، حتی اگر نژادپرست هم نباشند». در جایی که بارت نماینده پارلمان ایرلند و جیسون کال نماینده دموکرات کنگره آمریکا به این دوگانگیها اعتراض میکنند، این یقه دریدن جریان غربگرا را باید مصداق کاتولیک تر از پاپ یا کاسه داغتر از آش دانست.
@ghotbnama
حرف ایران ثابت شد: آمریکا برای هیچ کشوری قابل اعتماد نیست
🔹مسعود براتی، کارشناس مسائل بینالملل: درخواست تضمین چین و روسیه از آمریکا در برجام، حرف و خواسته اصلی ایران را به اثبات رساند که آمریکا قابل اعتماد نیست و این موضوع تنها تصور ایران نیست و ثابت کرد که مطالبه ایران یک مطالبه درست و واقعی بوده است.
🔹بیاعتمادی به آمریکا برای همه طرفها اثبات شده و دیگر هیچ طرفی به قولهای آمریکا اعتمادی ندارد.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنترل نیروگاه هستهای «زاپوروژیه» به دست روسیه افتاد
🔹روسیه اعلام کرد نیروهای گارد ملی اوکراین که از نیروگاه هستهای در زاپوروژیه نگهبانی میکردند، سلاحهای خود را به زمین گذاشتند و گارد ملی روسیه کنترل آن را بهدست گرفت.
🔹«والاستریتژورنال» هم نوشته ولیعهد سعودی و ولیعهد ابوظبی از گفتوگوی تلفنی با بایدن که قصد داشت درباره وضعیت اوکراین و احتمال افزایش تولید نفت گفتوگو کند، خودداری کردند و با پوتین تلفنی گفتوگو کردند.
@ghotbnama
تحلیل دکتر سعدالله زارعی در مورد مذاکرات هسته ای
نظام اسلامی بطور خیلی طبیعی ، با هدفگذاری لغو "کامل" و "همیشگی" تحریم ها وارد مذاکرات شده و به چانه زنی پرداخته است .
طرف مقابل یعنی آمریکا و اروپا هم با هدفگذاری توقف "کامل" و "دائمی" فعالیت هسته ای - نظامی و صنعتی - ایران و حتی فراتر از آن - موشکی و منطقه ای - وارد مذاکره و چانه زنی با ایران شده است .
در این بین دو طرف دو دسته خط قرمز داشته اند ؛ قطعی و قابل مذاکره .
در استراتژی ، خطوط قرمز قطعی ملاک هستند و به هیچ وجه نباید به مذاکره گذاشته شوند و هیچ عبارتی در متون نباید راهی را فراروی ورود طرف مقابل به این خطوط باز کند . عدم ورود به بحث موشکی و کلا" نظامی غیر اتمی و نیز عدم ورود به مباحث منطقه ای ، و همینطور حق هسته ای شدن خطوط قرمز قطعی ایران بوده و هستند .
در تاکتیک خطوط قرمز هسته ای ایران همان بوده و هست که رسما" از سوی ایران اعلام شده است .
طرف مقابل هم دو دسته خطوط قرمز دارد ؛ خطوط استراتژیک و خطوط تاکتیکی که به آن اشاره نمی کنم .
خب ما وارد مذاکره شده ایم . برای چه ؟
برای دو هدف ؛
۱ - طرف مقابل را از ورود به خطوط قرمز استراتژیک خود منصرف گردانیم ؛
۲ - در خصوص رفع تحریم ها ، به موافقت طرف مقابل دست پیدا کنیم .
در موارد استراتژیک ، اصل ما عدم مذاکره است . در مورد هسته ای ، اصل ما مذاکره است و در این خصوص بارها رهبری اعلام کرده است ما مذاکره را کنار نمی گذاریم . در حالی که در موارد استراتژیک اجازه مذاکره نداده اند .
خب پس ما اصل مذاکره در باره هسته ای مان را پذیرفته ایم و این به معنای مسامحه در زمان و مسامحه در موارد هسته ای است یعنی وقتی به سمت فرودگاه رفته ایم این تسامح را پذیرفته ایم .
در زمان ورود به مذاکره بطور طبیعی ما هر دو دسته خطوط قرمز خود را یک جا بعنوان "خطوط قرمز" جمهوری اسلامی اعلام کرده ایم طبعا" طرف مقابل هم همین کار را کرده است این همان مانع حداکثری از یک سو و مطالبه حداکثری از سوی دیگر است .
رهبر معظم انقلاب هم بطور طبیعی یک جا این خطوط قرمز را اعلام فرموده اند و در دستورات خصوصی به تیم مذاکراتی ایران هم همین ها را فرموده اند اما با همین توضیح که برخی خطوط اعلامی و مطالبه ای از جنس استراتژی و برخی از جنس تاکتیکی بوده اند .
اگر ما فرض کنیم همه خطوط اعلامی و دستوری از جنس راهبردی هستند ، اصلا" ورود به مذاکره معنا ندارد چرا که عدم عبور دو طرف از همه خطوط قرمز اعلامی خود ، مذاکره را بی معنا و در واقع تبدیل به کنفرانس اعلام مواضع می کند که در این صورت مسافرت رفتن و رودررو نشستن نمی خواهد ؛ هر کس در پایتخت خود و از طریق ویدئو کنفرانس یا از طریق رسانه مواضع خود را به گوش طرف مقابل می رساند و سپس بلندگوی خود را خاموش می کند .
الان تیم مذاکره کننده می گوید ؛ من مذاکراتم را کرده ام و در مجموع توانسته ام این مقدار از هدف مذاکراتی را در مقابل این مقدار تسامح در باره خطوط قرمز تاکتیکی آماده کنم و طرف مقابل بیش از این راه نداده است . حالا شما به من بگویید این مقدار دستاورد را در برابر این مقدار تسامح به نفع کشور می دانید یا نه ؟ اگر سر جمع به نفع می دانید و اجازه می دهید من متن توافق را امضا می کنم اگر نه اعلام می کنم هدف مذاکراتی کشور من تامین نشده و لذا متن فعلی قابل امضا نیست .
@ghotbnama
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستوراعزام به اوکراین با انتخاب فرماندهان این جبهه
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فرارو: چین - «ایالات متحده 336 آزمایشگاه در 30 کشور تحت کنترل خود دارد، از جمله 26 آزمایشگاه تنها در اوکراین. این کشور باید گزارش کاملی از فعالیتهای نظامی بیولوژیکی خود در داخل و خارج از کشور ارائه دهد و خود را تحت راستیآزمایی چندجانبه قرار دهد.»
@ghotbnama