فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب قبل از خواب چند آیه از سوره انفطار را با صدای استاد عبدالباسط بشنویم😢
💢🌸💢🌸💢🌸💢🌸💢🌸💢
📖 تقویم شیعه
☀️ شنبه:
شمسی: شنبه - ۰۷ مهر ۱۴۰۳
میلادی: Saturday - 28 September 2024
قمری: السبت، 24 ربيع أول 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
🌺10 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🌺14 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️16 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🌺40 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️48 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
✅ با ما همراه شوید...
🔗 ایتا: https://eitaa.com/gooorrrran
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅سلام و عرض ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۲۰۱)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
🆔🕊https://eitaa.com/gooorrrran
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4_5958301872249898238.mp3
925.7K
🔸ترتیل صفحه ۲۰۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : سه گاه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
4_5958301872249898239.mp3
1.85M
🔸ترتیل صفحه 201 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 201
رَضُوا بِأَنْ يَكُونُوا مَعَ الْخَوَالِفِ وَطُبِعَ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لَا يَفْقَهُونَ (87)
آنان راضى شده اند که با بازماندگانِ [از جهاد ]باشند و بر قلب هايشان مهر نهاده شده است، از اينرو نمى فهمند. (87)
لَٰكِنِ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ جَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ ۚ وَأُولَٰئِكَ لَهُمُ الْخَيْرَاتُ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (88)
ولى پيامبر و کسانى که با او ايمان آورده اند با نيروهاى مالى و بدنى شان جهاد کرده اند. و خوبى ها فقط براى اينان است، و اينان همان ظفرمندانند. (88)
أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (89)
خدا براى آنان بوستان هايى آماده کرده است که از پايين آنها نهرها جريان دارد، و جاودانه در آنها خواهند بود. اين است آن کاميابى بزرگ. (89)
وَجَاءَ الْمُعَذِّرُونَ مِنَ الْأَعْرَابِ لِيُؤْذَنَ لَهُمْ وَقَعَدَ الَّذِينَ كَذَبُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ سَيُصِيبُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (90)
و عذر تراشان از اعراب آمدند تا به آنان اذن [ترک جهاد ]داده شود. و آنان که به خدا و رسول او دروغ گفتند [برجاى ]نشستند. به زودى به کسانى از آنان که کفر ورزيده اند عذابى دردآور خواهد رسيد. (90)
لَيْسَ عَلَى الضُّعَفَاءِ وَلَا عَلَى الْمَرْضَىٰ وَلَا عَلَى الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ مَا يُنْفِقُونَ حَرَجٌ إِذَا نَصَحُوا لِلَّهِ وَرَسُولِهِ ۚ مَا عَلَى الْمُحْسِنِينَ مِنْ سَبِيلٍ ۚ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (91)
بر ضعيفان و بيماران و کسانى که چيزى نمى يابند تا [براى جهاد ]خرج کنند گناهى نيست [که به جهاد نروند ]به شرط اينکه براى خدا و رسول او خيرخواهى کنند. بر نيکوکاران هيچ راهى [براى مؤاخذه ]نيست، و خدا آمرزگار و رحيم است. (91)
وَلَا عَلَى الَّذِينَ إِذَا مَا أَتَوْكَ لِتَحْمِلَهُمْ قُلْتَ لَا أَجِدُ مَا أَحْمِلُكُمْ عَلَيْهِ تَوَلَّوْا وَأَعْيُنُهُمْ تَفِيضُ مِنَ الدَّمْعِ حَزَنًا أَلَّا يَجِدُوا مَا يُنْفِقُونَ (92)
و نيز گناهى نيست بر کسانى که وقتى نزد تو آمدند تا آنان را [براى جهاد بر مرکبى ]سوار کنى، گفتى: مرکبى نمى يابم تا شما را بر آن سوار کنم و آنان برگشتند در حالى که از اندوهِ اينکه چيزى نمى يابند تا [در راه جهاد ]خرج کنند. چشمانشان از اشک لبريز بود. (92)
۞ إِنَّمَا السَّبِيلُ عَلَى الَّذِينَ يَسْتَأْذِنُونَكَ وَهُمْ أَغْنِيَاءُ ۚ رَضُوا بِأَنْ يَكُونُوا مَعَ الْخَوَالِفِ وَطَبَعَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لَا يَعْلَمُونَ (93)
راه [مؤاخذه ]فقط بر کسانى است که از تو اذن [ترک جهاد ]مى خواهند در حاليکه توانگرند، آنان راضى شده اند که با بازماندگان باشند، و خدا بر قلب هايشان مهر نهاده است، از اين رو نمى دانند. (93)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۱🌷
معافیّت از جهاد:
در توضیحات صفحه ی 196 کمی با ماجرای جنگ تبوک آشنا شدیم. این آیات به یکی دیگر از حوادث عبرت آموزی اشاره می کند که در آن سرگذشت مهم، پیش از حرکت لشکر اسلام از مدینه رخ نمود. در جنگ تبوک، به سبب وجود دشمن قدرتمندی مانند امپراتوری روم شرقی، از سوی پیامبر بسیج همگانی اعلام شد و تمام مسلمانانی که شروط شرکت در جهاد را داشتند، مأمور شدند که برای حرکت به سوی دشمن آماده شوند. اگرچه یک روی سکّه ی آن اعلام عمومی، ضرورت جنگی بود، روی دیگرش، امتحان دشواری بود که مؤمنان راستین را از مسلمانان ظاهری مشخّص می کرد؛ زیرا مقصد، بسیار طولانی، و وضعیّت آب و هوایی مسیر، بسیار بد بود. به همینسبب، از همان ابتدای کار، منافقان بی ایمانی نزد پیامبر آمدند و با آوردن بهانه هایی بی اساس، از آن حضـرت خواستند که آنان را از شرکت در جنگ معاف کند. در مقابل، برخی از افراد باایمان نیز به دلایل موجّهی نمی توانستند در جنگ شرکت کنند، و همین باعث شد که از سوی افراد نادان مورد تهمت قرار گیرند و به نفاق و ترس از جهاد متّهم شوند.
به همین علت، خداوند در این آیات، به هر دو گروه اشاره می کند، و گروه یکم، یعنی منافقان بهانه جو و دروغگو را به عذابی دردناک تهدید می کند، و گروه دوم، یعنی افراد باایمانی را که به جهاد در راه خدا علاقه داشتند و مشکلات و کمبودهایی باعث نرفتن آنان به میدان جنگ شده بود، تبرئه می کند؛ کسانی که بر اثر پیری یا نقص عضو، ضعیف و ناتوان بودند و قدرت جنگ نداشتند، یا بیمار بودند، یا کسانی که هزینه ی تهیّه ی ابزار جنگ را نداشتند. امّا نکته ی مهم و اساسی در مورد این افراد، این است که نباید شرکت نکردن آنان در جنگ، باعث بی تفاوتی شان نسبت به جهاد و مجاهدان شود. از این رو در صورتی از نظر اسلام مورد سرزنش نیستند که «از هرگونه خیرخواهی مخلصانه برای خدا و پیامبر دریغ نکنند» (اِذا نَصَحُوا لِله وَ رَسُولِه). آری، اگرچه چنین افرادی از حضور در جبهه معاف اند، باید در پشت جبهه و در هر جایی از سرزمین اسلامی که قرار دارند، همواره با مال و زبان و تمام نیرویشان، از دین خدا و پیامبر او و جهادگران دفاع کرده، جایگاه دشمن را تضعیف کنند. در آیه ی 92، از کسانی سخن گفته شده که با شور و اشتیاق نزد پیامبر آمدند و از او درخواست کردند که مرکبی در اختیارشان بگذارد تا در جهاد شرکت کنند؛ ولی پیامبر فرمود که چنین امکانی وجود ندارد. در آن هنگام، آن مسلمانان راستین، نه تنها از این که نتوانستند در جهاد شرکت کنند، خوشحال نشدند، بلکه از شدّت اندوه، همچون ابر بهاری گریستند. شنیدنی اینکه بر اساس روایتی از پیامبر، چنین افرادی که واقعاً عذر دارند و در دل آرزو می کنند که با جهادگران همراه باشند، در پاداش و افتخارات مجاهدان شریک هستند.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
abdolbasit_201.mp3
570K
هدایت شده از کانال آموزش قرآن کریم _علیرضازارع
201.mp3
2.43M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁با توکل به اسم الله
✨روزمون را آغاز میکنیم
🍁براتون هفته ای عالی
✨پراز لطف و رحمت الهی
🍁پراز خیر و برکت و سلامتی
✨به دور از غصه و غم آرزومندم
🍁شروع هـفته تون پرازبهترینها
✨الهی به امیـد تو نه خلق تـو
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محمود_حسین_منصور #فصلت آیه ۳۰
🚩🚩🏴🏴 🇮🇷🇵🇸🇱🇧
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷سلام علیکم
🌷تلاوتی با صدای استاد مرحوم شعبان عبدالعزیز صیاد، شامل آیاتی از سوره مبارکه قصص
🍃اینکه در حلقه حفظ و یا تفسیر قرآن می نشینی
📖یا قرآن خود را بر میداری تا سوره ای جدید حفظ کنی
و یا ورد روزانه ات را بخوانی🌻
و یا محفوظات خود را مرور کنی📚
کاری آسان نیست
بلکه "توفیقی" است از جانب"الله متعال"
که کمتر کسی بر آن پایدار و ملتزم است
🍃او کلام زیبای خدای سبحان است
که هرکس را بخواهد برایش بر می گزیند 🍃
(ثُمَّ أَوْرَثْنَا الْكِتَابَ الَّذِينَ اصْطَفَيْنَا مِنْ عِبَادِنَا)
☀️ سپس این کتاب را به کسانی از بندگانمان که برگزیدیم به میراث دادیم☀️ سوره فاطر/32
در زمین ناشناخته و مجهولند ودر آسمان معروف و دوست داشتنی
مشغول حفظ قرآن هستند!
و کسانی که روی مبل و کنار بخاری گازی هستند وقت ندارند !!
آیا میدانید؟
زنان اندلس که حفظ قرآن را تمام می کردند فانوسی جلوی در خانۀ خود آویزان می نمودند تا دیگران بدانند که در این خانه، یک زن حافظ قرآن هست.
آیا زنان مسلمان امروزی، این چنین به حفظ قرآن افتخار می کنند؟!
🌴🌴🌴 چرا قرآن را حفظ می کنیم؟ 🌴🌴🌴
_حفظ قرآن، از بزرگترین راه های نزدیکی به خداوند است: چنانکه پیامبر ﷺ فرمودند: " بهترین شما کسی است که قرآن را یاد می گیرد و به دیگران یاد می دهد". (صحیح بخاری)
_ حاملان قرآن از دوستان خداوند و بندگان ویژه اویند؛
چنانکه رسول خدا ﷺ فرمودند: " خداوند در میان مردمان دوستانی دارد. گفتند: ای رسول خدا، یشان چه کسانی هستند؟ فرمودند: آنها اهل قرآن هستند؛ آنان دوستان خدا و بندگان ویژه ی اویند".(سنن دارمی،ابن ماجه،مسند احمد)
_ حفظ قرآن، بالا برنده ی درجات در بهشت است!
چنانکه در حدیث است: "به صاحب قرآن گفته می شود، بخوان و از پله های بهشت بالا رو و تلاوت کن، آنطور که در دنیا تلاوت می کردی، زیرا مقام ات در نزد آخرین آیه ای است که آن را می خوانی". (ابوداود و ترمذی)
_ روز قیامت قرآن برای اهل خود و حاملانش شفاعت می کند.
چنانکه پیامبر ﷺ فرمودند: قرآن را تلاوت کنید، زیرا قرآن در روز قیامت آمده و برای یارانش شفاعت می کند.(مسلم) و نیز فرمودند: "در روز قیامت قرآن و اهلش و کسانیکه در دنیا به آن عمل می کردند، آورده می شوند که در پیشاپیش آنها سوره ی بقره و آل عمران قرار داشته و از سوی صاحب خویش مجادله می کنند(مسلم).
_ حافظ قرآن، همراه و همنشین فرشتگان بزرگوار، فرمانبرداراست. چنانکه رسول خدا ﷺ فرمودند: " کسیکه قرآن را می خواند در حالیکه بدان مهارت دارد، همراه با فرشته ی (سفیر به سوی رسول علیهم السلام) بزرگوار، فرمانبردار است و آنکه قرآن می خواند و در خواندن آن تکلیف بر او وارد شده و بر او سخت است برای او دو مزد است.(متفق علیه)
_حفظ قرآن کریم سبب بلندی مرتبه در دنیا و آخرت می شود چنانکه در حدیث شریف است: " خداوند به وسیله ی این کتاب(قرآن) مردمانی را بالا می برد( آنانیکه بدان ایمان آورده و عمل می کنند) و عده ای دیگر را با آن می اندازد(پست و خار می کند).(مسلم)
_ حافظ قرآن در قبر نیز در جلو قرار داده می شود چنانکه در جنگ احد، هنگام دفن شهداء پیامبر ﷺ دو نفر را در یک قبر می گذاشتند و آنکس را که مقدار بیشتری از قرآن را از حفظ داشت، جلو قرار می داد (بخاری ).
_ اگر قرار باشد به کسی غبطه خورده شود، آن کس حافظ قرآن است. پیامبر ﷺ فرمودند: " غبطه جز در دو چیز جائز نیست، مردی که خداوند قرآن را به او عطا کرده است، پس او شب و روز به حق آن قیام می کند و مردی که خدا به او مالی داده و او شب و روز آن را انفاق می کند.(متفق علیه)
_ حافظ قرآن بیشترین مقدار تلاوت را در میان مردمان داراست و فرصت تدبر و تفکر بیشتر در کلام الهی را دارد.
و رسول الله ﷺ فرمودند: "کسی که یک حرف از کتاب خدا را بخواند، برایش یک نیکی است(نوشته می شود) و نیکی به ده چند پاداش داده می شود؛ نمی گویم که الم یک حرف است، بلکه الف یک حرف است و لام یک حرف و میم یک حرف.(ترمذی)