4_5911036113639704197.mp3
880.8K
🔸ترتیل صفحه ۲۸۲ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : رست
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5911036113639704198.mp3
1.69M
🔸ترتیل صفحه 282 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 17
سوره مبارکه الاسراء
صفحه 282
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1)
منزّه است آن[خدايى]که شبى بنده خود را از مسجدالحرام تا مسجدالاقصى ـ که اطرافش را برکت داده ايم ـ سير داد تا بعضى از نشانه هاى [عظمت] خود را به او بنمايانيم، همانا او شنوا و بينا است. (1)
وَآتَيْنَا مُوسَى الْكِتَابَ وَجَعَلْنَاهُ هُدًى لِبَنِي إِسْرَائِيلَ أَلَّا تَتَّخِذُوا مِنْ دُونِي وَكِيلًا (2)
و کتاب [تورات]را به موسى داديم و آن را [وسيله]هدايتى براى بنى اسرائيل قرار داديم [و حاوى اين پيام بود]که غير از من وکيل و کارسازى نگيريد، (2)
ذُرِّيَّةَ مَنْ حَمَلْنَا مَعَ نُوحٍ ۚ إِنَّهُ كَانَ عَبْدًا شَكُورًا (3)
[اى]نسل کسانى که [آنان را]با نوح [در کشتى ]حمل کرديم; بى شک او بنده اى سپاسگزار بود. (3)
وَقَضَيْنَا إِلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ فِي الْكِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِي الْأَرْضِ مَرَّتَيْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا كَبِيرًا (4)
و در کتاب [تورات]به بنى اسرائيل اعلام کرديم که شما دو بار در زمين فساد مى کنيد و برترى جويى بزرگى مى نماييد. (4)
فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَيْكُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّيَارِ ۚ وَكَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا (5)
پس هنگامى که وعده نخستينِ آن دو، فرا رسد، بندگانى از خود را بر ضدّ شما برمى انگيزيم که سخت پيکار جويند; پس [شما را درهم مى کوبند و حتى براى به دست آوردنتان] لابه لاى خانه ها به جستوجو مى پردازند و اين وعده اى شدنى است. (5)
ثُمَّ رَدَدْنَا لَكُمُ الْكَرَّةَ عَلَيْهِمْ وَأَمْدَدْنَاكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَجَعَلْنَاكُمْ أَكْثَرَ نَفِيرًا (6)
آن گاه شما را بر آنان غلبه مى دهيم و با اموال و پسران (فرزندان) به شما مدد مى رسانيم و افرادتان را بيشتر [از آنان]مى گردانيم. (6)
إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ ۖ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ۚ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا (7)
اگر نيکى کنيد به خودتان نيکى کرده ايد و اگر بدى کنيد [نيز]براى خودتان است. پس هنگامى که وعده بعدى برسد [نيرويى را بر ضدّ شما برمى انگيزيم]تا چهره هاى شما را [افسرده]و غمگين کنند و تا داخل مسجد[الاقصى ]شوند چنان که بار اول داخل آن شدند و تا هر چه را بر آن تسلط يابند به طور کامل ويران سازند. (7)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۸۲🌷
معراج:
زندگی پیامبر اسلام، سرشار از حوادث عجیب و حیرت انگیز است. یکی از این حوادث، «معراج» است. بر اساس این آیه، پیامبر اسلام در یک شب به خواست خدا از مسجدالحرام به مسجدالاقصی سفر کرد و در این مسافرت، برخی از نشانه های خدا را مشاهده کرد. در روایاتی که از اهلبیت به ما رسیده، می خوانیم که پیامبر در شب هفدهم ماه رمضان سال دوازدهم بعثت(یک سال قبل از هجرت) همراه جبرئیل (فرشته ی وحی) و در حالی که بر مرکبی بهشتی به نام «بُراق» سوار شده بود، از مکّه به سوی مسجدالاقصی حرکت کرد و پس از اقامه ی نماز و عبادت در مسجدالاقصی، به آسمان ها برده شد و در این سیر آسمانی، با برخی از فرشتگان مانند فرشته ی مرگ(عزرائیل) و فرشته ای که مأمور نگهبانی از دوزخ است (مالک) و با ارواح برخی از پیامبران مانند ادریس، آدم، موسی و ابراهیم ملاقات کرد و بهشت و دوزخ را با چشمان خود دید و به جایگاه و مقامی رسید که هیچ مخلوقی حتّی جبرئیل امین که فرمانده فرشتگان و یکی از نزدیک ترین مخلوقات به خداست نرسیده بود و پس از آن، بدون واسطه ی فرشته ی وحی، با خدای یگانه و بی همتا سخن گفت.
بر اساس سخنان پیشوایان دین، در مکالمه ی خدا با پیامبر، توصیه های متعدّدی از سوی خدا به پیامبر شده که یکی از مهم ترین آنها، سفارش به خلافت و جانشینی امیر مؤمنان علی بوده است. البته بر اساس برخی از روایات، پیامبر دو مرتبه به معراج رفته است. به هر حال همان طور که گفته شد آیات قرآن و روایات معصومین، گویای چنین اتفاقی است و ما مسلمانان به آن کاملاً اعتقاد داریم و اینکه علوم مادّی و تجربی قدرت تحلیل این حادثه را ندارند، به هیچ وجه در این اعتقاد ما تأثیری نمی گذارد؛ زیرا علوم مادّی، در محدوده ی جهان مادّه آن هم به قدری که ما به آن دسترسی داریم حرفی برای گفتن دارد؛ در حالی که فراتر از جهان مادّه و قوانین حاکم بر آن، جهانی غیر مادّی با قوانین خاص خودش وجود دارد. البته فراتر از همه ی این توجیهات، باید به این نکته توجّه داشته باشیم که تمام قوانین مادّی یا غیرمادّی جهان را آفریدگار آن وضع کرده و خود او می تواند آن ها را به هر صورت که صلاح بداند، تغییر دهد، و قرآن که سخن مستقیم اوست، برای ما دلیل محکمی است که از هر دلیل دیگری مهم تر و قابل اعتمادتر است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌸🍃🌸
🍃🌸
🌸
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
شروع سوره مبارکه اسراء
شروع جزء ۱۵
🌸
🌸🍃
🌸🍃🌸
💥 جلسه هفتگی تلاوت قرآن کریم
🖌 متوسلین به حضرت امام جواد الائمه علیه السلام
♦️سه شنبه شبها برگزار میگردد
🗓۱۴۰۳/۹/۲۷
🔶باحضور اساتید و قاریان ممتاز بین المللی
📌میهمانان ویژه : استاد شیخ احمد البدری، و دیگر اساتید محترم حاضر در جلسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۸۰ قرآن کریم شامل آیات ۱۵ تا ۱۹ سوره مبارکه نساء
💫 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذِهِ القُلوبَ لَتَصدَاُ کَما یَصدَاُ الحَدیدُ وَ اِنَّ جِلاءَها قِراءَةُ القُرآنِ» براستی این قلبها زنگار میگیرد، همانطور که آهن زنگار میگیرد، جلای قلبها قرائت قرآن است. (ارشاد القلوب / ۷۸)
🎙 استاد: منشاوی
••❀🏴 *جهادتبیین* 🏴❀••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تجوید استاد موسوی بلده درس ( 4 ) حرف صاد
⭕️جلسه بیست و سوّم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تجوید استاد موسوی بلده درس ( 5 ) حرف ضاد
⭕️جلسه بیست و چهارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تجوید استاد موسوی بلده درس ( 6 ) حرف طاء
⭕️جلسه بیست و پنجم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلفظ_حرف_ظ //(ظاد)
استادمحسن بلده//
⭕️جلسه بیست و ششم