4_5962825997525976751.mp3
866.3K
🔸ترتیل صفحه ۳۰۰ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : رست - سه گاه
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5962825997525976753.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه ۳۰۰ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 18
سوره مبارکه الكهف
صفحه 300
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَٰذَا الْقُرْآنِ لِلنَّاسِ مِنْ كُلِّ مَثَلٍ ۚ وَكَانَ الْإِنْسَانُ أَكْثَرَ شَيْءٍ جَدَلًا (54)
و همانا در اين قرآن براى مردم از هرگونه مَثَلى بيان کرديم و انسان از هر چيزى جدل پيشه تر است. (54)
وَمَا مَنَعَ النَّاسَ أَنْ يُؤْمِنُوا إِذْ جَاءَهُمُ الْهُدَىٰ وَيَسْتَغْفِرُوا رَبَّهُمْ إِلَّا أَنْ تَأْتِيَهُمْ سُنَّةُ الْأَوَّلِينَ أَوْ يَأْتِيَهُمُ الْعَذَابُ قُبُلًا (55)
و هنگامى که هدايت براى اين مردم آمد چيزى مانع ايمان آنان و طلب آمرزش از پروردگارشان نشد، جز اين که [منتظرند] سنت [ما در مورد عذاب ]پيشينيان، درباره ايشان [نيز] به کار رود يا عذاب رويارويشان بيايد. (55)
وَمَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ ۚ وَيُجَادِلُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِالْبَاطِلِ لِيُدْحِضُوا بِهِ الْحَقَّ ۖ وَاتَّخَذُوا آيَاتِي وَمَا أُنْذِرُوا هُزُوًا (56)
و ما رسولانمان را نمى فرستيم مگر مژده دهنده [براى مؤمنان] و اخطار کننده [براى سرکشان] و آنان که کافرند با [حربه] باطل جدال مى کنند تا به وسيله آن حق را تباه سازند و [آنان] آيات مرا و اخطارها را به مسخره گرفتند. (56)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ ۚ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا ۖ وَإِنْ تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ فَلَنْ يَهْتَدُوا إِذًا أَبَدًا (57)
و کيست ستمکارتر از آن کس که به وسيله آيات پروردگارش تذکر داده شود ولى از آنها روى برگرداند و آنچه را پيش تر به دست خود انجام داده است فراموش کند؟! همانا ما بر دل هاى آنان پوشش هايى نهاده ايم تا آن [قرآن] را نفهمند و در گوش هايشان سنگينى انداختيم [تا نشنوند. ازاين رو] اگر آنان را به راه راست دعوت کنى هرگز هدايت نيابند. (57)
وَرَبُّكَ الْغَفُورُ ذُو الرَّحْمَةِ ۖ لَوْ يُؤَاخِذُهُمْ بِمَا كَسَبُوا لَعَجَّلَ لَهُمُ الْعَذَابَ ۚ بَلْ لَهُمْ مَوْعِدٌ لَنْ يَجِدُوا مِنْ دُونِهِ مَوْئِلًا (58)
و پروردگار تو آمرزگار صاحب رحمت است، اگر به سزاى آنچه کسب کرده اند آنان را مجازات مى کرد قطعاً در عذابشان تعجيل مى نمود [ولى چنين نمى کند ]بلکه موعدى براى آنان هست که هرگز غير آن پناهگاهى نخواهند يافت. (58)
وَتِلْكَ الْقُرَىٰ أَهْلَكْنَاهُمْ لَمَّا ظَلَمُوا وَجَعَلْنَا لِمَهْلِكِهِمْ مَوْعِدًا (59)
و اين شهرها [که نابود شدند] چون [اهل آنها]ستم کردند هلاکشان نموديم و براى هلاکت آنان موعدى مقرر داشتيم. (59)
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِفَتَاهُ لَا أَبْرَحُ حَتَّىٰ أَبْلُغَ مَجْمَعَ الْبَحْرَيْنِ أَوْ أَمْضِيَ حُقُبًا (60)
و [ياد کن] وقتى را که موسى به خدمتگذار خود گفت: من دست [از سير خود ]برنمى دارم تا به محل تلاقى آن دو دريا برسم [چه زود برسم] يا مدتى طولانى راه پويم. (60)
فَلَمَّا بَلَغَا مَجْمَعَ بَيْنِهِمَا نَسِيَا حُوتَهُمَا فَاتَّخَذَ سَبِيلَهُ فِي الْبَحْرِ سَرَبًا (61)
پس وقتى که به محل تلاقى دو دريا رسيدند [مراقبت از] ماهى خود را از ياد بردند، پس [آن]راه خود را در دريا سرازير در پيش گرفت. (61)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
نکته تفسیری صفحه ۳۰۰:
قرآن، کتابی کامل:
بدون تردید هر فرد اندیشمند و عاقلی می پذیرد که انسان برای داشتن سلامت، و رسیدن به سعادت، به برنامه ی دقیق و حساب شده ای در زندگی نیاز دارد. البته باید دانست که سعادت انسان فقط مربوط به زندگی دنیای او نیست. امّا اختلاف بزرگ اندیشمندان در طول تاریخ بر سر این بوده که آیا انسان ها می توانند خودشان برای زندگی شان برنامه ی دقیق و بی عیبی تنظیم کنند و بر اساس آن به سعادت برسند یا نه. طبق نظر پیامبران و دانشمندان توحیدی، تنظیم چنین برنامه ای توسّط خود انسان ها محال است؛ زیرا کسی می تواند برای انسان برنامه ی دقیق و بی نقصی بنویسد که از تمام ابعاد وجود او، استعدادها و نقاط ضعف و قوّتِ وی باخبر باشد؛ همچنین به خوبی بداند که انسان در کجا و در چه مرحله ای از این جهان واقع شده و چه مراحلی را پیش رو دارد. آیا انسانی که چند دهه در دنیا زندگی می کند، می تواند برای همنوعان خود نسخه ی سعادت بپیچد؟! واقعیت این است که تاریخ نیز پاسخ منفی به این پرسش می دهد.
از این رو آفریدگار مهربان انسان ها که از تمام نیازهای بندگانِ خود آگاه است، برنامه ی دقیق و
بی نقصی را برایشان فرو فرستاده و به آنان تضمین داده که در صورت به کار بردن این برنامه، در دنیا و آخرت به سعادت می رسند. در آیات 15 و 16 سوره ی مائده می خوانیم: «بی شک از سوی خدا نور و کتاب روشنگری نزدتان آمده است که خداوند با آن، کسانی را که از خشنودی¬اش پیروی کنند، به راههای سلامت راهنمایی می کند و آنان را از تاریکی ها خارج کرده، به نور می رساند و به راه راست هدایت می کند.» آیه ی مورد بحث(54 کهف) نیز می فرماید: «به راستی در این قرآن هر مطلب مهمّی را [که برای هدایت مردم لازم باشد،] بیان کرده ایم.» آری، قرآن با زیباترین روش، آفریدگار هستی را به انسان ها شناسانده و آنان را از آفرینش جهان و نیز خودشان آگاه کرده و به آنان آموخته که چگونه در دنیا زندگی کنند، و راه پیش رویشان را به روشنی به ایشان نشان داده و موانع راه را برایشان برشمرده است، و در یک کلام، آنچه را که انسان برای سعادت به آن نیاز دارد، بیان کرده است. در روایتی از امام ششم می خوانیم: «خدای متعال به وسیله ی قرآن مطالبی را نازل کرده که تمام حقایق را روشن کرده است؛ تا آنجا که به خدا سوگند هیچ چیزی را که بندگان خدا به آن نیاز دارند، فروگذار نکرده است؛ به طوری که هیچکس نمی تواند بگوید: ای کاش این مطلب [نیز] در قرآن بود؛ مگر آن که خدا آن را هم در قرآن نازل کرده است. » البتّه به یاد داشته باشیم که یکی از مهم ترین دستورهای قرآن، مراجعه به پیشوایان معصوم دین و پیروی از آنان است؛ کسانی ¬که به خواست خدا از هر عیب و نقصی، پاک هستند و از تمام نیازهای بشـر کاملاً آگاهند. در حقیقت، قرآن هنگامی هدایت گر کامل انسان هاست که با امام معصوم همراه باشد. از این رو در روایتی از امام صادق می خوانیم: «اخبار گذشتگان و اخبار آیندگان و داوری و قانون گزاری در میان شما، در کتاب خدا آمده است و [البتّه] ما [اهلبیت] از این مطالب خبر داریم [نه دیگران].»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌸 فرازی با نفس طویل از سوره مبارکه بقره ۲۶۵
با صدای استاد سعید مسلم
( شیخ بدوی)
🌺 با مونتاژ تصاویر خیره کننده بهشتی
🕊کانال بین المللی آموزش قرآن کریم
╔═🍃🌺🍃══════╗
🆔 https://eitaa.com/gooorrrran
╚══════🍃🌺🍃═╝
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۹۰ قرآن کریم شامل آیات ۷۵ تا ۷۹ سوره مبارکه نساء
💫 امام صادق (ع) میفرمایند: «یَنبَغی لِلمُؤمِنِ اَن لا یَموتَ، حَتّی یَتَعَلَّمَ القُرآنَ، اَو یَکونَ فی تَعلیمِهِ» شایسته است که مؤمن از دنیا نرود، مگر آن که قرآن را فرا گیرد و یا در حال آموختن آن باشد. (اصول کافی ۲/۶۰۷)
🎙 استاد: منشاوی
••❀🏴 *جهادتبیین* 🏴❀••
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای بی نظیر ، زیبا و عالی به زبان شیرین فارسی
اسما زیبای خداوند را تا حالا فقط عربی شنیدیم...
حالا به زبان شیرین فارسی بشنويم....
🕊https://eitaa.com/gooorrrran
#ای_صبح_امید_یااباعبدالله
به اشک دیده اگر خو گرفته چشمانم
خوشم چرا که به پای حبیب گریانم
مرا به دولت دنیا نبوده هیچ نیاز
که نان عشق علی هست زیر دندانم
اگر که آمدی اینبار ،سوی کاشانه
به زیر پا نظری کن که فرش ایوانم
تویی تو قبله ی ایمان و دین و قرآنم
تویی تو مایه ی غفران و روح و ریحانم
تمام آرزوی قلب زار من این است
برای راه تو سرداده خون بیفشانم
ببر به کرببلایت مرا به وقت مرگ
که خاک کرببلای تو هست رضوانم
صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله الحُسَین(ع)
┄┅═══✼💠✼═══┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی ناب و تقلیدی فنی از استاد
#مرحوم_عبدالباسط
توسط قاری نوجوان و اعجوبه عصر اول انقلاب، استاد #جواد_فروغی
🌹🌹هدیه میکنیم این تلاوت زیبا رو به والدین زحمت کش و قرآنی که برای تربیت قرآنی فرزندانشون از هیچ کمکی دریغ نمی کنن🌹🌹
✳️ مقام #صبا
🕊https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋روز یکشنبه را با تلاوت فرازهایی بسیار زیبا از سوره حشر قرآن کریم با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به ارواح مطهر حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تقدیم می نمائیم .
#قرآن_کریم
#آرامش_باقرآن
قرآن مسیری بسوی نور
🕊https://eitaa.com/gooorrrran
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✳️مدیریت برنامه ریزی
✳️دیروز تصمیم گرفتم از فردا، روزی ۳ ساعت قرآن حفظ کنم و ساعات برنامه ها را به این صورت تقسیم کردم: 1ساعت صبح، نیم ساعت قبل ظهر، نیم ساعت بعد نماز ظهر و ساعت ۴ و بعد از نماز مغرب و عشا و اخر شب انجام بدهم
✳️صبح که بیدار شدم و صبحانه خوردم. خواستم چند دقیقهای برم فضای مجازی و بعد شروع کنم به حفظ کردن و ساعت ۹ شد و با خودم گفتم الان بلند میشوم. این جمله را چندین بار در ذهنم تکرار کردم و وقتی ساعت را نگاه کردم دیدم ساعت ۱۱ شده و الان دیگه باید بروم سراغ درست کردن غذا و تا ناهار خوردم و استراحت کردم ساعت 3 بود. با خودم گفتم 2 ساعتی که قرار بود صبح حفظ کنم رو به ساعتهای بعدازظهر اضافه میکنم و حالا باید ۳ ساعت وقت بذارم تا اخر شب. در همین فکر بودم که خوابم برد و وقتی بیدار شدم ساعت 6 بود. دوستم زنگ زد تا بیرون برویم .. بعد از شام عذاب وجدان گرفته بودم که امروز هیچی نخونده بودم. از طرفی باید ۳ ساعت وقت میذاشتم تا امروز را جبران کنم. تصمیم گرفتم امروز را فراموش کنم و از فردا شروع کنم و فردا...
✳️شاید این اتفاق برای شما هم افتاده باشد.: انسان یا کارهایش خیلی زیاد است که نمیرسد انجام بدهد یا آنقدر کم است که به آنها اهمیت نمیدهد.
✳️تصمیم بگیرید تا به برنامهریزیها عمل کنید که در ادامه گام های مهم برنامه روزی خوب و عالی ارسال خواهد شد... ادامه دارد...
توانایی فردی خردسالان در حفظ قرآن
در موضوع حفظ قرآن برای کودکان، بیش از کمیت باید به کیفیت آن توجه داشت و با توجه به آیه 286 سوره بقره نباید برای همه خردسالان با هر سطح توانایی و استعداد یک نسخه پیچید، بلکه برای استفاده از روشهای آموزشی به شرایط فرهنگی و ویژگیهای ذهنی خردسالان توجه شود.
نکته قابل توجه اینکه اگر کسی را میشناسیم که فرزندش به راحتی حفظ میکند و در کودکی حافظ قرآن شده دلیل نمیشود که فرزند ما هم همانگونه باشد و همان تواناییها را از خود بروز دهد. فراموش نکنیم که خدای متعال به هرکسی توان و اندازه خاصی بخشیده: لا یُکَلِّفُ اللهُ نفساً إلّا وسعها.
✳️مدیریت برنامه ریزی
✳️اولین گام در برنامهریزی این است که برای 24 ساعت شبانهروز برنامهریزی کنید؛ یعنی با خودتان بگویید من از 24 ساعت بین 6 تا 8 ساعت میخوابم و در روز، 1 ساعت خواب کوتاهی خواهم داشت. پس بین 15 تا 17 ساعت باقی میماند. از این ساعتها قرار است بنا بر وضعیتی که دارید مثلاً ۳ ساعت برنامه ها را انجام دهید یعنی بین ۱۳ تا ۱۵ ساعت باقی میماند که میتوانید با خیال آسوده به بقیهی کارهایتان بپردازید.
2. برنامهریزی باید مکتوب باشد. شب، قبل از خوابیدن، 10 دقیقه را به پر کردن جدول تصمیمگیریهای کوتاهمدت روزانهی دفتر برنامهریزی اختصاص دهید وبرنامه ای که قرار است فردا انجام دهید را بنویسید.
3. حتماً ساعت مشخصی را برای شروع و پایان برنامه ها مشخص کنید و اجازه ندهید هیچ اتفاقی مانع این کار شود.
4. خودتان را عادت دهید در ساعات خاصی برنامه ها را انجام دهید . مثلاً صبح در ساعت خاصی بیدار شوید. در ساعت خاصی صبحانه میل کنید و یک ساعت خاص شروع به حفظ کنید و حتی برای انجام کارها هم زمان مشخص کنید این نکته را فراموش نکنید که ذهن انسانها بعد از مدتی به کارهایی که انجام میدهند عادت خواهد کرد.
5. برنامه های خود را نیز مشخص کنید و از زمان مشخصشده تجاوز نکنید. مثلاً برای حفظ اولیه نیم الی یک ساعت اختصاص دهید و برای مرور ۱۰ درس نیم ساعت و مرور محفوظات نیز ۴۰ الی ۶۰ دقیقه اختصاص دهید و این ساعات تقریبی است و ممکنه زمان انجام برنامه ها کم و زیاد شود و از قبل ساعت تقریبی را مشخص کنید،
6, برای استراحت نیز زمان مشخص کنید. بین مرورها ۵ الی ۱۰ دقیقه به خودتان استراحت دهید و سپس در ساعت مشخصی که تعیین کردهاید حفظ را شروع کنید.
7, در زمانهای استراحت کمی چایی یا آبمیوه میل کنید و چشمهایتان را ببندید و چند نفس عمیق بکشید.. سمت گوشی نرودید هنگام استراحت بین برنامه ها ،این کار چشم شمارو خسته تر میکند
8. بعد از تمام شدن برنامه ها آن را در دفتر برنامهریزی یادداشت کنید. نوشتن ساعاتی که حفظ کردید به شما انگیزه میدهد و شما را نسبت به حفظ بیشتر و بهتر تشویق خواهد کرد.
9. برنامهریزی کردن لذتبخش است و انجام دادن آن لذتبخشتر.
ﺁﺩﻣﻬﺎ 4⃣ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﻧﺪ:
1⃣ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮕﻮﻧﻪ ﺭﻭﯾﺎﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ...
2⃣ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺭ ﺳﺮ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺍﻗﺪﺍﻣﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺗﺎ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﻋﻤﺮ ﻣﻨﺘﻈﺮﻧﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﯾﺎﯾﺸﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﺪ ﻭ ﺳﻼﻡ ﮐﻨﺪ...
3⃣ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﻭﺩ ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﯾﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ....
ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﯾﺎ ﺩﭼﺎﺭ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﯾﺎ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺎﺧﻪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺷﺎﺧﻪ ﭘﺮﯾﺪﻥ ﻫﺴﺘﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺳﺮﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ...
ﺍﻣﺎ ﺩﺳﺘﻪ 4⃣
ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺭﻭﯾﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺭﻭﯾﺎﺷﻮﻥ ﺣﺮﮐﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ، ﺷﮑﺴﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ، ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯿﺪﻥ، ﺷﮑﺴﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ، ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯿﺪﻥ ﻭ ﻫﯽ ﺷﮑﺴﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻧﺪ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯿﺪﻥ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﭘﯿﺮﻭﺯﯼ ﺑﺰﺭﮔﺸﻮﻥ ﻣﯽ ﺭﺳﻨﺪ ﻭ ﻣﻮﻓﻘﯿﺘﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺟﺸﻦ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻥ ...