@oshaghroghaye - عـشـاق الـرقـیـه(س)(4)_۲۰۲۱_۱۰_۱۵_۱۲_۰۴_۵۸_۰۸۸.mp3
4.22M
#پادکست_صـــوتــی
جریان شهادت امام حسن عسکری
و جعفر کــذاب
مرحوم حاج شيخ احمد کافی
#شهادت_امام_عسکری
.
📜 #متن
🚦 #پست_ویژه
سالروز شهادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
📍هشتم ربیع الاول سالروز شهادت جانگداز حضرت امام حسن عسکری علیه السلام، یازدهمین امام و حجت بر حق خداوند بر همه بشریت است.
📍آن وجود مقدس در بین امامان ما از نظر میزان دوران امامت، کوتاه ترین دوره را دارند. امامت آن وجود مقدس شش سال بیشتر طول نکشید. در سال ۲۵۴ در پی شهادت پدر بزرگوارشان وجود مقدس حضرت امام علی النقی امام هادی علیه السلام به امامت رسیدند و از همان آغاز تحت نظر و مراقبت شدید دستگاه جبار خلافت عباسی بودند. چون طاغوت های زمان می دانستند که آن حضرت یازدهمین امام تعیین شده از سوی خداوند و جانشین پیغمبر اکرم صلی الله و آله و سلم است و از او آخرین حجت خدا پدید خواهد آمد، امام عسکری علیه السلام را در حصر شدید و حتی زندان قرار داده بودند.
📍بارها در این دوره شش ساله امامت، آن وجود مقدس به زندان افکنده شد. تلاش بسیاری کرده بودند که آن حضرت ازدواج نکند و آخرین حجت خدا پدید نیاید و بعد در موقعیتی که دیگر احساس می کردند باید آن وجود مقدس را از میان بردارند، حضرت را مسموم کردند و آن وجود مقدس در بستر بیماری افتاد. خلیفه ای که این جنایت را مرتکب شد معتمد عباسی لعنه الله است. معتمد برای اینکه از خود رفع اتهام کند دستور داده بود که پنج نفر از معتمدان و مخصوصان خود بیایند و ملازم امام عسکری علیه السلام باشند و در خانه آن حضرت مستقر باشند.
📍طبیبی را هم مأمور کرده بود که بیاید و درباره وضعیت حال آن حضرت مراقبت کند، اما با وجود این ظواهر بیماری آن حضرت سخت شد و آن وجود مقدس به شهادت رسید و افرادی را که خلیفه جبار مأمور کرده بود در خانه حاضر شوند اینها بیرون آمدند و می خواستند به نوعی شهادت بدهند که آن حضرت به مرگ طبیعی از دنیا رفته است و البته شهر را تعطیل کردند و تشییع مفصلی برای پیکر مقدس آن حضرت بر پا کردند.
📍وجود مقدس امام حسن عسکری علیه السلام در هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ به شهادت رسید و امامت آن حضرت پایان یافت و وجود مقدس امام عصر ارواحنا له الفداء و عجل الله تعالی فرجه به امامت رسیدند.
🔸این ضایعه بزرگ و مصیبت جانگداز شهادت امام یازدهم امام حسن عسکری علیه السلام را به ساحت مقدس فرزندش قطب عالم امکان حضرت امام زمان ارواحنا له الفداء و عجل الله تعالی فرجه الشریف و همه شیعیان آن حضرت تسلیت عرض می کنم.
#شهادت_امام_عسکری
.
.
اصلاح رابطه با امام مهدی ارواحنا فداه
🔸 اگر میگوییم: ما را یاری کن؛
🔹 در مقابل بگوییم: ما هم برای یاری شما آمادهایم. «اَللّـهُمَّ اجْعَلْني مِنْ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ»
🔸 اگر میگوییم: از ما دفاع کن؛
🔹 در مقابل بگوییم: ما هم برای دفاع از ولایت آمادهایم. مانند شهدا که به راستی از ولایت دفاع کردند «وَ الذّابّينَ عَنْهُ... وَ المُحامينَ عَنْهُ»
🔸 اگر میگوییم: حاجات ما را بده؛
🔹 در مقابل بگوییم: ما هم برای برآورده کردن حاجات و فرامین شما آمادهایم «وَ الْمُسارِعينَ اِلَيْهِ في قَضاءِ حَوائِجِهِ»
🔸 اگر میگوییم: خدایا امام زمان عجّل الله فرجه را به ما برسان؛
🔹 بگوییم خدایا به ما توفیق بده تا از زمینه سازان ظهور امام زمان عجّل الله فرجه باشیم.
«لَوْ أَنَّ أَشْياعَنا ـ وَفَّقَهُمُ اللّه لِطاعَتِهِ ـ عَلَى اجْتِماعٍ مِنَ القُلُوبِ فِى الوَفاءِ بِالعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَما تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقائِنا؛
اگر شیعیان و اتباع ما اجتماع و اتّفاق بر وفای عهدی که سابق با حضرت رسول صلّی الله علیه و آله نمودند میکردند از لقای مسرّت بخش ما مأیوس و محروم نمیشدند.» [الإحتجاج علی أهل اللجاج، ج۲، ص ۴۹۹]
🔵 اصحاب با وفای امام حسین علیه السلام به ما شیوه ولایت محوری را آموختند و به بهترین وجه ممکن حق امامت را ادا کردند؛ سیدالشهداء علیه السلام در مورد یارانشان میفرمایند:
🔺 «فَإِنِّی لا أعْلَمُ أصْحَاباً أوْفَی وَ لا خَیراً مِنْ أصْحَابِی»
"بهتر و وفادارتر از اصحاب خودم نمی شناسم..."
🎙 #استاد_رفیعی
#امام_زمان
.
.
👈حواسمون باشه اولین امتحانات سنگین ظهور؛ برائتیه و قلبها باید به این مهم محکمِ محکم باشه.
کمش نزاریم و غفلت نکنیم
مرحوم آیتالله سید محمود مجتهدی سیستانی از جدّشان مرحوم آیتالله سید علی سیستانی، لعنی را به برخی شاگردان خود آموختند و فرمودند:
♻️🔱ختم این لعن بهحدّی کارساز است که وقتی پدربزرگمان این لعن را برمیداشت، گاهی برایش مکاشفه پیش میآمد و ملعون را میدید که در قلادههای آتشین میآید و ضجّه میزند که «سید دست بردار که مرا بیچاره کردی»!
🚩🚩🚩این ختم لعن به کرّات و مرّات برای امور ریز و درشت تجربه شده و در صورتی که با باور قطعی و برائت قلبی گفته شود، تردیدی در نتیجهدادن آن نیست.
👈و اما ختم
«اللّهُمَّ الْعَنْ أبَا الشُّرُورِ وَ أتْباعَهُ، فِی کُلِّ لَحْظَةٍ مِنَ الأزَلِ إلَی الأبَدِ، بِعَدَدِ ما أحاطَ بِهِ عِلْمُکَ»
🛑🛑🛑🛑به نیابت از بزرگان و به قصد فرج مولانا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
( کمش نزاریم و تو این ایام ختم رو چندین بار به قصد فرج داشته باشیم)
.
.
🔰 هرساله وقتی نهم ربیع می رسد، عده ای که از شیعه بودن فقط لعن کردن را یاد گرفته اند ، راه می افتند و در فضای مجازی تا دلشان می خواهد به مقدسات اهل سنت توهین می کنند . در حالیکه اصلا سیره اهل بیت (ع) این نبوده و چنین توصیه ای هم به ما نکردند
👈 می آیند و روایتی را پخش می کنند که امام صادق (ع) در آن فرموده بعد از هر نماز من 4 مرد و 4 زن را لعن می کنم، و این روایت را جواز لعن علنی می دانند!!!
اما دو نکته را فراموش کردند که 1️⃣ اولا خود امام هیچ اسمی از این مردها و زن ها نمی آورد و آن اسامی فقط در ترجمه روایت توسط مترجم آمده ، اگر قرار بر لعن علنی بود، خود امام اسامی را می گفت 2️⃣ ثانیا امام فرمودند در نمازهای خودم، نگفتند در ملاء عام و جلوی همه !!!!
شما هم اگر می خواهی لعن کنی که ما هم اعتقاد به لعن داریم و آن را جزء فروع دین می دانیم، برو در خلوت این کار را بکن، آیا حتما باید لعن علنی کنی و باعث اختلاف بین شیعه و سنی شوی تا ثواب ببری؟
⬅️ می روند کلی روایت دیگر می آورند درباره لزوم لعن ظالمین و غاصبین ولایت و...
👈 در جواب می گوئیم بله ، بر منکرش لعنت !!! مگر ما گفتیم لعن نکن ؟ خود ما بارها زیارت عاشورا می خوانیم و در آن ظالمین به اهل بیت (ع) را لعن می کنیم،ظالمین اعم از بنی عباس و بنی امیه تا آن 3 خلیفه ، اما روایت نگفته برو در جامعه ای که شیعه و سنی زندگی می کنند داد بزن و علنی لعن کن !!!
می توانی در خانه خودت هم لعن کنی
⬅️ حضرت علی (ع) وقتی به خلافت رسیدند ، در آن مدت حدودا 5 سال خلافتشان ، به مردم گفتند حالا که من خلیفه شدم، لعن علنی کنید ؟ امام چنین دستوری داد ؟
در جامعه ای که هم شیعه زندگی می کنند و هم سنی ، در دورانی که دشمن میلیون ها دلار خرج تفرقه بین شیعه و سنی می کند، کدام منطق عقلی می گوید بیا لعن علنی کن و اختلاف بیانداز ؟؟؟
کاری که دشمن را شاد می کند، با کدام منطق دینی باید انجام شود ؟ با کدام قاعده فقهی و اصولی؟
⬅️ باز هم می گوییم، روایاتی که این افراد مدام در حال پخش آن هستند، فقط به لزوم لعن می پردازد، اما دیگر نگفته که شیعیان بروند در اماکن عمومی که صدا به دشمن می رسد، لعن علنی کنند !!!!!
ما هم لعن می کنیم، اما نه به صورتی که علنی باشد و باعث تفرقه شیعه و سنی شود و همچنین باعث سوء استفاده دشمنان
👈 اگر واقعا ادعای شیعه بودن داریم، طوری رفتار کنیم که اهل سنت را به سمت شیعه متمایل کنیم، نه اینکه آن ها را دشمن شیعه کنیم
التماس تفکر
#نهم_ربیع #عید_بیعت
.
بیعت میکنم 🤚🏻.mp3
8.11M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
#استاد_رائفی_پور
✦ من میخوام بیعت کنم با امامم!
✦ بیعت یعنی چی؟
✦ چجوری با امام غائب میشه بیعت کرد؟
✦ چه حقوقی با این بیعت، میفته به گردن من؟
💌 ویژه #عید_بیعت
.
.
آیا شیعیان برای به امامت رسیدن امامی، جشن می گرفته اند؟
دو نوع شادمانی برای به امامت رسیدن امام داریم. یک نوع وقتی است که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، حضرت علی علیه السلام را به عنوان امام معرفی می کند. برای این امر، مراسم داشتیم و امامان هم بر آن و بزرگداشت آن تأکید کرده اند؛ البته جشنی متناسب با عرف زمانة خودش؛ یعنی وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، حضرت علی علیه السلام را به عنوان امام در غدیر مطرح می کنند که یک حالت عمومی دارد، این همراه خودش، جشن دارد؛ تا چند روز افراد به امیرالمؤمنین علیه السلام تبریک می گفتند؛ حتی بعد از این واقعه هم، وقتی کسی خبردار می شد به آن حضرت تبریک می گفت؛ چون پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرموده بودند که حاضران به غایبان بگویند. حاجیانی که به مناطق خودشان برمی گشتند و این خبر مهم را به منطقة خودشان می رساندند، عده ای که تازه خبردار می شدند باز هم به امیرالمؤمنین علیه السلام تبریک می گفتند.
جشن گرفتن در این روز در سیرة علما هم بود است. با اینکه عید قربان و عید فطر از عیدهای اسلامی است؛ اما علاوه بر این دو عید، عید غدیر را بسیار گرامی می داشتند.
اما نوع دوم، آغاز امامت، بعد از شهادت امام قبلی است. سیرة اهل بیت علیهم السلام در این مورد چگونه بوده است؟
اول اینکه طبیعی است که ایشان به مناسبت شهادت امام قبلی، محزون بوده اند. شیعیان نزد امام جدید می آمدند و ابتدا شهادت امام قبلی را تسلیت می گفتند و سپس با امام جدید بیعت می کردند. امام علیه السلام با تعابیر مختلف به اینها می گفتند خوشحال باشید که با ما هستید و شیعیان هم خوشحال بودند که گمراه نشده اند و امام بعدی را شناخته اند و مثلاً هفت امامی نمانده اند؛ به خصوص تا زمان امام رضا علیه السلام که سرآغاز دوازده امامی شدنِ شیعه است؛ یعنی ما هفت امامی و شش امامی داریم، اما هشت امامی نداریم؛ هر کسی امام رضا علیه السلام را پذیرفته است بقیة ائمه را هم قبول کرده و دوازده امامی شده است.
البته اهل بیت علیهم السلام در یک فضای حزنی زندگی می کردند و می فرمودند بنی امیه برای ما عید نگذاشتند؛ بنابراین سیرة آنها بیشتر به تسلیت و حزن متمایل بوده است.
بنابراین با نزدیک شدن به ایام نهم ربیع الاول، آغاز امامت یگانه منجی عالم بشریت و سخن از بیعت با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف؛ برای کسی احساس غریبی پیش نیاید؛ زیرا تجدید عهد و بیعت برای جریان امامت امام علیه السلام چیز جدیدی نیست و با توجه به این که امام این عصر امام مهدی علیه السلام هستند و شیعیان هر لحظه منتظر ظهور ایشان هستند باید در مناسبت های مختلف علاوه بر تجدید پیمان قلبی به دنبال فراگیری وظایف خود در زمان غیبت باشند.
ضمنا اصل بزرگداشت آغاز امامت ولیعصر(عج)، عنوانی عرفی است و ریزبینیهای عقلی درباره آن جایی ندارد. اگر توصیه به جشن میلاد ائمه(ع) یا آغاز امامت، مستقیماً از ناحیه شرع مقدس اسلام بیان شده بود، جای آن بود که برای تعیین آن دقت عقلی میکردیم.
ولی هنگامی که اینگونه بزرگداشتها موضوعی عرفی و جهت احترام و یادآوری ذکر امام زمان(ع) است، باید ببینیم عرف مردم چه روزی را برای آغاز رهبری و امامت قرار میدهد. در عرف اجتماعی تمام ملل، به خاطر احترام به رهبر پیشین، روز بعد از رحلت او، برای رهبر جدید جشن و بزرگداشت گرفته میشود. پس معرفی نهمربیع را به عنوان سالروز آغاز امامت ولی عصر (عج) اشکالی ندارد، همچنان که عالم بزرگ شیعه سید بن طاوس بر این امر تأکید دارد.
سید بن طاوس گوید:
...فيكون ابتداء ولاية المهدي ع على الأمة يوم تاسع ربيع الأول فلعل عظيم هذا اليوم و هو يوم تاسع ربيع الأول لهذا الوقت المفضل و العناية بالمولى الأعظم [المعظم] المكمل.
📚إقبال الأعمال؛ ج2 ؛ ص598
#عید_بیعت