eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.7هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
564 ویدیو
800 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 هشدار مهم به شیعیان! ⭕️ تا قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی، هرکس که گفت امام زمان ظهور کرده، مطابق با روایات صاحب ادعا دروغگو است؛ 🌕 مفضل گفت: آقا! مهدی عجل‌الله فرجه، در کدام سرزمین ظهور می‌کند؟ حضرت فرمودند: «قبل از ظهورش هیچ کس او را نمی‌بیند و بعد از آن، هر چشمی او را می‌بیند. هر کس جز این به شما بگوید، او را دروغگو بدانید.» قَالَ المُفضّلُ يَا سَيدِي فَفِي أَي بُقعَةٍ يَظهَر المَهدِي قَالَ لَا تَرَاهُ عَينٌ فِي وَقتِ ظُهُورِه إِلَّا رَأَتهُ كُلُّ عَيْنٍ فَمَنْ قَالَ لَكُمْ غَيرَ هَذَا فَكَذِّبُوهُ. 📗بحار الأنوار،ج۵۳،ص۱ بر طبق این روایت، ظهور امام زمان علیه السلام یک حقیقت پنهانی نیست که فقط عده کمی از آن آگاهی یابند و اکثریت از آن مطلع نشوند؛ بلکه یک امر جهانی، عمومی و همگانی است که به محض وقوع، همه مخلوقات از آن اطلاع می‌یابند؛ بنابراین هرگونه ادعا از سوی رسانه ها یا در جلسات مخفیانه و میان گروهی خاص و..نمی تواند به ظهور حضرت بینجامد و مسلما ادعا کننده کذاب است ضمنا معرفی امام به جهانیان اعجازگونه است یعنی خبر ظهور ایشان از آسمان توسط حضرت جبرئیل اعلام می‌شود ............. 🟢 چگونگیِ رسیدنِ صدای ملکوتی حضرت حجة بن الحسن «علیهماالسلام» به گوش مؤمنین و اصحاب خاصّ آن حضرت در روز ظهور... در روایتی امام صادق علیه‌السلام در احوالات روز ظهور امام زمان «ارواحنا فداه» فرمودند: حضرت حجة بن الحسن علیهماالسلام میان رکن [حجر الأسود] و مقام [ابراهیم] می‌ایستد و بانگی بر می‌آورد و ندا سر می‌دهد: يَا مَعَاشِرَ نُقَبَائِي وَ أَهْلَ خَاصَّتِي وَ مَنْ ذَخَرَهُمُ اللَّهُ لِنُصْرَتِي قَبْلَ ظُهُورِي عَلَى وَجْهِ الْأَرْضِ ائْتُونِي طَائِعِينَ 🔻ای بزرگان جماعت و ای خواصّ من و کسانی که خداوند، آنان را پیش از ظهورم در زمین برای یاری‌ام ذخیره کرده است! به خواست و رغبت، به نزد من بیایید. فَتَرِدُ صَيْحَتُهُ عَلَيْهِمْ وَ هُمْ عَلَى مَحَارِيبِهِمْ وَ عَلَى فُرُشِهِمْ فِي شَرْقِ الْأَرْضِ وَ غَرْبِهَا 🔹بانگ او به ایشان می‌رسد، در حالی که در محراب‌ها و بسترهایشان در شرق و غرب زمین هستند. فَيَسْمَعُونَهُ فِي صَيْحَةٍ وَاحِدَةٍ فِي أُذُنِ كُلِّ رَجُلٍ فَيَجِيئُونَ نَحْوَهَا وَ لَا يَمْضِي لَهُمْ إِلَّا كَلَمْحَةِ بَصَرٍ حَتَّى يَكُونَ كُلُّهُمْ بَيْنَ يَدَيْهِ بَيْنَ الرُّكْنِ وَ الْمَقَامِ. 🔻و گوش همۀ آنها صدای او را با یک بانگ می‌شنود و به سویش می‌آیند و در چشم به هم زدنی، همگی پیش رویش، میان رکن [حجر الأسود] و مقام [ابراهیم] حاضر می‌شوند. فَیَأمُرُ اللّهُ عز و جل النّورَ فَیَصیرُ عَموداً مِنَ الأَرضِ إلَی السَّماءِ، فَیَستَضیءُ بِهِ کُلُّ مُؤمِنٍ عَلی وَجهِ الأَرضِ، 🔹و خداوند عزوجل به نور، فرمان می‌دهد تا ستونی از زمین تا آسمان برافرازد تا همۀ مؤمنان روی زمین، از آن نور بگیرند. ویَدخُلُ عَلَیهِ نُورٌ مِن جَوفِ بَیتِهِ، فَتَفرَحُ نُفوسُ المُؤمِنینَ بِذلِکَ النّورِ، 🔻و نوری از دل خانه‌اش [کعبه] بر آن حضرت «سلام‌الله‌علیه» می‌تابد و جان‌های مؤمنان از آن نور شاد می‌شود. در حالی که هنوز از ظهور قائم ما اهل بیت «علیه‌السلام» باخبر نشده‌اند. آن گاه این سیصد و سیزده تن به تعداد یاران پیامبر خدا صلی‌الله‌علیه‌وآله در جنگ بدر، صبح گاهان پیش رویش می‌ایستند. 📚مختصر البصائر،ج۱ ص۴۱۷ 📚بحارالأنوار؛ ج۵۳ ص۷ .
. 🌹 پاداش یک گواهی 🌹 حضرت یوسف علیه السلام در کاخ خود بر روی تخت پادشاهی نشسته بود. جوانی با لباسهای چرکین از کنار کاخ او گذشت. جبرئیل در حضور آن حضرت بود. نظرش به آن جوان افتاد. گفت: یوسف! این جوان را می‌شناسی؟ یوسف(ع) گفت: نه! جبرئیل گفت: این جوان همان طفلی است که پیش عزیز مصر، در گهواره به سخن درآمد و شهادت بر حقّـانیّت تو داد. 🌹 حضرت یوسف(ع) گفت: عجب! پس او بر گردن ما حقّی دارد. با شتاب مأمورین را فرستاد، آن جوان را آوردند و دستور داد او را تمیز و پاکیزه نمودند و لباس‌های پر بها و فاخر بر وی پوشاندند و برایش ماهیانه حقوقی مقرّر نموده و عطایای هنگفتی به او بخشیدند. 🌹 حضرت جبرئیل با دیدن این منظره، تبسّم کرد. یوسف(علیه السلام) گفت: مگر در حق او کم احسان کردم که تبسّم می‌کنی؟ 🌹 جبرئیل گفت: تبسّم من از آن جهت بود که مخلوقی در حق تو که مخلوق هستی، بواسطه ی یک شهادت بر حق در زمان کودکی از این همه إنعام و احسان برخوردار شد. حال خداوند کریم در حق بنده ی خود که در تمام عمر، شهادت بر توحید او داده است، چقدر احسان خواهد کرد؟! 📚پندهای جاویدان، ص٢٢٠ .
. ‌ «مَنْ أَحَبَّنَا كَانَ مِنَّا» کسی که ما را دوست داشته باشد از ما می‌شود؛ این را باز کنیم، چرا؟ «مِنَّا» بودن لازمۀ تبعیت است. یعنی وقتی ما از آن‌ها می‌شویم، و با آن‌ها می‌شویم، و به وحدت می‌رسیم که تابع باشیم... تبعیت را می‌طلبد، «فَمَنْ تَبِعَنِی فَإِنَّهُ مِنّی» و ما وقتی تابع می‌شویم که آن‌ها را به خاطرِ خودشان خواستار باشیم و الّا اگر به خاطر خودمان بخواهیم آن‌ها را به دنبال خودمان می‌آوریم تابع نیستیم.. می‌خواهیم ولیّ به دنبالِ خواسته‌های من بیاید! هر جا که با من هماهنگ نشود و در راهِ خواسته‌های من قدم برندارد از او می‌بُرم... یا در دلم؛ لااقل بر او می‌شورم حتی اگر بر زبان نیاورم در دلم متوقع هستم.. که چرا؟... چرا از من رو برگرفته؟ چرا برای کار‌های من قدم برنداشته؟ محبت اگر به خاطر نیاز‌های ما، حاجات ما باشد، حاصلش همان است که به دست می‌آوریم، اگر آن‌ها را؛ به خاطر خودشان بخواهیم به خاطر خودشان دوست داشته باشیم؛ این محبت به تبعیت و تدعیت به معیت آن‌ها منتهی می‌شود! وحدت با آن‌ها را به دنبال می‌آورد. - استادعلی‌صفایی‌حائری -✍ .
. مشترک وَ کاربردی برای خواندن در همهٔ اماکِنِ مقدسهٔ امامزاده ها علیهم السلام عزیز مرتضیٰ و از نَسل رسولی فرزندی از اولادِ زهرای بتولی بر زائرانَت لطف و عطا کن امامزاده ما را دعا کن اُمیدِ دلها،سَیّد و مولا... ای مرقدِ پاکَت پناهِ بی پناهان دعای خِیرَت دلخوشیِ رو سیاهان تابَنده از تو نورِ هدایت امامزاده جانم فدایت اُمیدِ دلها،سَیّد و مولا... شد جلوه گر اَنوارِ غُفران در ضَریحَت بستم دخیلِ اشکِ خود را بر ضَریحَت در حرمِ تو چَشمم بِبارد حسن به یثرب حرم ندارد اُمیدِ دلها،سَیّد و مولا... دارم یقین که وقتِ دفنِ تو در اینجا کَفَن به پیکرِ تو بود،آه و واویلا زهرا به گودال مرثیه دارد چونکه حسینش کفن ندارد مظلوم حسین جان... در مرقدَت گویم به سوز و چشم گریان یاد امام و رهبر و یاد شهیدان امامزاده بِنما دعایی تا که شویم ما کرببلایی مظلوم حسین جان... 👇
◻️ ➖ جلسه‌ی اول ➖ ۱۵مهر ۱۴۰۲ش/ ربیع‌الاول۱۴۴۵ق 🔻 مطالب مطرح شده: ۱. اهمیت دفاع از اهل‌بیت علیهم‌السّلام و معارف شیعی _ روایت امام رضا علیه‌السلام _ روایت امام حسن‌مجتبی عليه‌السلام ۲. اتهام به شرک و مشرک نامیدن بسیاری از علمای و بزرگان، کالای ارزان و فراوان وهابیّت _ کلمات ابن‌تیمیه حرانی در نفی توسّل _ کلمات محمدبن‌عبدالوهاب در نفی توسّل _ کلمات بن‌باز در نفی توسّل _ کلمات هیئت دائم افتای سعودی در نفی توسّل
. 23 ربیع الأوّل 1 ـ ورود علیها السلام به قم در این روز در سال 201 هـ کریمه ی اهل بیت حضرت فاطمه معصومه علیها السلام به قم تشریف فرما شدند که 17 روز قبل از شهادت آن حضرت است. (1) آن حضرت با قدوم مبارک خود این شهر را متبرک گردانیدند، و به در خواست جناب موسی بن خزرج پسر سعد أشعری که از بزرگان قم بود، منزل او را منوّر نموده در آنجا نزول اجلال فرمودند. در همان مکان تشریف داشتند و زن های قم مخصوصاً علوّیات به خدمت آن حضرت می رسیدند و از وجود آن حضرت استفاده می کردند تا بعد از 17 روز از دنیا رحلت فرمودند. عبادتگاه آن حضرت معروف به «ستّیه» در میدان میر قم معروف است. (2) 📚 منابع : 1. نظر به اینکه رحلت آن حضرت در 10 ربیع الثانی است و طبق تصریح کتاب تاریخ قم تألیف حسن بن محمّد بن حسن بن سائب بن مالک اشعری متوفای 378 ق و کتاب انوار المشعشین : ج 1، ص 276 و ج 2، ص 488، آن حضرت 17 روز در قم اقامت گزیده اند، لذا روز 23 ربیع الأوّل سالروز ورود آن حضرت به قم است. 2. بحار الأنوار : ج 48، ص 290، ج 57، ص 219. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◻️ ➖ جلسه‌ی دوم ➖ ۱۶مهر ۱۴۰۲ش/ ربیع‌الاول۱۴۴۵ق 🔻 مطالب مطرح شده: ۱. مسأله اوّل: منشاء اختلاف وهابیت با مسلمین ۲. مسأله دوّم: حیات برزخی _ حیات برزخی در آیات و روایات _ بقره۱۵۴/ آل‌عمران۱۶۹/ یس۲۵/ مؤمن۴۶/ اعراف۷۷/ اعراف۹۱
. 🟧 آگاهی حضرت معصومه (س) از علوم اسلامی؛ از ویژگی های حضرت معصومه(س) آگاهی داشتن به علوم اسلامی و نقل آن برای دیگران است. در فراز یکی از زیارتنامه های ایشان می خوانیم: «السلام علیک یا فاطمة بنت موسی بن جعفر و حجته و امینه» «سلام بر تو ای فاطمه دختر موسی بن جعفر و حجت و امین او» آن حضرت حجت و امانتدار پدرش امام کاظم(ع) بود که در این صورت حجت و امین خدا بوده و حجت و نشانه اسلام و حافظ امانت الهی می باشد و از راویان و محدثان به شمار می آید. به عنوان نمونه می توان به حدیثی که حضرت در سلسله راویان آن می باشد اشاره کرد. علامه امینی می نویسد: فاطمه دختر امام رضا (ع) نقل می کند که دختران امام کاظم، فاطمه(معصومه) و زینب و ام کلثوم گفتند: روایت کرد ما را فاطمه دختر امام صادق(ع) و او گفت روایت کرد مرا فاطمه دختر امام باقر از فاطمه دختر علی بن الحسین از فاطمه و سکینه دختران امام حسین(ع) از ام کلثوم (دختر فاطمه زهرا) و او از فاطمه زهرا(س) نقل کرد که آن حضرت فرمود: «آیا فراموش کردید فرمایش رسول خدا(ص) را در روز غدیر که (به شما) فرمود: هر کس من مولی و رهبر او هستم پس علی مولا و رهبر اوست.» و نیز به علی فرمود: «نسبت تو به من همانند نسبت هارون به موسی است.»(۱) 📚منبع (۱) الغدیر، علامه امینی، ج ۱، ص ۱۹۶ .