هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📜 اشکال مهمی که به حوزههای دانشیِ برخی کشورها وارد است، اين است که خودشان صاحب علم و تکنولوژی نيستند. آنها وقتی صاحب علم و تکنولوژی هستند که بر صفر تا صد آن مسلّط باشند، حتی اگر آن را خودشان توليد نکرده باشند.
آن علم و تکنولوژیای که منطق و فلسفۀ حاکم بر آن در اختیار ما نباشد، در اختیار ما نخواهد بود و ما فقط مصرفکنندۀ آن خواهیم بود، نه صاحب و مالک و واجد آن.
واجدیتِ علم و تکنولوژی به تسلطِ بر آن است و نه مصرفِ آن. در این هنگام است که میتوان از علم و تکنولوژیِ کنونی عبور کرد و تولیدهای جدید دست یافت.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
آقا در مورد ماجرای غزه فرمودند: #آرام_نگیرید
ناآرام بودن معنای مشخصی دارد!
فرق میکند با اینکه کسی بگوید: غزه را فراموش نکنید!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دولت سیزدهم و واقعیت انتشار اوراق
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
975.4K
چه شد که عده ای از درون امت رسول الله، فرزند رسول الله را خارجی دانستند و حکم قتل او را صادر کردند؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
زیبا نیست؟
اسرائیلیها بعد از خوردنِ تلاویو، واکنش نشون میدن!
آمریکا و سعودی و ... میگن ما نبودیم 😂
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
امام خامنهای:
مردم در یک برههای از زمان آمدند به امیرالمؤمنین مراجعه کردند، اصرار کردند، از آن حضرت تقاضا کردند که خلافت را بپذیرد و به اجماع امت تقریباً، امیرالمؤمنین انتخاب شد به "خلافت و ولایت امر". این هم یکی از آنجاهائی است که انتخاب مردم نافذ است. لذا همان طوری که در روایاتی که عرض کردم و شنیدید، امیرالمؤمنین استناد میکند برای اثبات خلافت خود به مراجعهی مردم، به قبول مردم، به بیعت مردم، به اینکه مردم او را خواستند و از او تقاضا کردند و با او بیعت کردند؛ به این چیزها استناد میکند. اگر اینها حجت نبود، اگر از نظر خود امیرالمؤمنین معتبر نبود، ولو از نظر خصم معتبر است، امیرالمؤمنین این را به خصم نمیگفت، به خود مردم نمیگفت که شما بروید سراغ دیگری، دیگری را انتخاب کنید. نمیگفت چون شما من را انتخاب کردید، چون اصرار کردید، من قبول میکنم. پس در اسلام برای انتخاب مردم و گزینش مردم و سرسپردگی مردم به یک ولی امر، یک اعتبار قطعی و حقیقی در یک چنین موردی هم معین شده!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
📣 روزنامههای أموی
بازنمایی امروزی از جریان رسانهای پس از عاشورای ۶١ ه.ق
مطلب کامل
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
📣 روزنامههای أموی
بازنمایی امروزی از جریان رسانهای پس از عاشورای ۶١ ه.ق
🔺در طول تاریخ رسالت اصلی رسانههای بزرگ، روایتگری جریانهای قدرت بوده و هست. موضع این رسانهها برخلاف ادعای «بیطرفی و روایت هستها»، «روایت سوگیرانۀ تعیینی» است. روایتهایی که در رابطۀ کارگر-کارفرمایی، از سوی جریان قدرت و ثروت تعیین میشود و رسانه بواسطۀ این وابستگی موظف به بازگویی آن است تا از این طریق تصویر مدنظر جریان قدرت و ثروت در ذهن مردم شکل گیرد و برای پیشبرد گامها و اهداف بعدی از آن بهره جویند.
جریان قدرت با تجربه خود به درستی آموخته است که برای بقای خویش بیش از آنکه به «مدیریت امور» نیاز داشته باشد، نیازمند معجزۀ «مدیریت افکار عمومی» است. تا جایی که قربانیان و متضرران سیاستهای جریان قدرت تبدیل به مدافعان و حامیان همانها میشوند و تا جایی که این ناآگاهی یا خطای شناختی ادامه یابد جریان قدرت بر این مسند باقیست.
اما از سوی دیگر چون حیات و امتداد این جریانهای بزرگ رسانهای کیسههای زر بوده و هست، با مرگ کارفرما و زوال جریان قدرت به سرعت خاموش میشوند.
این رسانهها چندصباحی حق و باطل را در هم آمیزند و مایۀ اختلال یا انحراف در درک حقیقت میشوند اما آنچه دوام و بقا دارد و با تمام فراز و فرودها جاودانه میماند، روایت حق است که بدون انگیزههای مادی سینه به سینه و نسل به نسل منتقل میشود و حتی اگر کم فروغ شود ولی خاموش نمیشود.
تراث و گنجینه عظیمی که امروزه با نام «روضه» شناخته میشود، در اصل روایت ماندگاری است از نقطه درست و زاویه دید صحیح در واقعه حماسی کربلا. روایتی است از آنچه رخ داده نه آنچه از سوی قدرتها بازگو شده.
نقشآفرینی رسانهای حضرت زینب و حضرت سجاد و کاروان اسراء سلام الله علیهم، خط بطلانی بر خط خبری و موج رسانهای آن روزهای جریان قدرت در کوفه و شام بوده و آنچه برای آیندگان ثبت و ماندگار شد، همین روایت اسراء و دربندکشیدهها بود نه روایت جریان قدرت.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
از ۸۸۵ همت تعهدات باقی مانده از انتشار اوراق، ۲۶۸ همت مربوط به دولت سیزدهم و مابقی یعنی ۶۱۷ همت مربوط به بدهی های برجای مانده از دولت یازدهم و دوازدهم است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ زدن سایبان از نجف تا #کربلا برای پیاده روی #اربعین توسط موکب داران عراقی
معجزه تعاون کوچک مقیاسها...
هیچ دولت و بخش خصوصی "توان" و "انگیزه" انجام چنین کار بزرگی را ندارد.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
یا رب المربوبین...
این روزها با استماع سخنرانیهای حجتالاسلام و المسلمین استاد قنبریان و منبرهای آیتالله میرباقری احساس میکنم دوباره میتوانم مسلمان شوم...
این روایت "نو" و "ناب" از اسلام را همه تشنهاند.
سعی میکنم به اندازه توانم ساقی شوم.
شما هم اگر میتوانید در این سقایت کمک کنید.
سخنرانیها رو گوش دهید و از آنها تولید محتوای رسانهای کنید.
از نوشتن یک جمله و یک پاراگراف گرفته تا ساخت کلیپ صوتی و تصویری و فرآوریهای دیگر...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺محسن قنبریان: ایده تبعیض مثبت در شورای راهبردی اساسا غلط است
مدرس حوزه در #حسینیه_دانشجو مطرح کرد:
🔺ایده تبعیض مثبت که آقای ظریف مطرح کردند را از اساس غلط میدانم که این موضوع هم توسط متفکران مغرب زمین نقد شده و اندیشمندان خودمان نیز با آن موافق نیستند.
🔺تبعیض بد است، منفی و مثبت هم ندارد. اگر میگویید اقوام، زنان یا اصنافی در حقشان اجحاف شده باید برای آنها مطلبه حق کرد و حقشان را به نسبت جمعیتی که دارند بدهید و این عین عدالت است و به آن تبعیض مثبت یا منفی نمیگویند.
🔺تبعیض مثبت یعنی در شرایط مساوی یک کسی را به یک دلیلی ترجیح بدهی و خود این موضوع دوباره تکرار چرخه تبعیض در جامعه است.
🔺فلان مذهب یا فلان فرقه که رسمی و مورد احترام هستند باید حقشان در حد قانون داده شود، ولی نباید طوری باشد که آنچیزی که رسمی و اکثریت است دیگر فاقد ارزش است و این خلاف عرف همه دنیاست.
🔺آیا این به این معناست که اکثریت حق دارد حقوق اقلیت را نادیده بگیرد؟ خیر!
🔷@snn_ir