صدای ما که به جایی نمیرسد ولی در این فتنه مهسا و فتنه مسمومیت که برای القای "ظلم حاکمیت در ایران به زنان" است، انتخاب #سخنگوی_زن برای وزارت خارجه، پاسخ موثری به پروپاگاندای رسانه ای دشمن است
پاسخ علامه طباطبایی به جوانی که دستورالعمل خواسته بود:
هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنی سوره #حدید و #حشر و #صف و #جمعه و #تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سوره حشر را بخوانید و بعد از ۲۰ روز حالات خود را برای بنده بنویسید
برای تقویت ذکر تا چهل روز، روزی هزار مرتبه طرف صبح با توجه تام کلمه طیبه لااله الاالله بگویید
از #اندیشمند تا #سلبریتی
به قلم حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن حسنی
🔹جریان اپوزیسیون بدون اندیشمند نیست. کسانی چون سروش، سید جواد طباطبایی و کدیور اندیشمندان اپوزیسیون هستند. اما چرا به جای آنها، لمپنهایی مانند رضا پهلوی، علی کریمی، مصی و مانند آنها را به عنوان رهبر انتخاب میکند؟
🔹در دورهی دوم خردادیها، اپوزیسیون در پی این اندیشمندان خود رفت. اما در برابر آنها اندیشمندان مذهبی بلافاصله برخاستند. اندیشه در برابر اندیشه قرار گرفت. جریان انقلابی در برابر چنان اپوزیسیونی، طرحهایی مانند طرح معرفت و طرح ولایت را راه انداخت و به بالا بردن سطح عقلانیت جامعه پرداخت. البته جریان اپوزیسیون هم به ترویج عقلانیت مد نظر خود پرداخت. نتیجهی این تقابلها بالا رفتن سطح عقلانیت جامعه بود. این نکته خیلی مهم است. جامعهای که سطح #عقلانیت بالایی دارد، قوی میشود و البته به عقلانیت برتر رو میآورد، این جامعه برای غرب خطرناک است.
🔹چارهی غرب چیست؟ ایجاد جامعهای که مردمش فرق شتر نر و ماده را درک نکنند. تصورم این است وقتی معاویه به امیرالمؤمنین علیه السلام پیغام داد با صدهزار نفر به جنگ تو میآیم که فرق شتر نر و ماده را نمیدانند، آن بزرگوار کربلا را دید. غرب از ایران چنین جامعهای میخواهد. پس رهبر لمپن انتخاب میکند. در برابر این لمپنها اندیشمندان ما حرفی برای گفتن ندارند، چون چیزی از سنخ اندیشه در میان نیست. ما هم ناچاریم در برابر این افراد، سلبریتیهای انقلابی را مطرح کنیم. آن وقت نگاه مردم، چه انقلابی و چه ضدانقلاب، به سلبریتی است که حامل هیچ اندیشه و عقلانیتی نیست. نتیجه در هر صورت باخت ایران اسلامی است.
🔹راه #چاره ما چیست؟ بخش اصلی جهاد تبیین به #تقویت_عقلانیت جامعه اختصاص یابد. این که فلان مطلب دروغ است و بهمان مطلب تحریف، نکتهی درجه دومی است. نکته این است که جامعه قبول کند عاقل باشد. اگر این کار انجام نشود، دائماً باید ثابت کنیم که نظام نمیتواند عامل مسمومیت دختران باشد!
پرسش: طلاب در ایام تبلیغ رمضان برای بالا بردن سطح عقلانیت جامعه چه میتوانند بکنند؟
@h_derang
از سلبریتی-سخنران تا عالم-سخنران
🔹اگر زمام سخنرانی دینی در دست سلبریتی-سخنران ها باشد، در نزاع سلبریتی ها، در نهایت از رقابت با اصل جنس باز می مانند و مخاطبان خود را تحویل رقیب می دهند
🔹اما اگر جریان سخنرانی دینی در دست عالم-سخنران باشد، جبهه دین موفق خواهد بود؛ کما اینکه در ابتدای انقلاب نیز با رهبری یک فقیه فیلسوف و سخنرانی های عالمانه شهید مطهری، آیت الله خامنه ای، آیت الله طالقانی، شهید دستغیب، استاد فلسفی، شریعتی و ... پیش رفت
🔹امروز هم پس از فقدان بزرگانی چون آیت الله مصباح یزدی، استاد صفایی حائری، استاد فاطمی نیا، حضور عالمان سخنوری همچون استاد رحیم پور ازغدی، استاد میرباقری، استاد عابدینی و ... امیدوارکننده است.
◽️پی نوشت:
-استاد پناهیان حرف های عمیق دینی را آن چنان هنرمندانه مطرح می کند که گذشته از ذهن، عمیقا بر جان مخاطب بنشیند و این راز مظلومیت اوست.
-ارتقای عقلانیت مخاطبان، قاتل سلبریتی-سخنران ها است!
نوشته بود:
"نیمه دهه هشتاد به بعد، همانقدر که رفته رفته کتابها جای خود را به موبایلها داد، منابر و صندلیهای سخنرانان و اندیشمندان نیز جای خود را به #شومن ها و افرادی داد که تنها با کنار هم چیدن #حرفهای_جذاب و #جنجالی توانستند خود را حتی در مجامع فکری و تشکلهای دانشجویی غالب کنند."
"جریان انقلابی برای برونرفت از وضعیت و گرفتار نشدن در گرداب شومنیسم و اطلاعات ضداندیشهای، نیازمند بازگشت به رگ و ریشه و تبار #حسینیه_ارشاد ی و #مسجد_کرامت ی خویش و پرورش و معرفی انسانهایی در طراز آیتالله مطهری و ... است و نهادهای حامی شومنها باید سراغی از متفکران عصر حاضر بگیرند و تریبون را در اختیار آنها قرار دهند."
برایم سوال بود که چرا رهبری می گویند جهاد تبیین و نمی گویند جهاد اقناع
ظاهرا از خوف این است که شومن ها راهبران فکری جامعه شوند و متفکران جا بمانند و عقلانیت جامعه افول کند
به روز رسانی مهم «پیام رسان ایتا» از طریق کافه بازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.eitaa.messenger&ref=share
✅ ختم قرآن برای مادر امام عصر(عج)
🔹استاد پورسیدآقایی:
آیت الله فاضل لنکرانی(ره) به بنده گفتند: هر وقت مشکلی برایم ایجاد می شود، یک ختم قرآن نذر می کنم برای مادر امام زمان (عج)، مشکل حل می شود، حتی گاهی قبل از اتمام ختم.
(برنامه آفتاب شرقی، ۱۴۰۱/۱۲/۱۶)
حکومت اسلامی مردم را به #فکر_کردن دعوت می کند
(پوستر انتخابات ریاست جمهوری، سال ۱۳۶۰)
"اولین کار پیامبر مکرم(ص) اثاره عقل است، برشوراندن قدرت تفکر است؛ قدرت تفکر را در یک جامعه تقویتکردن. این، حلال مشکلات است" (آیت الله خامنه ای)
پی نوشت:
جهاد تبیین باید مبتنی بر رشد #تفکر و #عقلانیت جامعه باشد، نه هیجان و اتهام زنی و ...
✅ کاربران شبکه های اجتماعی سطحی می شوند
🔹شبکه های اجتماعی به دلیل سرعت و حجم بالای اطلاعات، مانع از تفکر عمیق مخاطب می شوند و به تدریج او را سطحی می کنند
🔹شبکه های اجتماعی، متناسب یک جامعه پست مدرن هستند و استفاده از این رسانه ها برای انتقال معارف عمیق دینی، از باب جبر زمانه است و نه بهترین رسانه بودن
🔹در مقابل، رسانه ی کتاب (و در رتبه بعد مجله و روزنامه و حتی در رتبه های خیلی بعدتر، مرحوم وبلاگ) تفکرگرا هستند و باعث رشد عقلانیت در جامعه می شوند
🔹مثلا مخاطب اندیشه ورز کتاب، باور نمی کند اقدام تروریستی شیراز یا #مسمومیت کودکان، کار حاکمیت باشد؛ اما مخاطب سطحی شده شبکه های اجتماعی، به راحتی این سخنان سطحی را باور می کند.
◽️کتاب مرتبط: "کم عمق ها (اینترنت با مغز ما چه می کند؟)" ، نوشته نیکلاس کار
اَللَّهُمَّ أَمْتِعْنَا بِأَسْمَاعِنَا وَ أَبْصَارِنَا وَ قُوَّتِنَا مَا أَحْيَيْتَنَا وَ اجْعَلْهُ الْوَارِثَ مِنَّا
خدايا ما را به گوشهايمان و ديدگانمان و نيرويمان تا گاهي كه ما را زنده مي داري بهره مند گردان، و آن را وارث ما قرار بده
دعای پیامبر اعظم ص در نیمه شعبان (مفاتیح)
✅ #کوک_چهارم
🔹یک روز بعد از پایان کلاس شرح مثنوی، استاد #علامه_جعفری فرمودند:
🔹من خیلی فکر کردم و به این جمع بندی رسیده ام که #رسالت ۱۲۴ هزار #پیغمبر در یک جمله خلاصه میشود و آن «کوک چهارم» است!
🔹جمع مریدان مثل من با چشمانی گرد پرسان بودند که «کوک چهارم» چیست؟!
🔹علامه با آن لهجه شیرین توضیح میدهند که:
کسی کفشش را برای تعمیر نزد کفاش میبرد. کفاش با نگاهی میگوید این کفش سه کوک میخواهد و هر کوک مثلا ده تومان و خرج کفش میشود سی تومان. مشتری هم قبول میکند. پول را میدهد و میرود تا ساعتی دیگر برگردد و سوار کفش تعمیر شده بشود.
🔹کفاش دست به کار میشود.کوک اول.کوک دوم و در نهایت کوک سوم و تمام ...اما... اما با یک نگاه عمیق در مییابد اگرچه کار تمام است ولی یک کوک دیگر اگر بزند عمر کفش بیشتر میشود و کفش کفشتر خواهد شد.
🔹از یک سو قرار مالی را گذاشته و نمیشود طلب اضافه کند و از سوی دیگر دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نزند... او میان نفع و اخلاق، میان دل و قاعده توافق، مانده است. یک دوراهی ساده که هیچ کدام خلاف عقل نیست.
🔹اگر کوک چهارم را نزند هیچ خلافی نکرده. اما اگر بزند به رسالت ۱۲۴ هزار پیامبر تعظیم کرده... اگر کوک چهارم را نزند روی خط توافق و قانون رفته اما اگر بزند صدای لبیک او آسمان اخلاق را پر خواهد کرد. دنیا پر از فرصت #کوک_چهارم است و من و تو کفاشهای دو دل...
◽️(به نقل از بهمن حبشی از شاگردان استاد علامه جعفری)
@h_derang