📸 #عکس_نوشت | مرحوم آیت الله بهجت (رضوان الله علیه) به مناسبتی فرمودند: این صحیح نیست که ما از اول با یک نفر سنی مذهب درباره مسائلی که موجب ناراحتیشان می شود با شدت و حدت بحث کنیم.
#وحدت
🆔 @h_falahati
💠 من وقف شیعه و سنیام
🔰 من از آن زمان که [جایگاه] خودم و مسئولیتم را در این امت شناختم، وجودم را بهطور یکسان وقف شیعه و سنی و عرب و کُرد کردهام؛ زیرا من از رسالتی دفاع کردم که همۀ آنها را متحد میکند و از عقیدهای دفاع کردم که همۀ آنها را دربر میگیرد و تاکنون هرگز در اندیشه و وجودم جز برای اسلام نزیستهام؛ اسلامی که راه رهایی و هدف همه است.
🔰 پس ای برادر و فرزند سنیمذهبم! من به همان اندازه با توام که با برادر و فرزند شیعیام هستم. من به همان اندازه با هر دوِ شما هستم که شما با اسلام هستید…
🔰 طاغوت و یارانش میکوشند تا به برادران اهل تسنن اینچنین القا کنند که مسئله، مسئلۀ شیعه و سنی است؛ تا از این رهگذر، اهلسنت را از میدان نبرد حقیقیشان بر ضد دشمن مشترک بیرون کنند.
ولی ای فرزندان علی و حسین! و ای فرزندان ابوبکر و عمر! من میخواهم به شما بگویم که نبرد، بین شیعیان و حکومت سنی نیست…
🔰 علمای شیعه نیم قرن پیش فتوا دادند که جهاد برای حکومت سنی که پرچم اسلام را به دوش دارد، واجب است و صدها هزار نفر از شیعیان به میدان جنگ شتافته و بهراحتی برای حفظ پرچم اسلام و برای دفاع از حکومتی سنی که بر اساس اسلام بهپا شده بود، خونشان را دادند.
📚 کتاب بارقهها، صفحه ۳۸۴
🆔 @h_falahati
همین ها عامل اغتشاش در ایران است!
اسرائیل از مقاومت ایران بخاطر استقلال و زورناپذیریش ناراحت است!
حزب الله هم از حقوق خود دفاع می کند و زور نمی پذیرد!
اینها یعنی مسلک امام حسین ع!
برای همین اغتشاش می کنند.
🆔 @h_falahati
فراتحلیلی بر نظرات موافق و مخالف فیلترینگ.pdf
120.6K
🔰فراتحلیلی بر نظرات موافق و مخالف فیلترینگ
🔻یکی از مسائل بحثبرانگیز این روزهای کشور، در میان خواص و عوام مردم، مسئله فیلترینگ است. به ویژه فیلترینگ اینستاگرام.
🔻دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی، آمایشی در نظرات موافق و مخالف نخبگان حوزوی و دانشگاهی و مدیریتی صورت داده و در نهایت دیدگاه خود در این رابطه را بیان کرده است.
📄دعوت میکنیم از عزیزان که این گزارش را مطالعه بفرمایید.
#فراتحلیل
#فیلترینگ
#اینستاگرام
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @h_falahati
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» میکرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
🆔 @h_falahati
چقدر تکرار کنیم در جلسات مذهبی نباید کینهورزی را تشدید کرد؟
🔹رهبر انقلاب: امروز ملّت ایران به این آگاهی رسیده که بداند مصلحت آینده کشورش بستگی به اتّحاد اسلامی با ملّتهای مسلمان و با کشورهای دیگر دارد. البتّه کسانی سعی میکنند اختلال ایجاد کنند.
🔹مصلحت دشمن این است که ما را از هم جدا کند. به یک کشور حمله کند . از کشور دیگری یارگیری کند.
🔹اگر خدایناکرده جلسات ما وحدتشکن باشد، این فرصت را از دست دادهایم. اگر مضمون حرفهای ما جوری باشد که دشمنان ما را در هدفهایشان موفّق بکند، ما این نعمت الهی را تبدیل به نقمت کردهایم.
🔹هر مجموعهای و هر دولتی که فریب این توطئه بزرگ را بخورد و غرق در این قضیّه شود قطعاً به حرکت و به نظام اسلامی و بخصوص به کشور ما ضربه خواهد زد.
سخنان رهبر انقلاب در سالهای ۹۲ و ۹۳
@Farsna - Link
🖊این بازخواست از مجموعه رسمی اداره حوزه وجود دارد که چرا منبری ها و بعضا اساتیدی در مراکز به اصطلاح تخصصی کلام یا وهابیت شناسی وجود دارد که نفرت و روشنگری نسبت به این فرقه های انحرافی را به تمام عالم اهل سنت توسعه می دهند و تخم نفرت و کینه و بی احترامی و سب و لعن را به اسم برائت در دل طلاب جوان و مذهبیون می کارد!!
این مراکز بویی از حاکمیت دینی یا سایر بخش های معارف اسلامی نبرده اند یا ترجیح می دهند با این لجاجت کیان اسلام را در معرض خطر قرار دهند!!
#وحدت_اسلامی
🆔 @h_falahati
🔰 توصیه مهم رهبر انقلاب خطاب به روسای قوا و مدیران کشور:
👈🏻 هدف دشمن مشغول کردن مسئولان با مسائل روزمره است / همه وقت و تمرکزتان را بر روی کارهای اساسی و پیشرفت کشور بگذارید
🔻مراقب باشید حواستان با این چیزها [حوادثی مثل اغتشاشات اخیر] پرت نشود، از کارهای اصلی نمانید. یکی از این اهداف دشمن همین است که حواس مسئولین و مدیران و موظفین کارهای اساسی را پرت کنند، مشغول کنند به این چیزهای روزمره.
🔹 حواستان پرت نشود. کارهای اساسی را انجام بدهید. مسئولیتهایی که برعهده گرفتید، چه مربوط به داخل کشور، سازندگیهای بزرگ، کارهای بزرگ، قانونگذاریهای کارآمد، کارهای مهم قضائی یا کارهایی که مربوط به خارج از کشور است، سیاستهای خارجی و ترتیباتی که وجود دارد، اینها را مواظب باشید لنگ نشود.
🔺 حواستان به این حوادث جزئی در مقابل چشم منعطف نشود به طوری که از کارهای اصلی باز بمانید. یکی از اهداف دشمن همین است که مسئولین را با این چیزها مشغول، سرشان را گرم کند، مشغول کند، از کار اصلی باز بمانند. انشاءاللّه این جور نخواهد شد. مسئولین به کارهای خودشان خواهند رسید. همهی وقت را بگذارید برای کارهای اساسی کشور و کارهای پیشرفت کشور. ۱۴۰۱/۷/۲۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🆔 @h_falahati
۱۲۰ سال پیش حافظیه
🔹این بارگاه فلزی در سال ۱۲۸۰ به دستور دومین پسر مظفرالدینشاه، شعاعالسلطنه که حاکم فارس بود ساخته شد. طراحی و نصب این ضریح را استاد کمالالملک، علیاکبر مزینالدوله برعهده داشت.
در تقویم ایران ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است
@Farsna
🖊حتی فرهنگ این کشور هم مدیون انقلاب اسلامی است!
🆔 @h_falahati
گفتید مرزبندی!؟
هم با جبهه حق مرزبندی می کنید و هم با جبهه باطل؟!
یا حق و باطلی نیست؟ پس حیرانید!
یا خودتان را حق می دانید! خب چرا به میدان نمی آیید؟!
گمراهی یک شیوه و منش زندگی است یک حادثه نیست!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨#مهم/ صحبتهای قابل تأمل «احسان رستگار» منتقد سینما درباره نقش عدهای از سلبریتیها در نفرت پراکنی علیه کشور و سوءاستفاده از امکانات کشور
🖊 سوال این است که چرا حالا!
مسوولان موظف بودند این افراد را بدون خونریزی درمان کرده و حذف کنند!
چهره کردن لمپن ها و بی ارزش ها و سپس افشاگری کاری عاقلانه نیست!
در این شرایط باورپذیر هم نیست.
امید که درس بگیرند. هرچند برخی از آن مسوولان مانند ضرغامی به رفتارهای احمدی نژادی طور روی آورده اند و نشان می دهند که آنها خودشان مقصر بوده و دست اندرکار این شرایط هستند!!
جملات آخر کارشناس خیلی مهم است. سیاست گذاری های فرهنگی و سیاست های اعمالی مشخصی با هنرمندان در کشور وجود ندارد!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند جمله با پدر «مهسا امینی»
▪️کاش زودتر همهی واقعیت را میگفتید و جان جوانان را به خطر نمیانداختید
🔹شب گذشته فیلم حضور پدر مهسا امینی در بیمارستان و بر بالین وی منتشر شد. مشخص شد که در همان ۲ روز اول مقامقضایی از آقای امینی میخواهد بدن دخترش را بررسی کرده و ببیند آیا آثاری از ضرب و شتم بر روی آن وجود دارد یا نه؛ که پدر وی وجود آثار ضرب و شتم را رد میکند.
🔹آیا بهتر نبود پدر مهسا بعد از درگذشت دخترشان، از همان ابتدا به جای انکارهای بلاوجه و برخی کذبگوییها، مواردی که در فیلمِ گفتهبودند را بیان میکردند؟
🔹در اینصورت شاید بخش مهمی از این اتفاقات در این بیش از ۲۰ روز گذشته رخ نمیداد و جان انسانهای دیگری گرفته نمیشد و خانوادههای بیشتری عزادار نمیشدند.
🔹در اینمیان رسانههای ضد ایران با موجسواری بر ماجرای فوت مهسا امینی و با برانگیختن احساسات مردم و با استفاده از عوامل خود در داخل، دست به اقدامات امنیتی و آشوبگرایانه زدند.
🔹مردم ایران حق دارند از آقای امینی بپرسند که اگر دختر شما عزیز بود که حتماً همینطور بود، آیا برای جان دیگران همینقدر دغدغه قائل بودید؟
tn.ai/2787312
@TasnimNews
🖊مگر چون ایشان پدر مهسا امینی است و خونش رنگین تر است باید چشم روی جرایم او بست!!
حتما باید بخاطر تحریک مردم و خونهای ریخته شده از خانواده او و این مرد بی مسوولیت و بی فکر بازخواست شود. حتما مدعی العموم باید وارد شود.
مگر کارهای حقوقی با ادبیات خاله بازی حل می شود!
#فتنه_حجاب
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی ١٢ دقیقهای از یک جلسه مهم
⭕️ بین اعضای کمیسیون پزشکی قانونی، پدر و وکلای مهسا چه گذشت؟
#جهادتبیین
#بصیرت
🖊 همه تناقض ها و خلاف گویی های خانواده امینی؟!
با این خانواده باید برخورد شود.
#مطالبه
🆔 @h_falahati
.
♦️محمد علی ابطحی (معاون و رئیس دفتر خاتمی در دولت اصلاحات) گفته : "وقتی جامعه مدنی ضعیف شود، سیاست به کف خیابان میآید".
🔹شاید هم وقتی فلان سیاستمدار، سطح درگیری و دغده اش، ارتباط نامتعارف با خبرنگار زن باشد و موجب آزار شود، اوباش و اشرار هم خیال برشان می دارد که کف خیابان برای همان سبک زندگی مبتذل و بی چهارچوب، نظریه و نسخه سیاسی بپیچند.
محمد ایمانی
🖊در عکس محتوای پیامک عاشقانه و ابراز علاقه ابطحی دیده می شود و در پیام توییتری این خانم هم آمده که این مثلا روحانی شعر با محتوای اروتیک فرستاده است!
اینها این قدر لمپن، بدون مرز و بدون تقید زیست می کنند روشن است که وقتی مخفیانه این رفتارشان است کف خیابان دنبال چه می گردند!
#فتنه_حجاب
#مرض_اصلاحات
🆔 @h_falahati
⁉️ سه اشتباه بزرگ خواص در حوادث اخیر!
💠 رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح فرمودند «در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.» اما اشتباه خواص در این اغتشاشات و تحولات شبیه این چه بوده و هست؟
🔹 تقلیل سطح منازعه: یکی از اشتباهات برخی خواص جامعه ما در اینکه سطح منازعه کجاست؟ و دعوا بر سر چیست؟ به خطا می افتند. لذا بخشی از علت گفتن این عبارت که «دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست.» ناظر به همین اشتباه خواص است.
🔹 لاک پشت روایت ها: در جنگ روایت ها کسی پیروز است که جذاب ترین و سریعترین روایت را دارد. اما بدون تعارف باید گفت روایت های ما کلیشه ای و خسته کننده است و یا دیرهنگام مانند نوش داروی پس از مرگ سهراب. بخشی از این هم حاصل نشناختن تغییر ذائقه جامعه است. اینکه در این حوزه چه باید کرد نیازمند بحث مفصل است.
🔹 شترسواری دولا دولا: اشتباه دوم خواص ما عدم موضع گیری سریع و صریح است، در اغتشاشات و تحولات این چنینی یا موضع نمی گیرند یا بعلت ترس از کاهش محبوبیت یا بازخورد منفی در فضای مجازی و حقیقی دوست دارند موضع دوپهلو بگیرند و دولا دولا شترسواری کنند.
✍ یعقوب ربیعی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥براندازی؛ شغل پردرآمد این روزها!!
🔸️در کنار همه ویدئوهایی که این روزها در توییتر و اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی در دسترس من و شماست و مفاهیم پیدا و پنهان خود را عرضه میکند، این صحبتها را هم باید شنید. صحبت هایی که میتوان گفت توصیف دقیقی است از بخشی از آنچه زیر پوست فضای مجازی میگذرد. آدمهایی که به شما خوراک فکری و مهمتر از آن فعالیت سیاسی و حتی امنیتی پیشنهاد میدهند، بعضا کوچکترین سواد سیاسی که ندارند هیچ، بیشتر به دنبال روی موج سوار شدن و از کشورهای خارجی «فاند» گرفتن هستند! عقلتان را دست هرکسی ندهید که خلاصه این روزها براندازی به قول این کارشناس بیبیسی و اینترنشنال شغل شده. مفهوم براندازی که میدانید چیست؟ اساسا با اعتراض و انتقاد و این چیزها فرق دارد. براندازی این روزها مساوی پاره پاره کردن ایران است
🗂منبع: دانشجو
#مسائل_ایران
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#اعتراضات #اغتشاشات #اپوزیسیون #برانداز #مخالف_نظام #بی_بی_سی #اینترنشنال #شغل_خانوادگی #رسانه
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ لیبرالیسم خطرناک است!
آری برادر لیبرالیسم نمی گذارد بیاندیشیم!
با استبداد، رای خود را به همگان حتی به زور می خوراند!
معتقد به گفتگو و تبادل نظر نیست و فقط می گوید رای من صحیح است.
🆔 @h_falahati
فرایند ساماندهی شهرت (1).mp3
10.86M
🎧 آیتالله میرباقری | فرایند ساماندهی شُهرت و ناموَری در تمدن مادی و تمدن دینی
🔹 چه طرح جامعی دارید که رسانه، در خدمت طرح کرامت قرار گیرد نه طرح استعلا؟
🔹 ما در مقابل رسانه و تکنولوژی مجبور و دستبسته نیستیم و قدرت تغییر و استحالۀ آن را داریم، ولی به هر حال، رسانه هم فرهنگ و اقتضائات خودش را بر ما تحمیل میکند. رسانۀ موجود، با همین سلبریتیگری موجود همبافت است و حس شهرتطلبی مادی را بالفعل میکند.
باید تغییر و تصرفی در رسانه ایجاد شود تا جنس دیگری از شُهرت را ایجاد کند.
🔹 تمدن غرب چگونه شهرت را ایجاد و مهندسی میکند و چگونه آن را به یک عامل اثرگذار در توسعه مادی تبدیل میکند؟ ما هم در مقابل، باید طرح بزرگ دیگری بریزیم. با موضعگیریهای کوچک نمیتوان با طرح بزرگ دشمن مقابله کرد. ما باید نقش زیرساختها و دستگاههای پمپاژکننده و اقامهکنندۀ این فرهنگ را بشناسیم. باید مشخص کنیم که برای تغییر مسیر شُهرتطلبی مادی و استحالۀ آن در فرهنگ ناموَری چه فرایندی باید طی شود.
#رسانه
#نظریه_رسانه
#سلبریتی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقای امجد امینی برای چی به این وضوح دروغ گفتید؟
این فرد باید محاکمه شود اینها بی عدالتی است #مطالبه داریم چرا با جان مردم بازی کردید!!
رافت اسلامی معنی ندارد آبروی نظام جان مردم مهم است چرا به بازی گرفته می شود!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ هشتگ سازی و انقلاب رباتیک
💢 ببینید چگونه تولید محتوای این روزها #بزرگنمایی میشود.
🔹 بنگاه خبری CNN گزارشی درباره #جنگ_روایتها علیه ایران در شبکه های اجتماعی و توسط کمپینهای معترض به حکومت تهیه کرده که نتیجه جالب آن را ببینید ...!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️توصیه های معنوی استاد شهید مطهری(رحمة الله علیه)
🔹بخش کوتاهی از سخنرانی ایشان تحت عنوان:
«اهداف روحانیت در مبارزات»
🆔 @h_falahati
⭕️ والدین آشوبگران را بشناسیم!
🔹 علی لاریجانی:
باید درباره قانون حجاب همانند قانون ممنوعیت ماهواره رفتار شود.
گفته میشود اگر به موضوع حجاب توجه نشود، قضیه «آندلس» رخ میدهد، من فکر میکنم این مطلب درست نیست!
نباید کاری کرد که مسئله حجاب، جنس حکومتی پیدا کند. سوال این است آیا حکومت در این امور باید دخالت کند؟
❇️ به نظرحضرت امام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی و مبنای نظریه ولایت فقیه، اقامه احکام شریعت است!
❇️ رهبر انقلاب (دی ماه ۱۳۹۷):
نمیتوانیم مسئلهی حجاب و عفاف را در عداد مسائل مهم دیگر کشور قرار بدهیم. این مسئله بالاتر از آنهاست.
▪️به تفاوت و فاصله آشکار و عمیق دیدگاه لاریجانی با نظر حضرت امام و رهبر انقلاب در خصوص مسئله این روزها دقت کنید!
▪️ دیدگاه لاریجانی درباره نسبت حکومت اسلامی با احکام شریعت و اجرای این احکام را "سکولاریسم" میگویند!
(سکولاریسم یعنی حکومت وظیفهای درقبال دین و احکام آن ندارد)
▪️وقتی فردی با این دیدگاه ۱۰ سال رئیس صدا و سیما و ۱۲ سال رئیس مجلس بوده توقع دارید نسل دهه ۸۰ و ۹۰ چگونه تربیت شود؟
مگر نه این که بنا به فرمایش امیرمومنان(ع) مردم به حاکمانشان شبیهترند تا پدرانشان!
▪️چرا از شباهت نگرش آشوبگران دهه هشتادی به دیدگاه یکی از مقامات عالی رتبه نظام تعجب میکنید؟ مگر شعار اغتشاشگران نوجوان و جوان این روزها (حجاب اختیاری و نفی قانونی کردن احکام شریعت) عین دیدگاه علی لاریجانی نیست؟ نتیجه حاکمیت امثال علی لاریجانی بر کشور، تربیت آشوبگران دهه هشتادی است!
دکتر کوشکی
🆔 @h_falahati
سال ۸۸ وقتی فضای سیاسی کشور ملتهب شد، چهره های سیاسی_ فرهنگی مختلفی از جبهه انقلاب دانشگاه به دانشگاه میرفتند تا منطق جریان انقلاب را تبیین کنند.
نکته مهم در آن برهه این بود که بخش مهمی از افرادی که در دانشگاه ها حاضر بودند نمایندگان مجلس بودند. دقیقا خاطرم هست که حداقل یک سوم از نمایندگان تهران در مجلس هشتم کسانی بودند که کف دانشگاه ها حاضر بودند و در تبیین شرایط کشور و منطق جبهه انقلاب نقش داشتند؛ از جمله مرحوم حسینیان، مرحوم زارعی، علیرضا زاکانی، حمید رسایی، حاج اسماعیل کوثری، الیاس نادران، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه، حداد عادل، حسین نجابت و...
اما در اتفاقات اخیر یک خلاء جدی، عدم حضور مسئولان مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در کف دانشگاه هاست. با اینکه میانگین سنی نمایندگان تهران در دوره فعلی به نسبت ادوار گذشته کمتر است و برخی از آنها کسانی هستند که در همین سالهای نه چندان دور جزو فعالان دانشجویی بوده اند اما در ۲۰ روز گذشته حضور پررنگی در دانشگاه ها نداشته اند.
یک علت آن شاید این است که متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی از جمله نمایندگان تهران نیز بر اساس زد و بندهای پشت پرده احزاب و بده بستانهای سیاسی وارد مجلس شده اند و اساسا قدرت تحلیل خاصی نیز ندارند که به تبع آن بخواهند در دانشگاه ها با دانشجویان و افکار عمومی تخاطب کنند و فقط یک صندلی را در مجلس اشغال کرده اند تا طبق خواسته پدرخوانده ها رای مثبت و منفی بدهند اما از سایر نمایندگان جوان تر و انقلابی که تحلیل و قدرت بیان خوبی دارند انتظار میرود این روزها علیرغم همه مشغله ها، دانشگاه به دانشگاه حاضر شوند تا هم حرف همه دانشجویان را بشنوند و هم با قدرت منطق جبهه انقلاب را تبیین کنند.
🖊 این نشان می دهد که لیست سازی های اصولگرایان حتی از تشخیص افراد نخبه انقلابی هم عاجز است چرا که افراد لیست ساز خودشان افرادی متوسط، اداری و فاقد نگرش عمیق #گفتمانی_انقلاب هستند!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداروشکر مادر ما نیستی 😁
فاطمه معتمد آریا در اعتراض به اینکه چرا اسم و عکسشو گذاشتن جزو مفاخر زن ایران تو میدون ولیعصر این کلیپو منتشر کرد.
خانم معتمد آریا سارینا خودکشی کرده، مادرشم گفته دخترم از پشت بام خودشو پرت کرده زمین و همه همسایه ها هم اومدن دورش جمع شدن. البته اگه شما مادر واقعی سارینا هستید که بحث فرق میکنه🤦♂
حسین دارابی
🖊 با دیدن این فیلم از خانم معتمد آریا حس ترحم نسبت به موجود بی سواد و دانشی را پیدا می کنیم که با احساسات و عواطف او بازی شده است.
در این کش و قوس رسانه ای کلا در بازی که او را وارد کرده اند که او کارگردان و تهیه کننده را درک نمی کند.
غرق نقش است و درکی از جهان پیرامونش ندارد.
بی خودی در این نقش باد شده و چون مجانین دنبال تاثیرگذاری نقش است.
خیلی تحرک برانگیز و طفلک هستید!
#هنرمند_بیسواد
🆔 @h_falahati