⚠️فتنهگری اصلاحات تمامی ندارد
🔺برآوردهای یک نهاد امنیتی نشان میدهد در تابستان جاری بیشترین محتوای آسیب زننده به عناصر قدرت جمهوری اسلامی را 4 روزنامه شرق، سازندگی، اعتماد و هم میهن منتشر کرده اند.
🔸بر اساس این گزارش سلب اعتماد و حمایت مردم از نظام و نهادهای حاکمیتی، هجمه به رویکرد وفاق ملی دولت و القا تحویل زمین سوخته به دولت چهاردهم از جمله خطوط خبر آنها بوده است.
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز
#امنیت_ملی
🆔 @h_falahati
❇️ حضور پررنگ حجاب استایلها نتیجه خلأ در سیاستگذاری است
🔻 مریم فتحی اصل کارشناس عفافوحجاب در گفتوگو با خبرگزاری حوزه:
◻️ حجاب استایل در لغت به معنای سبک پوششی است که در چهارچوب دینی فی نفسه اشکالی ندارد اما با توجه به اینکه کنشگران این عرصه در یک بستر نامناسب برای تبلیغ حجاب فعالیت میکنند و از طرفی همنشینی واژه حجاب با واژه استایل که برخاسته از صنعت مد و فشن است پیامدهایی برای حجاب دارد که مهمترین این پیامدها تنزل حجاب به پوشش و تهی کردن آن از مفاهیم اصلی است.
حضور اجتماعی یکی از مغلطههایی است که در این زمینه وجود دارد؛ یعنی حجاب برای ستر و استایل برای نمایش و جلوهگری است.
◻️حجاب برای حضور اجتماعی زن است که زن بدون جذابیت های جنسی به فعالیت بپردازد اما حجاب استایلها بدون توجه به جذابیت جنسی در رفتار و زبان بدن تنها به پوشش (فقط رعایت حدود آن) مقید هستند.
📎 مشروح گفتوگو
🆔 @h_falahati
آينده انقلاب اسلامی ٣.mp3
16.28M
بازخوانی اندیشه های #شهید_مطهری
سلسه جلسات #مبانی_نظری_انقلاب
کتاب #آینده_انقلاب_اسلامی
حیطههای آزادی در اسلام
آزادی در رشد اجتماعی
آزادی در اندیشه
آزادی در تربیت
#جلسه_سوم
🆔 @h_falahati
❌ اگر این شعارهای گلدرشت رو از یه روشنفکر کراوتی میشنیدیم تعجبی نداشت، اما این حرفها از دهان یک عمامه به سر حوزوی بیرون آمده و فقط جای تأسف باقی میگذارد که سکولارهای حوزوی به چه قیمتی و تا کجا حاضرند فرهنگ دینی جامعه رو زیر سؤال ببرند؟!
❓جناب فاضل میبدی، ترویج فرهنگ نماز و قرآن و ایثار چه تناقضی با تأمین مدرسه و معلم و ... دارد؟! چرا همیشه سعی میکنید کم و کاستیها رو به دین و مظاهر دینداری ربط بدید؟!
#خط_تبیین
احوال حوزه
#روحانیت_سکولار
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
بازخوانی اندیشه های #شهید_مطهری سلسه جلسات #مبانی_نظری_انقلاب کتاب #آینده_انقلاب_اسلامی حیطههای آزا
🔰آیا دین با آزادى انسان سازگارى دارد؟ (بخش اول)
🔸️این پرسش تاکنون به صورتهاى مختلفى طرح شده است، که مجموع آنها را به دو شکل: درون دینى و برون دینى، مىتوان تقسیم کرد.
🔸️...[در شکل درون دینی این شبهه می گویند] اسلام براى آزادى انسان احترام زیادى قائل شده است و بر اساس آیات متعدّدى انسان موظّف به اطاعت از کسى نیست. به عنوان نمونه:
🔸️در سوره مبارکه غاشیه آیه 22 خطاب به پیامبر آمده است: «لَسْتَ عَلَيْهِمْ بِمُصَيْطِر؛ اى پیامبر، تو بر مردم سیطره و تسلّط ندارى» پس مطابق این آیه پیامبر نباید درامور دیگران دخالت کند.
🔸️وقتى پیامبر که بالاترین انسان است حق تصرّف در امور دیگران را ندارد قهراً امام معصوم(علیه السلام) و فقیه، و هیچ شخص دیگرى نیز چنین اجازهاى ندارد.
🔸️آیه ۹۹ سوره مائده: «وَ مَا عَلَى الرَّسُولِ اِلاَّ الْبَلاَغ؛ بر پیامبر وظیفهاى جز ابلاغ نیست؛» یعنى پیامبر تنها بایدپیامهاى الهى را به مردم برساند و مردم اگر خواستند عمل مىکنند، و اگر نخواستند عمل نمىکنند.
پاسخ:
🔸️اوّلاً، باید توجه داشت که اینگونه شبهات در زمان ما جهت تضعیف تئورى ولایت فقیه القاء مىشود تا به این وسیله اطاعت از ولى أمر و حاکم دینى را مخالف با آزادى انسان، و حتّى خود دین جلوه دهند.
🔸️ثانیا: آیات مذکور بر حسب بیانى که این عدّه دارند با برخى آیات دیگر قرآن تناقض دارد زیرا در آیه شریفه 36 سوره احزاب مىفرماید: «وَمَا كَانَ لِمُؤْمِن وَلاَ مُؤْمِنَة اِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْراً اَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ»؛ یعنى وقتى خدا وپیامبر(صلى الله علیه وآله) چیزى را براى مردم مقرّر کردند، هیچکس حق اختیار و انتخاب در مقابل آنها را ندارد.»
🔸️...اینجا یا باید قائل به وجود تناقض در آیات الهى شویم ـ در حالى که ساحت قرآن منزّه از این پندار است ـ و یا باید آیات را با توجّه به آیات دیگر و بهرهگیرى از احادیث معتبر معصومین(علیهم السلام) معنا کنیم.
🔸️با بررسى صدر و ذیل و سیاق آیات معلوم مىشود که مورد [برخی از] آیات، کفّار هستند و خداوند، پیامبر گرامى اسلام (صلى الله علیه وآله) را دلدارى مىدهد که...از اینکه عده اى جهنّمى مى شوند، نگران مباش. وظیفه تو ابلاغ و بیان حق است. ایمان آوردن مردم تکلیف تو نیست. در این جهت ما به انسان ها اختیار دادهایم و در آینده به اعمال آنها رسیدگى مىشود.
🔸️بنابراین نتیجه این دو دسته از آیات چنین مىشود که ابتدائاً وظیفه پیامبر ابلاغ دین است و خواه ناخواه جمعى مىپذیرند و جمعى انکار مىکنند. اما دستهاى که پذیرفتند باید بدون چون و چرا از دستورات الهى و دینى پیروى کنند.
🔸️...پس در اصل پذیرش اسلام، اجبارى نیست «لا اکراه فى الدین» و اعتقاد به خدا و پیامبر (صلی الله علیه و آله) و قیامت قابل تحمیل بر دیگران نیست؛ اما بعد از پذیرش اسلام باید به احکام و فرامین آن عمل نمود و بعنوان مثال باید نماز خواند، باید روزه گرفت، و باید از اوامر پیامبر اسلام (صلى الله علیه وآله) و امام (علیه السلام) پیروى کرد و همین طور باقى مقرّرات دینى را بدون استثنا باید رعایت نمود.
🔸️در این زمینه (لزوم پیروى از تمامى دستورهاى دینى) در سوره مبارکه نساء، آیه ۱۵۰ و ۱۵۱ با صراحت مىفرماید: «اِنَّ الَّذِینَ يَكْفُرُونَ بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ يُرِیدُونَ أَنْ يُفَرِّقُوا بَيْنَ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْض وَ نَكْفُرُ بِبَعْض وَ يُرِیدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذَلِكَ سَبِیلاً اُولَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ حَقّاً وَ أَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِینَ عَذَاباً مُهِیناً؛ یعنى آن کسانى که مى خواهند دین را تجزیه کنند و بگویند که یک بخش را قبول داریم و یک بخش را قبول نداریم، این ها حقیقتاً دین را قبول ندارند و کافر هستند زیرا همه احکام از طرف خداوند است و از این جهت میان آن ها فرقى نیست. پس انکار بعضى از دین بمنزله انکار جمیع دین و مستلزم کفر و عذاب الهى است.»
📚 پرسشها و پاسخها، جلد۲، صفحه ۲۱۶ - ۲۱۹
#آزادی
#اجتماعی
#مصباح_اندیشه
#استادفکر
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواندن و مطالعه خاطرات آقای رفیق دوست در جنگ و همچنین آقای محسن رضایی کمک زیادی به شناخت حوادث پایانی و پذیرش قطعنامه میکند.
#دفاع_مقدس
🆔 @h_falahati
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالروز درگذشت مرحوم استاد #طالقانی از مبارزین دوران انقلاب
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
سالروز درگذشت مرحوم استاد #طالقانی از مبارزین دوران انقلاب 🆔 @h_falahati
🔰 از پدر طالقانی تا ابوذر زمان!
🖊حامدفلاحتی
——————————————————
#بازنشر
🔹مرحوم آیتالله بُدَلا در کتاب هفتاد سال نقل می کند که ایشان به واسطه آشنایی پدرشان با مسوول مدرسه رضویه قم، شیخ مهدی حکمی زاده، با پسر ایشان آشنا بود لذا علی اکبر حکمی زاده هم حجره ای شده بود. تاثیرات جریان های روشن فکری بروی او بخاطر این ارتباطات بود.
بعدها بخاطر دغدغه های هدایتگری و اجتماعی که داشت تحصیل را تا سطح بیشتر ادامه نداد و به تهران مراجعت کرد.
در تهران با فعالیت در مسجد هدایت ارتباطات وثیقی با فدائیان از جمله نواب و عبدالحسین واحدی پیدا کرد و جلسات تفسیر قرآن را در همانجا آغاز نمود.
در این دوران هم به فدائیان بسیار کمک نمود و هم در جریان ملی شدن صنعت نفت نقش میانجی گری را بین آیتالله کاشانی و دولت مصدق ایفا می نمود.
وی در دوران زندان با گروه ها و دسته های گوناگونی ارتباط داشت و این گروه ها برخی چنان جذب او شده بودند که وی را (پدر طالقانی) نامگذاری کرده بودند.
ایشان در مقایسه با امام ره ایدئولوژیست نبود.
دارای یک نظام فکری منسجم و منظوم از اسلام نبود این مساله را از کیفیت تفسیر پرتوی از قرآن که متاثر از جریان علم گرای بازرگان و ملی مذهبی ها بود می توان درک کرد.
وی فردی فرهنگی و معتقد به ضوابط شرعی بود وقتی غیوران به ایشان گفته بود که مجاهدینی ها مارکسیست شده اند آقای طالقانی گفته بود: وجوهات دادن به اینها حرام است!
در ماجرای دستور #حجاب_الزامی در ابتدای انقلاب به شدت از این تصمیم حمایت کرده بود.
در زندان هم به ملی مذهبی ها گفته بود که امروز حمایت ما از رهبری آیت الله خمینی از واجبات است.
♦️ایشان یک خصیصه مهم سیاسی و یک خصیصه مهم ارتباطی داشت.
در جریانات سیاسی هنگامی که به تفسیر می رسید، به موقع و بهنگام بدون لکنت موضع می گرفت و شاید علت (ابوذر) نامیدن ایشان توسط امام ره همین ویژگی او بود.
اما خصیصه ارتباطی او این بود که بنای مدارا و جذب افراد را داشت و گاه این موضع باعث سوء برداشت و حتی سو استفاده از وی می شد. مانند جزوه ای که گروه آرمان مستضعفین نوشت و به پیروی از شریعتی او را مخالف روحانیت قلمداد نموده بود!
همین ویژگی باعث شده بود که در برهه ای مجاهدینی ها او را (پدر طالقانی) بنامند.
ایشان طبعا فردی معتقد، فرهنگی و خوشنام بود که از جهت تجربه بالای مبارزاتی در چهار دهه ایران یک استثناء به شمار می رود.
لکن در برخورد با اندیشه ها و مواضع التقاطی چندان هوشمندانه، بهنگام و موثر عمل نمی کرد.
تحلیل های او از مصدق و نیات وی، همینطور شناخت ملی گرایان و آیت الله کاشانی دقیق نبود و سیطره رفتار جذب کننده بر تشخیص به موقع، در او کاملا روشن بود.
اینها از وی بیشتر پدر می ساخت تا یک شخصیت گفتمانی دارای اندیشه منسجم.
خدای متعال او را رحمت کند.
#آیت_الله_طالقانی
#انقلابی_مکتبی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرمندهایم!
کاری در خور نکردیم!
سال ٩۴ بازدیدی از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان در نارمک تهران داشتم تا این ساعت وقتی وضعیت این عزیزان را به یاد می آورم از فشار روحی ساعاتی کنترل خود را از دست میدهم.
پزشکی که جوانیش رفت..
معلمی که فدای این راه شد و اکنون باید در این وضعیت روزگار بگذراند..
کارگر و پدر و جوانی که اینگونه شد!
تا ما علمی را به دوش گیریم و به راحتی زمین نگذاریم!
الهی العفو..
#انقلاب_اسلامی
🆔 @h_falahati
این حجم تغییر و یا تحریف کردن سخنان رئیس جمهور توسط اطرافیان ایشان حقیقتا خطرناک است.
ظاهرا توسط بسیاری از رادیکالهای اصلاحات که روحیه اغتشاش دارند احاطه شده اند.
🆔 @h_falahati
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 امام خمینی(ره): هرچه به سر بشر میآید از عــلم می آید ... !!
🚫 این برای این است که علم را اینها دارند.
علم سیاســــت دارند، علم صنایـــع دارند، همه چیز دارند!
اما آنی که باید داشته باشند ندارند. آنکه برای بشر مفید است ندارند؛
و آن تهذیب نفــــــس و معنـــــــویت است.
👈 هرچه به سر بشر میآید از عــلم می آید؛
علم بدون تهذيب!
#اخلاق
#غربگرایی
🆔 @h_falahati