🔶 اگر آن ماه بپرسد زمن احوالی چند
🔹سروده ای از استاد حسن رمضانی:
اگر آن ماه بپرسد زمن احوالی چند
برد از دل غم واندوه باقوالی چند
ولی افسوس که وی ترک من مسکین کرد
چاره ای نیست مرا جز که زنم بالی چند
کنم اندر ره او جهد و زنم بال و پری
شاید از لطف کند او به من اقبالی چند
لطف و اقبال وی آمد سبب برق امید
ورنه کی راه به وصلش برد اعمالی چند
دست تقدیر مرا در سر راهش انداخت
دارم امید که بازم کند افضالی چند
وقت تفصیل نباشد که دهم شرح فراق
گویم از آن همه اخبار من اجمالی چند
«سحر» از دیدن اغیار بسی دلگیر است
آرزویش بود او دیدن ابدالی چند
پاییز ۱۳۶۹/ حسن رمضانی
#استاد_حسن_رمضانی
#اشعار
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 قلب پاک
🔹استاد حسن رمضانی:
آیت اللـه بهاءالدینـی می فرمودنـد: صـوم و صـلاةِ غیر عاقـل، آثـار کمالیـه ندارد، هـر چند زیـاد باشـد. عبـادت غیر عاقل، صورة العبادة اسـت. لـبّ عبـادت در عبادت غیر عاقـل نیسـت و ایـن عقل اسـت کـه باید انسـان را به صـلاة معراجیـه هدایت کند و عاقلـه بایـد نفـوس را آمـاده کنـد تا اینکـه قلوب مهبـط انـوار الهیه شـود. افاضات الهیـه بـر هـر قلبی افاضـه نمی شـود. افاضات الهیه بر قلبی که سـاخته شـده باشـد و از بدی هـا پـاک شـده و بـه پاکی هـا تخلـق یافته باشـد افاضه می شـود. (حدیث سهر،ص۳۴۵)
#آیت_الله_بهاء_الدینی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔶 آیت الله ابوالحسن ایازی
🔹استاد حسن رمضانی:
جلسه اولی که به محضر آیت الله ایازی (ره) تشرف یافته بودیم، بر روی حصیر نشستیم. فقط چند تا فرش نمدی بود که در طرف دیگر برای مهمانان ویژه گذاشته بودند، اما خود ایشان و ما روی حصیر نشستیم. صفا، معنویت، نورانیت در رخساره ایشان هویدا بود. وقت نماز ظهر فرارسید. نماز را به امامت ایشان در مسجد کنار منزل خواندیم. سپس به منزل برگشتیم. پس از لحظاتی سفره را برای صرف ناهار انداختند. سفره پارچه ای و از جنس کرباس، کاسه ها سفالین، قاشق ها چوبین، غذا آش ماست و نان هم نان تازه تنوری که حاصل دسترنج کشاورزی خودشان بود.اگر بگویم لذیذترین غذایی که به عمرم خوردم همان غذایی بود که در محضر ایشان با آن معنویت و روحانیت و نورانیت خوردم، هرگز مبالغه نکرده ام. آن غذای بسیط که تمام شد، ایشان دستشان را به سوی آسمان بلند کردند و برای نعمت هایی که خداوند به ایشان ارزانی داشته بود شکر و دعا و حمد و ثنا نمودند، به گونه ای که اشک همه حاضران را در آورد؛ چون می دیدند ایشان با خوردن آن غذای دون معمول و بسیار ساده، آنقدر شکر و ثنا و حمد و دعا دارد و قدردان نعمت های خداوند است. ایشان به حال خودشان بودند و دست ها را به سمت آسمان بالا برده و چشم هایشان را بسته و با حالت خاص و ویژه ای مشغول دعا و شکرگذاری بودند و حضار تحت تأثیر این حالت قرار گرفته و نان های باقیمانده را برای تبرک یکی یکی روی دست مبارک ایشان میگذاشتند. دعا و حمد و ثنای ایشان که تمام شد، حضار باز به همان ترتیب یکی یکی نان ها را از روی دست ایشان برداشته و با خود بردند.
(حدیث سهر، ص۴۷۰)
#آیت_الله_ایازی
@hadisesahar
🔶 خیلی نیاز نیست خودتان را به زحمت بیاندازید!
🔹استاد حسن رمضانی:
بنده حقیر تا مدت سه الی چهار سال تحت تأثیر روش و منش آیت الله ایازی (ره) بودم و لذا لب به برنج و گوشت و غذاهای لذیذ نمیزدم و همانطور که ایشان با خوردن غذاهای ساده مثل آش و نان و نمک سد جوع میکردند، حقیر هم اینگونه سد جوع میکرد. و این رویه همینطور در من بود تا اینکه با جناب آقاحیدر آقای معجزه (ره) آشنا شدم و ایشان برخلاف آیت الله ایازی در این زمینه باز عمل میکرد. علاوه اینکه خود آقا حیدر معجزه طباخ بود و آشپزی خیلی خوبی داشت، لذا ایشان در این زمینه راحت بود و می فرمود: همانطور که شرع مقدس فرموده است فقط پرخوری و زیاده روی و افراط نکنید و نیز زیاد گوشت نخورید و معده خود را قبرستان حیوانات قرار ندهید، از این بیشتر خیلی نیاز نیست خودتان را به زحمت بیاندازید. البته ایشان برخی اوقات تأ کید میکرد: «گاهی خوردن یک لقمه برخلاف سلوک است و برای شخص سالک مضر است، چنانکه گاهی گفتن یک کلمه برخلاف سلوک است و برای کسی که در مسیر سلوک است ضرر دارد، لذا باید مواظب خوراک و گفتار خود بود و به اندازه خورد و به اندازه سخن گفت»، ولی آن گونه هم نبود که امثال آیت الله ایازی بر خود آنقدر سخت بگیرد، مخصوصا برای خانواده و نزدیکان و مهمانان خیلی باز عمل میکرد و سخت نمیگرفت. ازاینرو با دیدن آقای معجزه و آشنا شدن با ایشان، روش ما در خوراک و خوردن عوض شد و به حالت معمولی و طبیعی در آمد.
(حدیث سهر، ص۴۷۴)
#حیدر_معجزه_تهرانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ استاد رمضانی:
✅ بالاترین سطح عبادت یعنی
😇 من هر کاری که انجام می دهم.... برای خداوند باشد و بس
😌 و همه کارها دارای اجازه الهی باشد.
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
🔶 فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ ...
🔹استاد حسن رمضانی:
این آیه شریفه خیلی برای من دلنشین است: «وَمَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنْفِرُوا كَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طَائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّينِ وَلِيُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ». این آیه شریفه را معمولا برای بیان نفر و کوچی که برای طلب علم در حوزه و رفتن به حوزه های علمیه است به کار می گیرند، اما برخی مفسران این آیه را برای بیان نفر و کوچی به کار می گیرند که برای رفتن به مواضع جهاد و رفتن به جبهه هاست، آن هم برای تفقه در دین؛ یعنی انسان برود در اینطور جاها، آیات الهی را به چشم خود ببیند، قدرت نمایی ها، اعجازها و امدادهای غیبی به حق تعالی را که در فضای جبهه ها اتفاق می افتد، مشاهده کند؛ و عمیقاً حقایق دینی اعتقاد پیدا کند و بعد برگردد به پشت جبهه ها و مردم را در جریان آن اعجازها و امدادها قرار بدهد تا مردم درس بگیرند و عقایدشان را محکم و ارتقای وجودی پیدا نمایند و به دین و حقایق دینی بیشتر اعتقاد پیدا کنند.
(حدیث سهر، ص۵۲۹)
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔶 استاد حسن رمضانی در سفر تبلیغی بوسنی و هرزگوین/ شهر سارایوو/رمضان۱۴۴۵
#عکس
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔺استاد حسن رمضانی؛
جهت یاری رساندن به رزمندگان اسلام، مناسب است که دعای ۲۷ صحیفه سجادیه (دعای مرزداران) قرائت شود.
@hadisesahar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺زمین کارزار ما؛
🔻تـلآویو است، تـهـران نه! ...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#کلام_اساتید #فلسفه
✅ فلسفه در آغاز هیچ گرایشِ معینی وجود ندارد بلکه هدف، فقط و فقط رسیدن به حق و واقع است
حجتالاسلام و المسلمین استاد حسن رمضانی:
🔅در فلسفه پس از طرح سؤال بر اساس عقلانیت، تعقل و فکر و بدون اینکه در آغاز هیچ نتیجه ای مشخص شده باشد، کار تحقیق پیش می رود و این حقیقت فلسفه است، در برابر کلام که از آغاز در آن گرایش به دینِ خاص و عقیده ای مشخص أخذ شده است.
لذا در مقام فرق گذاری بین فلسفه و کلام یکی از فرقهای اساسی همین است که متکلم از اول مشخص است که چه میخواهد بگوید، اما در فلسفه در آغاز هیچ گرایش و تعهد و نتیجه ای معین وجود ندارد بلکه هدف، فقط و فقط رسیدن به حق و واقع است، آن هم با تکیه بر عقلانیت صرف.
#استاد_حسن_رمضانی
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔@hekmateislami
بسم الله الرحمن الرحیم
بر اساس آیه شریفه ۵ سوره قصص اراده قطعی خداوند به این تعلق گرفته است که مستضعفان مورد عنایت ویژه او واقع شده و امام و الگوی دیگر انسان ها و نیز وارث زمین قرار گیرند. از دیگر سو همه می دانیم تحقق اراده و وعده خداوند قطعی و تخلف ناپذیر است. اکنون با توجه به مقتضیات و شرایط جهانی که این روزها جامعه بشریت شاهد آن ها است، گمان می رود زمان تحقق اراده و وعده تخلف ناپذیر الهی فرا رسیده باشد. در این میان نقش اساسی و تعیین کننده نیروهای مسلح و جان بر کف سپاه و ارتش جمهوری اسلامی (ایدهم الله تعالی و نصرهم علی القوم الظالمین) غیر قابل انکار است؛ از این رو امید است حمله شجاعانه و غرور آفرین این بندگان صالح خدا با فرماندهی فرمانده کل قوا خامنه ای کبیر (حفظه الله تعالی و ایده) به رژیم جعلی و غاصب و کودک کش اسرائیل جنایتکار طلیعه تحقق وعده و اراده مزبور باشد؛ لذا این جانب در این فضای رسانه ای مسموم و شبهه خیز که از ناحیه دشمنان خائن و دو ستان نادان حقایق وارو جلوه داده می شود بر خود فرض و لازم می داند از این واقعه بی نظیر و شگفت انگیز و الهی حمایت کند و بر آفرینندگان آن هزاران آفرین گفته و توفیقات روز افزون آنان را در دستیابی به اهداف پاک و مقدسشان از خداوند حکیم و توانا مسئلت دارد.
حسن رمضانی
۲۸ فروردین ۱۴۰۳
سارایوو
#بیانیه
@hadisesahar
هدایت شده از روابط عمومی آوای توحید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #استاد_رمضانی
♦️ گلستان سعدی، همه برگرفته از آیات قرآن است
✳️ این کتاب تضمین کننده بهشت روی زمین
✅ و زمینه ساز بهشت آخرت است
💚 اول اردیبهشت روز گرامیداشت #سعدی
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
💠 اجتماع بزرگ مردم قم در حمایت از فراجا
مجریان طرح نور ( عفاف و حجاب)
حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
(صحن امام رضا علیه السلام)
با حضور سردار رادان فرماندهی کل انتظامی کشور
پنج شنبه ، ۶ اردیبهشت ، ساعت ۱۶:۳۰
#اطلاع_رسانی
🔷🔸💠🔸🔷
کانال رسمی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🆔 @astanqom
دلم به عشق تو تا آسمان هشتم رفت
نماز در حَرَمت «إهدنا» نمی خواهد!
#عکس
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔶 حضور استاد حسن رمضانی بر مزار آیت الله میرزا حسنعلی مروارید (ره)
#عکس
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
هدایت شده از مدرسه حضوری آوای توحید قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد آیت الله رمضانی رییس هیئت موسس موسسه علمی تربیتی آوای توحید امشب در ابتدای درس، ضمن ابراز نگرانی از حادثه ی پیش آمده برای رییس جمهور محترم و همراهان گرامی، برای سلامتی ایشان به محضر پروردگار عالم دعا و طلب خیر و رحمت کردند.
🆔کانال مدرسه حضوری آوای توحید
https://eitaa.com/joinchat/450428940C1fd79f6416
May 11
انا لله و انا الیه راجعون
شهادت رئیس جمهور محترم، محبوب و خدمتگذار حضرت حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی و همراهان شهید ایشان را به محضر بقیة الله الاعظم ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید سلمهم الله و حوزههای علمیه و مردم شریف ایران تسلیت گفته و غفران الهی را برای آن عزیزان سفر کرده و صبر اجر را برای همگان و نیز سلامتی و طول عمر رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای مد ظله را از خداوند متعالی مسئلت دارم.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
قم
حسن رمضانی
#بیانیه
@hadisesahar
هدایت شده از سِدخارجی
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدایی که میشنوید تنها گوشهای از احساسات مردم داغدار ایران است.🖤
با صدای شما💔
@sedkhareji ✔️
شفاعت ریشه در اطاعت دارد.mp3
1.38M
🎧 شفاعت ریشه در اطاعت دارد
🎙 استاد حسن رمضانی
#پادکست
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)👇
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 بذر سعادت
🔹استاد حسن رمضانی:
مرحوم علاّمه طباطبایی به طور کلی عرفان عملی را در «مراقبه در روز» و «توجه در شب» خلاصه میکردند.
این تعبیر بسیار زیبا را ما به گونۀ مکرر از حضرت استاد علامه حسنزاده آملی (ره) شنیدیم که میفرمودند: «علاّمه میفرمودند: مراقبه، بذر سعادت است».
(حدیث سهر، ۲۳۵)
#علامه_طباطبائی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
28.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌رسیدن به مقام کن فیکون
✅حدیث قدسی:
عبد من از من اطاعت کن تا تو را مَثَل خودم قرار بدهم...
🕋عَبْدی أطِعْنی حتّیٰ أجعَلکَ مثلی
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
🔶 ابن عربی، بنیان گذار عرفان نظری
🔹استاد حسن رمضانی:
عرفان نظری به صورت یک علم مستقل، عمدتاً از قرن هفتم به بعد با آمدن محیی الدین ابن عربی شکل گرفت. قبل از ایشان، علم مستقلی به عنوان عرفان نظری نداشتيم و آنچه كه تحت عرفان از آن ياد میشد، همان سير و سلوك، منازل، مراحل و مقامات و تاریخ و تراجم اهل معرفت بود. نکات معرفتی اهل معرفت هم ضمن همینها نقل می شد. محيیالدين بود كه در قرن هفتم هجری، عرفان نظری را به صورت مستقل بنيان نهاد و پس از او توسط شاگردانش و عمدتا شیخ کبیر صدرالدين قونوی اين علم به نضج و كمال رسيد. غالبا عرفای قبل از ابن عربی معتقد بودند مسائل عرفانی معارف و مطالبی است که با ملاک عقل و برهان قابل تبیین نیست و طور آنها وارء طور عقل و فوق طور عقل است. لذا سینه به سینه مطالب را از مشایخ گرفته و به کار میبستند و به همان نتایجی میرسیدند که مشایخ و اساتیدشان رسیده بودند و بحث از علم، تدریس، تبیین و دفاع و این حرفها نبود. معمولاً هم مخفیانه، مستور و دور از اغیار مطالب و معارف ذوقی مطرح میشد، اما وقتی که عرفان نظری به صورت مستقل به میدان آمد دیگر آنچه که پردهنشین بود شاهد بازاری شد و به عنوان یک علم در مجامع علمی به دیگران عرضه گردید.
(حدیث سهر، ص ۲۷)
#ابن_عربی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔶 يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ
قسمت اوّل
🔹استاد حسن رمضانی:
در تابستان سال ۱۳۶۷ که امام هنوز در قید حیات بودند، من برای تبلیغ و همچنین گذراندن تعطیلات تابستانی همراه با خانواده به زیرآبِ سواد کوهِ مازندران رفته بودم. یک روز بعد از ناهار و به هنگام مطالعه خوابم برد. در عالم رویا دیدم من به قم، منزل استاد حسن زاده آمده ام. وارد هال که شدم، برخلاف همیشه که درِ اتاق استاد پرده نداشت، این دفعه پرده داشت. من با خود گفتم: با وجود این پرده، خوب نیست سرزده وارد اتاق شوم. همینطور که حالت انتظار داشتم، بادی وزید و پرده کنار رفت، دیدم استاد حسن زاده رو به آسمان و پشت به زمین، طاقباز خوابیده اید. من که این حالت را از ایشان دیدم، با خود گفتم: بَه بَه! عجب حالت خوشی! حالت تلقی وحی! این طور بر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) وحی نازل می شده است؛ یعنی: رو به آسمانِ ملکوت و پشت به زمینِ مُلک.
بعد، هم سرفه ای کرده و یاالله گفتم تا وارد اتاق شوم، ایشان از درون اتاق ندایی سر دادند و فرمودند: شمایید حسین؟! گفتم: نه! من حسن هستم. فرمودند: آقا! شمایید! بفرمایید! من پس از این سخن وارد اتاق شدم، دیدم ایشان از آن حالت درآمده و نشسته اند. تا چشمشان به من افتاد، با انگشت سبابه به من اشاره کرده و فرمودند: آقا! بشارتی دارم برای شما! گفتم: بفرمایید! ایشان فقط و فقط این آیه را خواندند: «وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ»؛ سپس دستشان را در جیبشان کردند و از داخل جیب، کارتی شبیه این کارت های عروسی را به من دادند و بعد، از اتاق خارج شدند. من کارت را که باز کردم، دیدم ...
🔶 يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ
قسمت دوم
... دیدم عکس سیدی کهنسال در سمت راست است و عکس سیدی جوان و یا میانسال در سمت چپ نقش بسته است و این کارت، با این کیفیت، بر این امر دلالت می کرد که این دو سید با هم پیوند کرده اند.
فضای اتاق خیلی روشن نبود تا ببینم این سید پیر و آن جوان چه کسانی هستند. همین طور که به این تصاویر نگاه می کردم و متوجه نمی شدم که آن ها که هستند، دیدم دور تا دور این تصاویر، آیاتی از قرآن و همچنین روایاتی را به صورت ریز نوشته اند و این آیه ای هم که جناب استاد آن را تلاوت کردند، مدام در ذهن و گوشم خطور می کرد و خودش را این گونه نشان می داد.
از خواب که بیدار شدم، فهمیدم این خواب، یک خواب معمولی و متعارف نیست و می خواهد چیزی را به من بگوید، ولی من آن را نمی فهمم. هرچه هم که فکر کردم چیزی را متوجه نشدم. فصل تابستان تمام شد و برگشتیم قم. فروردین و اردیبهشهت ۶۸ گذشت و خرداد ماه فرارسید و سپس ارتحال امام خمینی پیش آمد. روز ۱۴ خرداد بود که من پشت به دیوار، غمزده و با چشمانی اشک آلود نشسته بودم و منتظر بودم ببینم که مجلس خبرگان چه شخصی را به عنوان رهبری انقلاب انتخاب می کند. تا نام آیت الله خامنه ای را به عنوان رهبری اعلام کردند، بدون مقدمه و فکر کردن، کأنّه من را برداشتند و پرتاب کردند به تابستان ۱۳۶۷، و گویا که من آن خواب را هم اکنون دارم مشاهده می کنم. و آن گاه بود که فهمیدم آن پیرمرد سید، حاج آقا روح الله است، آن سید میانسال هم جناب سید علی آقای خامنه ای است! و این دو با هم این گونه پیوند کرده اند و «وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ». خداوند با ولایت سید علی آقا، نور خودش را بر ما تمام کرده است. لذا بلند شده و اشک هایم را پاک کردم و دلم شاد شد. و با خود گفتم: الحمدلله رب العالمین! ما از این بحران به راحتی عبور می کنیم.
(حدیث سهر، ص۴۶۱)
#آیت_الله_خامنه_ای
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 استاد حسن رمضانی/ مدرسه مبارکه دارالشفاء/ ذی القعده ۱۴۴۵
#عکس
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔸بیانیه استاد حسن رمضانی
در پی پرسش برخی از عزیزان در مورد نامزد مورد تایید جناب استاد رمضانی، ایشان بیانیه ای را به شرح ذیل مرقوم فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی: «وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْر»ِ (آلعمران/۱۵۹)
باری دیگر ملت تکلیف محور ایران ـ ایدهم الله تعالی ـ در معرض آزمون بزرگ انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است تا دین خود را به اسلام عزیز و خون پاک شهدای عزّت و شرف اسلامی ادا کند. امیدوارم این بار هم مردم عزیز و شریف ایران چون بارهای پیشین بر اساس تکلیف شرعی، عقلی و ملّی خود عمل نموده و با انتخاب اصلح در تحکیم پایههای انقلاب و ولایت، دین خويش را به نحو احسن ادا نمایند و دشمنان را بیش از پیش ناامید سازند.
ضمنا این جانب با حمایت از آقایان جلیلی و قالیباف توصیه میکنم که برای جلوگیری از تفرق آراء با یکدیگر ائتلاف نموده و بدین وسیله دل مردم را شاد و دشمنان را ناکام سازند.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حسن رمضانی
۴ تیر ماه ۱۴۰۳ _ قم
#توصیه_به_ائتلاف
#بیانیه
@hadisesahar